Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ενας γνωστος θελει να παρει το κινητο του στο στρατο καλο κινητακι και γω του λεω οχι πχ θα μπει τωρα σε λιγο καιρο και λεει να περασουν 2 εβδομαδες και μετα να του το παω αλλα εγω του λεω ας κατσι με ενα απλο μην παρει κοντα το καλο εσεις τι λετε¿

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια ενας γνωστος που θα παει στρατο θελει να παρει μαζι του και το καλο κινητο του εγω λεω να κατσει με ενα απλο...εσεις τι λετε¿

Δημοσ.

Προσωπικά το μετάνιωσα που πήρα στο ΚΕΝ ενά απλό κινητό και όχι το smartphone ώστε να μπαίνω internet. Βέβαια το δικό μου είναι κάπως παλιό, σε καμία περίπτωση δε θα περνα κινητό άνω των 250€ στο στρατό κυρίως γιατί παίζει να περάσει από πολλά χέρια. Τα κλασσικά, δώσε να παίξω κανά παιχνιδάκι, να μπω λίγο fb και τέτοια. Αν ο φίλος σου δεν έχει τέτοια θέματα ας το πάρει στο ΚΕΝ ( γιατί στη μονάδα εννοείται πως θα το πάρει).

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια ενας γνωστος που θα παει στρατο θελει να παρει μαζι του και το καλο κινητο του εγω λεω να κατσει με ενα απλο...εσεις τι λετε¿

Στο ΚΕΝ αν έχει ακριβό κινητό καλύτερα να μην το πάρει. Μετά όταν ορκιστεί και πάει σε μονάδα το παίρνει. Δεν είναι μόνο θέμα κλεψίματος, απλά μπορεί να κάνουν έλεγχο και να του το πάρουν μέχρι να φύγει από ΚΕΝ. Εγώ αυτό θα κάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό ή "καλό" κινητό μόνο στην μονάδα.Στο ΚΕΝ τίποτα αξίας.

Ο μάγειρας ανάλογα που πέσει,ο δικός μας ήταν ο Χοσέ της μονάδας επειδή ο Ρουφ υπόδικας τον αντιπαθούσε.

Πολύ πήξιμο και πολύ χώσιμο.

Γενικά πάντως οι πιθανότητες είναι υπέρ σου,ιδίως εάν το παίξεις καλά.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, μιας και με την σχολή τα πράγματα πάνε λίγο κάπως (όπως σε όλες τις σχολές) από τον να χάνω εξάμηνο και να κάθομαι λέω να πάω στρατό να ξεμπερδεύω για να μην έχω κάτι να με κρατάει πίσω. Θα ήθελα γνώμες και γενικά ότι μπορείτε και ξέρετε , τι θα μου φανεί χρήσιμο και τι να προσέξω. Επίσης πότε θεωρείτε καλύτερη περίοδος να μπω ,(μερικοί μου είπαν όχι πχ καλοκαίρι) και αν είναι να μπω Σεπτέμβριο πότε πρέπει να κόψω αναβολή ? Επίσης τι παίζει με κινητά και άδειες(λόγο σοβαρής σχέσης) είναι ένα θέμα, σας έπρηξα λίγο αλλά καταλαβαίνετε :P Ευχαριστώ εκ των προτέρων !  

Δημοσ.

Αν θες να μπεις με μια συγκεκριμένη ΕΣΣΟ πρέπει να κόψεις την αναβολή κανένα 10ήμερο πριν την προηγούμενη ΕΣΣΟ. Δηλαδή αν θες να μπεις Σεπτέμβρη πρέπει να κόψεις τέλη Ιουνίου βαριά αρχές Ιουλίου. Καλύτερες ΕΣΣΟ Σεπτέμβρη και Νοέμβρη επειδή πάνε πολλά άτομα και πάνε καλύτερα οι υπηρεσίες σε όλη τη θητεία και επειδή παίρνουν και τα δυο εορταστικά γκρουπ Χριστούγεννα και Πάσχα. Επίσης δεν χάνεις όλο το καλοκαίρι, αν θες να κάνεις διακοπές.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, μιας και με την σχολή τα πράγματα πάνε λίγο κάπως (όπως σε όλες τις σχολές) από τον να χάνω εξάμηνο και να κάθομαι λέω να πάω στρατό να ξεμπερδεύω για να μην έχω κάτι να με κρατάει πίσω. Θα ήθελα γνώμες και γενικά ότι μπορείτε και ξέρετε , τι θα μου φανεί χρήσιμο και τι να προσέξω. Επίσης πότε θεωρείτε καλύτερη περίοδος να μπω ,(μερικοί μου είπαν όχι πχ καλοκαίρι) και αν είναι να μπω Σεπτέμβριο πότε πρέπει να κόψω αναβολή ? Επίσης τι παίζει με κινητά και άδειες(λόγο σοβαρής σχέσης) είναι ένα θέμα, σας έπρηξα λίγο αλλά καταλαβαίνετε :P Ευχαριστώ εκ των προτέρων !  

Ποιος νομιζεις οτι εισαι; Μονο εσυ εχεις σοβαρη σχεση; Θελεις ειδικη αντιμετωπιση απο τους αλλους στρατιωτες επειδη εχεις "σοβαρη σχεση"; Για εξηγησου.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να ζήτησα ειδική αντιμετώπιση αλλά ρώτησα να για να ξέρω τι παίζει , μου έχουν πει ότι στην μονάδα έχεις το κινητό σου και κύριος παίρνεις τηλ όσα θέλεις και άλλοι ότι τρέχουν με τηλεκάρτες 1 φορά την ημέρα. Ενημερωτικού τύπου ήταν η ερώτηση.

Δημοσ.

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα με το κινητο, ειτε στο κεντρο, ειτε στην μοναδα .Ειχα παρουσιαστει Μαιο και εφαγα το καλοκαιρι στην μαπα σε νησι , η ζεστη με ταλαιπωρησε αρκετα !

Δημοσ.

Ξέρουμε πότε είναι τα γκρουπάκια για Πάσχα γαμώ τον στρατό μου μέσα?

Απο οτι εχω καταλαβει τα γκρουπακια του πασχα καθε χρονο αλλαζουν..δεν ξερω σιγουρα.Εμας ηταν Ενα που επιανε ολη την εβδομαδα του πασχα και ενα μετα το πασχα.. :/

Δημοσ.

Δεν νομίζω να ζήτησα ειδική αντιμετώπιση αλλά ρώτησα να για να ξέρω τι παίζει , μου έχουν πει ότι στην μονάδα έχεις το κινητό σου και κύριος παίρνεις τηλ όσα θέλεις και άλλοι ότι τρέχουν με τηλεκάρτες 1 φορά την ημέρα. Ενημερωτικού τύπου ήταν η ερώτηση.

Μόνο στις σχολές ΔΕΑ υπάρχει ένα θεματάκι με τη χρήση του. Πραγματικά και όταν ήμουν Α αλλά και σαν Β όταν είχαμε τους Α κάποιοι έπρηζαν @@ για να μιλήσουν με το ''μωρό'' και να στείλουν μήνυμα 150 φορές τη μέρα.

Δημοσ.

Πόσων ετών είσαι; Τη σχολή την παλεύεις, έχεις ξέρω 'γω λίγα μαθήματα ακόμα, έχεις πτυχιακές, πρακτικές και λοιπές ιστορίες; Δεν τρολάρω, σοβαρά σε ρωτάω.

Γνώμη μου: τελείωνε πρώτα με τη Σχολή σου. Αν δε θες να χάσεις χρόνο στο μεταξύ, καλύτερα βρες μια χαλαρή δουλειά, ό,τι να 'ναι αρκεί να βγάλεις μερικά χρήματα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...