Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως πάμε στο κεεμ(σπαρτη) απο αθήνα? Κάτι άκουσα με κτελ απο κηφισο.., το κτελ αυτο μας αφήνει κοντα/μεσα στο στρατόπεδο? Το εισητήριο κανα 20euro?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ζωάρα θα κάνεις εκεί βυσματάκι

κι αν έμπαινε Λαμία τι θα ήταν, πολύπριζο?

• Like 1
Δημοσ.

Σιγά το κολέγιο..

Ξέρει κανείς πως πάμε στο κεεμ(σπαρτη) απο αθήνα? Κάτι άκουσα με κτελ απο κηφισο.., το κτελ αυτο μας αφήνει κοντα/μεσα στο στρατόπεδο? Το εισητήριο κανα 20euro?

Το ΚΤΕΛ σε αφήνει Σπάρτη. Μετά θες ταξί γιατί το στρατόπεδο είναι έξω από τη Σπάρτη προς Γύθειο. Τώρα πόσο είναι το εισιτήριο για Σπάρτη δε ξέρω αλλά με ένα τηλέφωνο μπορείς να το μάθεις. Καλό είναι να πας νωρίς για να ξεμπερδεύεις. Να βρεις και κάνα νούμερο σε ρούχα.

Λες και θα μείνει εκεί μετά την ορκομωσία.

Το 90% που πάει τεχνικό δε πάει τυχαία. Κάπου καλά έχει κλείσει και για μετά.

Δημοσ.

Υλικού Πολέμου...

KEYΠ (Κέντρο Εκπαίδευσης Υψηλών Προσώπων) :P

Αυτά μου έλεγαν κι εμένα όταν ήρθε το χαρτί. Βύσμα με φώναζαν, ζωάρα στο ΚΕΥΠ επέμεναν.

Δε με χάλασε όμως η μετάθεση στο κατάμαυρο 285 Μ/Κ ΤΠ της Λήμνου. :P

Έτσι για την ιστορία, το ΚΕΥΠ δεν παίρνει πλέον υλικοπολεμίτες μόνο. Εγώ Πεζικό ήμουν. Στην 322 είχαμε μπει περίπου 300 άτομα, μόνο οι 70 ήταν Υλικού Πολέμου.

Δημοσ.

δικαιούσαι κατασταση επιβίβασης, δηλ. δωρεάν μετακίνηση, πας με το χαρτι καταταξης στο φρουραρχειο και ζητάς να σου βγάλουν.

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να καταθεσω τα χαρτια για το στρατο και να δηλωσω τι θελω σκεφτομαι για πεζικο ή αεροπορια.
Ποσους μηνες κανω στο καθενα και πιο ειναι πιο πολυ λουφα

Δημοσ.

Πρεπει να καταθεσω τα χαρτια για το στρατο και να δηλωσω τι θελω σκεφτομαι για πεζικο ή αεροπορια.

Ποσους μηνες κανω στο καθενα και πιο ειναι πιο πολυ λουφα

Εσένα σε κόβω για i5, και δεν εννοώ τους επεξεργαστές...

Γιατί ρε άνθρωπε ανοίγεις νέο thread για θέμα που υπάρχει ήδη;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το ειδα...

(Ας παει στο αλλο και να διαγραφει αυτο το μηνυμα)

Το i5 τι ειναι;

(Θελω να παρω αναβολη για 3-4 χρονια μεχρι να τελιωσω την σχολη που θα παω και μετα λεω να παω στρατο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...