Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικοτερα δεν έχεις δικαιωμα να παραπονιεσαι, αν δεν γουστάρεις αναβολή/απαλλαγή, μην κάνεις σαν την πουτάνα το σαββατο

Πως ακριβώς θα πάρεις απαλλαγή?

Φυσικά έχεις δικαίωμα να παραπονιέσαι όταν σου επιβάλλουν κάτι με το ζόρι και ακόμα περισσότερο όταν παρανομούν για να σε κρατήσουν κάπου επειδή δεν έχουν κόσμο.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά, σοβαρά τώρα συγκρίνουμε να υπηρετείς δίπλα στο σπίτι σου με το να είσαι 500-600-1000χλμ μακριά και να έχεις "μπόνους" τις ΤΑΠ; Είχα σειρούλες στον Έβρο που θα σκότωναν να είναι Αθήνα κι ας τους πήγαινε 10-1... γιατί άλλο έξοδος+ΔΝ στο σπίτι σου κι άλλο έξοδος Ορεστιάδα, που τι κάνανε; Καφέ + σουβλάκι και μετά πάλι μέσα.

Μια 4μερη άδεια όταν πήρα, βλαστήμαγα γιατί το πηγαινέλα ήταν 1 μέρα.

Δημοσ.

Πως ακριβώς θα πάρεις απαλλαγή?

Φυσικά έχεις δικαίωμα να παραπονιέσαι όταν σου επιβάλλουν κάτι με το ζόρι και ακόμα περισσότερο όταν παρανομούν για να σε κρατήσουν κάπου επειδή δεν έχουν κόσμο.

για ιατρικούς λόγους, δεν είναι τόσο δυσκολο όσο θέλουν να νομιζουν, ενημερώσου.

Δημοσ.

Actually ειναι αρκετα ευκολο

Εχω δει ατομο χωρις χαρτι , απολυτως καλα εννοειται να παιρνει απαλλαγη για πλακα

Δημοσ.

Ντάξει ΑΣΔΥΣ είχε όμως και μια εμπλοκούλα με 4 μέσα πριν μπει η κλασσικά σωτήρια σειρά του Νοέμβρη.

αυτο εγινε και στο 401 αλλα μονο για τους ενοπλους... οι αοπλοι συνεχιζαν να παιζουν στο 1-1... γιαυτο γιωτα γιωτα ζωη και κοτα!

βεβαια στο 4-1 εμπλοκη παιρνεις υπηρεσιακο, μετα τις 3 μερες δικαιουσε υπηρεσιακο οποτε ουσιαστικα κλαιν

Ναι ακόμα κι έτσι, γιατί κατά πάσα πιθανότητα εσύ το επεδίωξες και γιατί όταν βγεις θα πας σπίτι σου

τετοια εμπλοκη παιζει στη ΣΑΝ και στη ΣΣΕ μονο οταν λειπουν οι φοιτητες. δεν το επεδιωξες εσυ... εκτος αν εγινε λαθος με το βυσμα :P  δε γνωριζω αλλη μοναδα της αθηνας που να παιζει 15-1 εμπλοκη

Δημοσ.

in other news... σουβλακια τελος

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των συναδέλφων διαμόρφωσαν έτσι τις εγκαταστάσεις στο Κεντρικό ΚΨΜ για να μπορεί να ψήνει και να πουλά σουβλάκια.

Πρόκειται για μια σαφή και χοντροκομμένη παραβίαση της σύμβασης που υπέγραψαν με το ΓΕΣ, όπως διαρρέουν οι γνωστές πηγές του Πενταγώνου.

Ερώτημα παραμένει ο ρόλος του διοικητή του ΚΕΝ Ταξίαρχου Λυμπέρη και του Διευθυντή Πυροβολικού Υποστράτηγου Καμπούρη, που ανέχτηκαν τις αυθαιρεσίες του ιδιώτη, δεν έκαναν τίποτε για να υπερασπίσουν τους συναδέλφους και την σύμβαση.

Έπρεπε λοιπόν να διαμαρτυρηθούν οι συνάδελφοι και να υπάρξει συγκεκριμένη καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ώστε να κινηθεί το ΓΕΣ και το ΥΠΕΘΑ, για να μπλοκάρουν τα σουβλάκια του Κομπατσιάρη.

Τώρα, οι ψησταριές μένουν άκαπνες...

ΧΩΚ.
Με χειρότερα νούμερα.

καλα ναι ρε, εννοειται. γνωστο ειναι αυτο. λεω για αλλες μοναδες. μονο εμπλοκη ειναι τα χωκ δεν ειναι τιποτε αλλο :P

Δημοσ.

τετοια εμπλοκη παιζει στη ΣΑΝ και στη ΣΣΕ μονο οταν λειπουν οι φοιτητες. δεν το επεδιωξες εσυ... εκτος αν εγινε λαθος με το βυσμα :P  δε γνωριζω αλλη μοναδα της αθηνας που να παιζει 15-1 εμπλοκη

για ΣΣΕ γνωρίζω γιατί ήταν φίλος μου 

και πάλι έτσι ήταν τα καλοκαίρια, τον υπόλοιπο καιρό ζωάρα αφού τις βραδινές υπηρεσίες της έκαναν κυρίως οι σπουδαστές

εγώ θα το έψηνα το συγκεκριμένο που είναι πιο κοντά στο σπίτι μου σε σχέση από κει που ήμουν (42 χλμ) και ας έπηζα στο τέλος της θητείας μου, γιατί θα με έπιανε το καλοκαίρι

από την άλλη εκεί που ήμουν και γενικά με πήγαινε 2-1 δεν ήταν και τόσο άσχημα μιας και ήταν πολύ χαλαρά σαν μονάδα και δε σου ζάλιζαν τον έρωτα ούτε ήμασταν ιδιαίτερα προβλεπέ

δηλαδή το να κάνεις σκοπιά είναι ζόρι, αλλά το να τη κάνεις σε παρτάλικη φάση παλεύεται πολύ καλύτερα

σκέψου στη προηγούμενη μονάδα που ήμουν είχα κάνει έως και 4 αναγνωρίσεις σε ένα 2ωρο και στην αθήνα έκανα 3 σύνολο σε 4 μήνες :lol:

Δημοσ.
Αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε, νωρίτερα σήμερα, στη Ρώμη, 50χρονο από τη Θεσσαλονίκη, που πάσχει από οξεία ηπατική ανεπάρκεια, προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος.
Το αεροσκάφος απογειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, μετέβη στη Θεσσαλονίκη απ' όπου παρέλαβε τον 50χρονο και στη συνέχεια προσγειώθηκε στη Ρώμη, παρέδωσε τον ασθενή και επέστρεψε στη βάση του.
Την εντολή για την αερομεταφορά έδωσε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Δ. Αβραμόπουλος, μετά από αίτημα του ΕΚΑΒ.

Δημοσ.

για ιατρικούς λόγους, δεν είναι τόσο δυσκολο όσο θέλουν να νομιζουν, ενημερώσου.

Εγώ με υπαρκτό ιατρικό πρόβλημα το καλύτερο που πήρα ήταν 5 μέρες αναρωτική.

Άλλοι έπαιρναν 20αρες για πλάκα βέβαια αλλά νομίζω μιλάμε χωρίς βύσμα τι γίνεται. 

Δημοσ.

αυτο εγινε και στο 401 αλλα μονο για τους ενοπλους... οι αοπλοι συνεχιζαν να παιζουν στο 1-1... γιαυτο γιωτα γιωτα ζωη και κοτα!

βεβαια στο 4-1 εμπλοκη παιρνεις υπηρεσιακο, μετα τις 3 μερες δικαιουσε υπηρεσιακο οποτε ουσιαστικα κλαιν

Στην ασδυς δεν έδιναν υπηρεσιακό όσο ξέρω. Γιώτα γιώτα γατάκι εγώ ήμουν οδηγός και στη χειρότερη εμπλοκή με πήγε 1μεσα 2εξω και στην καλύτερη 9 έξω. Τυχαία ειδικότητα, δεν το προσπάθησα ούτε το ήξερα. Ζωάρα. Δε θα έβαζα βύσμα να φύγω από Έβρο καν, αλλά έκατσε περίεργη μονάδα με 1 φαντάρο και δεν παλεύεται να μην έχεις να πεις μια κουβέντα. Οι εποπ εξαιρούνται για ευνόητους λόγους...

Δημοσ.

για ΣΣΕ γνωρίζω γιατί ήταν φίλος μου 

και πάλι έτσι ήταν τα καλοκαίρια, τον υπόλοιπο καιρό ζωάρα αφού τις βραδινές υπηρεσίες της έκαναν κυρίως οι σπουδαστές

και εγω για ΣΑΝ γνωριζω λογω σειρας μου. τα ιδια με ΣΣΕ ειναι καρμπον. απλα η ΣΑΝ ειναι διπλα στο 401 δεν ειναι στου διαολου τη μανα στη βαρη :P

Στην ασδυς δεν έδιναν υπηρεσιακό όσο ξέρω. Γιώτα γιώτα γατάκι εγώ ήμουν οδηγός και στη χειρότερη εμπλοκή με πήγε 1μεσα 2εξω και στην καλύτερη 9 έξω. Τυχαία ειδικότητα, δεν το προσπάθησα ούτε το ήξερα. Ζωάρα. Δε θα έβαζα βύσμα να φύγω από Έβρο καν, αλλά έκατσε περίεργη μονάδα με 1 φαντάρο και δεν παλεύεται να μην έχεις να πεις μια κουβέντα. Οι εποπ εξαιρούνται για ευνόητους λόγους...

καλα και εγω ζωαρα περασα. στη χειροτερη εκανα 2-1 και στην καλυτερη μου εκατσε και 1-6/7 καπου εκει. κατα μεσο ορο 1-3 και σκ δεν πατουσα αν δεν ειχα υπηρεσια. 2-3 αργιες το μηνα ειχα υπηρεσια. αλλα η υπηρεσια σε γραφειο πληροφορικης ειναι για τους ινσομνιακς τουλαχιστον η καλυτερη απο ολες! σαν το σπιτι σου εισαι :P

Δημοσ.

καλησπερα . Ξερει κανεις που ειναι η ΛΣ/ΑΣΔΕΝ στην Αθήνα ? Εχω βρει μια μοναδα στον Βυρωνα και μια στην Κατεχακη δεν ξερω ακριβως που ειναι.  :fear:  :mellow:

Δημοσ.

να υποθέσω οτι θες να πας 401 και σου ειπαν να παρουσιαστείς εκεί ?
δεν θυμάμαι που ακριβως ειναι γιατι δεν ξέρω απο Αθήνα αλλα όταν είχα πάει την είχα βρει απο πάνω απο το 401 (λολ ,τρίχες βοήθεια ... , μόνο αυτό θυμάμαι όμως).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...