Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα . Ξερει κανεις που ειναι η ΛΣ/ΑΣΔΕΝ στην Αθήνα ? Εχω βρει μια μοναδα στον Βυρωνα και μια στην Κατεχακη δεν ξερω ακριβως που ειναι. :fear: :mellow:

Λοιπόν, έστω ότι στέκεσαι μπροστά στο 401 με την πλάτη στο νοσοκομείο και κοιτάς απέναντι. Πρέπει να πάρεις τον δρόμο προς τα αριστερά, δηλαδή κατεύθυνση προς Καρέα/Αττική οδό. Μετά προς Καρέα, μην μπεις Αττική. Συνεχίζεις λίγη ώρα και θα δεις νομίζω ένα σήμα που λέει Ασδεν/Εκεμς αριστερά. Δε θυμάμαι αν λέει και τα δύο στο σήμα αλλά είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο, η Ασδεν πιο πριν.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αρα ειναι  κοντα στο 401  και οχι στον βυρωνα που κοιταζα εγω .Ελπιζω να παω σωστα :P . Ευχαριστω πολυ mindtrapper,nicoc89

edit : λαθος δεν ειναι κοντα στο 401 προς βυρωνα ειναι -_-

Δημοσ.

αρα ειναι  κοντα στο 401  και οχι στον βυρωνα που κοιταζα εγω .Ελπιζω να παω σωστα :P . Ευχαριστω πολυ mindtrapper,nicoc89

edit : λαθος δεν ειναι κοντα στο 401 προς βυρωνα ειναι -_-

Το στρατοπαιδο λεγετε Σακετα , Βρισκεται στη Κατεχακη πριν βγεις στη Μεσογειων.

αφου περασεις το φαναρι για Καρεα (χορις να στριψεις) ειναι αλλα 400 μετρα αλλο ενα φαναρι πανω στη κατεχακη εκει κανεις δεξια και στα 50 μετρα ειναι το Σακετα.

Εκει Το καλητερο ειναι να πας με ταξι αλλα εχει και λεοφορια ξερω το 204 που κανει σταση απεξω. Απο κει κ περα τα 212 203 και δημοτικη κανουν σταση στο καρεα/βυρωνα

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=3642

Δημοσ.

Ειναι δυνατη η προσφορα εθελοντικης υπηρεσιας στη Συρια;

μεσω του στρατού εννοείς; όχι. 

Αν εννοείς μέσω κάποιας οργανωσης, πχ. γιατροι χωρίς σύνορα, κτλ. ναι, γινεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωριζει κανεις εαν στην Πολεμικη Αεροπορια περνουν καθε δυο μηνες οπως στον στρατο ξηρας? ή εχει αλλους μηνες?

Τελικα ειναι καθε 2 μηνες , παλια ητανε διαφορετικα 

Επεξ/σία από john654321
Δημοσ.

Γεια σας κυριοι.

Αυριο θα παω για εξεταση ψυχικης ικανοτητας.

Γνωριζετε τι ερωτηματα θα μου θεσουν; Δεν θελω να χαρακτηριστω ως Ι5 ψυχολογικο.

Δημοσ.

Εισαι μεσα στο στρατοπεδο;

1η μερα βλεπαμε τον ψευτοψυχολογο-φανταρο υγειονομικού.

Αν σε παραπεμψαν στο 401 για περαιτερω εξετασεις:

Να σαι ο εαυτος σου και μην μιλησεις για μπανανιες που φυτρωσαν ή αόρατα μηχανακια!

Δημοσ.

Εισαι μεσα στο στρατοπεδο;

1η μερα βλεπαμε τον ψευτοψυχολογο-φανταρο υγειονομικού.

Αν σε παραπεμψαν στο 401 για περαιτερω εξετασεις:

Να σαι ο εαυτος σου και μην μιλησεις για μπανανιες που φυτρωσαν ή αόρατα μηχανακια!

Στο 414 με παραπεμψανε. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Στο 414 με παραπεμψανε. Ευχαριστω.

ναι ρε εκει ειναι οι ψυχιατροι οχι στο 401 :P πανω στην πεντελη μαζι με τα κατσικια

Δημοσ.

με τους λύκους και τις αρκούδες...

no offence. απλα εκει πανω στο 414 δεν εχει τιποτα γυρω. ειναι αδειο το βουνο :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...