Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εμένα "Δεν έχετε αναβολή ..." λέει. Σου λέει αφού ήρθε και τελείωσε τι να ανανεώνουμε site και μλκς τώρα... :-)

Σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε για την απάντηση που μπήκες στον κόπο να το τσεκάρεις.

Ανησύχησα προς στιγμή λέω κάτσε μην γίνει κανένα λάθος και με ξαναπάνε στο παλιόνησο (ελληνικό κράτος είναι αυτό δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη)....

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε για την απάντηση που μπήκες στον κόπο να το τσεκάρεις.

Ανησύχησα προς στιγμή λέω κάτσε μην γίνει κανένα λάθος και με ξαναπάνε στο παλιόνησο (ελληνικό κράτος είναι αυτό δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη)....

Ε, είπαμε να πάμε μια φορά. Τη δεύτερη Ι5... :-)

Δημοσ.

Αναλόγως τη μονάδα αυτά, σίγουρα βέβαια οι ΔΕΑ είναι τα παιδιά για όλες τις δουλειές...

δεν ξερω αν ειναι για ολες τις δουλειες, αλλα εγω δεν το μετανοιωσα με τιποτα! Το τελευται πραγμα που θα ηθελα ηταν να ειμαι φανταρος εσωκλειστος σε κανα κατσαβραχο. Ισως να μου εκατσε καλα, ΠΒ, στη σχολη ζορικα αλλα πολυ καλη εμπειρια, μυτιληνη απο Μαη μεχρι Χριστουγεννα απο τις περιοδους που αναπολω συχνα και τελος στο ΓΕΣ 6 μηνες βαρετοι, το μετανοιωσα που δεν εμεινα στο νησι, αλλα δημοσιος υπαλληλος με την βουλα, 2.30 γεια σας, σκ γιορτες αργιες σπιτακι σου και 560 ευρω τον μηνα που για να τα παρεις τωρα εξω ο λοχαγος σου φαινετε ενα ζουμπουρλουδικο αρκουδακι
Δημοσ.

δεν ξερω αν ειναι για ολες τις δουλειες, αλλα εγω δεν το μετανοιωσα με τιποτα! Το τελευται πραγμα που θα ηθελα ηταν να ειμαι φανταρος εσωκλειστος σε κανα κατσαβραχο. Ισως να μου εκατσε καλα, ΠΒ, στη σχολη ζορικα αλλα πολυ καλη εμπειρια, μυτιληνη απο Μαη μεχρι Χριστουγεννα απο τις περιοδους που αναπολω συχνα και τελος στο ΓΕΣ 6 μηνες βαρετοι, το μετανοιωσα που δεν εμεινα στο νησι, αλλα δημοσιος υπαλληλος με την βουλα, 2.30 γεια σας, σκ γιορτες αργιες σπιτακι σου και 560 ευρω τον μηνα που για να τα παρεις τωρα εξω ο λοχαγος σου φαινετε ενα ζουμπουρλουδικο αρκουδακι

Ετσι οπως τα λες ειναι καλα,ειδικα στο τελος που μαλλον ησουν σπιτι σου η σου εκατσε καλα η εβαλες βυσμα.Γιατι και εγω σκεφτηκα να παω αλλα το να με στειλουν εκτος αθηνων που μενω και να χαλαω σε ενοικιο και φαγητο οσα θα παιρνω και ισως και παραπανω με εκανε να αλλαξω γνωμη.Παλια απο οτι μου εχουν πει επαιρναν ΠΟΛΥΥ ΚΑΛΑ λεφτα.

Δημοσ.

Έχει κοπεί το παραμεθόριο που όντως ήταν καλή ενίσχυση στο μηνιαίο εισόδημα. Από την άλλη και ως απλός φαντάρος παλι θα χαλάσεις λεφτά. Ως ΔΕΑ μπορεί να μη βάζεις τίποτα στην τσέπη αλλά δε βγάζεις κιόλας ή έστω βγάζεις πιο λίγα.

Δημοσ.

Πήρε η στρατολογία σήμερα τηλέφωνο σπίτι μου και με έψαχνε (είπαν εντωμεταξύ ότι η αστυνομία δεν με βρήκε, ενώ οι γονείς μου δεν λείπαν τόσο καιρό, τέλος πάντων). Ο τύπος είπε στον πατέρα μου ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για να κηρυχτώ ανυπότακτός εξωτερικού αλλά εγώ αλλιώς τα ξέρω και ότι πρέπει να τους πάω κάποια χαρτιά ή εκεί ή στο εδώ προξενείο.

Τι γίνεται τελικά; Λέει βλακείες αυτός ή μήπως άλλαξε κάτι; Δεν νομίζω να έχει και καμία ιδιαίτερη σημασία, αλλά να ξέρω μην βρεθώ προ εκπλήξεων.

Δημοσ.

μιλησες εσύ ή οι γονεις σου με τον στρατολόγο; μηπως μπέρδεψαν το εσωτερικού με το εξωτερικού. Νομιζω ότι χρειαζεται μια υπευθυνη δήλωση ότι μένεις στο εξωτερικό, πάρτους ένα τηλ. να σου πουν. Τα τηλεφωνα λειτουργούν αλλά απαντάνε που και που.

Δημοσ.

Ο πατέρας μου μίλησε και του εξήγησε ότι είμαι στο εξωτερικό. Το κατάλαβε σίγουρα γιατί τον ρώτησε πόσα χρόνια είμαι για να δει αν είμαι ΜΚΕ. Πήρα στο προξενείο εδώ (Ολλανδία), αλλά τίποτα.

Πάντως θυμάμαι σίγουρα από τον αδερφό μου ότι χρειάζονταν χαρτιά, το θέμα είναι μήπως άλλαξε κάτι.

Δημοσ.

το προξενείο ακομα και αν έχει στρατιωτικο ακολουθο (πεταμένα λεφτά) πολύ πιθανο ειναι να μην σου απαντήσει, δεν ασχολούνται με υποψήφιους φανταρους, διαβασε το ΦΕΚ που αναφέρει τον νόμο για τους ανυποτακτους και επικοινώνησε με την στρατολογία στην Ελλάδα για εξηγήσεις. 

Δημοσ.

στρατιωτικο ακολουθο (πεταμένα λεφτά)

Τόσα ξέρετε, τόσα λέτε. Δεν πρόκειται να το αναλύσω. Όσοι θέλουν να μάθουν ας το κάνουν με δική τους πρωτοβουλία.

Δημοσ.

αμα δεν προκειται να το αναλύσεις,ασε μας να έχουμε άποψη απο προσωπικές εμπειρίες ;)

Μωρέ εγώ σας αφήνω δεν είναι εκεί το θέμα. :P Απλά ενημέρωσα για να μην εκτεθείτε περισσότερο διότι από όσο φαίνεται οι προσωπικές εμπειρίες είναι ελάχιστες. (No offence)

Δημοσ.

το προξενείο ακομα και αν έχει στρατιωτικο ακολουθο (πεταμένα λεφτά) πολύ πιθανο ειναι να μην σου απαντήσει, δεν ασχολούνται με υποψήφιους φανταρους, διαβασε το ΦΕΚ που αναφέρει τον νόμο για τους ανυποτακτους και επικοινώνησε με την στρατολογία στην Ελλάδα για εξηγήσεις. 

Δεν ξέρω τι έχουν, απλά στο σάιτ τους αναφέρουν ότι πρέπει να κανονίσεις ένα ραντεβού μαζί τους να δείτε τι γίνεται και ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ούτε καν θα σκεφτόμουν να τους ρωτήσω βασικά, απλά άκουσα από άλλους πρόσφατα ότι πήγαν για τον ίδιο λόγο και τσέκαρα το σάιτ τους.

Αν είναι να ακούσω πάντως τη στρατολογία στην Ελλάδα, αυτοί είπαν στον πατέρα μου ότι δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...