Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλιως ρε φιλε τι νοημα θα ειχε να φας προστιμο 6000 που μετραει ως εσοδο του δημοσιου εαν μπορει ο καθενας ανα πασα στιγμη να παει φανταρος και να διαγραφει το προστιμο? δεν εχει καν νοημα η επιβολη του :P

αφου ειναι ιδιωτικο το καψιμι πλεον γιατι ειναι ιστοριες για αγριους?? δηλαδη μονο στο 401 υπαρχει αυτη η δυνατοτητα? της ιδιας εταιρειας ειναι πλεον ποιος τους εμποδιζει να το κανουν? δεν ειπα για μπυρες

Δηλαδή στο 401 πίνουν όλη μέρα μπύρες οι φαντάροι; τι λες;;

Αλκοόλ σε στρδο νόμιμα παίζει υπό συνθήκες και πολύ περιορισμένα

Αυτοί που γράφουν τα κείμενα που ποστάρεις μου φαίνεται ότι είναι σαν το starlight , μόνο από έξω έχουν δει στρατόπεδα

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή στο 401 πίνουν όλη μέρα μπύρες οι φαντάροι; τι λες;;

Αλκοόλ σε στρδο νόμιμα παίζει υπό συνθήκες και πολύ περιορισμένα

Αυτοί που γράφουν τα κείμενα που ποστάρεις μου φαίνεται ότι είναι σαν το starlight , μόνο από έξω έχουν δει στρατόπεδα

ρε δεν ειπα τιποτα για μπυρες. με διαβαζεις σωστα? για πιτογυρα γραφω τοση ωρα...

αφου ειναι ιδιωτικο το καψιμι πλεον γιατι ειναι ιστοριες για αγριους?? δηλαδη μονο στο 401 υπαρχει αυτη η δυνατοτητα? της ιδιας εταιρειας ειναι πλεον ποιος τους εμποδιζει να το κανουν? δεν ειπα για μπυρες

Δημοσ.

Μωρέ αυτό θέλω να αποφύγει για αυτό και τον παρέπεμψα στο ΣτΠ, ελπίζω εκεί να το ψάξουν το θέμα.

εκτος απο την καταταγη στις ενοπλες δυναμεις λεει απο κατω και το

συλληψη απο τους μπατσους :P

και στο φεκ λεει οτι

Το χρηματικό πρόστιμο, που επιβάλλεται κατ’ εφαρμογή της παραγράφου 5 του άρθρου 51 και της παραγράφου 3 του άρθρου 52 του ν. 3421/2005 (ΦΕΚ Α΄ 302) σε ανυπότακτους και λιποτάκτες αντίστοιχα, καθορίζεται ως εξής:

αφου παταει σε αυτον τον νομο και χρησιμοποιει τις διαταξεις του για τον καθορισμο των λιποτακτων και ανυποτακτων και λεει μετα οπως και εσυ ανεφερες για τακτοποιηση των ποινων, σε αυτες να ειναι και το προστιμο

οταν μαθεις την επισημη απαντηση ως προς την ερμηνευτικη οδηγια του φεκ γραψε. μεταξυ μας πιστευω οτι ισχυει αυτο που γραφει στο faq της στρατολογιας (που ειναι επισημο) οτι το διοικητικο προστιμο δεν σβηνεται

Δημοσ.

Χοχοχο χαχαχα

Δημοσ.

Οκ άκυρο τότε :P

καλα εσυ κολλησες επειδη ο αλλος στο τελος μεσα στην παρενθεση εγραψε μια @@ για μπυρες? το ολο θεμα του κειμενου ειναι τα πιτογυρα! :P

Δημοσ.

Μπεργκιναδα και το συνθημα να μας δινει θαρρος.Ωραια πραγματα B)

Ειδικές δυνάμεις? 

Να εισαι σε κλήση εξόδου τωρα για επιθεώρηση και να βλέπεις τον πάρταλο τον ναύτη να φεύγει περπατόντας και να διασχίζει την πλατεία με ανοιχτο πουκάμισο. 

Και να αναρωτιέσαι τι σκατά τους έχουν ακόμα και δεν τους στέλνουν σπίτια τους? να ηρεμήσουν και αυτοι να ηρεμησεις και εσυ καλα οχι πως ασχολουμαστε με αυτους ή κανενας μαζι τους αλλα ειναι προκληση ρε φιλε. Εσυ να εισαι στη τέντα με τσακισεις και με όλα και να περνάει το παρτάλι οπως να ναι. 

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση μονο. Διαβασα στο army.gr για επισκεπτηρια και ορκομοσια και λεει την πρωτη και την τριτη κυριακη ειναι επισκεπτηρια, το δευτερο σαββατο ειμαι εξοδουχος απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ και την τεταρτη παρασκευη αφου παρουσιαστω ειναι η ορκομοσια. Αλλοι μου λενε στις 2 εβδομαδες αλλοι μου λενε δεν εισαι εξοδουχος αν δεν ορκιστεις αλλοι οτι ειναι στις 3 εβδομαδες η ορκομοσια. Τι ισχυει ρε παιδια τελικα ???

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση μονο. Διαβασα στο army.gr για επισκεπτηρια και ορκομοσια και λεει την πρωτη και την τριτη κυριακη ειναι επισκεπτηρια, το δευτερο σαββατο ειμαι εξοδουχος απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ και την τεταρτη παρασκευη αφου παρουσιαστω ειναι η ορκομοσια. Αλλοι μου λενε στις 2 εβδομαδες αλλοι μου λενε δεν εισαι εξοδουχος αν δεν ορκιστεις αλλοι οτι ειναι στις 3 εβδομαδες η ορκομοσια. Τι ισχυει ρε παιδια τελικα ???

Σχετικά με τα επισκεπτήρια, επισήμως ισχύει αυτό με την πρώτη και τρίτη Κυριακή. Ωστόσο στην πράξη εξαρτάται από τη μονάδα.

Εξοδούχος βγαίνεις και πριν την ορκωμοσία πλέον. Εμείς πέρυσι είχαμε βγει 2 ημέρες σερί (Σάββατο και Κυριακή) στο τέλος -αν θυμάμαι καλά- της δεύτερης εβδομάδας. Ήμουν σειρά 322, στο ΚΕΥΠ Λαμίας.

Στο κέντρο μένεις λίγο παραπάνω από τρεις εβδομάδες, τουλάχιστον τόσο μείναμε εμείς και οι επόμενες σειρές (323, 324, 325). Οπότε λογικά ισχύει αυτό που σου είπαν για ορκωμοσία την Παρασκευή της τέταρτης εβδομάδας.

Εγώ είχα παρουσιαστεί Τρίτη 11/9/2012 και ορκίστηκα Παρασκευή 5/10/2012. Πήρα άδεια ορκωμοσίας μέχρι τις 9/10 και αφού επέστρεψα στο κέντρο μας ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις. Στις 10/10 ξαναγύρισα σπίτι μου λόγω οδοιπορικών και 11/10 μπήκα καράβι, ώστε να παρουσιαστώ 12/10 στη μονάδα.

Δημοσ.

Συμφωνω με τον προλαλησαντα.Εγω ημουν 323 και ειχαμε επισκεπτηριο την πρωτη και την τριτη κυριακη.Το δετερο σαββατοκυριακο βγαιναμε εξοδουχοι (εμεις στο πευκο βγηκαμε οι μισοι την κυριακη και οι αλλοι μισοι το σαββατο απο τισ 11 εριπου το πρωι μεχρι τισ 11 το βραδυ και την τεταρτη εβδομαδα την παρασκευη ορκιστηκαμε.Ετσι ειναι πλεον σε ολους.

Δημοσ.

Kαλη φαση!

Παλια ξεχνουσαμε τα χρωματα εξω και τους θορυβους...

Αφου βλεπαμε ολο χακι πριν ορκιστουμε!

Δημοσ.

Συμφωνω με τον προλαλησαντα.Εγω ημουν 323 και ειχαμε επισκεπτηριο την πρωτη και την τριτη κυριακη.Το δετερο σαββατοκυριακο βγαιναμε εξοδουχοι (εμεις στο πευκο βγηκαμε οι μισοι την κυριακη και οι αλλοι μισοι το σαββατο απο τισ 11 εριπου το πρωι μεχρι τισ 11 το βραδυ και την τεταρτη εβδομαδα την παρασκευη ορκιστηκαμε.Ετσι ειναι πλεον σε ολους.

yes ετσι ειναι. και μια εβδομαδα παραπανω κανεις κεντρο εαν εισαι με τους εξ αναβολης.

• Like 1
Δημοσ.

yes ετσι ειναι. και μια εβδομαδα παραπανω κανεις κεντρο εαν εισαι με τους εξ αναβολης.

Αυτοι που εχουν ξαναπαρουσιαστει σε κεντρο και πηραν αναβολη πριν ορκιστουν.
Δημοσ.

Προσκληθηκα για καταταξη στις ενοπλες δυναμεις στο 2/39 συνταγμα ευζωνων 'Σχης Καραχρηστος.

Γιατι λεει ευζωνων; Παω για τσολιας;

Δημοσ.

Προσκληθηκα για καταταξη στις ενοπλες δυναμεις στο 2/39 συνταγμα ευζωνων 'Σχης Καραχρηστος.

Γιατι λεει ευζωνων; Παω για τσολιας;

ναι...

Δεν θες;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...