Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

καθαρά υπεύθυνος ήταν ο γιατρός που δεν του έδωσε Ι5 παθολογικό να ξεμπερδεύει...

από την στιγμή που δεν είχε δωθεί κάποια οδηγία, όπως σου είπα ότι δώθηκε αργότερα για να μην κάνει πχ βραδυνά νούμερα ώστε να ξεκουράζεται, τι να σου κάνει το στέλεχος? να τον πιστέψει? :P

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nα το πει στον υπευθυνο του , δεν μπορω νιωθω χάλια θελω να παω θεραπευτηριο. Τι μου λες τωρα μην το δικαιολογεις. Οταν θές κατι το λές.

Γιατι, νομιζεις δικαιολογειται εισαγωγη στον ΣΤΕΠ λογω αυπνιας? Και ανευ κλινικης συμπτωματολογιας?

Δημοσ.

καθαρά υπεύθυνος ήταν ο γιατρός που δεν του έδωσε Ι5 παθολογικό να ξεμπερδεύει...

από την στιγμή που δεν είχε δωθεί κάποια οδηγία όπως σου είπα ότι δώθηκε αργότερα για να μην κάνει πχ βραδυνά νούμερα ώστε να ξεκουράζεται, τι να σου κάνει το στέλεχος? να τον πιστέψει? :P

Θα μπορουσε να πει το προβλημα του στο στέλεχος και να δει τι θα έκανε και αυτος. Ο γιατρος που του εδωσε το Ι4 δεν εδωσε καποιες οδηγιες? πχ ελευθερος ασκησεων? δεν μπορω να το καταλαβω αυτο που μου λες πρεπει να ειναι τελειως ηλιθιος ο γιατρος και κινδυνευει και την θέση του.

Γιατι, νομιζεις δικαιολογειται εισαγωγη στον ΣΤΕΠ λογω αυπνιας? Και ανευ κλινικης συμπτωματολογιας?

Δεν ξερω δεν ειμαι γιατρος. Αλλα οταν κάποιος εχει ενα προβλημα μπορει να το πει και να τον στειλεις για επανεξεταση. Δεν ειμαι υποχρεωμένος να υπακούσω σε διαταγη ακομα και ανωτερου μου αν πιστευω οτι έχει λαθος του κάνω αναφορα και τελειωσε και στελνω και τον στρατιωτη για επαναξεταση.

• Super Moderators
Δημοσ.

του έδωσε κατ'εξαίρεση μετάθεση Αθήνα σε στρατόπεδο ΥΠ που δεν γίνονται ασκήσεις :P

αλλά είμασταν 15 φαντάροι (3 από τις 4 μονάδες) στο στρατόπεδο της ταξιαρχίας, τα νούμερα ήταν χάλι...

Δημοσ.

Ε δεν δικαιολογει καμια εισαγωγη..

Οσο για το ΣΙ, αλλαζει μόνο απο την ΕΠιτροπη Απαλλαγων που υπαρχει στα μεγαλα στρατιωτικα νοσοκομεια, 424, 401, 404 κτλ

Δημοσ.

του έδωσε κατ'εξαίρεση μετάθεση Αθήνα σε στρατόπεδο ΥΠ που δεν γίνονται ασκήσεις :P

αλλά είμασταν 15 φαντάροι (3 από τις 4 μονάδες) στο στρατόπεδο της ταξιαρχίας, τα νούμερα ήταν χάλι...

Ωραια. Αρα ο πάσχων εγινε ελευθερος ασκήσεων. Κοιτα και οι μονιμοι εντολες εκτελουν αμα ηταν στο χερι τους πιστευω θα επαιρναν μονο οσους ΄θελουν και πανε απο επιλογη. 

Μετα αν θες την γνωμη μου .... αν εισαι υγιης και δεν πάσχεις απο κάτι 2 μέρες να κάνεις με 3 ωρες υπνο δεν θα παθεις απολυτως τιποτα .... θα χρειαστει αυριο μεθαυριο στην δουλεια σου να το κανεις αυτο για μια εβδομαδα αν δεν εχεις προετοιμαστει απο τωρα πχ δεν θα μπορεσεις να το κανεις σου φαινεται γελοιο και ομως αν το δεις σαν εκπαιδευση θα σε βοηθησει καποια στιγμη στο μελλον ειναι πολυ πιθανο. 

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι σίγουρα, 2 μέρες με 3ώρες ύπνο δεν είναι πρόβλημα, αλλά αν αυτό γίνεται 10-15μερο, είναι κάπως ζόρι...

Δημοσ.

ναι σίγουρα, 2 μέρες με 3ώρες ύπνο δεν είναι πρόβλημα, αλλά αν αυτό γίνεται 10-15μερο, είναι κάπως ζόρι...

Δεν βγάζουν καλα τις βάρδιες μωρε. Δεν ξερω τους μονιμους τι τους εχουν και κάνουν ωρες ωρες. 

15 μέρες ναι ειναι αρκετά. Οχι απλα ζορι θα γινεις ζόμπι στο τέλος. :P

Δημοσ.

Δεν μπορει τωρα ο άλλος να κοιμαται πανω στο κρεβατι με την εξάρτηση ποσο κουραση να ειχε πια? ελεος νεα παιδια ελεος. Αυτο ειναι προκληση ερχεται μεσα και σου λεει εγω σε γραφω στα τετοια μου. Θες να κοιμηθεις? ελα παρε αδεια τουλαχιστον και βγαλε την εξαρτηση. Κλειδωσε το οπλο και άντε πεσε την μετά. Πάνω στο κρεβατι βρωμικος με τις εξαρτησεις σαν τον κουρδο.

Στο περιστατικό που ανέφερα, το παλικάρι δεν επέστρεψε από υπηρεσία και την έπεσε χύμα με τις παραλλαγές και όλα τα συμπράγκαλα. Τον ξύπνησε ο θαλαμοφύλακας για να αναλάβει, αυτός σηκώθηκε κανονικά, ντύθηκε, έβαλε κράνος - εξάρτηση και τότε τον πήρε ο ύπνος. Δεν είχε πάρει ακόμα όπλο.

Ανησύχησε ο θαλαμοφύλακας που δεν έβγαινε ο άλλος, ενώ τον είχε δει να σηκώνεται κανονικά, έτσι πήγε να τσεκάρει στο θάλαμο και τότε τον ανακάλυψε. 

Δες παρακάτω και θα καταλάβεις γιατί ενδέχεται, όσο νέος και ακμαίος να είσαι, να μη την παλέψεις σε εμπλοκή.

τόση κούραση είχε από την εμπλοκή για να κοιμάται ΚΑΘΙΣΤΟΣ, ούτε καν ξαπλωμένος, φαντάσου...

πόση ώρα πιστεύεις ότι κοιμάται κάποιος σε εμπλοκή? αν είναι 3 κι κούκος οι φαντάροι σε σχέση με τις υπηρεσίες παίζει να κοιμάται με το ζόρι 2.5 ώρες τη μέρα...

αν αυτό συμβαίνει καμιά 30αρα μέρες σερί, πόσο να αντέξει κάποιος?

QFE.

Παρουσιάστηκα στη μονάδα 12/10/2012. Μετά την εβδομάδα προσαρμογής αναλάβαμε κανονικά υπηρεσία. Εκείνη την περίοδο απολύθηκε η 318 και οι περισσότεροι της 319 έλειπαν με άδειες απολύσεως. Οι των υπολοίπων σειρών ίσα που φτάναμε για να βγουν οι περισσότερες υπηρεσίες και να υπάρξουν και μερικοί εξοδούχοι (οι οποίοι ήταν συνήθως παλαιότεροι).

Με πήγε 15-1, με έξοδο στις 10/11/2012. Από τότε και μέχρι την άδειά μου (πρωτοχρονιάτικο γκρουπ - έφυγα 27/12 ή 28/12, δε θυμάμαι ακριβώς) έκανα σερί υπηρεσίες.

Τα νούμερα που φυλάγαμε δεν ήταν τα κλασσικά. Οι βάρδιες άλλαξαν ώστε να καλύπτεται όλο το 24ωρο από λιγότερα άτομα (το βράδυ π.χ. τα νούμερα ήταν 11-1, 1-3 και φυσικά το ανεκδιήγητο 3-5 με εγερτήριο στις 6). ΚΕΠΙΚ, ΗΣΑ και γραφέας υπηρεσίας αναλάμβανε το ίδιο άτομο. Στην πύλη το πρωί τα 8ωρα μπιφτέκια (07.00 - 15.00) ήταν στάνταρ, συχνά μάλιστα ένας από τους σκοπούς των 05.00 - 07.00 έμενε για 10 ωρίτσες. Άλλοτε έφευγε 10-15 λεπτά ώστε να παραδώσει όπλο, να φάει και να ξυριστεί και ερχόταν στα καπάκια για να αναλάβει υπηρεσία ΑΜ.

Nα το πει στον υπευθυνο του , δεν μπορω νιωθω χάλια θελω να παω θεραπευτηριο. Τι μου λες τωρα μην το δικαιολογεις. Οταν θές κατι το λές.

Αν ένας από εμάς έβγαινε ελεύθερος υπηρεσίας, απλά κάποιοι άλλοι θα έκαναν περισσότερες ώρες υπηρεσία. Δεν υπήρχε αντικαταστάτης, τόσο απλά. 

Θα πάνε ολοι στο γιατρο και αμα δεν τους βρει τιποτα ειναι μια χαρά και επιστρέφουν στην υπηρεσια τους. Δεν θα πεθανεις μην ανησυχεις. Οσο για τις λιγες ώρες ύπνου αυτο οκ ειναι ένα προβλημα. Του δινεις άδεια ξερω γω κανα 3ωρο να κοιμηθει και το μεσημέρι. Κάπως το ρυθμιζεις. Ξερω γω που διαολο σας έστειλαν? :/

Σε εμάς το ρύθμισαν καταργώντας τις απογευματινές εκπαιδεύσεις και επιτρέποντάς μας να κοιμόμαστε όποτε θέλαμε από το μεσημέρι και μετά, αρκεί βέβαια να μην είχαμε υπηρεσία ή κάποια σημαντική εργασία. Τα στελέχη ήταν γενικά κομπλέ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ο διοικητής επίσης ήταν μάγκας και μας σεβόταν. Δεν κατηγορώ αυτούς τους ανθρώπους πάντως, κατανοώ πως η κατάσταση δεν ήταν στο χέρι τους. 

Παρά τις παραπάνω "διευκολύνσεις" το ζόρι για αρκετά παιδιά ήταν μεγάλο. Δεν είναι μόνο η κούραση που σε επηρεάζει, είναι και η κακή ψυχολογία. Για εμάς που πιστεύαμε σ' αυτό που κάναμε, το πρόβλημα περιοριζόταν. Άλλοι όμως που δε γούσταραν τη φάση του Στρατού, δοκιμάστηκαν σε πολλά επίπεδα. Δε μπορώ να μην τους δικαιολογήσω -έστω μερικώς- μετά απ' αυτά που είδα και έζησα.

Λήμνο ήμουν, αν θες λεπτομέρειες πες μου σε ΠΜ.

Μετα αν θες την γνωμη μου .... αν εισαι υγιης και δεν πάσχεις απο κάτι 2 μέρες να κάνεις με 3 ωρες υπνο δεν θα παθεις απολυτως τιποτα .... θα χρειαστει αυριο μεθαυριο στην δουλεια σου να το κανεις αυτο για μια εβδομαδα αν δεν εχεις προετοιμαστει απο τωρα πχ δεν θα μπορεσεις να το κανεις σου φαινεται γελοιο και ομως αν το δεις σαν εκπαιδευση θα σε βοηθησει καποια στιγμη στο μελλον ειναι πολυ πιθανο. 

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήσουν 2-3 μέρες με 3 ώρες ύπνο, αλλά 2 μήνες (άντε υπήρχαν και μέρες που κοιμόσουν 4ωρο). Αν θες μπορώ να σου εξηγήσω και με λεπτομέρειες γιατί παρά τις "ελαφρύνσεις" του προγράμματος, πάλι μόνο τόσες λίγες ώρες ύπνου προέκυπταν.

Πάντως εγώ ως μέρος της εκπαίδευσης αντιμετώπισα και την εμπλοκή. Άλλωστε μέσα απ' αυτές τις πρωτόγνωρες για πολλούς από εμάς συνθήκες, φτιάξαμε φιλίες, μοιραστήκαμε πράγματα. 

Θυμάμαι πως έλεγα μέσα μου, "στο κάτω κάτω Στρατός είναι, αν γινόταν πόλεμος τα ίδια και χειρότερα θα πέρναγες". Προσωπικά την πάλεψα περισσότερο από άλλους, ίσως γιατί ήμουν ήδη μεγάλος (26 ετών τότε) και είχα ήδη δουλέψει έξω. 

Αλλά όπως και να το δεις, αυτά τα πράγματα δεν είναι λογικά. Αν μη τι άλλο, αν θες να λειτουργεί ο Στρατός, πρέπει οι άνθρωποι που τον στελεχώνουν να λειτουργούν, όχι να σέρνονται σα ζόμπι από την αϋπνία. 

Δημοσ.

Τι να αυτοκτονησεις μωρε τι να αυτοκτονησεις σιγα λιγο ανθρωπο θα σε κάνουν καλο θα σου κανει μολις βγεις. Αμεσως καποιος να αυτοκτονησει και στη τελικη ενταξει το ειπαμε τους απλους φανταρους δεν τους πηζεις ετσι γιατι δεν τους πληρωνεις.Κανεις επαγγελματικο το στρατο και τελειωσε αλλα ο στρατος ειναι στρατος. Δεν μπορει τωρα ο άλλος να κοιμαται πανω στο κρεβατι με την εξάρτηση ποσο κουραση να ειχε πια? ελεος νεα παιδια ελεος. Αυτο ειναι προκληση ερχεται μεσα και σου λεει εγω σε γραφω στα τετοια μου. Θες να κοιμηθεις? ελα παρε αδεια τουλαχιστον και βγαλε την εξαρτηση. Κλειδωσε το οπλο και άντε πεσε την μετά. Πάνω στο κρεβατι βρωμικος με τις εξαρτησεις σαν τον κουρδο.

ποιος θα σε κανει ανθρωπο?αυτοι οι χαραμοφαιδες μεσα στο στρατο?δεν ειναι μονο οτι καθονται αλλα πολλοι απο αυτους δεν ξερουν ουτε τα βασικα για να κανουν μια δουλεια που τους βαζουν και ζητανε την βοηθεια φανταρων.με τους μονους που μπορεις να κανεις καποια κουβεντα εκει μεσα και να βγαλεις ακρη ειναι οι αξιωματικοι.ολοι οι αλλοι ειναι της πλακας.απορω γιατι ο στρατος κραταει τοσους χαραμοφαιδες μεσα που δεν προσφερουν τιποτα και δεν αρχιζει τις απολυσεις στο δημοσιο τομεα απο εκει?

• Like 2
Δημοσ.

ποιος θα σε κανει ανθρωπο?αυτοι οι χαραμοφαιδες μεσα στο στρατο?δεν ειναι μονο οτι καθονται αλλα πολλοι απο αυτους δεν ξερουν ουτε τα βασικα για να κανουν μια δουλεια που τους βαζουν και ζητανε την βοηθεια φανταρων.με τους μονους που μπορεις να κανεις καποια κουβεντα εκει μεσα και να βγαλεις ακρη ειναι οι αξιωματικοι.ολοι οι αλλοι ειναι της πλακας.απορω γιατι ο στρατος κραταει τοσους χαραμοφαιδες μεσα που δεν προσφερουν τιποτα και δεν αρχιζει τις απολυσεις στο δημοσιο τομεα απο εκει?

Η αληθεια ειναι οτι στην πλειοψηφεια τους οι εποπ/εμθ ηταν κυριολεκτικα ακαταλληλοι και στον επεζαν και ταξιαρχοι.Οπως σου μιλανε μερικοι εποπ δεν σου μιλαει ουτε ο λοχαγος σου ουτε ο διοικητης.(ειναι μεχρι να παλιωσεις λιγο να μαθεις τι γινεται και να τους γραφεις)Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να φυγουν πολλοι.Εχει μπει μεσα η σαρα και η μαρα.Γινεται χαμος,βυσματα πανε ειδικες δυναμεις για τα μορια και μονο τα γραφεια του διοικητηριου εχουν δει.Η πας η δεν πας.Υπηρετησα στο 575τ π/ν και σιχαθηκα πολλους.Ηξερα οτι γενικα ο στρατος δεν ειναι και στα καλα του αλλα οχι και ετσι.Υπο διαλυσει ολα.Επισης κατι ,πως να το πω,,Εγω θα το ελεγα ακομα και επικινδυνο για την χωρα ειχα συναντησει εποπ αριστερους και οταν λεω αριστερους εννοω ακροαριστερους.Δεν θελω να ξεκινησουμε πολιτικα αλλα ενας ακροαριστερος(ποσο ακροαριστερος μπορει να ηταν βεβαια) μεσα στις ειδικες δυναμεις;;..Ελεος δηλαδη τι να πω.Αντε ολοι βουρ στο δημοσιο να παρουμε κανενα φραγκο και ας ειναι και εποπ.Μονο οι αξιωματικοι αξιζαν για εμενα και ηταν και κομπλε οι περισσοτεροι
  • Like 1
Δημοσ.

Καλα εννοειται και εγω για τους αξιωματικούς μιλάω. 

Δημοσ.

Στο περιστατικό που ανέφερα, το παλικάρι δεν επέστρεψε από υπηρεσία και την έπεσε χύμα με τις παραλλαγές και όλα τα συμπράγκαλα. Τον ξύπνησε ο θαλαμοφύλακας για να αναλάβει, αυτός σηκώθηκε κανονικά, ντύθηκε, έβαλε κράνος - εξάρτηση και τότε τον πήρε ο ύπνος. Δεν είχε πάρει ακόμα όπλο.

Ανησύχησε ο θαλαμοφύλακας που δεν έβγαινε ο άλλος, ενώ τον είχε δει να σηκώνεται κανονικά, έτσι πήγε να τσεκάρει στο θάλαμο και τότε τον ανακάλυψε. 

Δες παρακάτω και θα καταλάβεις γιατί ενδέχεται, όσο νέος και ακμαίος να είσαι, να μη την παλέψεις σε εμπλοκή.

QFE.

Παρουσιάστηκα στη μονάδα 12/10/2012. Μετά την εβδομάδα προσαρμογής αναλάβαμε κανονικά υπηρεσία. Εκείνη την περίοδο απολύθηκε η 318 και οι περισσότεροι της 319 έλειπαν με άδειες απολύσεως. Οι των υπολοίπων σειρών ίσα που φτάναμε για να βγουν οι περισσότερες υπηρεσίες και να υπάρξουν και μερικοί εξοδούχοι (οι οποίοι ήταν συνήθως παλαιότεροι).

Με πήγε 15-1, με έξοδο στις 10/11/2012. Από τότε και μέχρι την άδειά μου (πρωτοχρονιάτικο γκρουπ - έφυγα 27/12 ή 28/12, δε θυμάμαι ακριβώς) έκανα σερί υπηρεσίες.

Τα νούμερα που φυλάγαμε δεν ήταν τα κλασσικά. Οι βάρδιες άλλαξαν ώστε να καλύπτεται όλο το 24ωρο από λιγότερα άτομα (το βράδυ π.χ. τα νούμερα ήταν 11-1, 1-3 και φυσικά το ανεκδιήγητο 3-5 με εγερτήριο στις 6). ΚΕΠΙΚ, ΗΣΑ και γραφέας υπηρεσίας αναλάμβανε το ίδιο άτομο. Στην πύλη το πρωί τα 8ωρα μπιφτέκια (07.00 - 15.00) ήταν στάνταρ, συχνά μάλιστα ένας από τους σκοπούς των 05.00 - 07.00 έμενε για 10 ωρίτσες. Άλλοτε έφευγε 10-15 λεπτά ώστε να παραδώσει όπλο, να φάει και να ξυριστεί και ερχόταν στα καπάκια για να αναλάβει υπηρεσία ΑΜ.

Αν ένας από εμάς έβγαινε ελεύθερος υπηρεσίας, απλά κάποιοι άλλοι θα έκαναν περισσότερες ώρες υπηρεσία. Δεν υπήρχε αντικαταστάτης, τόσο απλά. 

Σε εμάς το ρύθμισαν καταργώντας τις απογευματινές εκπαιδεύσεις και επιτρέποντάς μας να κοιμόμαστε όποτε θέλαμε από το μεσημέρι και μετά, αρκεί βέβαια να μην είχαμε υπηρεσία ή κάποια σημαντική εργασία. Τα στελέχη ήταν γενικά κομπλέ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ο διοικητής επίσης ήταν μάγκας και μας σεβόταν. Δεν κατηγορώ αυτούς τους ανθρώπους πάντως, κατανοώ πως η κατάσταση δεν ήταν στο χέρι τους. 

Παρά τις παραπάνω "διευκολύνσεις" το ζόρι για αρκετά παιδιά ήταν μεγάλο. Δεν είναι μόνο η κούραση που σε επηρεάζει, είναι και η κακή ψυχολογία. Για εμάς που πιστεύαμε σ' αυτό που κάναμε, το πρόβλημα περιοριζόταν. Άλλοι όμως που δε γούσταραν τη φάση του Στρατού, δοκιμάστηκαν σε πολλά επίπεδα. Δε μπορώ να μην τους δικαιολογήσω -έστω μερικώς- μετά απ' αυτά που είδα και έζησα.

Λήμνο ήμουν, αν θες λεπτομέρειες πες μου σε ΠΜ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήσουν 2-3 μέρες με 3 ώρες ύπνο, αλλά 2 μήνες (άντε υπήρχαν και μέρες που κοιμόσουν 4ωρο). Αν θες μπορώ να σου εξηγήσω και με λεπτομέρειες γιατί παρά τις "ελαφρύνσεις" του προγράμματος, πάλι μόνο τόσες λίγες ώρες ύπνου προέκυπταν.

Πάντως εγώ ως μέρος της εκπαίδευσης αντιμετώπισα και την εμπλοκή. Άλλωστε μέσα απ' αυτές τις πρωτόγνωρες για πολλούς από εμάς συνθήκες, φτιάξαμε φιλίες, μοιραστήκαμε πράγματα. 

Θυμάμαι πως έλεγα μέσα μου, "στο κάτω κάτω Στρατός είναι, αν γινόταν πόλεμος τα ίδια και χειρότερα θα πέρναγες". Προσωπικά την πάλεψα περισσότερο από άλλους, ίσως γιατί ήμουν ήδη μεγάλος (26 ετών τότε) και είχα ήδη δουλέψει έξω. 

Αλλά όπως και να το δεις, αυτά τα πράγματα δεν είναι λογικά. Αν μη τι άλλο, αν θες να λειτουργεί ο Στρατός, πρέπει οι άνθρωποι που τον στελεχώνουν να λειτουργούν, όχι να σέρνονται σα ζόμπι από την αϋπνία. 

Καλα αυτο περι υποχρεωτικης το έχουμε ξαναπει και εγω δεν ειμαι υπερ. Απλα ειναι και που θα κάτσεις. Οπως και σε ποιους θα κάτσεις. Ενταξει 2 ωρες υπνο καθε μέρα για 2 μηνες ειναι αρκετα δυσκολο και μπραβο σου που τα κατάφερες ετσι. Απλα μερικα πραγματα οταν βλεπεις οτι δεν γινονται παρολαυτα στα ζηταει ο ανώτερος θα πρεπει με καποιο τροπο να καταφερεις να γινει και βεβαια αυτος ο τροπος δεν ειναι κοιμαμαι οπου βρω. Καμια βιταμινη ειχες μαζι σου? και στην τελικη σου ειπα πηγαινε θεραπευτηριο και πες δεν μπορω αλλο να σε βγαλουν ελευθερο να ξεκουραστεις καποιες μέρες. 

Καμια συνεννοηση μεταξυ σας να βγουν οι βαρδιες δεν επαιζε? ωστε να εξοικονομουσατε καμια ώρα υπνου ξερω γω. Κάτι κάπως ρε παιδι μου να βγει. Και εγω στην σχολη είχα και έχω να ετοιμαστω μεσα σε 20 λεπτα. Μετα απο πρωινη γυμναστικη. Έχω βρει τροπους να μην αργω γιατι αν αργησω πεφτει ποινολογιο.Και αναλογα ποσο θα αργησεις. Αν αργησεις 1 λεπτο καλώς. Παραπανω αρχιζει να μεγαλωνει και η ποινη. Aν σου πω τι τροπους ειχα βρει για να μην αργω θα σκάσεις στο γέλιο και ομως φιλε δουλευαν και δεν με έχωναν. :P

Και μην θεωρεις οτι μονο ο στρατος ειναι ετσι. Εγω δεχομαι οτι μπορει να χανεις δουλειες αλλα και εξω φιλε θα συναντησεις κατι εργοδοτες που θα σου πουν μεχρι τοτε θελω την δουλεια και αν δεν το κανεις και εκει εχεις ποινες χανεις λεφτά μπορει να σε διωξουν απο τη δουλεια να σε βρισουν να σε προσβαλλουν και αλλα παρα πολλα. Για αυτο σου ειπα πριν εφοσον σου δινεται η δυνατοτητα να τα μαθεις απο τον στρατο μαθε τα απο εκει και τελειωσε μην το παρεις οτι ειναι χασιμο χρονου και τι μου λενε οι μλκες τωρα εδω γιατι οντως τοτε θα χάσεις χρονο. Πολλοι μπορουν να γυρισουν απεξω να σου πουν "Φανταρος δεν έχεις παει???" και καλα για να σου πουν οτι μια εκπαιδευση πειθαρχιας την έχεις λάβει. Έρχεται ο ανωτερος και στην λέει μην κάνεις υφάκια κράτα ενα προσωπειο το ιδιο αυριο μεθαυριο θα συμβει στην δουλεια σου να εισαι προετοιμασμενος απο τωρα.

Στο στρατο οι εντολες ειναι άμεσες οπως και οι συνεπειες τους αλλα και στον εξω κοσμο δεν αλλαζει το σκηνικο οι εντολες ειναι και εκει αμεσες απο τον ανωτερο αλλα οι συνεπειες μπορει να ειναι έμμεσες να βρει πχ μια αφορμη να σε στειλει και να μην το δειξει για να μην δειξει κακος και εκδικητικος. Τα ξέρετε καλυτερα απο μένα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...