Gtr34 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Υπαρχει περιπτωση στο κεντρο να μην επιτρεπουν τους υπνοσακους γι αυτο να παρεις μαζι σου σεντονι και μαξιλαροθηκη . 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 δύσκολο, άσε που μπορείς να τον κρύβεις στο λουκάνικο, τον βγάζεις αφού έχουν κλείσει τα φώτα και ξυπνάς νωρίτερα για να τον ξανακρύψεις...
phanispal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Επιτρεπόταν ακόμα και στο Πεύκο, οπότε καταλαβαίνεις. Απλά ποτέ δεν ξέρεις. Εξάλλου πουλάνε στα ΚΨΜ.
flik Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Σεντόνι και υπνόσακος, ώστε να μην ακουμπάς πάνω στη κουβέρτα.Απλά έτσι θέλει μια φορά ένα πολύ πολύ καλό στρώσιμο το κρεβάτι ώστε να μη χαλάει μετά. Θα μου πεις στο κέντρο θα το βρεις στρωμένο όπως στο έστρωσαν οι προηγούμενοι, αλλά εκεί ούτως ή άλλως δε σε νοιάζει, δεν ελέγχουν αυστηρά τα κρεβάτια. Μέχρι να πας στη μονάδα θα έχεις μάθει, και εκεί που θα έχεις (λογικά) μόνος σου ένα κρεβάτι, θα το στρώσεις απο την αρχή. Απο την αρχή αρχή. Και τέλος. Είναι εξαιρετικά απίθανο να στον κρατήσουν τον υπνόσακο, αλλά ακόμα και έτσι, θα στο κρατήσουν. Δεν θα σε κάνουν τίποτα.
Iphone.expertGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Στο κεντρο που ημουν στο πευκο αφηναν οι εκπαιδευτες υπνοσακο αλλα κανονικα απαγορευεται.Τωρα για μετα αναλογως που θα υπηρετησεις κτλ.Προσωπικα εαν κανεις κανονικη θητεια και δεν εχεις 2000 μερες βυσματικες αδεια τα "σπυρακια" δεν θα τα γλιτωσεις σε λαιμο και πλατη.Ειδικα το καλοκαιρι ειναι οτι χειροτερο.
Geos1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Η αρνηση ορκομωσιας ειναι ανυπακοη η βαρυτερο αδικημα;
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 τιποτα δεν ειναι, λες ότι έχεις ορθοστατική υποταση, πονάνε τα γονατα σου, κτλ. αν χρειαστει πας στο γιατρο και πέρνεις ένα ευ/εα και σε αφήνουν στην ησυχία σου.
Iphone.expertGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 τιποτα δεν ειναι, λες ότι έχεις ορθοστατική υποταση, πονάνε τα γονατα σου, κτλ. αν χρειαστει πας στο γιατρο και πέρνεις ένα ευ/εα και σε αφήνουν στην ησυχία σου. Εαν απλα το κανεις αυτο θα ορκιστεις στην εκκλησια μαζι με οσους ειναι ασυχρονιστοι και ακαταλληλοι για παρελαση.την ορκομωσια θα την γλιτωσει μονο εαν πει οτι δεν πιστευει κτλ.οχι με δικαιολογιες του τυπου πονανε τα γονατα μου κτλ
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 αυτο με την εκκλησία δεν το ξέρω, πρωτη φορά το ακούω. Αλλά αν δηλώσεις αθεος, κτλ. πάλι θα ορκιστείς με τους αθεους, αλλοθρησκους, κτλ. δεν την γλιτώνεις την ορθοστασία.
Iphone.expertGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 αυτο με την εκκλησία δεν το ξέρω, πρωτη φορά το ακούω. Αλλά αν δηλώσεις αθεος, κτλ. πάλι θα ορκιστείς με τους αθεους, αλλοθρησκους, κτλ. δεν την γλιτώνεις την ορθοστασία. Στο πευκο τουλαχιστον που ορκιστηκα εγω και ξερω ετσι εγινε.Οσοι δεν μπορουσαν την ορθοστασια η δεν μπορουσαν να λειτουργησουν καλα μεσα στην παρελαση κτλ ορκιστηκαν στην εκκλησια που εχει...Α για την ορθοστασια δεν ξερω τι να σου πω.
panos2171 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ξεκινάς να πας στην ορκομωσία και λιποθυμάς...
FarCry Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 δύσκολο, άσε που μπορείς να τον κρύβεις στο λουκάνικο, τον βγάζεις αφού έχουν κλείσει τα φώτα και ξυπνάς νωρίτερα για να τον ξανακρύψεις... stealth level: Thresh
*nenya* Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Ξεκινάς να πας στην ορκομωσία και λιποθυμάς... True story. Σειρά 312, ορκομωσία στην Καλαμάτα, 3 λιπόθυμοι φαντάροι. (μόνο που δεν φάνηκε να τό'καναν επίτηδες...ορκίζονταν με 40+°C οι καημένοι)
Liverpool89 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Ξεκινάς να πας στην ορκομωσία και λιποθυμάς... Εγω εβλεπα να πεφτουν στην διαρκεια της ορκομωσιας οχι οταν πας.. Μαλλον αγχωθηκες χωρις λογο...
igoods Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 True story. Σειρά 312, ορκομωσία στην Καλαμάτα, 3 λιπόθυμοι φαντάροι. (μόνο που δεν φάνηκε να τό'καναν επίτηδες...ορκίζονταν με 40+°C οι καημένοι) 3 ειναι επιτυχια.εγω σειρα 323 στο πευκο και ειχαμε 2 στον λοχο μου που ειδα κατα την διαρκεια δεκεμβρη μηνα.Τον αυγουστο του 2012 η 11 δεν θυμαμαι καλα στο πευκο μας ειπαν οτι ειχαν πεσει σαν τα κοτοπουλα καμια 50αρια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις