Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο στρατος ειναι παλαβος ακομα και στο να παρεις μια :devil::devil::devil: αναβολη.

μετα απο αυτα που τραβηξα, και οι γονεις μου για την κολοαναβολη πραγματικα ειναι σε ποιον ανθρωπο θα πεσεις. αν πεσεις στον πιο σκατανθρωπο την πουλεψες.

(για να μη μιλησω για τα χρηματα που ξοδευτηκαν σε μεταφρασεις και λοιπα γιατι το ενα χαρτι του βρωμαγε και το αλλο του ξυνιζε)

ειναι πιο τυπικος απο τον πιο τυπικο αγγλο και πιο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ απο τον πιο ανεγκεφαλο ανθρωπο (ξεπερναει και την πιο @@ γυναικα) ωστε η βλακεια ειναι απειρη κατα τον Einstein.

στρατος ειναι luck πραγματικα. και μετα απο αυτα που ειδα για μια αναβολη προσπαθω να γλυτωσω την κανονικη θητεια, να φυγω σαν το διαολο με το λιβανι.

ετσι μου ερχεται να μεινω ως τα 35 εξω και να κανω εξαγορα :shifty:

και ας ειναι 1000 ευρω ο μηνας της εξαγορας

Eπειδη θα πεσουν να σε πουν γιωτα, εγω εχω να σου πω οτι αν μπορεσεις να το αποφυγεις απεφυγε το. Δε θα χασεις απολυτως τιποτα με το να μην πας στρατο.

ΥΓ. ΕΙναι δυσκολο να φτασεις ως τα 35 με αναβολες. Λογικα θα πρεπει να μεινεις ανυποτακτος για μεγαλο χρονικο διαστημα ~10ετια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αναβολη παιρνεις δικαιωματικα μεχρι τα 30 (για τη δικη μου περιπτωση). μετα ανυποτακτος με ενα μηνα δικαιωματικα διακοπες ελλαδα ως τα 35.

αλλα γαμωτο με αναγκαζει η ιδια η χωρα που αγαπω να ξενιτευτω.

αληθεια πως γινεται καποιος Μόνιμος Κάτοικος Εξωτερικού για να κανει 6 μηνες? ποσα χρονια πρεπει να μεινει εξω? ισως μπορω να βγαλω αυτο και να κανω 6 μηνες αντι να περιμενω ως τα 35 ξενιτεμενος :P

edit

μπα ακυρο το μονιμος κατοικος εξωτερικου. απο οτι διαβαζω θελει 11 χρονια συνεχη παραμονη η 7 χρονια συνεχη δουλεια. οποτε μενει το 35 η το ι5 :devil:

εκτος και καταστραφει ο κοσμος το 2012 και γλυτωσουμε :devil:

Επεξ/σία από FarCry

+1 απο μενα στον Midi εχω παει 4 φορες στρατο ειμια 286 σειρα κ 28 χρονων εχω κανει 6 μηνες στρατο 6 στρατοπεδα κ 18 φιλακια εχω δει ,ειχα 4 στρατοδικια κ 365 μερες φυλακες απο τις 2 πρωτες φορες,

πηρα 4 αναβολες ,ι4 πσιχολογικο κανεις ποτε δεν με φωναξε γιωτα κ τετοια 2 φορες μονο ενας βλαχος κ δεν το ξανασκεφτηκε μετα,το πυ θα πεσεις εξαρτατε πραγματικα λογω συκιριων κ με τι ανθρωπους εχεις να κανεις δεν με πειραζανε ουτε τα ωραρια ουτε οι εμπλοκες ουτε την 1 φορα στα ριζια του ευρο(ποιο ψηλα δεν παει) που εκανα 18 ωρες υπηρεσια το να με γαμαει ο αλος επειδη δεν την παλευει με χαλαει το να εχω στον στρατο ροσοποντιους κ αλβανους με χαλαει που νομηζουν πως παντου γαμανε κ αντο να εχουνε σεβασμο μας εχουνε κ για μαλακες στην ιδια μας την χωρα.ουτε μαγκας ουτε κανενας τσαμπουκαλης ειμαι στον στρατο με φωναζανε φαντασμα γτ δεν ακουγομουνα κ δεν μηλαγα παρα μονο απο τις καθημερινες πρωινες αναφορες γιατι δεν φοραγα αρβυλες αλα τα nike millenium.πλεον εχω ι5. αν αξιζει ο στρατος ? κ ναι κ οχι εχω γνωρισει γαμω τα παιδεια ,εχω νιωσει πως ειναι οχι να μην εχεις μια να ειμαι νυστικος 4 μερες(δεν ειχα μια κ ο μαγειρας εβγαζε καρβουνα αντι για φαγητο) το μοναδικο που σου κανει ο στρατος ειναι να εκτημησεις το παραμικρο που εχεις στην ζωη (πρωσοπικα το κανα απο μικρος )

κ να καταλαβεις πως παρα μονο απο την οικογενεια σου δεν εχεις κανενα αντε κ 2 φιλους μεχρει εκει.πολλα λευτα στον στρατο για το τπτ εγω δεν ειχα δεν χαλαγα(εκοψα κ το τσιγαρο στον στρατο ,ειπαμε δεν ειχα μια )απο την αλη εχω ακουσει απο πολους γνωστους μου κ βλεπω τωρα κ τον κολητο μου την περνανε κοτα δεν κανουνε τπτ κ γουσταρουνε θεμα τυχης ειναι εχτος αν εχεις βισμα...ευω απο μεροιας μου καλα περασα οσο ημουν στον ευρο πηγα 2 φορες βουλγαρια με ενα ντοποιο εποπ που πηγενε συχνα -οποτε δεν την παλευα αδεια απο σημαια κ ερχομουνα αθηνα.τα 4 στρατοδιεκεια πειρανε τα @@@ μου καθως ειχα ι4 κ γελαγα.

---------- Προσθήκη στις 10:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:21 ----------

νομηζω ειναι 3e η μερα για να εξαγωρασεις την θειτεια οταν θα με καλεσουν σε 2 χροναι για επανεξεταση ι5 κ θα μου πουνε η κανεις θητεια η πληρωνεις θα πω παρτετα τα να τελιωνω με σας τους μ@@@κες

Δύο ερωτήσεις..

Αν διακόψω αύριο την αναβολή μου τι πιθανότητες έχω να μπω το Νοέμβρη..?

Και διάβασα ότι χρειάζεται και πιστοποιητικό απο τη σχολη για την διακοπή.. αλλά η γραμματεία είναι κλειστή.. αν τους πάω απλό πάσο θα το δεχτούν..?

ευχαριστώ..!

Για να σε παρουν στη σειρα του Νοεμβρη θα πρεπει να εχεις διακοψει αναβολη πριν μπει η ΕΣΣΟ του Αυγουστου.

Υποθετω οτι αυριο παρουσιαζεται η σειρα αυτη, αρα για λεπτομερειες της 1 μερας θα ειναι καλυτερα να σου απαντησει καποιος απτη στρατολογια που γνωριζει πως ακριβως δουλευει το συστημα.

Οσο για το αν θα σε δεχθουν με το πασσο, το θεωρω αδυνατο για διαφορους λογους με βασικοτερο την τυπικοτητα που αγγιζει τα ορια του χαζου σε συνδυασμο με την ευθυνοφοβια τους.

Αλλα και παλι η στρατολογια θα σου απαντησει σε αυτο.

Κατα τα φαινομενα αργησες για τη σειρα Νοεμβρη :rolleyes:

νομηζω ειναι 3e η μερα για να εξαγωρασεις την θειτεια οταν θα με καλεσουν σε 2 χροναι για επανεξεταση ι5 κ θα μου πουνε η κανεις θητεια η πληρωνεις θα πω παρτετα τα να τελιωνω με σας τους μ@@@κες

Με αφορμη την απαντηση σου θελω αν ξερεις να μου πεις τα εξης

Παιζει να παρεις Ι5 απευθειας ??? Δηλαδη χωρις να να χρειαζεται επανεξεταση μετα απο 6 μηνες η 1-2 χρονια .

Το ροταω γιατη ειμαι 26 θα παω φαντορος τον Φεβρουαρη και επειδη εχω και ψυχολογικα προβληματα οχι κατι εξτριμ πχ Psycho Kyller :lol::lol::lol: απλα καταθληψη και πολλα περιτα κιλα θελω να δω τη μπωρο να κανω γιατη δεν ειμαι να παιρνω 2 χρονια αναβολη και μετα στα 28-29 να πηγαινο στρατο και να μου πουν να υπηρερετησω και να χανω δουλιες και τετοια :fear::fear::fear: .

Επισης αν ξερει κανεις σε περιπτωση που τελικα παω σαν Ι4 αν υπαρχει καποια Ειδικη μεταχηρηση ( Στρατοπεδο που θα κανεις την θητεια σου ,εξτρα αδειες , μειωμενη θητεια )σε ατομα που εχουν δυο γονεις με σοβαρα προβληματα υγειας :confused::confused::confused:

Δύο ερωτήσεις..

Αν διακόψω αύριο την αναβολή μου τι πιθανότητες έχω να μπω το Νοέμβρη..?

Και διάβασα ότι χρειάζεται και πιστοποιητικό απο τη σχολη για την διακοπή.. αλλά η γραμματεία είναι κλειστή.. αν τους πάω απλό πάσο θα το δεχτούν..?

ευχαριστώ..!

Για να καταταγείς με συγκεκριμένη ΕΣΣΟ θα πρέπει να διακόψεις την αναβολή σου μέσα στα παρακάτω διαστήματα:

α. Με την Α/ΕΣΣΟ (Φεβρουάριος): Από 1 Αυγούστου μέχρι 31 Οκτωβρίου

β. Με τη Β/ΕΣΣΟ (Μάϊος): Από 1 Νοεμβρίου μέχρι 31 Ιανουαρίου

γ. Με τη Γ/ΕΣΣΟ (Αύγουστος): Από 1 Φεβρουαρίου μέχρι 30 Απριλίου και

δ. Με τη Δ/ΕΣΣΟ (Νοέμβριος): Από 1 Μαΐου μέχρι 31 Ιουλίου

---------- Προσθήκη στις 08:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:28 ----------

Με αφορμη την απαντηση σου θελω αν ξερεις να μου πεις τα εξης

Παιζει να παρεις Ι5 απευθειας ??? Δηλαδη χωρις να να χρειαζεται επανεξεταση μετα απο 6 μηνες η 1-2 χρονια .

Το ροταω γιατη ειμαι 26 θα παω φαντορος τον Φεβρουαρη και επειδη εχω και ψυχολογικα προβληματα οχι κατι εξτριμ πχ Psycho Kyller :lol::lol::lol: απλα καταθληψη και πολλα περιτα κιλα θελω να δω τη μπωρο να κανω γιατη δεν ειμαι να παιρνω 2 χρονια αναβολη και μετα στα 28-29 να πηγαινο στρατο και να μου πουν να υπηρερετησω και να χανω δουλιες και τετοια :fear::fear::fear: .

Επισης αν ξερει κανεις σε περιπτωση που τελικα παω σαν Ι4 αν υπαρχει καποια Ειδικη μεταχηρηση ( Στρατοπεδο που θα κανεις την θητεια σου ,εξτρα αδειες , μειωμενη θητεια )σε ατομα που εχουν δυο γονεις με σοβαρα προβληματα υγειας :confused::confused::confused:

Δυστυχως δεν γινεται να μην παρεις σπαστη αναβολη.

Συνηθως δινουνε 1+1 και αρκετες φορες 6+6+6+6 μηνες.

Πολυ σπανια και σε δυσκολες περιπτωσεις δινουν απευθειας διχρονη αναβολη.

Το οτι θα εχεις επανεξεταση ειναι το μονο βεβαια.

Το μονο σιγουρο στον στρατο ειναι η...επανεξεταση στα παντα.

Αν παρεις την πρωτη αναβολη για ψυχολογικους δεν εχεις κανεναν μα κανεναν λογο να ανησυχεις.

Κανενας δεν υπηρετει παρα την θεληση του.

Την δευτερη φορα θα ειναι μια τυπικη διαδικασια 10 λεπτων και θα εχεις την απαλλαγη στο χερι.

Απλως πρεπει να κανεις ολες τις απαραιτητες ενεργειες(φρουραρχειο-414 κτλ) ωστε να μην χρειαστει να τα κανεις αυτα στην καταταξη.

Συνηθως ειναι εναν μηνας πριν καταταγεις.

Μην αγχωνεσαι,και τις δυο φορες δεν θα κανεις πανω απο 10 λεπτα εκει μεσα και συνηθως θα φας πολυ ωρα απο εξω,περιμενοντας την...σειρα(χαμος γινεται).

Τωρα για το Ι4,γιωτα γιωτα ζωη και κοτα.

Τιποτα βεβαια δεν ειναι σιγουρο...μπορει να περασεις μια χαρα ι4,μπορει και να λιωνεις να καθαριζεις χεστρες και μαγειρεια....

Αν εχεις χαρτι για τα κιλα και οτι δεν μπορεις να σηκωνεις βαρη,τοτε αξιζει πολυ το ι4 γιατι δεν κανεις τιποτα ουσιαστικα.

Αλλιως εχω δει ι4 να κανουν πολλα περισσοτερα απο εμας τους ι1.

Με το I4 οχι δεν κερδιζεις τιποτα εξ αυτων, πλην του οτι θα εισαι αοπλος και ισως, λεω ισως, να γλυτωνεις και καμια αγκαρια, αναλογως το λογο που θα εχεις το ι4. Με ι4 λογω βαρους, δε νομιζω οτι θα γλυτωνεις αγκαριες.

Για τα προβληματα υγειας των γονεων αναλογως τη σοβαροτητα κλπ μπορει να παρεις μειωμενη θητεια εως και μεταθεση κοντα τους.

Αδεια μπορει να τσιμπησεις καμια παραπανω αν ο διοικητης ειναι καλος και κρινει οτι πρεπει να τους δεις.

Για να σε παρουν στη σειρα του Νοεμβρη θα πρεπει να εχεις διακοψει αναβολη πριν μπει η ΕΣΣΟ του Αυγουστου.

Υποθετω οτι αυριο παρουσιαζεται η σειρα αυτη, αρα για λεπτομερειες της 1 μερας θα ειναι καλυτερα να σου απαντησει καποιος απτη στρατολογια που γνωριζει πως ακριβως δουλευει το συστημα.

Οσο για το αν θα σε δεχθουν με το πασσο, το θεωρω αδυνατο για διαφορους λογους με βασικοτερο την τυπικοτητα που αγγιζει τα ορια του χαζου σε συνδυασμο με την ευθυνοφοβια τους.

Αλλα και παλι η στρατολογια θα σου απαντησει σε αυτο.

Κατα τα φαινομενα αργησες για τη σειρα Νοεμβρη :rolleyes:

Για να καταταγείς με συγκεκριμένη ΕΣΣΟ θα πρέπει να διακόψεις την αναβολή σου μέσα στα παρακάτω διαστήματα:

α. Με την Α/ΕΣΣΟ (Φεβρουάριος): Από 1 Αυγούστου μέχρι 31 Οκτωβρίου

β. Με τη Β/ΕΣΣΟ (Μάϊος): Από 1 Νοεμβρίου μέχρι 31 Ιανουαρίου

γ. Με τη Γ/ΕΣΣΟ (Αύγουστος): Από 1 Φεβρουαρίου μέχρι 30 Απριλίου και

δ. Με τη Δ/ΕΣΣΟ (Νοέμβριος): Από 1 Μαΐου μέχρι 31 Ιουλίου

Κατάλαβα.. πάω για Φεβρουάριο δλδ... ευχαριστώ για τις απαντήσεις..!

Μόλις παρελαβα την ταυτότητα μου και το λευκό μου απολυτήριο απο την Προεδρική Φρουρά :-D. Καλοι πολίτες όσοι της 309 απολύθηκαν και καλή θητεία σε όσους μπαίνουν.

Για οκταμηνίτες. Για εννιάμηνίτες είναι 15.

Το ύψος της αγροτικής άδειας είναι τρεις (3) ημέρες για κάθε πλήρες δίμηνο πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας που οι υπηρετούντες οφείλουν να υπηρετήσουν, χωρίς να υπερβαίνει συνολικά τις είκοσι (20) ημέρες. Ως πλήρες δίμηνο θεωρείται και ο πλήρης μήνας που τυχόν απομένει μετά την αφαίρεση των διμήνων από το σύνολο της καθοριζομένης προς απόλυση πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας.

9 μήνες / 2 = 4.5 = 4 χ 3= 12

Πηγή: http://www.ellinikos-stratos.com/stratologia/adeies_4.asp

όπως και ο στρατολόγος μας! χεχε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...