Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 πάνω δεξία, unfollow?
Mr.Etherium Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 πάνω δεξία, unfollow? Δεν λέει unfollow! Συνδρομή στο θέμα λέει. Δηλαδή follow. Θέλω να το βγάλω απο το "Τα μηνύματα μου" Γίνετε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Τα μηνυματά μου=my content? δεν μπορείς να κάνεις κάτι...
olympiakosgate7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση εχω. Μπηκα το γεναρη τεθωρακισμενα αυλωνα τωρα ειμαι στην ειδικοτητα και μετα θα παω σαμο παραμεθωριο. Ειμαι 8μηνος λιγω του οτι ειμαι πολυτεκνος. Το θεμα ειναι οτι Μου ειπαν οτι στους 5 μηνες θητειας κανεις κατι σαν αιτηση για να σε στειλουν σε στρατοπεδο κοντα στο σπθτι σου αλλα δεν σε ενημερωνουν απο το στρατοπεδο πας μονος σου και το κανεις. Εγω ειμαι απο κιρινθο οπου υπαρχουν δυο ψιλο βυσματικα στρατοπεδα το ενα στο λουτρακθ καθ το αλλο στις κεχριες. Ποσες πιθανοτητες εχω να επιστρεψω σπιτι μου ;;; μπορει να μιυ φαει την θεση κανα βυσμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 τα χαρτιά δεν τα δίνεις στους 5 μήνες, τα δίνεις όσο πιο νωρίς μπορείς (μπορούν να τα πάνε οι δικοί σου) στη στρατολογία της περιοχής σου... ουσιαστικά είναι τα χαρτιά για το 8μηνο, με το οποίο παίρνεις "αυτόματα" και μετάθεση κοντά στο σπίτι σου τους τελευταίους 3-4 μήνες
panos2171 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αν έχεις βύσμα θα πας, αν δεν έχεις και βρεθούν αλλοι που έχουν σίγουρα θα σου φανε τη θέση. Στο στρατό όταν θες να πας εκεί που σε βολεύει πας με βύσμα και όχι με το σταυρό στο χέρι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 εντάξει εντάξει οι μεταθέσεις των 8μηνων δεν καβατζώνονται από άλλους συνήθως, οι κατ'εξαίρεση (μετά το κέντρο) είναι συνήθες φαινόμενο... 1
olympiakosgate7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Τα χαρτια για το 8μηνο τα εχω καταθεσει οποτε ειμαι καλλημενος
N3k21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Τα χαρτια για το 8μηνο τα εχω καταθεσει οποτε ειμαι καλλημενος Όχι απόλυτα. Να τα καταθέσεις και στο στρατολογικό γραφείο της μονάδας σου. Κανονικά θα πρέπει να σε ενημερώσουν οι ίδιοι, καθώς και να σου δώσουν ειδικό έντυπο, στο οποίο συμπληρώνεις τις "Φρουρές Προτίμησης" (τις μονάδες δηλαδή που θες να μετατεθείς αργότερα) κατά σειρά προτεραιότητας. Λογικά η παραπάνω διαδικασία θα γίνει μερικές ημέρες αφού παρουσιαστείς στη μονάδα, μαζί με τη συνέντευξη που θα σου πάρουν. Καλού κακού να κρατάς λοιπόν και ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ή όποιο άλλο δικαιολογητικό χρειάζεσαι. Ως πολύτεκνος καλό είναι να έχεις και πιστοποιητικό της Ομοσπονδίας Πολυτέκνων, το οποίο θα χρειαστεί για να λάβεις μισθό πολυτέκνου (από 8 ευρώ θα παίρνεις κοντά στα 30, δεν είναι κι άσχημα).
UpToDate_ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παιδες επειδη εγω ειμαι μαγειρας στο επαγγελμα, και δεν θελω να χασω την φετινη σεζον, ποτε θα πρεπει να κοψω την αναβολη που εχω για να μπω με την επομενη ΕΣΣΟ; Λογικα θα δουλευω μεχρι και Σεπεμβρη.. Θελω οσο το νωριτερο.Επισης να μπω για μαγειρας λογω γερου βιογραφικου; ή να προτιμησω κατι σε οδηγος ; (αν κατσει)
qsis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 οδηγός σε γενικές γραμμές είναι μαλακία και χαμαλίκι, με ελάχιστες εξαιρέσεις (να είσαι οδηγός κάποιου σημαντικού αστεράτου που θα έχει και τη διάθεση νασε φτιάχνει) μάγειρας από την άλλη είναι ζωάρα, ειδικά αν κατέχεις το αντικείμενο θα χεστείς στην άδεια επίσης θα είσαι όλη μέρα στο βασιλειό σου (τα μαγειρεία) , δε θα σε νοιάζει τι γίνεται έξω από κει, δε θα σε νοιάζει να δίνεις λογαριασμό σε κανένα πέρα από τον άμεσα ανώτερο σου, δε θα σε νοιάζουν ασκήσεις, εκπαίδευση, χαμαλίκια κτλ και κατά πάσα πιθανότητα θα σε πηγαίνουν και καλύτερα οι υπηρεσίες (επίσης θα έχεις και το "προσωπικό" σου χώρο σου, πράγμα πολύ σημαντικό στο στρατό) το μόνο σου άγχος θα είναι να μη πάει κάτι στραβά με το φαγητό γιατί εκεί τον ήπιες, αλλά αν είσαι επαγγελματίας δε θα έχεις κανένα πρόβλημα φρόντισε να γίνεις μάγειρας και σε όποια μονάδα παρουσιάζεσαι να το τονίζεις ότι είσαι επαγγελματίας με το που εμφανίζεσαι στο διοικητή και θα περάσεις ζωή και κότα, θα με θυμηθείς ειδικά αν είσαι άνω του μέσου όρου στη μαγειρική (πράγμα όχι δύσκολο γιατί οι περισσότεροι δε θα έχουν μαγειρέψει ποτέ ξανά) θα σε έχουν στα πούπουλα μάγειρες και γιατροί ακόμα και σε πινέζες να πάνε θα περάσουν καλά, είναι σχεδόν αναπόφευκτο ΥΓ επίσης με λάτζες και καθαριότητες δεν ασχολείται ο μάγειρας αν φοβάσαι κάτι τέτοια, πάντα θα τα ανεθέτουν σε άλλους, απλά υπάρχει περίπτωση να θεωρείσαι εσύ ο υπέυθυνος (αν δεν υπάρχει καραβανάς μάγειρας ή σιτιστής) για τη κατάσταση στη κουζίνα. οπότε μπορεί να χρειαστεί να βάλεις χέρι ή ακόμα και να δώσεις άλλους φαντάρους αν κάνουν μαλακίες εσένα η βασική σου ευθύνη θα είναι να είναι το φαγητό έτοιμο στην ώρα του και σκατά να είναι (και να μην είναι η κουζίνα μες στη μπίχλα) , αυτό θα είναι το μόνο σου άγχος. ένα ακόμα αρνητικό θα είναι ότι θα πρέπει να ξυπνάς πιο νωρίς για να ετοιμάζεις πρωινό, όμως και πάλι θα δεις ότι αυτό δεν είναι τόσο κακό μιας και θα έχεις το προγραμμά σου που θα είναι στάνταρ σε σχέση με τους υπόλοιπους που δε θα ξέρουν κάθε μέρα τι τους ξημερώνει και ακόμα και υπηρεσίες να κάνεις θα κάνεις τα πιο καλά νούμερα για να μπορείς να βρίσκεσαι στο πόστο σου που διαρκεί όλη μέρα δεν είναι μόνο το πρωί όπως τα περισσότερα 2
NickTG Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Υπάρχουν και μονάδες πάντως που ούτε ο μάγειρας γλιτώνει κάτι. Να σας πω πάλι για τη δικιά μου. 2
qsis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εννοείται αλλά μόνο και μόνο ότι τα πρωινά θα είναι κλεισμένος στο βασίλειο του χωρίς να τον ενοχλεί κάνεις είναι αρκετό για να περάσει μια πιο ήσυχη θητεία από τους υπόλοιπους Και στο κάτω κάτω δε νομίζω κάνεις από τους δύο σας να διαφωνεί ότι είναι καλύτερα από οδηγός 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις