Zein Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 μπαίνω και γώ σύντομα,Μεσολόγγι 2/39 κέντρο ευζώνων στρατόπεδο πεζικού,όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη! με 5 χρόνια προυπηρεσία σε επισιτισμό τι γίνεται,άλλοι μου λένε για σπάρτη και γύθειο και άλλοι μου λένε οτι δεν παίζει ρόλο η προυπηρεσία καθόλου! απο ρουχισμό κτλ πρέπει να εξοπλιστώ απο πρίν η πάω εκει χύμα και με "ντύνουν"? οτι σου ειπαν τα παιδια, συν οπωσδηποτε ενα καινουριο κινητο των 15-20 ευρω με dual sim, ραδιοφωνο και λοιπα τετοια μαραφετια. Αυτα τα κινητα εχουν μπαταρια που κραταει χωρις φορτιση για μερες με κανονικη/βαρια χρηση. Καλου κακου παρε και ενα μικρο εστω πολυπριζο γιατι ποτε δεν ξερεις. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 GhostDel, ένα normal font size plz...
javavall Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Έχετε αναβολή κατάταξης για κύριες σπουδές σε ανώτερη ή ανώτατη σχολή - Κέντρα Μεταλυκειακών Σπουδών - Μεταπτυχιακό μέχρι 31/12/2022. Χαχαχα. Θα γίνει κανένα μπαμ μέχρι τότε και θα πάει η θητεία 12/12+ μήνες και να δω ποιος θα γελάει. (Μία στο εκατομμύριο βέβαια μπορεί και να μειωθεί )
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 οτι σου ειπαν τα παιδια, συν οπωσδηποτε ενα καινουριο κινητο των 15-20 ευρω με dual sim, ραδιοφωνο και λοιπα τετοια μαραφετια. Αυτα τα κινητα εχουν μπαταρια που κραταει χωρις φορτιση για μερες με κανονικη/βαρια χρηση. Καλου κακου παρε και ενα μικρο εστω πολυπριζο γιατι ποτε δεν ξερεις. ρε παιδιά να ρωτησω κάτι. οκ δεν έχω παει ακομη στρατό, αλλά κινητό γιατί να παρει καποιος στο στρατο μαζί του; δεν εχει εκεί τηλέφωνα (σαν καρτοτηλέφωνα ή κάτι τέτοιο ρε παιδί μ που μπορεί κάποιος φαντάρος να καλέσει άνετα); Εξάλλου, -απ'ό,τι νομίζω εγώ- στρατό πας για να εκπαιδευτείς, να μαθεις πώς να κρατάς το όπλο, να γυμνασθείς. Δεν πας για διακοπές. έτσι δεν είναι ή... είμαι εντελώς λάθος;;
Acid_raiN Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδιά να ρωτησω κάτι. οκ δεν έχω παει ακομη στρατό, αλλά κινητό γιατί να παρει καποιος στο στρατο μαζί του; δεν εχει εκεί τηλέφωνα (σαν καρτοτηλέφωνα ή κάτι τέτοιο ρε παιδί μ που μπορεί κάποιος φαντάρος να καλέσει άνετα); Εξάλλου, -απ'ό,τι νομίζω εγώ- στρατό πας για να εκπαιδευτείς, να μαθεις πώς να κρατάς το όπλο, να γυμνασθείς. Δεν πας για διακοπές. έτσι δεν είναι ή... είμαι εντελώς λάθος;; Ναι ρε, να προσθέσω κιόλας ότι στην Ελλάδα υπάρχει αξιοκρατία, όλα λειτουργούν όπως θα έπρεπε και όλοι πιάνουν 24mbit ADSL.
NickTG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδιά να ρωτησω κάτι. οκ δεν έχω παει ακομη στρατό, αλλά κινητό γιατί να παρει καποιος στο στρατο μαζί του; δεν εχει εκεί τηλέφωνα (σαν καρτοτηλέφωνα ή κάτι τέτοιο ρε παιδί μ που μπορεί κάποιος φαντάρος να καλέσει άνετα); Εξάλλου, -απ'ό,τι νομίζω εγώ- στρατό πας για να εκπαιδευτείς, να μαθεις πώς να κρατάς το όπλο, να γυμνασθείς. Δεν πας για διακοπές. έτσι δεν είναι ή... είμαι εντελώς λάθος;; Δεν σε υποχρεώνει κανείς να πάρεις. Μπορείς άνετα να το αφήσεις σπίτι.
NickTG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μπορεί. Εγώ απλά είπα να ενημερώσω μην έχει κανείς την εντύπωση πως είναι υποχρεωτικό! :P
phanispal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως δεν έχουν όλες οι μονάδες καρτοτηλέφωνα. Εδώ κάποιες δεν έχουν πόσιμο νερό. Μερικές δεν έχουν ούτε για να κάνεις μπάνιο, εκτός κι αν κάποιος μπορεί να πλυθεί με σταγονόμετρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Έλα ρε, trollάρει.. οχι παιδια δεν τρολαρω. πραγματικα ρωταω.
FarCry Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 επίσης το βιβλιάριο υγείας αν και το είχα πάρει δεν μου ζητήθηκε, ούτε από άλλους από ότι θυμάμαι... same here. τους το πηγα και ουτε που το κοιταξε ο γιατρος της θηβας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 και όλοι πιάνουν 24mbit ADSL. θέμα φυσικής, it works as intended... 1
FarCry Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ισχύει, αλλα η εκπαίδευση είναι λίγο καιρό ps. δεν παίρνουν μετάθεση αλλα απόσπαση 1 Μηνα ειναι η εκπαιδευση Μην το ψάχνεις. Ακόμα και αν είχες δηλώσει πτυχίο, χωρίς βύσμα θα κατέληγες να φυλάς σκοπέτο σε κάποιο άκυρο στρατόπεδο. Απλά θα είχες το σήμα με τους κεραυνούς στον ώμο. . συμφωνω οτι ο στρατος δε ξερει τι του γινεται γιατι και εγω περασα μια απο τα ιδια. για να μου γινει η μεταταξη απο ΠΖ σε ΕΠ επρεπε να περασω τα χαρτα για την κατ εξαιρεση. τοτε καταλαβαν οτι τα πτυχια μου με πανε ΕΠ Για το αλλο ομως εχεις αδικο. εαν σε πανε ΕΠ και σε στειλουν στην πρων ΣΑΕΠ νυν ΣΠΥ για εκπαιδευση εχεις 2 μεταθεσεις οπως και η στρατονομια. 4 μηνες εντος και 4 μηνες εκτος. και εντος και εκτος πας σε ΓΕΠ και ΓΕΠ εχουν οι μεγαλες μοναδες/ταξιαρχιες. Ακυρο στρατοπεδο δεν ειναι. οσο για τα σκοπετα αμα εισαι ενοπλος φυσικα και θα κανει. απο τα οπλα ομως περνας καλυτερα. και 4 μηνες να ειναι αθηνα δεν τον χαλαει Πόσα χρήματα χρειάζονται τον μήνα για το στρατό ? περίπου ειδικα για τη θηβα που εχει ιδιωτικο καψιμι βγαινεις out of budget, off the charts! Για δωστε τα φωτα σας για 124 ΠΒΕ..Τι παιζει; ειναι τριπολη και εγκαταστασεις ειναι καινουργιες. ειναι διακλαδικο εχεις και τους 3 κλαδους. καλα λογια εχω διαβασει
beatshooter Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Η ναυπλιαρα εκλεισε?(μλκες ειναι πως θα συνυηρητε η ποκη τους νεκρούς μηνες? )
Προτεινόμενες αναρτήσεις