panosno1com Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 τετοια εποχη 2007 ειχα ολη την ημερα ελευθερη, απλα πηγα στην υπεθυνη καθηγητρια του τμηματος ενα χαρτι που δωσανε απ το κεπ οτι περασα περιοδευων
Silverage Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Θα πάω στο ΚΕΠ για να φτιάξω την αναβολή.Ελπίζω να είναι αξιόπιστο και να μην χαθούν τα χαρτιά.Μην μου έρθει τον άλλο μήνα κάνα χαρτί οτι παρουσιάζομαι.
FarCry Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 η αναπτυξη συνεχιζεται με πιτογυρα Πως θα γίνει αυτό; Στο ΚΕΝ Θήβας που άρχισε η πιλοτική εφαρμογή της ιδιωτικοποίησης των ΚΨΜ, ο ιδιώτης τα μετατρέπει και σε ψησταριές, προσφέροντας προς πώληση και σουβλάκια! Ο στόχος του είναι να μπορέσει να επεκτείνει το κέρδος του από κάθε φαντάρο από τα 5 στα 10 τουλάχιστον ευρώ (πανάκριβοι καφέδες και νερό, μικρογεύματα, χαρτί, αλλά και καμιά πίτα το βράδυ με μια μπίρα). http://diktiospartakos.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1586.html απαγορευονται δια ροπαλου τα πιτογυρα απεξω με βαση κανονισμου. μονο για εσωτερικη καταναλωση των αφοι κομπατσιαροι! οταν ημουν εγω θηβα εβγαιναν αναφερομενοι οσοι εφερναν πιτογυρα και πιτσες παρανομα απεξω να δω τι θα λεει ο διοικητης της καθε μοιρας τωρα. θα γελασουν και οι νεκροι σε λιγο
qsis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 και άμα βγεις αναφερόμενος στη Θήβα χέστηκε η φοράδα.. συνεννοημένοι είναι τους σουβλατζήδες.. επίσης τα σουβλάκια με μπύρα στο κψμ είναι ιστορίες για αγρίους, σιγά μην πουλάνε και μπύρες μια στις τόσες κυριακές βγαίνουν μπύρες στα ετσιατόρια ΜΟΝΟ και μια για το κάθε φαντάρο, όχι να γίνει σκνίπα μπορώντας να αγοράσει ανεξέλεγχτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 στη Κόρινθο πάντως είχαν σουβλάκια (όχι πιτόγυρα) εντός στρατοπέδου, officially...
FarCry Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Σύμφωνα με την απόφαση που βρήκα όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει: Χάνω κάτι κάπου; Έχει αλλάξει από τότε η νομοθεσία ή όντως τους λένε παπαριές; Έχει πέσει κανείς σε παρόμοια περίπτωση ή έστω ξέρει κανέναν; Παραθέτω την απάντηση που είχα πάρει από στρατολογικό γραφείο: Σας ενημερώνουμε ότι: Η ανυποταξία τακτοποιείται μόνο στις περιπτώσεις και με τις διαδικασίες που ορίζει ο Ν.3421/2005. Στο Άρθρο 25 του Νόμου αυτού στην παρ.3 ορίζεται ότι όποιος τύχει αναβολής κατάταξης ως Μόνιμος Κάτοικος Εξωτερικού εξαιρούνται από τις προσκλήσεις για κατάταξη, εξαλείφεται το αξιόποινο της ανυποταξίας με παραγραφή, αίρονται οι ποινικές συνέπειες και οι δικογραφίες τίθενται στο αρχείο. Το ίδιο ισχύει και για το άρθρο 57 παρ.4 και 5 που αφορά στις στρατιωτικές υποχρεώσεις όσων συμπλήρωσαν το 35ο έτος της ηλικίας του και εξαγόρασαν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Όποιος μπορεί να αποδείξει ότι είναι Μόνιμος Κάτοικος Εξωτερικού, μπορεί να προσκομίσει πιστοποιητικό Μονίμου Κατοίκου Εξωτερικού και να τακτοποιηθεί ως άνω. Οι Στρατολογικές Υπηρεσίες ακολουθούν πιστά τον ανωτέρω νόμο και προβαίνουνε σε ίδιες ενέργειες μεταξύ τους καθώς έχουν δέσμια αρμοδιότητα ως προς την εφαρμογή του. http://omhroi.gr/modules.php?op=modload&name=phpBB_14&file=index&action=viewtopic&topic=12421&forum=2&218 αλλιως ρε φιλε τι νοημα θα ειχε να φας προστιμο 6000 που μετραει ως εσοδο του δημοσιου εαν μπορει ο καθενας ανα πασα στιγμη να παει φανταρος και να διαγραφει το προστιμο? δεν εχει καν νοημα η επιβολη του και άμα βγεις αναφερόμενος στη Θήβα χέστηκε η φοράδα.. συνεννοημένοι είναι τους σουβλατζήδες.. επίσης τα σουβλάκια με μπύρα στο κψμ είναι ιστορίες για αγρίους, σιγά μην πουλάνε και μπύρες μια στις τόσες κυριακές βγαίνουν μπύρες στα ετσιατόρια ΜΟΝΟ και μια για το κάθε φαντάρο, όχι να γίνει σκνίπα μπορώντας να αγοράσει ανεξέλεγχτα αφου ειναι ιδιωτικο το καψιμι πλεον γιατι ειναι ιστοριες για αγριους?? δηλαδη μονο στο 401 υπαρχει αυτη η δυνατοτητα? της ιδιας εταιρειας ειναι πλεον ποιος τους εμποδιζει να το κανουν? δεν ειπα για μπυρες
GhostDel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά ήρθε η ώρα μου και εμένα και λογικά Μάρτιο μπαίνω. Έχω μερικές ερωτήσεις. Είμαι μοναχοπαίδι, ο πατέρας μου έχει αναπηρία 75%, η μητέρα μου άνεργη. Ρώτησα εδώ στο ΚΕΠ και μου είπαν πως 1 μήνα μόνο γίνεται μείωση της θητείας(8μήνο). Βίσματα δεν έχω, άραγε θα μπορέσουν όλα αυτά να παίξουν ρόλο ώστε να πάρω τουλάχιστον μετάθεση κοντά στο σπίτι μου? Είμαι από Κατερίνη... Ευχαριστώ...
N3k21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά ήρθε η ώρα μου και εμένα και λογικά Μάρτιο μπαίνω. Έχω μερικές ερωτήσεις. Είμαι μοναχοπαίδι, ο πατέρας μου έχει αναπηρία 75%, η μητέρα μου άνεργη. Ρώτησα εδώ στο ΚΕΠ και μου είπαν πως 1 μήνα μόνο γίνεται μείωση της θητείας(8μήνο). Βίσματα δεν έχω, άραγε θα μπορέσουν όλα αυτά να παίξουν ρόλο ώστε να πάρω τουλάχιστον μετάθεση κοντά στο σπίτι μου? Είμαι από Κατερίνη... Ευχαριστώ... Φίλε απ' όσο ξέρω για 8-μηνο πας. Ως υπόχρεος μειωμένης θητείας λοιπόν, δικαιούσαι μετάθεση κοντά στον τόπο συμφερόντων σου, περίπου αφού συμπληρώσεις 5 μήνες θητείας (υπολόγιζε δηλαδή κοντά ένα μήνα στο ΚΕΝ και 4 στη μονάδα). Από την άλλη, λόγω της κατάστασης του πατέρα σου, πιθανόν δικαιούσαι κατ' εξαίρεση μετάθεση. Νομίζω δηλαδή ότι δικαιούσαι να πας κοντά στο σπίτι σου αμέσως μετά το κέντρο. Μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως φίλε, καλό θα ήταν να ρωτήσεις σε κανένα φρουραρχείο, στα ΚΕΠ μπορεί να μην ξέρουν όλες τις περιπτώσεις. Δες κι αυτό μήπως σε βοηθήσει. Άμα μπορείς, εκτύπωσε το και δείξε το στα ΚΕΠ ή στο Φρουραρχείο. 1
GhostDel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Φίλε απ' όσο ξέρω για 8-μηνο πας. Ως υπόχρεος μειωμένης θητείας λοιπόν, δικαιούσαι μετάθεση κοντά στον τόπο συμφερόντων σου, περίπου αφού συμπληρώσεις 5 μήνες θητείας (υπολόγιζε δηλαδή κοντά ένα μήνα στο ΚΕΝ και 4 στη μονάδα). Από την άλλη, λόγω της κατάστασης του πατέρα σου, πιθανόν δικαιούσαι κατ' εξαίρεση μετάθεση. Νομίζω δηλαδή ότι δικαιούσαι να πας κοντά στο σπίτι σου αμέσως μετά το κέντρο. Μη σε πάρω στο λαιμό μου όμως φίλε, καλό θα ήταν να ρωτήσεις σε κανένα φρουραρχείο, στα ΚΕΠ μπορεί να μην ξέρουν όλες τις περιπτώσεις. Δες κι αυτό μήπως σε βοηθήσει. Άμα μπορείς, εκτύπωσε το και δείξε το στα ΚΕΠ ή στο Φρουραρχείο. Ευχαριστώ πολύ, ειδικά αυτό που έστειλες βοήθησε. Θα τα δω.
N3k21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ, ειδικά αυτό που έστειλες βοήθησε. Θα τα δω. Δες κι αυτό, συγκεκριμένα το β.3. Να τους τα δείξεις και τα δύο και να ρωτήσεις π.χ. αν το ένα άρθρο έρχεται σε αντίφαση με το άλλο ή αν όλα είναι κομπλέ. Εγώ πάντως έτσι όπως τα διαβάζω, καταλαβαίνω πως δικαιούσαι και 8μηνο και κατ' εξαίρεση τοποθέτηση. 1
kaklikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μπεργκιναδα και το συνθημα να μας δινει θαρρος.Ωραια πραγματα
akpe Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 αλλιως ρε φιλε τι νοημα θα ειχε να φας προστιμο 6000 που μετραει ως εσοδο του δημοσιου εαν μπορει ο καθενας ανα πασα στιγμη να παει φανταρος και να διαγραφει το προστιμο? δεν εχει καν νοημα η επιβολη του Ψάχνεις και εσύ νόημα στην Ελλάδα τώρα Το πρόστιμο όπως σχεδόν όλα έχει καθαρά αποτρεπτικό και εισπρακτικό χαρακτήρα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε μπορεί να καταργηθεί, δεν νομίζω να είναι η πρώτη φορά στο δίκαιο που ορίζεται κάτι τέτοιο Κοίτα, στο συγκεκριμένο thread στο omhroi μιλάνε για ΜΚΕ και όχι για ανυπότακτους εσωτερικου, απ'όσο έχω καταλάβει υπάρχει σημαντική διαφορά στην αντιμετώπιση τους, συν το ότι ο νόμος που αναφέρεται είναι προγενέστερος του προστίμου. Άσε που έτσι όπως είναι τα πράγματα στο συγκεκριμένο forum κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Εγώ όταν μπήκα σε κουβέντα για αναβολή άκουσα τα χίλια δύο άκυρα, δεν θα τους εμπιστευόμουν ούτε στο ελάχιστο αν δεν δω σαφή απάντηση με παραθέσεις για ακριβώς το θέμα του δικού μου. Case in point, αυτό που γράφει κάποιος χρήστης πως «oι διοικητικές κυρώσεις, πλην του χρηματικού προστίμου, αίρονται σε περίπτωση αθώωσης ή απαλλαγής από την κατηγορία της ανυποταξίας» δεν αναφέρεται πουθενά στον 3421/2005, τον οποίο χρησιμοποιεί ως πηγή! Αν κάνεις μια αναζήτηση στον γούγλη για το «oι διοικητικές κυρώσεις, πλην του χρηματικού προστίμου, αίρονται» κ.λπ. σου βγάζει μόνο 5-6 σελίδες, μια από τις οποίες είναι η σελίδα της στρατολογίας! Λίγο περίεργο δε σου φαίνεται; Και πάλι, η απάντηση του στρατολογικού γραφείου στο μέλος δεν αναφέρεται καν στο πρόστιμο. Λέει όμως γενικά πως «η ανυποταξία τακτοποιείται μόνο στις περιπτώσεις και με τις διαδικασίες που ορίζει ο Ν.3421/2005.» Στον συγκεκριμέν νόμο διαβάζουμε: Αρθρο 51, Παράγραφος 3 Η ανυποταξία διακόπτεται: [...] β. Με την κατάταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις. [...] Αρθρο 53, Παράγραφος 7 Οι στερήσεις των προηγούμενων παραγράφων παύουν να ισχύουν, ανεξάρτητα από την ημερομηνία της αμετάκλητης καταδίκης, εφόσον συντρέχουν αθροιστικά οι εξής προϋποθέσεις: α. Εκπληρωθούν όλες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις ή οι ενδιαφερόμενοι απαλλαγούν νόμιμα από αυτές [...] β. Εκτιθεί η ποινή που τους επιβλήθηκε. Άρα η ανυποταξία διακόπτεται με τη θητεία, αυτό είναι δεδομένο. Πάμε τώρα στα περί ποινής και προστίμου. Αν κάποιος διαβάσει το άρθρο 53, χωρίς να γνωρίζει την μεταγενέστερη απόφαση, θα καταλάβει πως για να πάψουν να ισχύουν οι κυρώσεις της ανυποταξίας, θα πρέπει να πληρωθεί και το πρόστιμο αφού είναι μέρος της ποινής (β). Έλα μου όμως που όταν συντάχθηκε αυτός ο νόμος δεν υπήρχε πρόστιμο, οι στερήσεις ήταν ανάκληση αδειών, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση έκδοσης ή θεώρησης διαβατηρίου, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και στέρηση διορισμού, ενώ σαν ποινή το άρθρο 51 αναφέρει απλά πρόσθετη στρατιωτική θητεία 6 μηνών. Είναι πολύ πιθανό σε αυτή την ποινή να αναφέρεται η παράγραφος 7β και όχι στο πρόστιμο. Τι πιθανό, σίγουρο, αφού τότε δεν υπήρχε!. Εκτός αυτού έχουμε απόφαση που ρητά αναφέρει πως αν τακτοποιηθεί η ανυποταξία το πρόστιμο -αν δεν έχει πληρωθεί- καταργείται, η οποία βγήκε έξι χρόνια αργότερα. Αν θεωρήσουμε ότι ισχύουν και τα δυο, τότε μπαίνουμε σε Catch-22 φάση, του στύλ «με το που διακοπεί η ανυποταξία σου θα ακυρωθεί το πρόστιμο, αλλά πρέπει να πληρώσεις το πρόστιμο για να διακοπεί η ανυποταξία». Fuck logic ένα πράμα Νομικός δεν είμαι, αλλά αν δεν κάνω τραγικό λάθος όταν έχουμε δυο αντικρουόμενους νόμους, ισχύει ο νεότερος, σωστά; Γι'αυτό ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάτι πιο πρόσφατο ή έστω κάτι πιο συγκεκριμένο. Έστειλα και αναλυτικό mail στο δικό μου Στρατολογικό γραφείο, για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους πια μιας και τον μικρό τον έστειλα στον ΣτΠ ή στον Σπάρτακο. Θέλεις να γελάσεις τώρα; Μπες stratologia.gr, πήγαινε αριστερά στο «Ερωτήσεις» και πάτα το προτελευταίο, «22.Ποιές οι συνέπειες τις ανυποταξίας». Συμπέρασμα; Το πρόστιμο δεν το γλυτώνεις, στο έχει και με κοκκινάκι να το εμπεδώσεις. Τώρα μπες stratologia.gr, πηγαίνε αριστερά στο «Νομοθεσία», διάλεξε το τρίτο tab «Προεδ. Διατάγματα - Υπουργ. Αποφάσεις» και κάνε αναζήτηση για το «Υπουργική Απόφαση Φ.429.1/17/281810/Σ.394/4-3-11 ΚΥΑ Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών/2011», πάτα στο «Άρθρο 2 - Βεβαίωση και είσπραξη του χρηματικού προστίμου, που επιβάλλεται στους ανυπότακτους, λιποτάκτες» και δώσε έμφαση στην παράγραφο 6. Συμπέρασμα; Το πρόστιμο αν δεν το έχεις πληρώσει ακυρώνεται. Wait, what? Άντε βγάλε άκρη, άλλα λέει το FAQ τους, άλλά λέει η υπουργική απόφαση που παραθέτουν, την οποία μάλιστα πρέπει να ψάξεις αρκετά για να βρείς. Και βέβαια σε αντίθεση με το FAQ, στην απόφαση σου δίνει και το ΦΕΚ δίπλα. Δεν ξέρω, εμένα όλο αυτό περισσότερο για ψάρωμα στους νέους μου φαίνεται, παρά για λάθος ή παράλειψη.
FarCry Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Ψάχνεις και εσύ νόημα στην Ελλάδα τώρα Το πρόστιμο όπως σχεδόν όλα έχει καθαρά αποτρεπτικό και εισπρακτικό χαρακτήρα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε μπορεί να καταργηθεί, δεν νομίζω να είναι η πρώτη φορά στο δίκαιο που ορίζεται κάτι τέτοιο Κοίτα, στο συγκεκριμένο thread στο omhroi μιλάνε για ΜΚΕ και όχι για ανυπότακτους εσωτερικου, απ'όσο έχω καταλάβει υπάρχει σημαντική διαφορά στην αντιμετώπιση τους, συν το ότι ο νόμος που αναφέρεται είναι προγενέστερος του προστίμου. Άσε που έτσι όπως είναι τα πράγματα στο συγκεκριμένο forum κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Εγώ όταν μπήκα σε κουβέντα για αναβολή άκουσα τα χίλια δύο άκυρα, δεν θα τους εμπιστευόμουν ούτε στο ελάχιστο αν δεν δω σαφή απάντηση με παραθέσεις για ακριβώς το θέμα του δικού μου. Case in point, αυτό που γράφει κάποιος χρήστης πως «oι διοικητικές κυρώσεις, πλην του χρηματικού προστίμου, αίρονται σε περίπτωση αθώωσης ή απαλλαγής από την κατηγορία της ανυποταξίας» δεν αναφέρεται πουθενά στον 3421/2005, τον οποίο χρησιμοποιεί ως πηγή! Αν κάνεις μια αναζήτηση στον γούγλη για το «oι διοικητικές κυρώσεις, πλην του χρηματικού προστίμου, αίρονται» κ.λπ. σου βγάζει μόνο 5-6 σελίδες, μια από τις οποίες είναι η σελίδα της στρατολογίας! Λίγο περίεργο δε σου φαίνεται; Και πάλι, η απάντηση του στρατολογικού γραφείου στο μέλος δεν αναφέρεται καν στο πρόστιμο. Λέει όμως γενικά πως «η ανυποταξία τακτοποιείται μόνο στις περιπτώσεις και με τις διαδικασίες που ορίζει ο Ν.3421/2005.» Στον συγκεκριμέν νόμο διαβάζουμε: Άρα η ανυποταξία διακόπτεται με τη θητεία, αυτό είναι δεδομένο. Πάμε τώρα στα περί ποινής και προστίμου. Αν κάποιος διαβάσει το άρθρο 53, χωρίς να γνωρίζει την μεταγενέστερη απόφαση, θα καταλάβει πως για να πάψουν να ισχύουν οι κυρώσεις της ανυποταξίας, θα πρέπει να πληρωθεί και το πρόστιμο αφού είναι μέρος της ποινής (β). Έλα μου όμως που όταν συντάχθηκε αυτός ο νόμος δεν υπήρχε πρόστιμο, οι στερήσεις ήταν ανάκληση αδειών, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση έκδοσης ή θεώρησης διαβατηρίου, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και στέρηση διορισμού, ενώ σαν ποινή το άρθρο 51 αναφέρει απλά πρόσθετη στρατιωτική θητεία 6 μηνών. Είναι πολύ πιθανό σε αυτή την ποινή να αναφέρεται η παράγραφος 7β και όχι στο πρόστιμο. Τι πιθανό, σίγουρο, αφού τότε δεν υπήρχε!. Εκτός αυτού έχουμε απόφαση που ρητά αναφέρει πως αν τακτοποιηθεί η ανυποταξία το πρόστιμο -αν δεν έχει πληρωθεί- καταργείται, η οποία βγήκε έξι χρόνια αργότερα. Αν θεωρήσουμε ότι ισχύουν και τα δυο, τότε μπαίνουμε σε Catch-22 φάση, του στύλ «με το που διακοπεί η ανυποταξία σου θα ακυρωθεί το πρόστιμο, αλλά πρέπει να πληρώσεις το πρόστιμο για να διακοπεί η ανυποταξία». Fuck logic ένα πράμα Νομικός δεν είμαι, αλλά αν δεν κάνω τραγικό λάθος όταν έχουμε δυο αντικρουόμενους νόμους, ισχύει ο νεότερος, σωστά; Γι'αυτό ψάχνω να βρω αν υπάρχει κάτι πιο πρόσφατο ή έστω κάτι πιο συγκεκριμένο. Έστειλα και αναλυτικό mail στο δικό μου Στρατολογικό γραφείο, για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους πια μιας και τον μικρό τον έστειλα στον ΣτΠ ή στον Σπάρτακο. Θέλεις να γελάσεις τώρα; Μπες stratologia.gr, πήγαινε αριστερά στο «Ερωτήσεις» και πάτα το προτελευταίο, «22.Ποιές οι συνέπειες τις ανυποταξίας». Συμπέρασμα; Το πρόστιμο δεν το γλυτώνεις, στο έχει και με κοκκινάκι να το εμπεδώσεις. Τώρα μπες stratologia.gr, πηγαίνε αριστερά στο «Νομοθεσία», διάλεξε το τρίτο tab «Προεδ. Διατάγματα - Υπουργ. Αποφάσεις» και κάνε αναζήτηση για το «Υπουργική Απόφαση Φ.429.1/17/281810/Σ.394/4-3-11 ΚΥΑ Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών/2011», πάτα στο «Άρθρο 2 - Βεβαίωση και είσπραξη του χρηματικού προστίμου, που επιβάλλεται στους ανυπότακτους, λιποτάκτες» και δώσε έμφαση στην παράγραφο 6. Συμπέρασμα; Το πρόστιμο αν δεν το έχεις πληρώσει ακυρώνεται. Wait, what? Άντε βγάλε άκρη, άλλα λέει το FAQ τους, άλλά λέει η υπουργική απόφαση που παραθέτουν, την οποία μάλιστα πρέπει να ψάξεις αρκετά για να βρείς. Και βέβαια σε αντίθεση με το FAQ, στην απόφαση σου δίνει και το ΦΕΚ δίπλα. Δεν ξέρω, εμένα όλο αυτό περισσότερο για ψάρωμα στους νέους μου φαίνεται, παρά για λάθος ή παράλειψη. αυτο που παρεθεσα ηταν για απαλλλαγη του προστιμου ως νομιμη διακοπη της ανυποταξιας. οπως ανεφερες και εσυ σε αντιθετη περιπτωση πρεπει να πληρωσεις το προστιμο για να θεωρηθεις οτι εχεις τακτοποιηθεις. το στρατολογικο γραφειο θα σου λυσει αυτη την απορια. δε γνωριζω ατομο που να βρισκεται σε αυτη τη θεση και την καταληξη του για να σε ενημερωσω. ο πατερας μου λεει να αποφευγω τα πισινα του αλογου και τους δικαστες. οποτε καλυτερα να μη μπλεξεις 1
akpe Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μωρέ αυτό θέλω να αποφύγει για αυτό και τον παρέπεμψα στο ΣτΠ, ελπίζω εκεί να το ψάξουν το θέμα.
FarCry Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μωρέ αυτό θέλω να αποφύγει για αυτό και τον παρέπεμψα στο ΣτΠ, ελπίζω εκεί να το ψάξουν το θέμα. το λεει ομως ξεκαθαρα στο ΦΕΚ Τελικές διατάξεις Διοικητικές και ερμηνευτικές οδηγίες για την εφαρμογή της απόφασης αυτής εκδίδονται, εφόσον απαιτηθεί, από τη Διεύθυνση Στρατολογικού - Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας. οχι στο ΣτΠ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις