Tilemaxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ρε Midi, ειδικές δυνάμεις ήσουν; Απ ότι κατάλαβα πήγες στρατό σχετικά πρόσφατα, αλλά οι συνθήκες που περιγράφεις θυμίζουν προηγούμενες δεκαετίες. Το Κεπικ που ήσουν έπαιξε κάπoιο ρόλο για όλα αυτά που μας περιγράφεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Άντε καλά. Τελευταίος από την παρέα που παο στρατό κανένας δεν ξέρει κάποιο βύσμα που είπε "όχι" και έκατσε μέσα. Αυτός ο πρόλογος και να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας δεν είναι καλο. Και για να μην παρεξηγούμαστε κιόλας δεν είπα ότι το βρίσκω σωστό αλλα μέσα στον στρατό ναι καλύτερα έτσι. Και σίγουρο ο στρατός δεν είναι έτσι λόγο βυσμάτων, υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από αυτά. Και για ακόμη μια φορα λέω βύσμα για μετάθεση k άδειες όχι να τρέχουν όλοι και εσύ να κάθεσαι να πίνεις φράπες έτσι. Δεν με νοιάζει τι κάνει ή τι ξέρει η παρέα σου. Ολίγον βύσμα δεν υπάρχει. Κρύψου εσύ πίσω από το δάχτυλό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ρε Midi, ειδικές δυνάμεις ήσουν; Απ ότι κατάλαβα πήγες στρατό σχετικά πρόσφατα, αλλά οι συνθήκες που περιγράφεις θυμίζουν προηγούμενες δεκαετίες. Το Κεπικ που ήσουν έπαιξε κάπoιο ρόλο για όλα αυτά που μας περιγράφεις; Πηγα προσφατα, πριν 1,5 χρονο, ωστοσο αυτο δεν εχει σχεση. Αν ο κοσμος στη μοναδα (ειδικα ο ενοπλος) ειναι λιγος και παραλληλα εχεις και ενα μακακα διοικητη που δεν ενδιαφερεται να βελτιωσει την κατασταση στο λοχο του, δεν ειναι δυσκολο να φτασεις σε τετοιες καταστασεις. Ο ρολος που επαιξε το ΚΕΠΙΚ ηταν ο εξης: Το ΚΕΠΙΚ βρισκοταν σε αλλο κτιριο εκτος στρατοπεδου, το στρατηγειο του νησιου (η αλλιως ταξιαρχεια). Πηγαινοντας στο ΚΕΠΙΚ λοιπον επι τη ευκαιρια μας χωνανε και στη σκοπια που ηταν εκει, ωστε να μη κουβαλανε αλλους φανταρους με την καναδεζα γιαυτο το λογο, αφου υπηρχαμε εμεις. Δεν εφταιγε το ΚΕΠΙΚ αυτο καθεαυτο, αλλα η τοποθεσια που βρισκοταν. Αν το ΚΕΠΙκ βρισκοταν στο στρατοπεδο λογικα θα πηγαιναν αλλοι φανταροι στη σκοπια του στρατηγειου. ΥΓ. Επειδη εχουμε 2010 μη νομιζεις οτι στο στρατο εχουν αλλαξει πολλα σε σχεση με τα παλια χρονια. Τιποτα θα σου ελεγα, πλην οτι παλιοτερα υπηρχε επανδρωση στις μοναδες, ενω τωρα υπαρχει λειψανδρια περιοδικα απο μοναδα σε μοναδα, ή απο σειρα σε σειρα, με αποτελεσματα σαν της περιπτωσης μου. Κατα τ'αλλα οπως ηταν ο στρατος σε λογικη και νοοτροπια το 1960 καπως ετσι ειναι και τωρα. ΥΓ2. Οι ειδικοδυναμιτες σκιζονται, αλλα τουλαχιστον κανουν εκπαιδευση. Εμεις καθομασταν σαν ξυλα ορθιοι απλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δηλαδή με λίγα λόγια εσυ τα πέρασες όλα αυτά επειδή πήγες/δήλωσες ΚΕΠΙΚ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 α ρε midi,δεν εχεις κανει ενα ποστ που να μην συμφωνω στο παρον τοπικ. εχεις εντρυφησει στα του στρατου και εβαζες το μυαλο σου να σκεφτεται. καλο αυτο.μου αρεσουν τα σκεπτομενα ατομα. για το τελευταιο που ειπες,μου εκανε μεγαλη εντυπωση διοτι το ιδιο ακριβως μου ειχε πει ενας αντισυνταγματαρχης. οτι ο στρατος ειναι επιτηδες 100 χρονια πισω απο την υπολοιπη κοινωνια για καποιους συγκεκριμενους λογους που βρηκα απλα αστειους και οτι η κατασταση δεν εχει αλλαξει περα απο την βελτιωση φαγητου και την καθαριοτητα σε σχεση με το 60. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arcanaloth Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Αυτά που περιγράφει ο Midi μου φαίνονται εξωπραγματικά. Έχω αρκετούς φίλους που υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις και κανείς δεν έχει να περιγράψει τέτοια πράγματα, όλοι την πάλεψαν μια χαρά, με την προβλεπόμενη κούραση βέβαια, και κανείς τους δεν ήταν...Ράμπο. Πολύ υπερβολικά τα βρίσκω όλα αυτά. Για μένα ο στρατός ήταν ξενέρωμα, άχρηστος, κούραση, αλλά 1ον: Είχα τα πάντα γειωμένα συνέχεια, δεν κουνούσα το δαχτυλάκι μου και ό,τι έπρεπε να κάνω το έκανα όσο πιο αργά μπορούσα και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ άγχος. Τί θα μου λέγανε δηλαδή; Έτσι κι' αλλιώς αν τελείωνες μια δουλειά σε βάζανε να κάνεις άλλη. Τα πάντα γειωμένα. Άχρηστος τελείως. Φυσικά, ό,τι και να σε ρωτούσαν δεν ήξερες. Ξέρεις υπολογιστές; Όχι. Ξέρεις Αγγλικά; Όχι. Αυτό; Οχι. Το άλλο; Όχι. 2ον: Σε περίπτωση που έφτανα στα όρια μου από κούραση (και έφτασα 2 φορές), εκεί και αν έπεφτε γείωμα. Απλά έπεφτα για ύπνο και δεν πάει να βαρούσαν καμπάνες και να ερχόταν ο θεός ο ίδιος, "νιώθω ότι πεθαίνω, δεν είμαι καλά, φέρτε τον γιατρό, δεν την παλεύω, θα σαλτάρω από κανένα παράθυρο", βάζεις και λίγη σάλτσα και να δεις για πότε σε αφήνουν ήσυχο. Είχα σκοπιά και από την κούραση απλά δεν την πάλευα, κυριολεκτικά ένιωθα ότι αν πάω πάλι για 4ωρη σκοπιά θα πάθω κάτι, οπότε γείωμα, ήρθαν φαντάροι να με ξυπνήσουν, ήρθαν αξιωματικοί, σκατά, ό,τι θες, τους λέω στην αρχή ήρεμα και ωραία δεν είμαι καλά, στο τέλος άρχισα να φωνάζω και φύγανε. Ψαρώστε τους εσείς, όχι αυτοί εσάς. Παίξτε το και λίγο τρελοί, όχι πάντα για να σκαπουλάρετε βλακείες, αλλά όταν νιώθετε ότι φτάνετε στα όρια σας φροντίστε τον εαυτό σας. Μπράβο δεν θα σας πει κανείς αν είστε ο καλύτερος φαντάρος, ίσα ίσα μέχρι και ο κολλητός σας θα το πάρει χαμπάρι ότι είστε φιλότιμος και θα σας χώνει και αυτός. Γείωμα και τρέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Αυτά που περιγράφει ο Midi μου φαίνονται εξωπραγματικά.Έχω αρκετούς φίλους που υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις και κανείς δεν έχει να περιγράψει τέτοια πράγματα, όλοι την πάλεψαν μια χαρά, με την προβλεπόμενη κούραση βέβαια, και κανείς τους δεν ήταν...Ράμπο. Πολύ υπερβολικά τα βρίσκω όλα αυτά. Για μένα ο στρατός ήταν ξενέρωμα, άχρηστος, κούραση, αλλά 1ον: Είχα τα πάντα γειωμένα συνέχεια, δεν κουνούσα το δαχτυλάκι μου και ό,τι έπρεπε να κάνω το έκανα όσο πιο αργά μπορούσα και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ άγχος. Τί θα μου λέγανε δηλαδή; Έτσι κι' αλλιώς αν τελείωνες μια δουλειά σε βάζανε να κάνεις άλλη. Τα πάντα γειωμένα. Άχρηστος τελείως. Φυσικά, ό,τι και να σε ρωτούσαν δεν ήξερες. Ξέρεις υπολογιστές; Όχι. Ξέρεις Αγγλικά; Όχι. Αυτό; Οχι. Το άλλο; Όχι. 2ον: Σε περίπτωση που έφτανα στα όρια μου από κούραση (και έφτασα 2 φορές), εκεί και αν έπεφτε γείωμα. Απλά έπεφτα για ύπνο και δεν πάει να βαρούσαν καμπάνες και να ερχόταν ο θεός ο ίδιος, "νιώθω ότι πεθαίνω, δεν είμαι καλά, φέρτε τον γιατρό, δεν την παλεύω, θα σαλτάρω από κανένα παράθυρο", βάζεις και λίγη σάλτσα και να δεις για πότε σε αφήνουν ήσυχο. Είχα σκοπιά και από την κούραση απλά δεν την πάλευα, κυριολεκτικά ένιωθα ότι αν πάω πάλι για 4ωρη σκοπιά θα πάθω κάτι, οπότε γείωμα, ήρθαν φαντάροι να με ξυπνήσουν, ήρθαν αξιωματικοί, σκατά, ό,τι θες, τους λέω στην αρχή ήρεμα και ωραία δεν είμαι καλά, στο τέλος άρχισα να φωνάζω και φύγανε. Ψαρώστε τους εσείς, όχι αυτοί εσάς. Παίξτε το και λίγο τρελοί, όχι πάντα για να σκαπουλάρετε βλακείες, αλλά όταν νιώθετε ότι φτάνετε στα όρια σας φροντίστε τον εαυτό σας. Μπράβο δεν θα σας πει κανείς αν είστε ο καλύτερος φαντάρος, ίσα ίσα μέχρι και ο κολλητός σας θα το πάρει χαμπάρι ότι είστε φιλότιμος και θα σας χώνει και αυτός. Γείωμα και τρέλα. +1000 οσα εχει ζησει ο midi τα εχω δει και εγω.διαφωνω σε αυτο που λες. απλως και εγω τους εγραφα απυθμενα και απο ενα σημειο και μετα,πραγματικα με αφηνανε ησυχο. σε ολα τα αλλα,ετσι ακριβως!ευγε νεαρε μου. λες και θα θυμαται κανενας σε ενα χρονο τι εκανες...λες και παιρνεις μορια για το δημοσιο η πληρωνεσαι... ρε δεν μαμιομαστε λεω εγω? γραψιμο και δουλεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δηλαδή με λίγα λόγια εσυ τα πέρασες όλα αυτά επειδή πήγες/δήλωσες ΚΕΠΙΚ; Ο στρατος και το πως θα περασεις εκει ειναι αποκλειστικα θεμα συγκυριων. Οταν εγω πηγα στη ΣΑΜΟ η συγκυρια για τους ΚΕΠΙΚαριους ηταν αυτη. Δηλαδη να φυλανε σκοπια στο στρατηγειο 6 ωρες καθε μερα: Α. Επειδη ο διοικητης δεν εστελεν φανταρους απτο λοχο για βοηθεια Β. Επειδη δεν ηθελε να βαλει ΕΠΟΠ. Γ. Επειδη η μοναδα εκεινη τη περιοδο ειχε λειψανδρια σε φανταρους. Ναι, αν εμενα στο λοχο εκεινη τη περιοδο, θα περνουσα καλυτερα γιατι θα γλυτωνα την καθημερινη 6ωρη σερι σκοπια πυλης. Το πρωι θα ειχα το ποστο μου, πχ να πλενω καναδεζες, και το απογευμα θα φυλαγα το νουμερακι μου. Στο ΚΕΠΙΚ το πρωι αντι για ΚΕΠΙΚ εκανα σκοπια, και το απογευμα φυλαγα και ενα νουμερακι. Παντως, δεν εχει να κανει με το ΚΕΠΙΚ, δηλαδη οι ΚΕΠΙΚαριοι σε καθε περιπτωση περνανε καλυτερα απο τους τυφεκιοφορους πχ..Απλα ετυχε στη Σαμο να ειναι ετσι. @Arcanaloth-Κrokodilos: Δεν εχω λογο να πω ψεματα στο insomnia forum 1,5 χρονο μετα την απολυση μου για το τι εκανα στο στρατο. Ουτε και "commando" το παιζω. Η κατασταση ηταν ακριβως αυτη, χωρις καμια δοση υπερβολης. Το οτι σας μοιαζουν εξωπραγματικα, δε σημαινει οτι δε γινεται να συμβουν. 2 παραγοντες χρειαζονταν για να συμβουν αυτα ολα, δηλαδη να εχει εμπλοκη η μοναδα, που την ειχε ειδικα σε ενοπλους (απο γιωταδες ειχαμε φουλ), και ο διοικητης να μην θελει να στειλει ΕΠΟΠια για σκοπια που και αυτο συνεβαινε. Ε απο κει και περα καποιος επρεπε να κανει τις σκοπιες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ρε dropsreef, ειδικές δυνάμεις ήσουν Nαι...και δεν συγκρινεται με κανένα άλλο σωμα....Οχι γιατι ειναι ειδικές δυνάμεις αλλα γιατι περνάει η θητεία σου στα γρήγορα με εκπαιδευση και οχι με αγγαρειες... Επισης στις ειδικες δυνάμεις οι ρόλοι ειναι ξεκάθαροι....ο Εποπ ειναι Εποπ ο Δεα ειναι Δεα ο Αξιωματικος ειναι Αξιωματικος ο νεος ειναι νεος και ο παλιος ειναι παλιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δεν με νοιάζει τι κάνει ή τι ξέρει η παρέα σου. Ολίγον βύσμα δεν υπάρχει. Κρύψου εσύ πίσω από το δάχτυλό σου. Μάλλον είσαι και εσύ ένας από τους παχουλούς τύπους με γυαλιά που τους τρέχουν όλοι οι αμόρφωτοι βαθμοφόροι αλλα κακια ποιος ο λόγος να βγάζεις σε ένα forum? δες το σαν εμπειρία. Τέσπα αυτά από μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htps Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 ο αλλος μας λεει ηταν υγειονομικο και εκανε τον ψυχολογο...χααχχαχαχααχ τι ακουω θεε μου...χαιρω πολυ.και εγω αν ημουν και εξεταζα δικογραφιες του στρατου για αγωγες αποζημιωσεων κτλ,εκανα κατι πανω στο επαγγελμα μου δηλαδη,τελεια θα ηταν... Πσιτ,εσυ δικηγορε ψηλε,αραξε μια. Δλδ επειδη επαιζε βυσμα πρεπει να κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου?Εσυ δλδ ο μιμου απτου εαν ειχες βυσμα θα ετρεχες πεζικο στον Εβρο δλδ? Κ στην τελικη το πως βιωνει καποιος τον στρατο εξαρταται απο το βυσμα η απο τις αντοχες του? Επειδη ζω στον πλανητη γη φυσικα κ εφοσον ειχα την επιλογη να μπω βυσματικα το εκανα.... αυτο δεν σημαινει οτι ηταν ολα μελι γαλα η οτι το βυσμα μου εξασφαλισε θητεια σουπερ ντουπερ.Πχ επειδη απο το pc δεν παιζει να γνωριζεις εμενα η τον καθε εμενα,οπως ειπα κ προκλησεις κ δυσκολιες ειχα.Πχ μπαζο προισταμενο που την ειχε δει απο την ασχετοσυνη του οτι ο Ψυχολογος ειναι o κ εγω δεν ξερω τι κ οτι ενας Ψυχολογος μπορει να κανει τα παντα κ με εβαζε να κανω οτι του ρχοταν στο μυαλο(παλι καλα που δε με εβαλε να κανω κ κανενα longitudinal study δλδ).Τρεξιμο απο μοναδα σε μοναδα για συνεντευξεις κληρωτων,προβληματα με δυσκολες περιπτωσεις στην μοναδα μου,κομπλεξικη αντιμετωπιση απο μερικους καραβλαχους σμηνιτες που με εβλεπαν λες κ τους εσφαξα την μανα κ συν οτι επρεπε να ειμαι εξτρα προσεκτικος για την σεξουαλικοτητα μου κ να αποφυγω να δινω λαβες.Οποτε οταν μιλας απο το pc σου εκ του ασφαλους για το πως εκανε καποιος θητεια σκεψου οτι δεν τον ηξερες κ απο χθες. Απο την αλλην ενταξει να δεχτω οτι χωνονται αλλα ατομα στην θεση μου αλλα επειδη δεν ειδα ποτε στην ζωη μου καποιον να μου χαριζεται σε κατι η να μου στρωνει κοκκινα χαλια φυσικα εχοντας σωας τα φρενα θα διαλεξω το ευκολο απο το δυσκολο,διοτι η ουσια στην ζωη ειναι να προσπαθεις να περνας οσο το δυνατον καλυτερα κ με οσες το δυνατον λιγοτερες υποχρεωσεις οποτε κ καθαρα ψυχρολογιστικα μια χαρα εκανα για την παρτη μου.Ο καθενας εαν ειχε την επιλογη το ιδιο θα εκανε.Εαν στην επιλογη μου ενεχοταν γερος ηθικος ενδοιασμος η το διακυβευμα ηταν ουσιαστικα σοβαρο θεμα περα απο το να χωνω αλλους τοτε να στεκομουν κ να το σκεφτομουν...επειδη ομως δεν αντιληφθηκα οτι εκανα την τρομερη ζημια στο κοινωνικο συνολο τοτε δεν μετανιωνω για την επιλογη μου.Να μην το παιζουμε παρθενες κιολας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 εσυ δεν εισαι που σε αλλο τοπικ (κατι για το...ισραηλ wtf) μας λες οτι ο στρατος δεν εχει νοημα και οτι επρεπε να ειναι μονο 40μερες,η εκπαιδευση και κατι αλλα δακρυβρεχτα και εδω ερχεσαι και μας λες,χαλαρα ρε μαγκες και γιατι την ειδατε ετσι και μας το παιζεις ο cool αλεξης? αχχααχχααχ,κλασσικα βυσματικα,σε γραφειο και δεν την παλευω... ελα αγορινα μου,ελα σε παρακαλω,που θα μας πεις να χαλαρωσουμε. καθομαι και ανοιγω συζητησεις μεσα απο φορουμ,καλος ειμαι και εγω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μην πειράζεται τον έχω άποψη για τα πάντα στην Ελλάδα αλλά μένω χρόνια στο UK έχω αλλάξει υπηκοότητα και συζώ με trans desi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htps Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μην πειράζεται τον έχω άποψη για τα πάντα στην Ελλάδα αλλά μένω χρόνια στο UK έχω αλλάξει υπηκοότητα και συζώ με trans desi και την εχω και μεγαλη κιολας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 ο στρατος ειναι παλαβος ακομα και στο να παρεις μια :devil: αναβολη. μετα απο αυτα που τραβηξα, και οι γονεις μου για την κολοαναβολη πραγματικα ειναι σε ποιον ανθρωπο θα πεσεις. αν πεσεις στον πιο σκατανθρωπο την πουλεψες. (για να μη μιλησω για τα χρηματα που ξοδευτηκαν σε μεταφρασεις και λοιπα γιατι το ενα χαρτι του βρωμαγε και το αλλο του ξυνιζε) ειναι πιο τυπικος απο τον πιο τυπικο αγγλο και πιο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ απο τον πιο ανεγκεφαλο ανθρωπο (ξεπερναει και την πιο @@ γυναικα) ωστε η βλακεια ειναι απειρη κατα τον Einstein. στρατος ειναι luck πραγματικα. και μετα απο αυτα που ειδα για μια αναβολη προσπαθω να γλυτωσω την κανονικη θητεια, να φυγω σαν το διαολο με το λιβανι. ετσι μου ερχεται να μεινω ως τα 35 εξω και να κανω εξαγορα και ας ειναι 1000 ευρω ο μηνας της εξαγορας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις