gidimosxari Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 εσύ τι λες; Τοτε η κοιμοσουν ολη μερα η εβαλες και εσυ βυσμα και καπου καθοσουν.Σε τι διαφερει απο την καθημερινοτητα?..ελεγχομενη δεν ειναι?..και εδω δεν υπαρχουν τα βυσματα και αυτοι που ενω αξιζουν δεν μπορουν να βρουν μια δουλεια?..Μην ξαναγραφω τα ιδια.οποιος υπηρετησε κανονικα και οχι με @ αλλουνου καταλαβαινει τι εννοω και φυσικα οποιος εχει ανοιξει τα ματια του και στην πραγματικοτητα που ζουμε.
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 μάλλον δεν καταλαβαίνεις η δεν μπορείς να καταλάβεις.Το θέμα με τα βύσματα είναι πολύ απλό για να λυθεί, βάζεις ανώτατο αριθμό υπηρεσιών και κανένας δεν χώνει κανέναν, και τα διαφορα αλλα για τον πούτσο προβλήματα θα μπορούσαν να λυθούν άμεσα από το υπουργείο με λίγη λογική (που φυσικά σπανίζει). Eφαγες το παραμύθι ότι ο στρατός είναι σωστός και οι φαντάροι λάθος; η κοινωνία δεν είναι τόσο κλειστό και ελεγχόμενο σύστημα, καταλαβαίνεις ότι άλλο είναι να μειώσεις την ανεργία και άλλο να μοιράσεις δικαια τις υπηρεσίες
gidimosxari Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 μάλλον δεν καταλαβαίνεις η δεν μπορείς να καταλάβεις.Το θέμα με τα βύσματα είναι πολύ απλό για να λυθεί, βάζεις ανώτατο αριθμό υπηρεσιών και κανένας δεν χώνει κανέναν, και τα διαφορα αλλα για τον πούτσο προβλήματα θα μπορούσαν να λυθούν άμεσα από το υπουργείο με λίγη λογική (που φυσικά σπανίζει). Eφαγες το παραμύθι ότι ο στρατός είναι σωστός και οι φαντάροι λάθος; η κοινωνία δεν είναι τόσο κλειστό και ελεγχόμενο σύστημα, καταλαβαίνεις ότι άλλο είναι να μειώσεις την ανεργία και άλλο να μοιράσεις δικαια τις υπηρεσίες Παλι τα ιδια.Αντι να μου απαντας αυτα που εχω πει κανε τον κοπο και διαβαζε ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα ποστ μου.Ειπα οτι εννοειται οτι δεν ειμαι υπερ του συστηματος και οτι ειναι λαμογια,και σαπιο ΓΙΑ ΑΥΤΟ και ειναι μια μικρογραφια της ζωης.ΤΩΡΑΑΑ..ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΩ το τι μπορει να γινει για ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ το ξερουμε ολοι,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Εμεις δεν κανουμε προτασεις για το τι μπορει να γινει για να αλλαξει αλλα το τι ισχυει σημερα .και ναι ο στρατος ειναι πιο μικρη κοινωνια για αυτο και ειναι ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ της ζωης.Τι δεν πιανεις ακριβως?..Φταιει το συστημα,φταινει και καποιοι φανταροι ομως που το κρατανε εκει πανω. 1
flik Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Εφόσον είναι μια δομή μεγάλη που απαρτίζεται απο ανθρώπους, είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Αν θες καλύτερα καθρέφτης της κοινωνίας. Δηλαδή ό,τι προβλήματα έχει η κοινωνία, εκεί φαίνονται. Τίποτα δεν κρύβεται. Αν δεν έχει βγει κάποιος έξω να δει τη ζωή ξερω 'γω, μαθαίνει αρκετά πράγματα και για έξω. Εκεί είναι λίγο παραπάνω φιογκωμένα νομίζω, επειδή είναι δημόσιο ή και για άλλους λόγους. Αλλά ειδικά στο επίπεδο των φαντάρων, ναι εκεί είναι ό,τι η κοινωνία μας.
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 όπου υπάρχει υποχρεωτική θητεία υπάρχει και αυτή η διαφθορά, λαμoγια. Βύσματα και κορόιδα υπάρχουν και στη ρωσία, ουκρανία, μολδαβία, κτλ. τι πάει να πει αυτό ότι ο εσ είναι μικρογραφία της ρωσίας; τίποτα δεν σημαίνει, απλά λειτουργεί με ένα τρόπο που ευνοεί τις αδικίες και αποβλακώνει τους στρατιώτες.
gidimosxari Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 όπου υπάρχει υποχρεωτική θητεία υπάρχει και αυτή η διαφθορά, λαμoγια. Βύσματα και κορόιδα υπάρχουν και στη ρωσία, ουκρανία, μολδαβία, κτλ. τι πάει να πει αυτό ότι ο εσ είναι μικρογραφία της ρωσίας; τίποτα δεν σημαίνει, απλά λειτουργεί με ένα τρόπο που ευνοεί τις αδικίες και αποβλακώνει τους στρατιώτες. Ο εσ ειναι μικρογραφια της Ελληνικης κοινωνιας αν το θες ακομα καλυτερα.Το τι γινεται στην Ρωσσια,ουκρανια κτλ δεν το ξερω γιατι δεν ζω εκει.Δεν παιζει ρολο η υποχρεωτικη θητεια σε αυτο.παιζει το μυαλο του ελληνα και ετσι οπως μαθανε στα ρουσφετια ολοι απο την πασοκαρα που το 80 μοιραζε λεφτα και συνεχισαν μετα ολοι οι υπολοιποι και παρτε τωρα λεφτα υπαρχουν. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 η βυσματοκατασταση είναι πολύ παλιότερη του πασοκ, και πριν 40 χρονια που υπηρέτησε ο πατέρας μου τα ίδια ήταν. Έχω μιλήσει με άτομα από χώρες που έχουν και εκεί υποχρεωτική θητεία και περίπου τα ίδια μου είπαν.
gidimosxari Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 η βυσματοκατασταση είναι πολύ παλιότερη του πασοκ, και πριν 40 χρονια που υπηρέτησε ο πατέρας μου τα ίδια ήταν. Έχω μιλήσει με άτομα από χώρες που έχουν και εκεί υποχρεωτική θητεία και περίπου τα ίδια μου είπαν. Δεν φταιει ηυποχρεωτικη θητεια.Φταιει το συστημα και οι λαθος χειρισμοι απο την αρχη.Απο την ριζα ειναι λαθος γενικα πολλα πραγματα αλλα δεν θα το αναλυσουμε εδω αυτο. 1
Teaser Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 δεν με κατάλαβες; αν το υπουργείο βγάλει μια πάγια διαταγή που να ορίζει το max. των υπηρεσιών που θα κάνουν οι στρατιώτες, έτσι ακόμα και να βάλει ο άλλος βύσμα κανένας δεν θα κάνει το μπιφτέκι του... Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες. Αν έλεγες ίσο αριθμό υπηρεσιών όλοι και η όποια διαφορά θα έπρεπε να αιτιολογηθεί, θα συμφωνούσα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 αν υπήρχε max. υπηρεσιών, πχ. 12-15 το μηνα και η υπηρεσία μεταθέσεων θα του έστελνε ανάλογα τόσους φαντάρους για να καλύψει τις υπηρεσίες, δραστηριότητες, ασθένειες, αν τα σκάτωνε θα βρισκόταν υπόλογος. 1
N3k21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 αν υπήρχε max. υπηρεσιών, πχ. 12-15 το μηνα και η υπηρεσία μεταθέσεων θα του έστελνε ανάλογα τόσους φαντάρους για να καλύψει τις υπηρεσίες, δραστηριότητες, ασθένειες, αν τα σκάτωνε θα βρισκόταν υπόλογος. Όχι ότι έτσι θα λυνόταν το πρόβλημα του βύσματος, θα ήταν όμως μια καλή αρχή.
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 το προβλημα του βύσματος θα λυθει μια και καλή όταν παυσει η "υποχρεωτική" θητεια, όταν πηγαινει όποιος γουστάρει δεν θα έχει και λόγο να βυσματώσει. Και δεν ειναι ελληνικό φαινομενο, σε όλες τις χώρες όπου υπαρχει/υπάρχε υποχρεωτική θητεία
N3k21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 το προβλημα του βύσματος θα λυθει μια και καλή όταν παυσει η "υποχρεωτική" θητεια, όταν πηγαινει όποιος γουστάρει δεν θα έχει και λόγο να βυσματώσει. Διαφωνούμε όπως ξέρεις, δεν υπάρχει όμως λόγος να συνεχίσουμε την όποια αντιπαράθεση. Σέβομαι την άποψή σου. Και δεν ειναι ελληνικό φαινομενο, σε όλες τις χώρες όπου υπαρχει/υπάρχε υποχρεωτική θητεία Δεν το αμφισβητώ, μου φαίνεται όντως λογικό.
olympiakosgate7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Παιδια αμα δεν παω αντιγραφο Α.Φ.Μ. θα γινει τιποτα ?? Και αν πρεπει να παω θα πρεπει να ειναι επικυρωμενο απο τα ΚΕΠ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις