panos2171 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Το βιβλιαριο θυμαμαι τους το δειξα και ειδαν την ομαδα αιματος. Αλλοι που δεν πηραν τους πηραν αιμα εκει.
chaosmaster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά επειδή είναι πολλές οι σελίδες και δε μπορώ να διαβάσω μια μικρή συμβουλή στους νέους. Αν έχεις βύσμα διάβαινε, αν έχεις κώλο στήσε κι αν δεν έχεις τίποτα την τελαμώνα σκίσε. Και για αυτούς που ρωτάνε για χαρτιά και τέτοια και με τα χέρια στις τσέπες να πας δε θα σε διώξουν. Ότι χαρτί χρειαστείτε θα σας στείλουν με κίνηση στρατιωτικό νοσοκομείο να βγάλετε. Ακόμη και ακτινογραφία. Αντε και καλή θητεία
chaosmaster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Στρατηγέ μου εσύ.Όχι εγώ ο θείος μου είναι αντιστράτηγος. Αυτιά. Α και για να σε προλάβω πριν πεις εξυπνάδα. 319 Μπαίνω ΚΕΕΔ 505 Βόλο Μετά ΚΕΟΑΧ Και πίσω Βόλο. Γιατί τα βύσματα τα έγραφα από τότε. Και γελούσα με τους καημένους που έπαιρναν τηλ για να μην πάνε μαγειρεία
Iphone.expertGr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μαλιστα,σε ευχαριστω. Κατι ακομα.Αυτο που λεει στο army.gr οτι πρεπει να εχουμε μαζι το ατομικο βιβλιαριο υγειας μπλα μπλα,ειναι αναγκαιο;Γιατι εγω εχω κοινο βιβλιαριο με την μητερα μου,οποτε δεν μπορω να το εχω μονιμα μαζι μου. Επισης ξερω οτι εαν εισαι πτυχιουχος πας το πτυχιο για να παρεις ειδικοτητα.Αυτο ισχυει και για αυτους που δεν εχουν πτυχιο,απλα προσκομιζοντας μια βεβαιωση σπουδων;Βεβαια δεν νομιζω να ισχυει,απλα ρωταω γιατι ποτε δεν ξερεις. Βιβλιαριο δεν χρειαζεται εγω δεν ειχα παρει.ουτε ακτινογραφια ειχα παρει.Σε στελνουν μετα απο λιγες μερες με πουλμαν και βγαζεις,περναει και η ωρα σου και πας και βολτα στο 401 . Εαν εχεις τελειωσει κατι ομως παρτο μαζι σου ισως και να χρειαστει.Εγω πηρα το χαρτι απο επαλ για μηχανικος-ηλεκτρολογος αυτοκινητων και ειχα και αυτην την ειδικοτητα.
aris1986 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά επειδή είναι πολλές οι σελίδες και δε μπορώ να διαβάσω μια μικρή συμβουλή στους νέους. Αν έχεις βύσμα διάβαινε, αν έχεις κώλο στήσε κι αν δεν έχεις τίποτα την τελαμώνα σκίσε. Αρα προτείνεις να γινει ο κωλος κουμπαρας και αυτοκτονίσουν οι νεοι;
chaosmaster Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Αρα προτείνεις να γινει ο κωλος κουμπαρας και αυτοκτονίσουν οι νεοι;Σιγά μη τα στείλουν και στο πόλεμο.. Έτσι λένε σε όλους τους νέους για να τους πειράξουν. Τι διαολο δεν πήγες φαντάρος;
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 καλά τα σκοπέτα στο ΚΕΟΑΧ; Οι σκοπιές λέει αλλάζουν ανά μια ώρα;
lupo2109 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Αν θυμαμαι καλα 313 λελε!!!Το χειμωνα με ασχημο καιρο αλλαζουν ανα ωρα.Αλλιως κανονικα!!!Μονο ανοιξη μην πατε εχει πολυ δουλεια!Αν ειστε 505 πατε Συκουριο (a.k.a. ΖΩΑΡΑΑΑΑΑ)
christos_0b Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά επειδή είναι πολλές οι σελίδες και δε μπορώ να διαβάσω μια μικρή συμβουλή στους νέους. Αν έχεις βύσμα διάβαινε, αν έχεις κώλο στήσε κι αν δεν έχεις τίποτα την τελαμώνα σκίσε. Σιγα μην σκιστει κανα καλτσον , ξεφτιλα διακοπες ειναι ο στρατος πλεον , 2-2 σκοπια , ουτε την βασικη εκπαιδευση δεν κανουνε στο κεντρο και στην μοναδα ακομα και συνορα να κατσεις συνολο 5-6 μηνες ? Οποιος εχει παραπονο οτι πηζει, δεν περναει καλα κλπ στον στρατο σημερα, ειναι απλα καλο/κακομαθημενος μπουλης , το ιδιο οταν μπηκα και εγω βεβαια το 2004 , αν και ειχε διαφορες απο αυτα που ακουω σημερα σιγα τ'αυγα ... μια χαρα περναγαμε ακομα και σε περιοδους εμπλοκης.
flik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Όλα σχετικά είναι. Κακοπερνάς σχετικά με τι; Σχετικά με άλλες μονάδες; Ναι μπορεί να είσαι 3000 φορές χειρότερα, απο συμπεριφορά στελεχών, συνθήκες διαβίωσης, υπηρεσίες κτλ. Σχετικά με την έξω ζωή του δεν νομίζω κανείς να συγκρίνει τον στρατό. Σχετικά με τους πατεράδες μας κτλ; Γιατί να το συγκρίνω, είναι άλλες εποχές, άλλες οι συνθήκες και στην καθημερινότητα, άλλες οι απαιτήσεις κτλ. Ήταν άλλη η ζωή και στην πολιτική ζωή. Ο στρατός γιατί να μείνει το ίδιο χάλια, και να μη συμβαδίζει με τις εποχές; Όσο ενοχλητική είναι η γκρίνια των σημερινών φαντάρων που είναι καλομαθημένοι, τόσο ενοχλητικό είναι να ακούω τη προηγούμενη γενιά να μας λέει για τα δικά τους βάσανα στον στρατό και πως όλα τώρα είναι ρόδινα, να μη γκρινιάζουμε για τίποτα κτλ.
nemesiskp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Βγηκε τελικα που παρουσιαζομαι.ΚΕΕΜ Σπαρτη τεχνικο.Αντε να δουμε.
dante14023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερες! εγω αυλωνα τεθωρακισμενα! εχουμε τιποτα info?? γενικα δεν διαβαζω και τα καλυτερα, ειδικα για μετα στις μοναδες.....
lupo2109 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Παιδες καλες διακοπες.Κοιταξτε να τις χαρειτε...ειναι οι τελευταιες "ανεμελες" και χωρις ευθυνες διακοπες.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις