Star_Light Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Τον αρχίζεις στα καντήλια... Πρωτον ειναι το καλυτερο παιδι και δεν με δυσκολευει καθολου μεσα στο θαλαμο απλα έχει αυτο το "αρνητικο" κατα δευτερον στον θαλαμαρχη δεν ξηγιεσαι ποτε ετσι γιατι μετα σε μαθαινει ολη η 4η τάξη οτι εισαι κωλοπαιδο και σε τρέχουν οπου σε βρισκουν
panos2171 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ξαναδιάβασα το προηγούμενο μήνυμα και τώρα πρόσεξα το ''μπαμπά'', επίσης για να αναφέρεις 4η τάξη μάλλον μιλάς για ΣΣΕ οπότε εκεί αναγκαστικά κάνεις την πάπια. Εγώ αναφερόμουν σε σκηνικό εντός θαλάμου στρατιωτών. 1
Star_Light Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ξαναδιάβασα το προηγούμενο μήνυμα και τώρα πρόσεξα το ''μπαμπά'', επίσης για να αναφέρεις 4η τάξη μάλλον μιλάς για ΣΣΕ οπότε εκεί αναγκαστικά κάνεις την πάπια. Εγώ αναφερόμουν σε σκηνικό εντός θαλάμου στρατιωτών. Kαι ομως έχουν προκυψει φορές που δεν έκανα την πάπια και δεν το μετάνιωσα. Φυσικα ολα με τον σωστο τροπο και να μην σου ξεφευγουν ακυρες κουβέντες. Καλα σε θάλαμο στρατιωτων τα βρισκουν μεταξύ τους. Σιγα το πραγμα ρε συ να μπαινεις σε εναν θαλαμο που εχεις ιδιους με σένα και κανετε οτι χαβαλε θέλετε.
panos2171 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Kαι ομως έχουν προκυψει φορές που δεν έκανα την πάπια και δεν το μετάνιωσα. Φυσικα ολα με τον σωστο τροπο και να μην σου ξεφευγουν ακυρες κουβέντες. Σίγουρα έτσι είναι αρκεί να το άτομο που έχεις απέναντί σου να είναι λογικό. Εγώ σκέψου πως είχα βητάδες 17χρονους κύπριους. Εκεί πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι, χάσιμο χρόνου απλά...
Star_Light Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Σίγουρα έτσι είναι αρκεί να το άτομο που έχεις απέναντί σου να είναι λογικό. Εγώ σκέψου πως είχα βητάδες 17χρονους κύπριους. Εκεί πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι, χάσιμο χρόνου απλά... Το κακο με τους ΔΕΑ ειναι οτι μπορει να πετυχεις και πραγματικα αποβράσματα της κοινωνιας που απλά ετυχε να δηλωσουν έφεδροι καποια στιγμη της ζωης τους και μαζι με την γυμναστική και τα γενικοτερα καψώνια να τσεπώσουν και μερικα φράγκα ετσι για το χαρζτηλικάκι. Ενω στις άλλες σχολές δεν το τραβάνε πολυ το σχοινί γιατι θα ειστε συνάδελφοι αυριο μεθαυριο. Σκέψου να έχεις έναν τέτοιο βητά πανω απο το κεφάλι σου , εχω την εντυπωση οτι οι λοχαγοί απο Ευελπιδων δεν ασχολουνται πολυ με τους ΔΕΑ διορθωσε με αν κάνω λάθος. Το καλο με τους ΔΕΑ ειναι οτι μια τέτοια περιοδο θα εκπαιδευτεις καλυτερα γιατι θα φάς το σκατό πριν βγεις μετα στην κοινωνια και θα εισαι προετοιμασμενος. Πιστευω βοηθαει πολυ περισσοτερο απο την απλη θητεια και σου μαθαινει αρκετά πραγματα το σημαντικοτερα ειναι η υπομονή και η ψυχραιμια.
panos2171 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Nαι οι λογαγοί αλλά και υπολοχαγοί (καλά δε μιλάμε για τους ανθυπολοχαγούς μέχρι και φιλαράκια γίνεστε) δεν ασχολούνται. Τώρα το αν σου μαθαίνει κάτι δεν το γνωρίζω, ανέκαθεν είχα υπομονή και ψυχραιμία οπότε δε το μαθα εκεί. Σίγουρα όμως μαθαίνεις να μην κάνεις αυτά που σου έκαναν...
Star_Light Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Nαι οι λογαγοί αλλά και υπολοχαγοί (καλά δε μιλάμε για τους ανθυπολοχαγούς μέχρι και φιλαράκια γίνεστε) δεν ασχολούνται. Τώρα το αν σου μαθαίνει κάτι δεν το γνωρίζω, ανέκαθεν είχα υπομονή και ψυχραιμία οπότε δε το μαθα εκεί. Σίγουρα όμως μαθαίνεις να μην κάνεις αυτά που σου έκαναν... Γινεστε μέχρι και φιλαράκια γιατι εισαι απλος φαντάρος και εισαι περαστικός απο εκει. Για αυτο δεν θα κάτσει ο ανθυπολοχαγος να σε τρέξει ή να απαιτησει σεβασμο στον βαθμο του. Αλλα αν εισαι μονιμος δεν υπάρχει φιλια με τον ανώτερο γιατι δεν θέλει εναν κατώτερο για φιλο θελει απλα έναν κατωτερο του. Αν σε πλησιασει φιλικα εισαι φιλικος μεν προσεκτικός δε. Τελοςπαντων τι στα λεω εσενα αυτα τωρα , άλλη φάση το φανταριλικι αλλη να πάς σαν αξιωματικος. Στο τελευταιο σε τεντωνουν ολοι ενω στο πρωτο σε τεντωνουν μονο οι κομπλεξικοι.
giwtas99 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα, Πέρασα σήμερα τι διαδικασία για αναβολή μέσω φρουραρχείου και η γιατρός της επιτροπής με βάση το χαρτί απο δημόσιο νοσοκομείο που είχα έγραψε στο παραπεμπτικό: οσφυαλγία ισχιαλγία δεξιά με οσφυική μικροδισκεκτομή σπονδυλικής στήλης στις 14/08/2013(γνωμάτευση ειδικού νευροχειρουργού)......και πιο κάτω έγραφε: α)Η διάρκεια της νόσου είναι>4 μήνες , 6 μήνες β)Δεν δύναται να μεταβεί για κατάταξη στο ΚΕΠΒ/θήβα γ)Δύναται να μεταβεί στην επιτροπή απαλλαγών.Αύριο θα καταθέσω τα χαρτιά και λογικά θα περιμένω να με καλέσουν στην επιτροπή.Με βάση το χαρτί αυτό τώρα πάω για 6 μήνες αναβολή?Υπάρχει πιθανότητα για ετήσια ή και πιθανότητα του να μην πάρω καθόλου αναβολή? Ευχαριστώ!
igoods Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Απο αυτα που θυμαμαι εγω και ειδα τους περισσοτερους δεα οι λοχαγοι οχι απλα δεν τους συμπαθουσαν,αλλα πολλες φορες τους ετρεχαν περισσοτερο απο αλλους.τωρα κατι υπολοχαγοι και ανθυπολοχαγοι οκ δεν ασχολιοντουσαν..Η αληθεια ειναι οτι υπηρχαν δεα που νομιζαν οτι ειναι ραμπο και δεα που ενω ηταν πολυ καλυτεροι σε ασκησεις απο τους δηθεν ραμπο σου μιλουσαν σαν φιλοι και δεν στο επαιζαν καμποσοι.Φσυικα αυτο ισχυει και για ολους τους μονιμους.
panos2171 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Αναλόγως τη μονάδα αυτά, σίγουρα βέβαια οι ΔΕΑ είναι τα παιδιά για όλες τις δουλειές...
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Με βάση το χαρτί αυτό τώρα πάω για 6 μήνες αναβολή?Υπάρχει πιθανότητα για ετήσια ή και πιθανότητα του να μην πάρω καθόλου αναβολή? Ευχαριστώ! Κανονικα για 6μηνη. Θα μπορουσες ο ιδιος να ζητησεις και ετησια ακομη => ενα τζογαρισμα ειναι οπου δεν εχεις κατι να χασεις, ενω παιζει τουλαχιστον 1 πιθανοτητα να την κερδισεις, ειδικα αν εχεις καμποση ιατροχαρτουρα -> που να συνεπικουρει σε αυτο.
giwtas99 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Κανονικα για 6μηνη. Θα μπορουσες ο ιδιος να ζητησεις και ετησια ακομη => ενα τζογαρισμα ειναι οπου δεν εχεις κατι να χασεις, ενω παιζει τουλαχιστον 1 πιθανοτητα να την κερδισεις, ειδικα αν εχεις καμποση ιατροχαρτουρα -> που να συνεπικουρει σε αυτο. Βασικά με ρωτησε η γιατρός που μου έδωσε το χαρτί αν θέλω πάνω από 6 μήνες και της είπα οτι θα ήθελα τουλάχιστον 1 χρόνο αν ήταν εύκολο αλλά εντέλει έγραψε αυτό..Θα το ρισκάρω μήπως και πάρω χρόνο.Ευχαριστώ για την απάντηση!
George b Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Καλησπερα!αυριο θα παω στα κεπ να δηλωσω εαν θελω να μπω ή στην αεροπορια ή στις ειδικες δυνάμεις ή στο ναυτικο...λεω να βαλω αεροπορια...ποιο πιστευετε οτι ειναι καλυτερο να βαλω?
Inferno90 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Τί να σε ενημερώσουν;Δεν ενημερώνουν. Μπες Site: εδω και δες. Εμένα σε 1 εβδομάδα μου την είχαν περάσει. Μια ερώτηση,εγώ έχω τελειώσει τη θητεία εδώ και 1 χρόνο αλλά τώρα που μπήκα από περιέργεια έβγαλε ''δεν έχετε αναβολή στράτευσης''. Κανονικά δεν θα έπρεπε να λέει έχετε εκπληρώσει τα καθήκοντα σας;Ή λέει σε όλους το ίδιο που έχουν απολυθεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις