{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Όχι δυστυχώς δεν έχω απολυθεί ακόμα. 640 M/K TΠ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Όχι δυστυχώς δεν έχω απολυθεί ακόμα. 640 M/K TΠ Ωραια. ΠΧ, αν τωρα γραφεις απο το στρατοπεδο απο ενα laptop μαζι με μια σειρα σου και σας τσιμπησει κανας μλκας ΑΞ. ΥΠ. και σας βγαλει αναφερομενους στο διοικητη και φας 10 μερες φυλακη εσυ, και ο αλλος αλλες τοσες, αλλα εσυ μεινεις μεσα 10 μερες και ο αλλος ειναι εξοδουχος καθε μερα, τοτε ισως αλλαξεις γνωμη. Αν επισης φας εμπλοκη τυπου 30 μεσα με 6 ωρες σπαστο υπνο το 24ωρο, επειδη ο φιλος σου πηρε 20 μερες τιμητικη "χωρις λογο", τοτε ισως να ξαναλαξεις. Το βυσμα παντα ηταν σπαστικο μεσα στο στρατο, και δε χρειαζεται να ειναι κομπλεξικος καποιος -οπως υπονοεις- για να εκνευριζεται με αυτες τις καταστασεις. Ουτε και εσυ δειχνεις πιο cool παιζοντας το υπερανω αυτων των καταστασεων. 100% σε ενοχλουν, αν σου τυχουν. Αν παλι ολα αυτα δε σου εχουν τυχει και εισαι τοσο απολυτος για τις αποψεις των αλλων, τοτε κανεις εκ του ασφαλους κριτικη, οποτε η γνωμη σου παραμενει στις "δηθεν" -τουλαχιστον για εμενα-. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterHeppner Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αυτό με το βύσμα πάντως δεν το κατάλαβα σοβαρά.... Γιατί να μην πάρο μετάθεση έξω από το σπίτι μου? Γιατί να μην πάρο 1 μηνα άγραφη? Κάνω κακό σε κάποιον? δεν έχω ακολουθήσει όλη την συζήτηση, αλλά γενικά κακό κάνεις στους υπόλοιπους που όταν παίρνεις άγραφη τους παίφτει μια ακόμα υπηρεσία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μεγάλο γαμοσείρι είσαι. Εύγε νέε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgkatzi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Αμα κρατήσεις χαρακτήρα ο στρατός είναι παιχνιδακι, αμα είσαι με την μοιρλα ολη την ώρα θα σου φανεί γολγοθάς. Αυτή είναι η φράση που συνοψίζει καλύτερα το θέμα στρατός. Από κει και πέρα όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htps Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Αυτή είναι η φράση που συνοψίζει καλύτερα το θέμα στρατός. Από κει και πέρα όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Συμφωνω απολυτα.Σιγα τι ειναι ο στρατος.Παιχνιδακι ηταν.Εκανα υπομονη με τις αναποδιες κ αγνοουσα τις βλαχιες κ τα μπαζα που ειχαμε κ ολο γκρινιαζαν.Προσωπικα ειδικα στην αρχη περασα πολυ καλα.Μετα προς το τελος βγηκε λιγο κουραση αλλα εδειχνα παντα χαρακτηρα.Δεν καταλαβα τπτ βασικα κ εχω πλεον τις καλυτερες αναμνησεις Εμενα το προβλημα μου ηταν παντα με κατι βλαχαδερα καλομαθημενα ατομα με κατι αντιληψεις αντε γεια...για μενα αυτη ηταν η προκληση κ οχι το να ειμαι μεσα αλλα πως θα εμενα ψυχραιμος η ανεπηρεαστος απο την καθε βλακεια που ακουγα εκει μεσα Το καλο ομως ηταν οτι βγηκα πολυ σοφοτερος απο τον στρατο.Ημουν στο υγειονομικο με ειδικοτητα Ψυχολογος και εμαθα πολλα,καθως ειδα απο κοντα ατομα να εχουν φτασει στα ορια τους.Στα ορια τους ειλικρινα.Χαρακτηριστικα θυμαμαι την περιπτωση ενος 19χρονου που σχεδον μερα παρα μερα ηταν στο Ιατρειο.Εκανα τα παντα για να τον κρατησω σταθερο στην διαθεση κ για μενα αυτο το παληκαρι ηταν η πιο γερη προκληση που ειχα εκει μεσα...στο τσακ την σωσαμε την αναβολη.Τον θυμαμαι σε φαση να ειναι ρακος απο το συνεχομενο κλαμα μεχρι σε φαση να φοβαμαι για την σωματικη μου ακεραιοτητα απο τους βιαιους παροξυσμους του.Να φτανω στο σημειο να τον καλυπτω απεναντι στους ανωτερους μου διοτι πιστευα οτι παρα τα ακρα στα οποια εφτανε ειχε δυναμικο για να βγαλει τον στρατο...κ ημουν ο μονος Ψυχολογος..οι αλλοι κληρωτοι μεσα ηταν Ιατροι...τελικα ομως τα καταφεραμε κ την σωσαμε την κατασταση κ μαλιστα πριν καποιο διαστημα ειχε κανει κινηση να με ευχαριστησει πλεον ως πολιτες κ οι δυο.Με ειχε συγκινισει πολυ η κινηση του κ γενικα αυτος σαν περιπτωση... Εμαθα πολλα αναμφισβητα κ απο αλλες διαφορες περιπτωσεις.Προβληματα τα οποια τα ακουγα κ ειλικρινα εμενα με ανοιχτο το στομα.Αλλος οικογενειακα,αλλος κοινωνικα...ηταν γερη εμπειρια για μενα...ακρως διδακτικη...γι αυτο και εγω συνυπογραφω οτι εφοσον καποιος κρατησει χαρακτηρα με υπομονη και επιμονη στα σημεια τα οποια ο ιδιος εχει αναγνωρισει οτι μπορει να ειναι πιο τρωτος τοτε ο στρατος δεν ειναι απολυτος τπτ Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2010 από htps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Εμενα η δυνατη εμπειρια ειναι να καθομαι ορθιος καθημερινα απτις 6 το πρωι ως τις 12 το μεσημερι σερι σκοπια σε μια πυλη και να τρωω φυλακες επειδη τολμησα να πιω νερο σε αυτες τις 6 ωρες χωρις "να προβλεπεται", να τρωω κρατηση επειδη στα 12 μποφωρ στο παρουσιαστε της σημαιας μου κουνιοταν το οπλο, ενω σε ετσουζε το χερι απτη βροχη οπως κοπαναγε με δυναμη, και μετα να γυρναω στο λοχο και να εχω αλλο ενα 6ωρο (σπαστο αυτη τη φορα) νουμερο, πραγμα που αυτοματως σημαινε εκτος απτα αλλα και ενα 4ωρο υπνο max/24ωρο επι ενα 3μηνο. Εφτασα σε σωματικα ορια κουρασης 2 φορες -δηλαδη ημιλιποθυμος- και σε ψυχολογικα ορια κουρασης πολλες παραπανω. Εννοω να βαζω τα κλαματα μονος μου (ειμαι 26 και αποσο θυμαμαι ειχα να κλαψω απτα 12 ;p), γιατι ενιωθα να μην αντεχω σωματικα τοση πιεση, και παραλληλα ηξερα οτι με περιμενουν αλλοι 2 μηνες ακριβως ιδιοι, μεχρι να ερθει η μεταθεση. Δεν πηρα αναβολη, αλλα τις απαλεψιες μου τις ειχα σε εκεινο το στρατοπεδο. Θελω να πω οτι οσο δυνατος χαρακτηρας και να ειναι καποιος υπο αυτες τις συνθηκες θα βαρεσει κοκκινο καποια στιγμη και το σωμα και το πνευμα. Αρκετα hardcore καταστασεις, που και τωρα που τις σκεφτομαι 1,5 χρονο μετα μου φαινονται ενα απιστευτο παλουκι. Στο στρατο το μεγαλυτερο μαθημα που πηρα ηταν να εκτιμω καποια πραγματα, που μεχρι να μπω τα θεωρουσα αυτονοητα. Οπως την ελευθερια, το δικαιωμα επιλογης που συνεπαγεται και δικαιωμα φυγης απο κατι που σε δυσκολευει παρα πολυ κλπ κλπ. Φυσικα εχω και πολυ δυνατες ευχαριστες εμπειριες. Οπως το κεντρο στη Θηβα, οπου προσαρμοστηκαμε πολυ αποτομα σε ενα νεο τροπο ζωης που δεν ηταν απαραιτητα κακος, και καταλαβαμε πως ο ανθρωπος τελικα προσαρμοζεται πολυ γρηγορα και πολυ ευκολα αν θελει απο το ασπρο στο μαυρο. Αλλα κυριως η πιο ευχαριστη εμπειρια ηταν ο 1 μηνας στο Αγαθονησι, που συμπεριελαμβανε Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια. Θα ελεγα so far απο τις καλυτερες γιορτες στη ζωη μου. Οχι επειδη περασαμε τιποτα εξαιρετικο οπως θα φανταστει καποιος αλλα επειδη ηταν μια ξεχωριστη εμπειρια να εισαι στην απομονωση, μεσα στην κακοκαιρια και να μαθαινεις απο τη δορυφορικη τηλεοραση οτι εκει εξω γιορταζει ο κοσμος και να προσπαθεις κι εσυ με αλλους 7 φανταρους να το γιορτασεις παιζοντας χαρτια και πινοντας τα λυκερ που μας φερνανε δωρο "οι επισκεπτες" εκεινων των ημερων, παρεα με τον αξιωματικο ολοι μαζι στο τζακι (ναι ειχαμε και τετοιο στο φυλακιο hehe). Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2010 από MiDi_MiLiZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Λες δηλαδή να μην μου έχουν τύχει βύσματα? Είναι διαφορετικό ο άλλος να είναι βύσμα και όταν όλοι κάνουν καθαριότητες αυτός να εξαφανίζεται και άλλο να παίρνει μετάθεση σπίτι του και άδειες. Θες να μου πείτε δηλαδή είχατε βύσματα και δεν τα βάλατε, αντίθετος καθόσασταν μέσα για μην κάνουν παραπάνω υπηρεσία η άλλοι έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ναι έτσι. Ξαφνιάζεσαι που δεν είναι όλοι παρτάκηδες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Λες δηλαδή να μην μου έχουν τύχει βύσματα? Είναι διαφορετικό ο άλλος να είναι βύσμα και όταν όλοι κάνουν καθαριότητες αυτός να εξαφανίζεται και άλλο να παίρνει μετάθεση σπίτι του και άδειες. Θες να μου πείτε δηλαδή είχατε βύσματα και δεν τα βάλατε, αντίθετος καθόσασταν μέσα για μην κάνουν παραπάνω υπηρεσία η άλλοι έτσι? Φιλε μου δεν ειναι λογικη αυτη. Επειδη ο αλλος μπορει να εχει βυσμα, δε σημαινει οτι δεν ειναι μαλακια το ολο συστημα ή οτι δεν πρεπει να μας χαλαει. Και στην τελικη ακομα και βυσμα να εχουμε ολοι, και ολοι να το χρησιμοποιησαμε, βλεπεις καποιο λαθος στη λογικη οτι ο στρατος ειναι ξεφτυλισμενος και διεφθαρμενος λογω του συστηματος αυτου με τα βυσματα ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krokodilos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Εμενα η δυνατη εμπειρια ειναι να καθομαι ορθιος καθημερινα απτις 6 το πρωι ως τις 12 το μεσημερι σερι σκοπια σε μια πυλη και να τρωω φυλακες επειδη τολμησα να πιω νερο σε αυτες τις 6 ωρες χωρις "να προβλεπεται", Δεν νομιζω να ειναι αληθινο αυτο. Δεν γινεται να φας φυλακη επειδη ηπιες νερο και δεν γινεται να μην προβλεπεται να πιεις νερο. Γιατι εκανες 6ωρη σκοπια? Μου εχουν πει και για 10ωρη σκοπια οχι σε καθημερινη βαση ομως, αλλά εσυ μιλας για καθημερινη. Πως γινεται αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δεν νομιζω να ειναι αληθινο αυτο.Δεν γινεται να φας φυλακη επειδη ηπιες νερο και δεν γινεται να μην προβλεπεται να πιεις νερο. Γιατι εκανες 6ωρη σκοπια? Μου εχουν πει και για 10ωρη σκοπια οχι σε καθημερινη βαση ομως, αλλά εσυ μιλας για καθημερινη. Πως γινεται αυτο? τι λες ρε φιλε???? σοβαρολογεις? εδω μας ειχανε εμας 5 ωρες μεσημερι που δεν προβλεπεται μεσα στον ηλιο,καλοκαιριατικα για μαθημα και καλα και ενα τσουτσεκι υεα 19 χρονο,ενω ετρεχε ο ιδρωτας απο το κουτελο σαν ποταμι,του λεω σε διαλειμμα οκλαδον,να παρω λιγο νερο απο το κψμ που ηταν διπλα? και μου λεει...φυσικα και οχι....θα κατσεις να διψασεις,δεν με νοιαζει,δεν διαφερεις σε κατι απο τους υπολοιπους... φυσικα τον εγραψα στα παπαρια μου και πηγα και πηρα νερακι απο το φιλαρακι μου τον αι φορ που ηταν κψμτζης:lol: ο αλλος μας λεει ηταν υγειονομικο και εκανε τον ψυχολογο...χααχχαχαχααχ τι ακουω θεε μου...χαιρω πολυ.και εγω αν ημουν και εξεταζα δικογραφιες του στρατου για αγωγες αποζημιωσεων κτλ,εκανα κατι πανω στο επαγγελμα μου δηλαδη,τελεια θα ηταν... αλλα ειχαμε βυσματα που κανανε 10/50 4 φορες συνεχομενες (βασιλι ζαιτσεφ)...αχχααχαχαχ και βαραγαμε σκοπετα και στο καπακι σκατοφυλακες και θαλαμοσκυλο μετα... και ολοι στην διμοιρια,παρεακι τρελο,να ειμαστε τιγκα στα νευρα για την "αδικια"... και παιδια μικρα,18 χρονων...που λογικα ειναι και πιο δυνατα σωματικα. γελανε και τα τσιμεντα με αυτα που γραφετε μερικοι. και κατι τελευταιο.δουλευα στο...πολεμικο ναυτικο πριν μπω φανταρος...πεζικο... εφυγα χωρις να ξερει κανενας τιποτα...ανετα εβαζα ο,τι βυσμα ηθελα... η μοναδικη φορα που χρησιμοποιησα γνωστο μου ταξιαρχο ηταν γιατι ενω ειχα σοβαρο προβλημα στο ποδι,δεν με αφηναν να παω να το δουνε στο στρατιωτικο νοσοκομειο(!!!) για να συμπληρωνω τα νουμερα απο τα βυσματα.... και ο ταξιαρχος μου την ειπε αγρια...μου λεει γιατι τοσο καιρο δεν ειπες που ησουν να σε...βοηθησω... αυτη ειναι η νοοτροπια. αλλα επειδη εκανα ο,τι κανανε και οι αλλοι,μου μεινανε παρεες 18 χρονων παιδια,απιστευτα ωριμα και τα κουναβια εξω θελανε να βγουνε μαζι μας και τα κυνηγησαμε. ευχαριστω και καλα μυαλα. πολυ ανετιλα επεσε εδω μεσα...κατι βρωμαει και δεν ειναι τα ποδια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω να ειναι αληθινο αυτο.Δεν γινεται να φας φυλακη επειδη ηπιες νερο και δεν γινεται να μην προβλεπεται να πιεις νερο. Γιατι εκανες 6ωρη σκοπια? Μου εχουν πει και για 10ωρη σκοπια οχι σε καθημερινη βαση ομως, αλλά εσυ μιλας για καθημερινη. Πως γινεται αυτο? 79 ΛΔΒΕΘ Σαμος, σειρες 303,304,305, αμα εχεις κανεναν γνωστο απο αυτες τις σειρες που να εκανε ΔΒ ή ΛΣ Σαμο, ρωτα για τους ΚΕΠΙΚαριους να στο επιβεβαιωσει. Ημουν Διαβιβαστης στο λοχο που ηταν στο Βαθυ, αλλα ως ειδικοτητα ΚΕΠΙΚ, καθε πρωι μας πηγαιναν στην ταξιαρχια με καναδεζα για το ΚΕΠΙΚ (3 φανταροι συνηθως ημασταν οι ενοπολοι). Ο λοχος διαβιβασεων λοιπον ειχε τη σκοπια πυλης ταξιαρχιας, απο τις 6 το πρωι ως τις 3 το μεσημερι (μετα την αναλαμβανε ο λοχος στρατηγειου, ο οποιος ηταν και καργα βυσματικος γιαυτο ειχαμε φορτωθει εμεις αυτη τη σκοπια τα πρωινα, που κανονικα ανηκει αποκλειστικα στο Λοχο Στρατηγειου). Η οποια και ηταν διπλοσκοπια οπως παντα. Δηλαδη επρεπε απτους 3 μας οι 2 να ειναι παντα εξω. Ε αν κατσεις και τα υπολογισεις στους 2 βγαινει σερι 6ωρο αναγκαστικα και στον τριτο 2 3ωρα σπαστα. Φυσικα το 3ωρο διαλλειμα απτη σκοπια του καθενος μας, μονο διαλλειμα δεν ηταν γιατι αναλαμβανε το ΚΕΠΙΚ της ταξιαρχιας που ηταν εξισου ζορι τις καθημερινες. Αυτο γινοταν καθημερινα επι 3μηνες και παρα τις διαμαρτυριες μας στο διοικητη να φερνει ατομα απτο λοχο να βοηθαν στις σκοπιες ποτε δεν ασχοληθηκε με το ζητημα (για τους ΕΠΟΠ ουτε λογος). Κι οταν επαιρνε κανας πατερας τηλεφωνο, τοτε ο δικας εστελνε 2-3 φανταρους απτο λοχο για να μας βοηθησουν οποτε μας βριζαν και οι φανταροι του λοχου οτι τους χωνουμε κλπ κλπ, οτι ειμαστε γιωταδες και δε θελουμε να κανουμε σκοπιες κλπ, ξερεις φαυλος κυκλος. Φυσικα αν καποιος εκ των 3ων ελειπε ειτε για αδεια, ειτε για ΛΥΒ που ειχε παει ο ενας μια φορα, αυτο μεταφραζοταν σε 9ωρο σερι σκοπια για τους 2 που εμεναν πισω (και τοτε οι ΕΠΟΠ σηκωναν τον κωλο τους και αναγκαστικα πηγαιναν στο ΚΕΠΙΚ). Οσο για το αν εφαγα καμπανα επειδη επινα νερο. Ναι δεν εφαγα ακριβως γιαυτο το λογο. Εφαγα διοτι μετακινηθηκα απτη θεση μου για 1 λεπτο (οπως εκανα καθε μερα) για να αγορασω το μπουκαλι νερο απτο κυλικειο που ηταν στα 20 μετρα. Ειχα την ατυχια ομως εκεινη την ωρα να περναει ο ταξιαρχος με το αμαξι την πυλη και να ειμαι 20 μετρα απτην κανονικη μου θεση, πινοντας νερο...Ε ηρθε τηλεγραφικη η 10ρα μετα μεσω επιτελαρχη. Αρα η ουσια ειναι οτι πηγα να πιω νερο αλλα οπως ηρθανε τα πραγματα εφαγα 10ρα. Αλλα αν το σκεφτεις, επι 3 μηνες συνεχως στην πυλη με τους ταξιαρχους κλπ να μπαινοβγαινουν η καμπανα ηταν μαθηματικα βεβαιη για τον καθενα. Καποια στιγμη θα σε τσιμπαγαν ειτε εκτος θεσης, ειτε με το κινητο, ειτε καθιστο, ειτε, ειτε, ειτε... Πυλη ειναι αυτη, δηλαδη η χειροτερη σκοπια ειδικα τις ωρες εργασιας που μπαινοβγαινουν οι παντες. Τεσπα η μερα καπως ετσι πηγαινε και κατα τις 3, εμενε ο 1 μας για υπηρεσια 24ωρη ΚΕΠΙΚ (αυτος ηταν ο τυχερος της υποθεσης γιατι κοιμοταν κανα 6ωρακι το βραδυ), οι αλλοι 2 κατεβαιναμε πισω στο λοχο και συνηθως ειχαμε και κλασσικο νουμερακι σκοπιας, το οποιο ηταν ή Γερμανικο ή 4ο (ξερετε τι σημαινει αυτο για τον υπνο), μιας και το 1ο το ειχαμε χασει ηδη, και το 2ο δε το προλαβαιναμε οριακα. Και την επομενη μερα εγερτηριο 5:30 για ταξιαρχια κ.ο.κ. Μονο καλο στην ολη υποθεση ειναι οτι οταν ο λοχος ειχε λιγο παραπανω κοσμο, οι πρωτοι που παιρναμε εξοδους ημασταν εμεις (και μας βριζαν ολοι οι υπολοιποι, γιατι νομιζαν οτι κανουμε ζωαρα λογω των ελαχιστων παραπανω εξοδων που περναμε σε σχεση με αυτους). Γιαυτο και δε λεω οτι με πηγε σερι 4μηνες ετσι, αλλα σχεδον 4 μηνες. Δυσκολο για να το πιστεψει κανεις, αλλα δυστυχως το ζησαμε 3 ατομα για ενα 4μηνο σχεδον. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2010 από MiDi_MiLiZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Εμένα πάλι ένας φαντάρος μου έλεγε ότι τους ξέστρωναν τα κρεβάτια αν είχαν ζάρες κατά την πρωϊνή αναφορά και πέταγαν το στρώμα από το παράθυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ναι έτσι. Ξαφνιάζεσαι που δεν είναι όλοι παρτάκηδες? Άντε καλά. Τελευταίος από την παρέα που παο στρατό κανένας δεν ξέρει κάποιο βύσμα που είπε "όχι" και έκατσε μέσα. Αυτός ο πρόλογος και να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας δεν είναι καλο. Και για να μην παρεξηγούμαστε κιόλας δεν είπα ότι το βρίσκω σωστό αλλα μέσα στον στρατό ναι καλύτερα έτσι. Και σίγουρο ο στρατός δεν είναι έτσι λόγο βυσμάτων, υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από αυτά. Και για ακόμη μια φορα λέω βύσμα για μετάθεση k άδειες όχι να τρέχουν όλοι και εσύ να κάθεσαι να πίνεις φράπες έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις