qsis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Καμια συνεννοηση μεταξυ σας να βγουν οι βαρδιες δεν επαιζε? παράνομο
akpe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Παίδες θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι.Συγγενικό μου πρόσωπο κυρήχθηκε ανυπότακτος αφού δεν παρουσιάστηκε στην επιτροπή απαλλαγών. Από αυτά που κατάλαβα από τη συνομιλία που είχα με τη μητέρα του, δεν του ήρθε το παραπεμπτικό (τότε ερχόταν σπίτι, δεν πήγαινε εκείνος να το πάρει), κάπου δεν το κυνήγησε και ο ίδιος, λίγη σημασία έχει. Τώρα θέλει να παρουσιαστεί (και να ξεκινήσει διαδικασία για αναβολή/απαλλαγή ή κάνει κανονικά τη θητεία του) για να διακόψει την ανυποταξία και να διαγραφεί το πρόστιμο.Το θέμα είναι πως σύμφωνα με τους στρατιωτικό του γραφείο και τους περισσότερους που έχουν ρωτήσει, το πρόστιμο δεν διαγράφεται, ακόμα και αν παρουσιαστεί και εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του, ή απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.Σύμφωνα με την απόφαση που βρήκα όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει: Άρθρο 2, παράγραφος 6, 7Για τους ανυπότακτους, που δεν έχουν καταβάλει το χρηματικό πρόστιμο, τακτοποιούνται όμως για την ανυποταξία τους με οποιοδήποτε τρόπο, το Στρατολογικό Γραφείο, που εξέδωσε την ανωτέρω απόφαση, εκδίδει ακυρωτική απόφαση για μη καταβολή του χρηματικού προστίμου, αντίγραφο της οποίας τηρείται στο αρχείο του Στρατολογικού Γραφείου. Στην ακυρωτική απόφαση θα πρέπει να αναγράφονται τα παρακάτω:[...]β. Η απόφαση του Στρατολογικού Γραφείου επιβολής του χρηματικού προστίμου, η οποία ακυρώνεται. Χάνω κάτι κάπου; Έχει αλλάξει από τότε η νομοθεσία ή όντως τους λένε παπαριές; Έχει πέσει κανείς σε παρόμοια περίπτωση ή έστω ξέρει κανέναν;
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 και εγώ εχω την εντυπωση ότι ακυρώνεται, αλλά καλύτερα ειναι να πάει μια βολτα απο το φρουραρχειο να του απαντήσουν υπευθυνα
N3k21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Καλα αυτο περι υποχρεωτικης το έχουμε ξαναπει και εγω δεν ειμαι υπερ. Απλα ειναι και που θα κάτσεις. Οπως και σε ποιους θα κάτσεις. Ενταξει 2 ωρες υπνο καθε μέρα για 2 μηνες ειναι αρκετα δυσκολο και μπραβο σου που τα κατάφερες ετσι. Απλα μερικα πραγματα οταν βλεπεις οτι δεν γινονται παρολαυτα στα ζηταει ο ανώτερος θα πρεπει με καποιο τροπο να καταφερεις να γινει και βεβαια αυτος ο τροπος δεν ειναι κοιμαμαι οπου βρω. Καμια βιταμινη ειχες μαζι σου? και στην τελικη σου ειπα πηγαινε θεραπευτηριο και πες δεν μπορω αλλο να σε βγαλουν ελευθερο να ξεκουραστεις καποιες μέρες. Πρώτα απ' όλα ας διευκρινίσω ότι είμαι υπέρ της υποχρεωτικής θητείας, στην Ελλάδα δε μπορώ να φανταστώ σοβαρό επαγγελματικό Στρατό για την ώρα. Απλά ο Στρατός πρέπει να επενδύσει στους εφέδρους, βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης και δίνοντας κίνητρα στο προσωπικό. Μερικές σκόρπιες σκέψεις: - Χρειάζονται περισσότεροι έφεδροι υπαξιωματικοί. Πέραν της τόνωσης του ηθικού ενός καλού Στρατιώτη μέσω της προαγωγής σε Δνεα ή Λχια, η επικοινωνία και η αλληλεγγύη μεταξύ των στρατιωτών είναι ευκολότερο να επιτευχθεί αν αντί για "καραβανάδες" ΕΠ.ΟΠ. χρησιμοποιούνται έφεδροι υπαξιωματικοί, οι οποίοι ζουν μαζί με τους υπόλοιπους φαντάρους και κατανοούν καλύτερα τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. - Επαναφορά του θεσμού των Ο.Β.Α, ουσιαστική αξιολόγηση των υπηρετούντων ΕΠ.ΟΠ και απόλυση των χαραμοφάηδων, μοριοδότηση εφέδρων για πρόσληψη ως ΕΠ.ΟΠ αν το επιθυμούν, μοριοδότηση πτυχιούχων ανώτατων σχολών των οποίων το αντικείμενο σχετίζεται με τις ανάγκες του Στρατού, αυστηρή αξιολόγηση του μονίμου προσωπικού βάσει των αθλητικών τους ικανοτήτων και της γενικότερης φυσικής τους κατάστασης. - Περαιτέρω οικονομικά/επαγγελματικά κίνητρα για τους στρατεύσιμους: Δεν είναι δυνατόν π.χ. να έχεις φυλάξει 150 σκοπιές στο πιο ξεχασμένο ξερονήσι και με κουμπωμένη γεμιστήρα στο G3, αλλά για να δουλέψεις ως σεκιουριτάς το κράτος να σε υποχρεώνει να πληρώσεις για σεμινάρια σε ΚΕΚ. Επίσης, αν ο Στρατός δε μπορεί να αποζημιώσει τους στρατεύσιμους με κάποιο σοβαρό ποσό, ας τους κολλήσει έστω κάποια ένσημα και ας τους μοριοδοτήσει μερικώς για προγράμματα του ΟΑΕΔ. - Επαναφορά των δωρεάν εισητηρίων για στρατιώτες που υπηρετούν στην παραμεθώριο, να πάρουν πούλο οι ιδιώτες από τα ΚΨΜ και οι τιμές των προϊόντων που πωλούνται εκεί να πέσουν σημαντικά. - Οι έχοντες διανοητικά προβλήματα δεν πρέπει να υπηρετούν - τελεία και παύλα. Είναι κρίμα να βάζεις ένα τέτοιο παλικάρι να ταλαιπωρείται σε ένα περιβάλλον το οποίο αδυνατεί να κατανοήσει, άσε που οι δυσκολίες του αποτελούν πρόβλημα και για τους υπόλοιπους φαντάρους. - Έλεγχος, ξανά έλεγχος, ξανά μανά έλεγχος για να καταπολεμηθεί το φαινόμενο του βύσματος. Όλοι ανεξαιρέτως, πρέπει να υπηρετούν, έστω κάποιους μήνες, στην παραμεθώριο. Από εκεί και πέρα, εγώ θα το λέω μια ζωή: Την πάλεψα γιατί είχα μάγκα Λοχαγό που παρότι κέρβερος σε κάποια πράγματα, σεβόταν τους φαντάρους. Αντί να το παίζει ιστορία σαν άλλους, ήξερε πως να λειτουργήσει ως ηγέτης και να μας "ανεβάσει". Μας έβαλαν π.χ. μια φορά να μεταφέρουμε υλικό από μια αποθήκη σε άλλη. Στο Λόχο είχαμε μείνει 3 άτομα και όλοι βλέπαμε αστράκια από την εμπλοκή και την αϋπνία. Θυμάμαι το Λοχαγό να πετάει το χιτώνιο και να κουβαλάει κασόνια μαζί μας, ενώ απλά θα μπορούσε να έχει σχολάσει αφήνοντας κάποιο ΕΠ.ΟΠ να μας επιβλέπει. Χάρη σε ανθρώπους σαν κι αυτόν, καθώς και σαν τα φιλαράκια μου εκεί μέσα, άντεξα και στην τελική πέρασα και όμορφες στιγμές που ακόμα θυμάμαι. Αυτό που λες πάντως για το θεραπευτήριο, ξαναλέω πως δεν έπαιζε αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος: Αν κάποιος έβγαινε Ε.Υ. θα χώνονταν οι συνάδελφοί του. Ακόμα και αν έκανε κάποιος ΕΠ.ΟΠ. την υπηρεσία του Ε.Υ., αργά ή γρήγορα θα έπρεπε να του δοθούν απαλλαγές, πάλι λοιπόν θα χώνονταν φαντάροι. Καμια συνεννοηση μεταξυ σας να βγουν οι βαρδιες δεν επαιζε? ωστε να εξοικονομουσατε καμια ώρα υπνου ξερω γω. Κάτι κάπως ρε παιδι μου να βγει. Και εγω στην σχολη είχα και έχω να ετοιμαστω μεσα σε 20 λεπτα. Μετα απο πρωινη γυμναστικη. Έχω βρει τροπους να μην αργω γιατι αν αργησω πεφτει ποινολογιο.Και αναλογα ποσο θα αργησεις. Αν αργησεις 1 λεπτο καλώς. Παραπανω αρχιζει να μεγαλωνει και η ποινη. Aν σου πω τι τροπους ειχα βρει για να μην αργω θα σκάσεις στο γέλιο και ομως φιλε δουλευαν και δεν με έχωναν. Αυτό που λες είναι όντως στα χαρτιά παράνομο, όπως σωστά γράφει ο Thresh, άσε που συχνά αποτελεί τρελή βαβούρα: Αν οι υπηρεσίες έχουν βγει, για να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή, πρέπει να εγκρίνει ο ΑΥΔΜ... Στο δικό μας Λόχο έβγαζα εγώ τις υπηρεσίες και έτσι μπορούσαμε να συνεννοηθούμε με τα παιδιά για να μας κάτσει λίγο ευνοϊκότερα. Σε άλλους Λόχους όμως οι επιλοχάδες ήταν ΕΠ.ΟΠ. και το πράγμα δυσκόλευε. Και μην θεωρεις οτι μονο ο στρατος ειναι ετσι. Εγω δεχομαι οτι μπορει να χανεις δουλειες αλλα και εξω φιλε θα συναντησεις κατι εργοδοτες που θα σου πουν μεχρι τοτε θελω την δουλεια και αν δεν το κανεις και εκει εχεις ποινες χανεις λεφτά μπορει να σε διωξουν απο τη δουλεια να σε βρισουν να σε προσβαλλουν και αλλα παρα πολλα. Για αυτο σου ειπα πριν εφοσον σου δινεται η δυνατοτητα να τα μαθεις απο τον στρατο μαθε τα απο εκει και τελειωσε μην το παρεις οτι ειναι χασιμο χρονου και τι μου λενε οι μλκες τωρα εδω γιατι οντως τοτε θα χάσεις χρονο. Πολλοι μπορουν να γυρισουν απεξω να σου πουν "Φανταρος δεν έχεις παει???" και καλα για να σου πουν οτι μια εκπαιδευση πειθαρχιας την έχεις λάβει. Έρχεται ο ανωτερος και στην λέει μην κάνεις υφάκια κράτα ενα προσωπειο το ιδιο αυριο μεθαυριο θα συμβει στην δουλεια σου να εισαι προετοιμασμενος απο τωρα. Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Προσωπικά το έχω δηλώσει και στο παρελθόν: Στο Στρατό μπορεί να κουράστηκα σωματικά περισσότερο απ' οποιαδήποτε άλλη φάση στη ζωή μου, σε καμία περίπτωση όμως δεν προσέβαλε κάποιος την αξιοπρέπειά μου όπως όταν εργαζόμουν στον ιδιωτικό τομέα. Επίσης στο Στρατό αν είσαι εντάξει και δουλευταράς, όλο και κάποιος θα το διακρίνει και θα σε υποστηρίξει όταν χρειαστεί. Μα με μια εξυπηρέτηση στα γραφειοκρατικά, μα "προστατεύοντάς" σε από τζάμπα μάγκες καραβανάδες, μα με μερικές μέρες τιμητικής άδειας... Στον ιδιωτικό τομέα θα σε πατάνε κάθε μέρα κάτω και δε θα μπορείς να βρεις το δίκιο σου, ακόμα και γονατιστός να παρακαλάς. Αυτό βίωσα εγώ τουλάχιστον. Στο στρατο οι εντολες ειναι άμεσες οπως και οι συνεπειες τους αλλα και στον εξω κοσμο δεν αλλαζει το σκηνικο οι εντολες ειναι και εκει αμεσες απο τον ανωτερο αλλα οι συνεπειες μπορει να ειναι έμμεσες να βρει πχ μια αφορμη να σε στειλει και να μην το δειξει για να μην δειξει κακος και εκδικητικος. Τα ξέρετε καλυτερα απο μένα. Έτσι ακριβώς είναι. 1
Star_Light Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Πάρτους στην πλάκα τους ΕΠΟΠ και για τους αξιωματικούς τα ιδια λενε οτι θα γινει πολεμος ή κάτι και θα είναι με τα χαπάκια ενω αυτοι θα πολεμήσουν με θάρρος και τόλμη. Καραγκιοζιλίκια ειναι ολα αυτα οποτε μη δινεις σημασια. Ο καθενας λεει οτι θέλει. Ξερεις τι ραδιο αρβυλα κυκλοφορει. Kαλα οσο για τους ιδιωτικους έτσι οπως έχουν γινει πλεον τα εργατικά στην Ελλαδα έχουν βρει ευκαιρια να σε πατήσουν ακομα περισσοτερο.
N3k21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Πάρτους στην πλάκα τους ΕΠΟΠ και για τους αξιωματικούς τα ιδια λενε οτι θα γινει πολεμος ή κάτι και θα είναι με τα χαπάκια ενω αυτοι θα πολεμήσουν με θάρρος και τόλμη. Καραγκιοζιλίκια ειναι ολα αυτα οποτε μη δινεις σημασια. Ο καθενας λεει οτι θέλει. Για να μην τους βάζουμε βέβαια και όλους στο ίδιο τσουβάλι, γνώρισα πολλούς ΕΠ.ΟΠ. με @@ και μυαλό. Δυστυχώς βέβαια γνώρισα και αρκετούς με @@ μυαλό... Από εκεί και πέρα, αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν το πως στο κέρατο μερικά μοσχάρια μπήκαν στο Στρατό. Καταλαβαίνω π.χ. το να έχεις ένα στέλεχος χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση, αλλά ικανό σωματικά για να λειτουργήσει ως Στρατιώτης. Αρκεί να είναι ικανός να πυροβολεί, να χειρίζεται 2-3 μηχανήματα και κυρίως να εκτελεί εντολές. Καταλαβαίνω επίσης το να έχεις άτομα όχι τόσο "μάχιμα" από άποψη φυσικής κατάστασης, αλλά με ανώτατες σπουδές ή έστω κάποιες εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις. Αυτοί πες χρησιμοποιούνται σε γραφεία, τεχνικά πόστα κ.λ.π. Κάτι δίποδες κουράδες όμως 200 κιλά και εντελώς αμόρφωτοι και ηλίθιοι, πως στο καλό δεν έχουν πάρει ακόμα πόδι; Kαλα οσο για τους ιδιωτικους έτσι οπως έχουν γινει πλεον τα εργατικά στην Ελλαδα έχουν βρει ευκαιρια να σε πατήσουν ακομα περισσοτερο. Ασ' το, πονεμένη ιστορία... 1
Star_Light Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 χαχαχαχαχα δεν ξέρω τι παιζει με την κατάταξη των ΕΠΟΠ και τι εκπαιδευση κάνουν εγω παντως αν εβλεπα ΕΠΟΠ να πουλάει μαγκια σε στρατιωτη θα του την εκοβα επειδη μου την σπάνε κάτι τέτοια. 1
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Αρχιλοχίας "πλάκωσε" στις κλωτσιές στρατιώτη επειδή κοιμόταν Υπάρχει και η αναφορά για τους στρατιώτες. Αυτό προφανώς δεν το γνωρίζει αρχιλοχίας στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι ο οποίος τιμώρησε επί τόπου στρατιώτη τον οποίο εντόπισε να ...κοιμαται στα μαγειρεία! Ο αρχιλοχίας βγήκε στον “ντάκο” από τους στρατιώτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού. Ο αρχιλοχίας βρήκε τον νεαρό στρατιώτη να κοιμάται και θεώρησε ότι έπρεπε να τον ξυπνήσει με κλωτσιές! Και όπως λένε στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων με κλωτσιές δυνατές που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πρόβλημα στον στρατιώτη. http://www.onalert.gr/stories/arxiloxias-plakose-stis-klotsies-stratioti επειδη ειχαμε παρομοιο περιστατικο όταν υπηρετούσα, αν έχει βύσμα ο αλχιας το θέμα θα περάσει στο ντούκου...
gidimosxari Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ειχαμε εποπ που ετρεχε με αλεξισφαιρο δικο του με 10 γεμιστηρες πανω και καφε και τσιγαρο στο χερι.οποιοι υπηρετησαν 575 προσφατα τον ξερουν.ο τυπος μαχιμη,καμψεις ατελειωτες και στον στιβο μαχης απαιχτος.Αλλα ειχαμε και κατι τυπους οτι ναναι,το πρω καφε,μετα στην διμοιρια που ανηκαν παλι καθοντουσαν και διεταζαν μονο φανταρους,και το επαιζαν και μαγκια και γαμαω κτλ.Εγω ευχαριστηθηκα μια φορα που εβαλε γνωστος βυσμα για ενα αρχιδι εποπ που τον ειχε βρισει νομιζω.((10 μερες φυλακη ο εποπ λοχιας και μετα εβλεπε τον στρατιωτη και μονο προσοχη δεν βαραγε).Κατι τετοιους στο επαιζαν μαγκες και ερχοταν το μαχιμη ο εποπ η ο αξιωματικος και σου μιλαγε σαν φιλος σου εκτος υπηρεσιας.που εισαι ρε μαλακα τι κανεις κτλ.Αλλα οποιος ειναι γιωτας με την κακη ενοια και οχι καποιος που εχει πραγματικο προβλημα ετσι ειναι.Πανε ειδικες δυναμεις εποπ που κοβοντουσαν στις 5 ελξεις το πολυ και σου ελεγαν εχω καιρο να κανω.στα @ ρε μεγαλε.Αυτη ειναι η δουλεια σου,Δηλαδη θα πας στον μηχανικο να σου φτιαξει το μοτερ δεν θα μπορει και θα σου πει εχω καιρο να το λυσω?
Star_Light Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ειχαμε εποπ που ετρεχε με αλεξισφαιρο δικο του με 10 γεμιστηρες πανω και καφε και τσιγαρο στο χερι.οποιοι υπηρετησαν 575 προσφατα τον ξερουν.ο τυπος μαχιμη,καμψεις ατελειωτες και στον στιβο μαχης απαιχτος.Αλλα ειχαμε και κατι τυπους οτι ναναι,το πρω καφε,μετα στην διμοιρια που ανηκαν παλι καθοντουσαν και διεταζαν μονο φανταρους,και το επαιζαν και μαγκια και γαμαω κτλ.Εγω ευχαριστηθηκα μια φορα που εβαλε γνωστος βυσμα για ενα αρχιδι εποπ που τον ειχε βρισει νομιζω.((10 μερες φυλακη ο εποπ λοχιας και μετα εβλεπε τον στρατιωτη και μονο προσοχη δεν βαραγε).Κατι τετοιους στο επαιζαν μαγκες και ερχοταν το μαχιμη ο εποπ η ο αξιωματικος και σου μιλαγε σαν φιλος σου εκτος υπηρεσιας.που εισαι ρε μαλακα τι κανεις κτλ.Αλλα οποιος ειναι γιωτας με την κακη ενοια και οχι καποιος που εχει πραγματικο προβλημα ετσι ειναι.Πανε ειδικες δυναμεις εποπ που κοβοντουσαν στις 5 ελξεις το πολυ και σου ελεγαν εχω καιρο να κανω.στα @ ρε μεγαλε.Αυτη ειναι η δουλεια σου,Δηλαδη θα πας στον μηχανικο να σου φτιαξει το μοτερ δεν θα μπορει και θα σου πει εχω καιρο να το λυσω? Ε τι να σου πει ο αξιωματικος αφου ξερει οτι δεν ειναι επιλογη σου να εισαι εκει .... αυτος έχει περασει μια εκπαιδευση 4 χρονια έχει καταλαβει καποια πραγματα. Απλα οπως εχω ξαναγραψει προσοχη στις προκλησεις .... δεν εισαι σπιτι σου πχ εκει μεσα. Γιατι αν και εγω ερχομουν μετα στην δικη σου δουλεια την ιδιωτικη και εκανα μαγκιες πιστεψε με το ιδιο θα μου ελεγες. Οποτε δεν προκαλει κανεις και ειμαστε ολοι μια χαρά. Γιατι μεταξυ μας αμα δουν τον στρατιωτη και ειναι κωλοπαιδο εμενα δεν θα με ενδιεφερε οτι και να του εκαναν εκτος βεβαια απο βια απο βρισιες κτλπ.
beatshooter Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δλδ μερικοι τι θελετε να νας πειτε?πως η παραμεθωριος σφηζει απο στρατιώτες κ δεν υπάρχει εμπλοκή?μονιμα παιζει εμπλοκή καθως το βυσμα κυριαρχει κ στο γες υπηρετει.. 1
gidimosxari Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ε τι να σου πει ο αξιωματικος αφου ξερει οτι δεν ειναι επιλογη σου να εισαι εκει .... αυτος έχει περασει μια εκπαιδευση 4 χρονια έχει καταλαβει καποια πραγματα. Απλα οπως εχω ξαναγραψει προσοχη στις προκλησεις .... δεν εισαι σπιτι σου πχ εκει μεσα. Γιατι αν και εγω ερχομουν μετα στην δικη σου δουλεια την ιδιωτικη και εκανα μαγκιες πιστεψε με το ιδιο θα μου ελεγες. Οποτε δεν προκαλει κανεις και ειμαστε ολοι μια χαρά. Γιατι μεταξυ μας αμα δουν τον στρατιωτη και ειναι κωλοπαιδο εμενα δεν θα με ενδιεφερε οτι και να του εκαναν εκτος βεβαια απο βια απο βρισιες κτλπ. Μιλαω για ειδικες δυναμεις που ξερει οτι ηταν καθαρα επιλογη μας να ειμαστε εκει.για αυτο και οσοι κλαιγοταν αμα δεν ηθελαν ας εφευγαν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 http://www.onalert.gr/stories/arxiloxias-plakose-stis-klotsies-stratioti επειδη ειχαμε παρομοιο περιστατικο όταν υπηρετούσα, αν έχει βύσμα ο αλχιας το θέμα θα περάσει στο ντούκου... που να δεις να πιάνει φωτιά στο στρατόπεδο και να μην τρέχει τπτ...
qsis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Που να δεις να πιάνει φωτιά το στρατόπεδο κι εγώ να είμαι σε άδεια απολύσεως Αλλά και μέσα να ήμουν θα έτρεχα να κρυφτώ στο καμπαναριό (Τελικά είχε καεί τη χρονιά που λέγαμε , λάθος μου που σου είπα ότι δεν είχε μπει μέσα, είχε μπει και είχε κάψει αρκετό)
pavlos1908 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Λεω να παω να περασω αυριο περιοδευον στο ΚΕΠ, ξερει κανεις ποσες απουσιες δικαιολογουντε; Μπορω να ζητησω για ολη την ημερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις