ravend Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 μπαίνω και γώ σύντομα,Μεσολόγγι 2/39 κέντρο ευζώνων στρατόπεδο πεζικού,όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη! με 5 χρόνια προυπηρεσία σε επισιτισμό τι γίνεται,άλλοι μου λένε για σπάρτη και γύθειο και άλλοι μου λένε οτι δεν παίζει ρόλο η προυπηρεσία καθόλου! απο ρουχισμό κτλ πρέπει να εξοπλιστώ απο πρίν η πάω εκει χύμα και με "ντύνουν"?
Liverpool89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Καλτσες, φανελακια,καμια φορμα για τον υπνο, παντοφλες, πετσετες, ,μαξιλαροθηκη,βρακια, σλιπινγκ μπανγκ και πρεπει να παρεις και συ μαζι σου να χεις.... Μωρομαντηλα και χαρτι υγειας απαραιτητα.... Πατους να παρεις καλους οχι των 2 ευρω. Ταλκ, λουκετα. Τις αρβυλες να τις παρεις ενα νουμερο μεγαλυτερο... 1
panosno1com Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Διαβασα εν ταχει τα ποστς κ ειδα για ΚΕΕΜ ! Υπαρχει ή εστω υπηρχε οταν ημουν εγω λεωφορειο απο τον κηφισο που σε αφηνε εξω απο το στρατοπεδο ! Απλα επρεπε να το διευκρινήσεις στο ταμειο κ συνηθως γεμιζε φανταρους . Βασικα τι γινοταν τις περισσοτερες φορες,σταματουσε κανονικα στο σταθμο στη Σπαρτη κ μετα φωναζε οδηγος ΚΕΕΜ !!! αχαχαχα κ μας πηγαινε κ αφηνε εξω απο το στρατοπεδο! Οπως κ στις εξοδους αμα προλαβαινεις λεωφορειο σε πηγαινε πισω ! Εμπαινε κ στο στρατοπεδο να σε παρει θυμαμαι, στις αδειες Σ/Κ εμπαινε σιγουρα..Επισης απο τοτε το κεεμ δεχεται τεχνικο ; το κετχ δεν ειναι τεχνικο; θυμαμαι απ την παραεπομενη σειρα μου που απλα επαιρνε κ πεζικαριους!
Liverpool89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Οπως τα λες ειναι φιλε για το ΚΕΕΜ.. Δεχεται τεχνικο.. Εγω αυτη την ειδικοτητα ειχα... Μονο για το μηνα της ορκομωσιας... Μετα με στειλανε στην Πατρα στο ΚΕΤΧ
nemesiskp Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ερωτηση:Επειδη απο οτι φαινεται προς Κ.Ε.Ν. θα μετακινηθω με μεσα και οχι με καποιον δικο μου,πρεπει να μου εχει ερθει το χαρτι για να παω ή αρκει που εχει βγει στο site;Επισης ειμαι χαιδαρι.Πρεπει να παω στο φρουραρχειο Αθηνων ή στην αστυνομια χαιδαριου; Ευχαριστω,σορρυ για τις πολλες ερωτησεις.Ψαρακι βλεπετε.
panosno1com Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Οπως τα λες ειναι φιλε για το ΚΕΕΜ.. Δεχεται τεχνικο.. Εγω αυτη την ειδικοτητα ειχα... Μονο για το μηνα της ορκομωσιας... Μετα με στειλανε στην Πατρα στο ΚΕΤΧ Α καταλαβα πως το εννοεις ! Νομιζα στην αρχη οτι δεχεται τεχνικαριους
Crash_Batic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 285 Λήμνο? Αυτο που στο ιδιο στρατόπεδο ειναι και η Μοιρα 101 ΜΠΜΠ? Όχι, η 101 ΜΠΜΠ είναι (ή ήταν παλιά τουλάχιστον) στο γειτονικό 290. Πέρασα κι από εκεί βέβαια για σχολείο πολυβολητή. Στο 290 περασες ή στη Μοιρα? Αν εχεις ακουστα, ποιος ειναι εκει διοικητής? Στην Μοιρα εννοω.. Γκολφης ακομα?
N3k21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Στο 290 περασες ή στη Μοιρα? Αν εχεις ακουστα, ποιος ειναι εκει διοικητής? Στην Μοιρα εννοω.. Γκολφης ακομα? Θα σε γελάσω ρε συ, από το 290 πέρασα. Λίγα μέτρα από την πύλη έχει ένα κτήριο με το έμβλημα του Πυροβολικού, φαντάζομαι εκεί είναι το διοικητήριο της Μοίρας. Δεν ξέρω όμως αν λειτουργεί ακόμα.
panos2171 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Πόσα χρήματα χρειάζονται τον μήνα για το στρατό ? περίπου Ρωτάς για το ΚΕΝ ή γενικά?
N3k21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Πόσα χρήματα χρειάζονται τον μήνα για το στρατό ? περίπου Εξαρτάται κυρίως από τα εξής βασικά: 1) Πόσο ανεκτικός είσαι στο φαγητό. Άμα δεν έχεις τέτοια θέματα, μπορείς να γλυτώσεις ΠΟΛΛΑ λεφτά τρώγοντας αποκλειστικά στη μονάδα. 2) Αν είσαι καπνιστής. Υπολόγιζε πως πιθανόν να καπνίζεις λίγο περισσότερο ως φαντάρος, ενώ πάντα παίζει και η φάση της τράκας. 3) Πως σας πάει. Σε περίοδο ζόρικης εμπλοκής γλυτώνεις αρκετά λεφτά. Απλά δε βγαίνεις απ' το στρατόπεδο. Του π@@στη, πόσα θα τρως στο ΚΨΜ; 4) Που θα υπηρετήσεις. Αν είσαι σε αστικό κέντρο και σας πάει καλά, όλο και ένα καφέ παραπάνω θα πιείτε, όλο και κανά γύρο παραπάνω θα φάτε, όλο και σε κανά ΝΕΤ cafe θα πας. Αν πάλι είσαι σε κανά χωριό, παίζει να βαριέσαι κιόλας να βγεις. Θα προτιμάς ν' αράξεις στο στρατόπεδο για ύπνο και χαβαλέ με φιλαράκια. Προσωπικά χάλαγα, όταν ΔΕΝ είχαμε εμπλοκή, περίπου στα 7 ευρώ τη μέρα (4 ευρώ τα τσιγάρα, 1 ευρώ οι δύο σπαστοί καφέδες, 1,20 τα εμφιαλωμένα νερά γιατί το νερό της περιοχής δεν ήταν πόσιμο). Σπάνια θα χάλαγα κάτι παραπάνω, αν τσίμπαγα κανά κρουασάν ή σάντουιτς για συμπλήρωμα. Στην εμπλοκή καμιά φορά χάλαγα περισσότερα, κυρίως επειδή τύχαινε να πάρω δύο πακέτα τσιγάρα τη μέρα, ή καπνό (που τελικά κατανάλωνα σχεδόν όλο σε μια μέρα). Τώρα βέβαια δε ξέρω τι παίζει με την ιδιωτικοποίηση των ΚΨΜ, υποθέτω πάντως ότι δε θα χαλάς πολλά περισσότερα αν προσέχεις λίγο. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πόσα χρήματα χρειάζονται τον μήνα για το στρατό ? περίπου βασικά στα καθημερινά εξοδα βάλε και τα νερά, στα στρατοπεδα αγοράζεις το νερό απο τους αυτοματους πωλητές, αλλιώς πίνεις νερό απο τα μπανια. Τα τηλέφωνα που θα πάρεις, τους καφέδες, τσιγάρα, τυροπιτες, κτλ. Και οι εξοδοι που κάτι πρεπει να φας, κάπου πρέπει να κάτσεις, κανα internet cafe, κτλ. Αν δεν βγεις στην έξοδο εισαι εν δυνάμει αγγαριομάχος, εκει που κάθεσαι μπορεί να σου πουν έλα να κουβαλησεις τιποτα υλικά στην αποθηκη. Μερικές φορές που χρειάστηκε να πάρω ταξι για να ειμαι στην ώρα μου μέσα. Ξυριστικά, σαπουνια, μωρομαντηλα, χαρτια υγείας... Σε στρατοπεδο που ήμουν δεν είχε πλυντήριο για τους φαντάρους, οποτε κάθε 2 βδομάδες αναγκαζόμουν να δίνω τα ρούχα μου σε καθαριστήριο, 8 - 9€. Τα εισιτήρια, κάθε 2 μήνες υπάρχει πάγια διαταγή να πέρνεις άδεια, οι καταστάσεις επιβίβασης ειναι μια μόνο, και αν βολευει να την χρησιμοποιήσεις, οποτε θα χρειαστείς τουλάχιστον άλλα πεντε. Απο τιποτα Εβρους, νησια υπολογισε κανα 80αρι, χωρίς αεροπλάνο. Διαφορες παπαριές που πρέπει να αγοράσεις, μπλουζάκια, κανα εξτρα πουλοβερ, σκούφο, μια μαλακία για τον λαιμο, κτλ. Εμένα συνολικά πρέπει να μου κοστισε κανα 3χιλιαρο η σαχλαμάρα, πεταμένα λεφτά τελείως. 2
GhostDel Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) "Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2014 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 7/2014 την 11/03/2014 σε 586 Τάγμα Πεζικού (586 ΤΠ) (ΓΡΕΒΕΝΑ). Έχετε επιλεγεί Πεζικό. " Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2014 από GhostDel
Silverage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 "Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2014 Β΄ ΕΣΣΟ (Μάρτιος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 7/2014 την 11/03/2014 σε 586 Τάγμα Πεζικού (586 ΤΠ) (ΓΡΕΒΕΝΑ). Έχετε επιλεγεί Πεζικό. " Έχετε αναβολή κατάταξης για κύριες σπουδές σε ανώτερη ή ανώτατη σχολή - Κέντρα Μεταλυκειακών Σπουδών - Μεταπτυχιακό μέχρι 31/12/2022. Χαχαχα. 1
GhostDel Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Έχετε αναβολή κατάταξης για κύριες σπουδές σε ανώτερη ή ανώτατη σχολή - Κέντρα Μεταλυκειακών Σπουδών - Μεταπτυχιακό μέχρι 31/12/2022. Χαχαχα. Εντάξει είπαμε όχι και στα 30 χαχα. Λέω να πάω τώρα να το τελειώνω, το καλό είναι πως ο κολλητός μου είναι στο ίδιο ακριβώς με μένα. #Swag
Inler Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Για δωστε τα φωτα σας για 124 ΠΒΕ..Τι παιζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις