Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Εμείς με 4 μέσα 1 έξω χοροπηδούσαμε. εσύ φταις, καλά να πάθεις 1
qsis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μια φορά που ήρθε ο ασπροδοντης να μου πει να κάνω 3 μέσα μόνο που δε μου ζήτησε συγγνώμη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 ας είναι καλά ο διοικητής του ΛΣ
gidimosxari Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 666 σελίδες ρε. τυχαιο που σταματησαν ολοι εδω να γραφουν?...
N3k21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 τυχαιο που σταματησαν ολοι εδω να γραφουν?... Σατανάδες... Που είναι ο Λούσιφερ να ρίξει μερικά ritualistic bans;
beatshooter Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ναι ρε μαγκες αλλα κ εμεις που λογω εντοπιοτητας πηγαιμε παραμεθωριο τι φταίμε να τρωμε εμπλοκαρες επειδη τα βυσματα φευγαν με την μια αθηνα? Και ειχαμε τους μη ντοπιους που τσιμπιυσαν τα ταπ να μας λενε "μη μιλας εισαι διπλα στο σπιτι σ"..ναι ρε μπαγλαμα το βλεπω μια στις 15 κ θα απολυθω κ 3βδομαδες αργοτερα απο σενα που χεις τα ταπ...γενικα τσουζει ναυπηρετεις κοντά στο σπίτι σου και να τρως εμπλοκα..αλλιως κλαιν..πολλα ατομα μη ντοπιοι δεν βγαιναν στις εξόδους τους για να μην χαλάσουν κ λεφτα αλλα κ γιατι δεν ειχε τίποτα το αξιολογο το χωριο..
qsis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ναι ρε μαγκες αλλα κ εμεις που λογω εντοπιοτητας πηγαιμε παραμεθωριο τι φταίμε να τρωμε εμπλοκαρες επειδη τα βυσματα φευγαν με την μια αθηνα? Και ειχαμε τους μη ντοπιους που τσιμπιυσαν τα ταπ να μας λενε "μη μιλας εισαι διπλα στο σπιτι σ"..ναι ρε μπαγλαμα το βλεπω μια στις 15 κ θα απολυθω κ 3βδομαδες αργοτερα απο σενα που χεις τα ταπ...γενικα τσουζει ναυπηρετεις κοντά στο σπίτι σου και να τρως εμπλοκα..αλλιως κλαιν..πολλα ατομα μη ντοπιοι δεν βγαιναν στις εξόδους τους για να μην χαλάσουν κ λεφτα αλλα κ γιατι δεν ειχε τίποτα το αξιολογο το χωριο..Τσούζει να υπηρετείς μακριά από το σπίτι σου και να σε χώνουν οι ντόπιοι Όσο είσαι κοντά στο σπίτι σου καλύτερα να μη βγάζεις αχνά
qsis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Ναι ακόμα κι έτσι, γιατί κατά πάσα πιθανότητα εσύ το επεδίωξες και γιατί όταν βγεις θα πας σπίτι σου
beatshooter Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι ετσι φιλε!αν εισαι μακρυα το χεις στο μταλο σου κ δεν σε ενοχλεί...να εισαι 10 λεπτά ομως απο το σπιτι σ κ να σε χώνουν τα βύσματα?πως σ φαίνεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι ετσι φιλε!αν εισαι μακρυα το χεις στο μταλο σου κ δεν σε ενοχλεί...να εισαι 10 λεπτά ομως απο το σπιτι σ κ να σε χώνουν τα βύσματα?πως σ φαίνεται? απαράδεκτο, έπρεπε να έχουν το βάλει το βύσμα εξαρχής για να μην έχουν έρθει καν εκεί... Ακόμα κι αν σε πηγαίνει 18-1; ας πρόσεχες
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 γενικοτερα δεν έχεις δικαιωμα να παραπονιεσαι, αν δεν γουστάρεις αναβολή/απαλλαγή, μην κάνεις σαν την πουτάνα το σαββατο
qsis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι ετσι φιλε!αν εισαι μακρυα το χεις στο μταλο σου κ δεν σε ενοχλεί...να εισαι 10 λεπτά ομως απο το σπιτι σ κ να σε χώνουν τα βύσματα?πως σ φαίνεται?Έχω περάσει και από τις δύο περιπτώσεις και πίστεψε με προτιμώ 1000 φορές όταν με έχωναν σπίτι μου, παρά μακριά από αυτόΉταν ο άλλος 10λεπτά από το σπίτι του κι εγώ 500χλμ (και δεν έπαιρνα άδεια για δύο μήνες) και μου ήθελε ΣΚ έξω. Έπαιρνε το καλό γκρουπακι ήθελε και Χριστούγεννα ΔΝ γιατί εγώ που δεν ήμουν από κει τι να την κάνω την έξοδο Χριστούγεννα. Τουλάχιστον στην Αθήνα όσο και να με έχωναν ή να έβλεπα άλλους να περνούν καλύτερα από μένα ήξερα ότι θα όταν βγω θα πάω σπίτι μου, θα κοιμηθώ στο κρεβάτι μου, θα κάνω μπάνιο χωρίς να χρειαστεί να κάνω 100αρι στους 5 βαθμούς για να μπω στο θάλαμο και θα δω τη γκόμενά μου Όσες εξόδους και να είχα μακριά από αυτό τι να τις έκανα; Το αποκορύφωμα της διασκέδασης μου ήταν να πηγαίνω σε μια ταβέρνα και να κατεβάζω κρασιά.. και άλλοι δεν έβγαιναν καν έξω και κάθονταν και έλιωναν μέσα Οπότε μη συγκρίνουμε άσχετα πράγματα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις