chaosmaster Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Βγηκε τελικα που παρουσιαζομαι.ΚΕΕΜ Σπαρτη τεχνικο.Αντε να δουμε. Ζωάρα θα κάνεις εκεί βυσματάκι
phanispal Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Λες και θα μείνει εκεί μετά την ορκομωσία. 1
shini.gami Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρει κανείς πως πάμε στο κεεμ(σπαρτη) απο αθήνα? Κάτι άκουσα με κτελ απο κηφισο.., το κτελ αυτο μας αφήνει κοντα/μεσα στο στρατόπεδο? Το εισητήριο κανα 20euro?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ζωάρα θα κάνεις εκεί βυσματάκι κι αν έμπαινε Λαμία τι θα ήταν, πολύπριζο? 1
chaosmaster Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 κι αν έμπαινε Λαμία τι θα ήταν, πολύπριζο? Σιγά το κολέγιο.. Ξέρει κανείς πως πάμε στο κεεμ(σπαρτη) απο αθήνα? Κάτι άκουσα με κτελ απο κηφισο.., το κτελ αυτο μας αφήνει κοντα/μεσα στο στρατόπεδο? Το εισητήριο κανα 20euro? Το ΚΤΕΛ σε αφήνει Σπάρτη. Μετά θες ταξί γιατί το στρατόπεδο είναι έξω από τη Σπάρτη προς Γύθειο. Τώρα πόσο είναι το εισιτήριο για Σπάρτη δε ξέρω αλλά με ένα τηλέφωνο μπορείς να το μάθεις. Καλό είναι να πας νωρίς για να ξεμπερδεύεις. Να βρεις και κάνα νούμερο σε ρούχα. Λες και θα μείνει εκεί μετά την ορκομωσία. Το 90% που πάει τεχνικό δε πάει τυχαία. Κάπου καλά έχει κλείσει και για μετά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Σιγά το κολέγιο.. still VIP κέντρo...
chaosmaster Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 still VIP κέντρο Really ;; Τι όπλο έχει στη Λαμία; Μηχανικό; πάντως 2 σειρές μου, μου είπαν ουδέτερα πράγματα. Τα λαμογια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Υλικού Πολέμου... KEYΠ (Κέντρο Εκπαίδευσης Υψηλών Προσώπων) 2
nemesiskp Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Το 90% που πάει τεχνικό δε πάει τυχαία. Κάπου καλά έχει κλείσει και για μετά. Ε τοτε ανοιγω στο 10%.
N3k21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 κι αν έμπαινε Λαμία τι θα ήταν, πολύπριζο? Υλικού Πολέμου... KEYΠ (Κέντρο Εκπαίδευσης Υψηλών Προσώπων) Αυτά μου έλεγαν κι εμένα όταν ήρθε το χαρτί. Βύσμα με φώναζαν, ζωάρα στο ΚΕΥΠ επέμεναν. Δε με χάλασε όμως η μετάθεση στο κατάμαυρο 285 Μ/Κ ΤΠ της Λήμνου. Έτσι για την ιστορία, το ΚΕΥΠ δεν παίρνει πλέον υλικοπολεμίτες μόνο. Εγώ Πεζικό ήμουν. Στην 322 είχαμε μπει περίπου 300 άτομα, μόνο οι 70 ήταν Υλικού Πολέμου.
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρει κανείς πως πάμε στο κεεμ(σπαρτη) απο αθήνα? Κάτι άκουσα με κτελ απο κηφισο.., το κτελ αυτο μας αφήνει κοντα/μεσα στο στρατόπεδο? Το εισητήριο κανα 20euro? δικαιούσαι κατασταση επιβίβασης, δηλ. δωρεάν μετακίνηση, πας με το χαρτι καταταξης στο φρουραρχειο και ζητάς να σου βγάλουν. 1
Sog96Ch Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Πρεπει να καταθεσω τα χαρτια για το στρατο και να δηλωσω τι θελω σκεφτομαι για πεζικο ή αεροπορια.Ποσους μηνες κανω στο καθενα και πιο ειναι πιο πολυ λουφα
bilakos10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Πρεπει να καταθεσω τα χαρτια για το στρατο και να δηλωσω τι θελω σκεφτομαι για πεζικο ή αεροπορια. Ποσους μηνες κανω στο καθενα και πιο ειναι πιο πολυ λουφα Εσένα σε κόβω για i5, και δεν εννοώ τους επεξεργαστές... Γιατί ρε άνθρωπε ανοίγεις νέο thread για θέμα που υπάρχει ήδη; 2
Sog96Ch Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δεν το ειδα... (Ας παει στο αλλο και να διαγραφει αυτο το μηνυμα) Το i5 τι ειναι; (Θελω να παρω αναβολη για 3-4 χρονια μεχρι να τελιωσω την σχολη που θα παω και μετα λεω να παω στρατο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις