Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

no offence. απλα εκει πανω στο 414 δεν εχει τιποτα γυρω. ειναι αδειο το βουνο :P

Ναι ειναι σχεδον ερημο θα ελεγα σε σχεση με το 401. Δυστυχως επηγα σε ωρα συνεδριασεως των ιατρων και επρεπε να περιμενω πανω απο μια ωρα οποτε θα μεταβω και αυριο.

Θα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο.

Πληροφορηθηκα απο ενα ιατρο οτι ειναι δυνατον να κανεις αοπλη θητεια με ενα τροπο πολυ ευκολο αλλα επειδη δεν εδωσα επαρκη προσοχη μου διεφυγε τι ειπε. Παντως δεν ηταν οπλοφοβια η προβλημα ορθοστασιας. Ξερετε πως αλλιως γινεται;

Δημοσ.

Πληροφορηθηκα απο ενα ιατρο οτι ειναι δυνατον να κανεις αοπλη θητεια με ενα τροπο πολυ ευκολο αλλα επειδη δεν εδωσα επαρκη προσοχη μου διεφυγε τι ειπε. Παντως δεν ηταν οπλοφοβια η προβλημα ορθοστασιας. Ξερετε πως αλλιως γινεται;

Αν δεν αναφερεσαι σε Ι4 ψυχολογικο, υπαρχουν άλλα Ι4 (και Ι3 αοπλα)

τα οποια ειναι [παρα] πολυ δυσκολο* να αποδειχθουν οτι δεν τα εχεις..!

:devil:

*Δυσκολο υπο την εννοια οτι, κανεις δεν θα αφιερωσει τοσο χρονο για να

αποδειξει οτι, ενας απο τοσους φανταρους ειναι μεγας..θεατρανθρωπος!

:lol:

Δημοσ.

Μια χαρά ασχολούνται και αν θέλουν καταλαβαίνουν ποιος κοροϊδεύει

Για οπλοφοβια πάντως νομίζω ότι θεωρείσαι τόσο γιωτάς που πας σπίτι σου

Δημοσ.

Μια χαρά ασχολούνται και αν θέλουν καταλαβαίνουν ποιος κοροϊδεύει

Για οπλοφοβια πάντως νομίζω ότι θεωρείσαι τόσο γιωτάς που πας σπίτι σου

Οπλοφοβια = δεν πας σπιτι σου, κανεις μια κανονικη (sic!) Ι4 θητεια

:-D  

[αν θυμαμαι σωστα, καθως ειχαμε καποιον, που το ειχε παραστησει]

Π.χ. επιληψια, ή προβληματα ακοης, αποδεικνυονται μα δυσκολα

Η επιληψια, μπορει να απαιτησει κι εβδομαδες παρακολουθησης,

ενω μπορουν να αποδειξουν μονο οτι, δεν εισαι εντελως κουφος!

:-(

Ολα αυτα, μπορει καποιος να τα μεγαλοποιησει αν υπαρχουν, ακομη και να τα...προσποιηθει:

αν γνωριζει -εννοειται, σε αριστο βαθμο/τελεια- κλινικη εικονα, ιστορικο, αγωγη, τα παντα ολα

:devil:

Δημοσ.

Κουφός είναι καλή φάση, εμένα είχαν πάει να με βγάλουν κουφό από γραφειοκρατικό λάθος και θα την έβγαζα αοπλος, όμως τα υπόλοιπα ηλίθια άτομα που είχαν εμπλακεί στο ίδιο (λαθος) ζήτησαν επανεξέταση (είχε βγει το 10% της ιλης άοπλο), το έψαξαν ενώ στην αρχή δεν είχαν ασχοληθεί, μας έστειλαν ξανά στεπ και τελικά μόνο ένας στους 160 ήταν πραγματικά κουφός

Αλλά αν δε μιλούσαν οι άλλοι, 15-16 άτομα θα είχαμε γλιτώσει σκατο από καθαρή τύχη

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να ισχυριστεις μαξιμαλιστικα παρα μονο οσο χρειαζεται...κουφαμαρα, για να γιωτεψεις
:P
Οποιος εχει κανει 2-3 ακοογραμματα -για παραδειγμα οι μουσικοι, συνηθως, την βαριακουνε τελικως-
καταλαβαινει οτι μπορει να "τεντωσει" επιλεκτικα τα αποτελεσματα του/παρουσιασει χειροτερη εικονα
:ph34r:

Δημοσ.

Ρε παιδες εκοψα την αναβολη κλπ και μου ειπαν οτι θα ερθει χαρτι για Β ΕΣΣΟ δηλαδη τον Μαρτη.Ποτε να περιμενω αυτο το χαρτι;Μεσα αυτουνου του μηνα,αρχες του αλλου;

Δημοσ.

Δύσκολο να σου πει κάποιος κάτι σίγουρο.

Εσύ καλού-κακού αν θες να το πάρεις στα χέρια σου με το που βγει, παίρνε τηλέφωνο πού και πού στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου.

• Like 1
Δημοσ.

Μαλιστα,σε ευχαριστω.

Κατι ακομα.Αυτο που λεει στο army.gr οτι πρεπει να εχουμε μαζι το ατομικο βιβλιαριο υγειας μπλα μπλα,ειναι αναγκαιο;Γιατι εγω εχω κοινο βιβλιαριο με την μητερα μου,οποτε δεν μπορω να το εχω μονιμα μαζι μου.

Επισης ξερω οτι εαν εισαι πτυχιουχος πας το πτυχιο για να παρεις ειδικοτητα.Αυτο ισχυει και για αυτους που δεν εχουν πτυχιο,απλα προσκομιζοντας μια βεβαιωση σπουδων;Βεβαια δεν νομιζω να ισχυει,απλα ρωταω γιατι ποτε δεν ξερεις.

Δημοσ.

Μαλιστα,σε ευχαριστω.

Κατι ακομα.Αυτο που λεει στο army.gr οτι πρεπει να εχουμε μαζι το ατομικο βιβλιαριο υγειας μπλα μπλα,ειναι αναγκαιο;Γιατι εγω εχω κοινο βιβλιαριο με την μητερα μου,οποτε δεν μπορω να το εχω μονιμα μαζι μου.

Επισης ξερω οτι εαν εισαι πτυχιουχος πας το πτυχιο για να παρεις ειδικοτητα.Αυτο ισχυει και για αυτους που δεν εχουν πτυχιο,απλα προσκομιζοντας μια βεβαιωση σπουδων;Βεβαια δεν νομιζω να ισχυει,απλα ρωταω γιατι ποτε δεν ξερεις.

χέστηκαν για το πτυχίο σου εκτός αν είσαι γιατρός, διαφορετικά δεν έχει καμιά σημασία

δεν έχει σημασία αν έχεις δίπλωμα για να σε βαφτίσουν οδηγό για να σου δώσω να καταλάβεις 

βεβαιώσεις σπουδών αν είσαι ακόμα φοιτητής ή πτυχίο αν μόλις το πήρες πας για να δείξεις ότι έκανες καλή χρήση της αναβολής και δεν ήσουν πρακτικά ανυπότακτος 

Δημοσ.

Ρε παιδες εκοψα την αναβολη κλπ και μου ειπαν οτι θα ερθει χαρτι για Β ΕΣΣΟ δηλαδη τον Μαρτη.Ποτε να περιμενω αυτο το χαρτι;Μεσα αυτουνου του μηνα,αρχες του αλλου;

Και στο stratologia.gr μπορεις να μαθεις πληροφοριες για την καταταξη σου βαζοντας τα στοιχεια σου , να το ελεγχεις τακτικα , απο εκει εμαθα που παρουσιαζομαι πριν ερθει το χαρτι .
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

επίσης το βιβλιάριο υγείας αν και το είχα πάρει δεν μου ζητήθηκε, ούτε από άλλους από ότι θυμάμαι...

• Like 2
Δημοσ.

χέστηκαν για το πτυχίο σου εκτός αν είσαι γιατρός, διαφορετικά δεν έχει καμιά σημασία

δεν έχει σημασία αν έχεις δίπλωμα για να σε βαφτίσουν οδηγό για να σου δώσω να καταλάβεις 

βεβαιώσεις σπουδών αν είσαι ακόμα φοιτητής ή πτυχίο αν μόλις το πήρες πας για να δείξεις ότι έκανες καλή χρήση της αναβολής και δεν ήσουν πρακτικά ανυπότακτος 

Βεβαιωση μου ζητησαν οταν πηγα και εκοψα την αναβολη.Ο λογος ηταν αυτο που ειπες και εσυ.Θα παρω και εγω μια οταν παρουσιαστω και βλεπουμε.

Σας ευχαριστω παιδες.

Και στο stratologia.gr μπορεις να μαθεις πληροφοριες για την καταταξη σου βαζοντας τα στοιχεια σου , να το ελεγχεις τακτικα , απο εκει εμαθα που παρουσιαζομαι πριν ερθει το χαρτι .

Ωραιος το βρηκα αυτο που λες.Ολα οκ απλα λεει οτι δεν εχει οριστικοποιηθει ακομα η ημερομηνια και το κεντρο καταταξης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...