Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη γλύτωσε μωρέ ο κακομοίρης, ξαναπήγε ο θαλαμοφύλακας και τον ξύπνησε.

Ήταν καλό παιδί και φιλότιμος ο συγκεκριμένος, απλά είχε λιώσει από τις σερί υπηρεσίες. Φαντάσου ότι ήταν της 323, ούτε ένα μήνα στη μονάδα και τους έτρεχαν μπας και δώσουν κανένα ευνοϊκότερο νούμερο σε 'μας τους παλιότερους, που μετράγαμε τότε 60 μέσα.

Αλλά και ο Δνεας αλλαγής να τον τσάκωνε, πάλι θα έκανε τα στραβά μάτια πιστεύω, ακριβώς επειδή ο τυπάκος ήταν πιτσιρικάς και καλό παιδί.

Καλα να σου πω την αληθεια εφοσον ο στρατος ειναι υποχρεωτικος για αυτο τους αφηνουν οποτε το δικαιολογω και εγω πανω κατω αυτο. Απλα να ξέρεις αμα πάς απο επιλογη σε στρατιωτικη σχολή αυτο ειναι τουλαχιστον 2 σαββατοκυριακα μέσα ποινολογιο. 15 μέρες τις τσιμπάς για πλάκα. Ειτε ειδικες δυνάμεις ειτε ΥΕΑ καλα δεν υπάρχουν αυτά. Σε σοβαρο στρατο αυτα δεν υπάρχουν. Οσο και να τρέχεις πρεπει να υπαρχει καθορισμενη ωρα υπνου το βραδυ απο νωρις και κατακληση το μεσημερι μετα το φαι αυτα τα οποτε γουσταρω πεφτω και κοιμαμαι δεν υπάρχουν. Γιατι αναιρουν την στρατιωτικη σειρα και πειθαρχία.

Και το οπλο ακαλυπτο διπλα? να περασει κανεις να το παρει? αααα καλα αλλες 15 μερες. 1 μήνα μέσα για πλάκα.Οταν εισαι ένοπλο το οπλο δεν στο παιρνει κανείς. Ειναι προσβολη για εναν στρατιωτη να του παρουν το οπλο του.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλα ρε που έχετε πάει σε κατασκήνωση? κοιμαται ο άλλος πανω ετσι και δεν υπάρχει αξιωματικος να κοβει βολτες? μαλλον αξιωματικοι οχι αξιωματικος. Α καλα νταξει. Γτπ συζητηση περι στρατου θα ανοιξουμε παλι :P

ρε παιδια σε αληθινες συνθηκες στρατου αυτα δεν υπάρχουν. Αυτο ειναι 1 μήνα ποινολογιο.

αφού δεν είχε αναλάβει ουσιαστικά υπηρεσία, για ποιο λόγο να γίνει αυτό?

Δημοσ.

αφού δεν είχε αναλάβει ουσιαστικά υπηρεσία, για ποιο λόγο να γίνει αυτό?

Κατσε δεν καταλαβα τωρα μέσα δεν ειναι? εφοσον ειναι μέσα δεν μπορει να κανει οτι γουσταρει. Υπάρχει προγραμμα. Αμα εκανε ο καθενας οτι γουσταρε δεν θα έβγαινε άκρη και θα το κλείναμε το μαγαζί. :P

Σκεψου άν κάποιος τρωει κανονικα ποινολογιο επειδη απλα δεν έκανε μια τσακιση στην στολή του ή επειδη έφτασε 1 λεπτο καθυστερημενος στην πρωινη αναφορά 2-3 φορές και αυτο το ποινολογιο ειναι να κατσεις μέσα μια μέρα πχ την Παρασκευη(το τελευταιο) φαντασου φιλε μου το να κοιμηθεις με εξαρτηση πανω στο κρεβατι και το οπλο ακαλυπτο ετσι? 

• Super Moderators
Δημοσ.

υπάρχει πρόγραμμα, μέχρι να γίνει κάποια μλκια από το λιώσιμο των φαντάρων ή μέχρι κάποιος αυτοκτονήσει, μετά το σκατό στην κάλτσα και δεν φταίμε εμείς...

• Like 1
Δημοσ.

Καλα να σου πω την αληθεια εφοσον ο στρατος ειναι υποχρεωτικος για αυτο τους αφηνουν οποτε το δικαιολογω και εγω πανω κατω αυτο. Απλα να ξέρεις αμα πάς απο επιλογη σε στρατιωτικη σχολή αυτο ειναι τουλαχιστον 2 σαββατοκυριακα μέσα ποινολογιο. 15 μέρες τις τσιμπάς για πλάκα. 

Ε ναι ρε, λογικό είναι. Απλά τότε τρώγαμε τέτοια εμπλοκή, που μας είχαν σχετικά λάσκα σε τέτοια θέματα. Σπάνια πέφτανε ποινές, ακόμα και για σημαντικότερα παραπτώματα. Δε θα έβγαινε η φάση αλλιώς. Για να καταλάβεις, τότε έκαναν υπηρεσία ακόμα και οι μάγειρες, ενώ περίπολο έβγαινε και ένας άοπλος (το γνωστό περιπολόπουλο), γιατί δεν έφταναν οι ένοπλοι!

Αλλά δεν είχαν δοθεί και δικαιώματα. Λίγο παραπάνω από 20 άτομα σειρά, οι περισσότεροι είχαμε γίνει φιλαράκια, πουστιές δε γίνονταν. Υπήρχε κατανόηση και αλληλοσεβασμός μεταξύ των φαντάρων, το ίδιο και από τα στελέχη.

Μετά τις γιορτές όπου είχε μπει όλη η 323 στη μονάδα και έληξε η εμπλοκή, τα πράγματα έγιναν αυστηρότερα εννοείται.

Δημοσ.

υπάρχει πρόγραμμα, μέχρι να γίνει κάποια μλκια από το λιώσιμο των φαντάρων ή μέχρι κάποιος αυτοκτονήσει, μετά το σκατό στην κάλτσα και δεν φταίμε εμείς...

Τι να αυτοκτονησεις μωρε τι να αυτοκτονησεις σιγα λιγο ανθρωπο θα σε κάνουν καλο θα σου κανει μολις βγεις. Αμεσως καποιος να αυτοκτονησει και στη τελικη ενταξει το ειπαμε τους απλους φανταρους δεν τους πηζεις ετσι γιατι δεν τους πληρωνεις.Κανεις επαγγελματικο το στρατο και τελειωσε αλλα ο στρατος ειναι στρατος. Δεν μπορει τωρα ο άλλος να κοιμαται πανω στο κρεβατι με την εξάρτηση ποσο κουραση να ειχε πια? ελεος νεα παιδια ελεος. Αυτο ειναι προκληση ερχεται μεσα και σου λεει εγω σε γραφω στα τετοια μου. Θες να κοιμηθεις? ελα παρε αδεια τουλαχιστον και βγαλε την εξαρτηση. Κλειδωσε το οπλο και άντε πεσε την μετά. Πάνω στο κρεβατι βρωμικος με τις εξαρτησεις σαν τον κουρδο.

• Super Moderators
Δημοσ.

τόση κούραση είχε από την εμπλοκή για να κοιμάται ΚΑΘΙΣΤΟΣ, ούτε καν ξαπλωμένος, φαντάσου...

πόση ώρα πιστεύεις ότι κοιμάται κάποιος σε εμπλοκή? αν είναι 3 κι κούκος οι φαντάροι σε σχέση με τις υπηρεσίες παίζει να κοιμάται με το ζόρι 2.5 ώρες τη μέρα...

αν αυτό συμβαίνει καμιά 30αρα μέρες σερί, πόσο να αντέξει κάποιος?

Δημοσ.

τόση κούραση είχε από την εμπλοκή για να κοιμάται ΚΑΘΙΣΤΟΣ, ούτε καν ξαπλωμένος, φαντάσου...

πόση ώρα πιστεύεις ότι κοιμάται κάποιος σε εμπλοκή? αν είναι 3 κι κούκος οι φαντάροι σε σχέση με τις υπηρεσίες παίζει να κοιμάται με το ζόρι 2.5 ώρες τη μέρα...

αν αυτό συμβαίνει καμιά 30αρα μέρες σερί, πόσο να αντέξει κάποιος?

Nα το πει στον υπευθυνο του , δεν μπορω νιωθω χάλια θελω να παω θεραπευτηριο. Τι μου λες τωρα μην το δικαιολογεις. Οταν θές κατι το λές.

• Super Moderators
Δημοσ.

κι αν το κάνουν περισσότεροι αυτό τι θα γίνει? δεν είναι ο μόνος που κοιμάται 2.5 ώρες τη μέρα...

Δημοσ.

κι αν το κάνουν όλοι αυτό τι θα γίνει? δεν είναι ο μόνος που κοιμάται 2.5 ώρες τη μέρα...

Θα πάνε ολοι στο γιατρο και αμα δεν τους βρει τιποτα ειναι μια χαρά και επιστρέφουν στην υπηρεσια τους. Δεν θα πεθανεις μην ανησυχεις. Οσο για τις λιγες ώρες ύπνου αυτο οκ ειναι ένα προβλημα. Του δινεις άδεια ξερω γω κανα 3ωρο να κοιμηθει και το μεσημέρι. Κάπως το ρυθμιζεις. Ξερω γω που διαολο σας έστειλαν? :/

Παντως με 5-6 ώρες ύπνου την ημέρα βγάζεις ανετα μια εβδομαδα προγραμμα που τρεχεις ολη μέρα και κανεις και γυμναστική. 

• Super Moderators
Δημοσ.

άρα όπως καταλαβαίνεις είναι επιβεβλημένο να σε αφήνουν να κοιμάσαι κι άλλες ώρες (εκτός υπηρεσίας) σε καιρούς εμπλοκής, αν θέλουν να κάνεις την υπηρεσία όπως πρέπει...

Δημοσ.

άρα όπως καταλαβαίνεις είναι επιβεβλημένο να σε αφήνουν να κοιμάσαι κι άλλες ώρες (εκτός υπηρεσίας) σε καιρούς εμπλοκής, αν θέλουν να κάνεις την υπηρεσία όπως πρέπει...

Ναι φυσικά. Ένα 6ωρο χρειάζεται. 

Ατομα να σας σκαντζάρουν δεν είχατε? οι μονιμοι τι έκαναν?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μιλάω για μένα, θα ήμουν αχάριστος, αλλά ξέρω περιπτώσεις της δικιάς μου σειράς αλλού, που τους πήγαινε έτσι χάλια στην εμπλοκή...

πάρε μια ειδική περίπτωση:

στο στρατόπεδό που ήμουν είχαμε έναν φαντάρο Ι4 με οικογενή μεσογειακό πυρετό, ο οποίος απλά δεν άντεχε, μετά από 1.5-2 μήνες 2.5ωρου ύπνου ήταν στο 401 για άλλους 2...

τι κατάλαβαν που τον έλιωσαν? έφερε μετά χαρτί που του απαγόρευε ο γιατρός να κάνει βραδινά νούμερα για να κοιμάται ώστε να μην κουράζεται ο οργανισμός του...

αποτέλεσμα, άλλαξαν τελείως οι υπηρεσίες, προς το καλύτερο ασφαλώς για να μην υπάρχει ειδική μεταχείριση μόνο για εκείνον :P

• Like 1
Δημοσ.

δεν μιλάω για μένα, θα ήμουν αχάριστος, αλλά ξέρω περιπτώσεις της δικιάς μου σειράς αλλού, που τους πήγαινε έτσι χάλια στην εμπλοκή...

πάρε μια ειδική περίπτωση:

στο στρατόπεδό που ήμουν είχαμε έναν φαντάρο Ι4 με οικογενή μεσογειακό πυρετό, ο οποίος απλά δεν άντεχε, μετά από 1.5-2 μήνες 2.5ωρου ύπνου ήταν στο 401 για άλλους 2...

Αυτο αν έγινε οντως ειναι μλκια. Αυτους που έχουν πραγματικα θέματα δεν τους ενοχλείς. Τυπικα ειναι εκει δεν προκαλουν δεν προκαλεις και ολα οκ. Γενικα ο υπνος ηταν λιγος το θεμα ομως ειναι αυτος που ηταν υπευθυνος αυτων ο δεκανεας ή δεν ξερω και εγω ποιος μονιμος ΕΠΟΠ τι εκανε? δεν εκανε βαρδιες αυτος? οχι τιποτα αλλο καπου πρεπει να φυγει το ποινολογιο του αλλουνου που κοιμηθηκε με το οπλο και το κρανος :P

και αφου την επαθε ετσι οπως λες αρα δεν φταιει αυτος φταιει ο αμεσως απο πανω του. Και μερικοι εποπ το θέλουν γιατι καθονται δεν κάνουν τιποτα και λενε και μλκιες για τους αξιωματικους. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...