aris1986 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 @Pablo_Ηasan γινονται αυτα. Και ο δικος μας λοχαγος το ιδιο εκανε. Επισης μας ελεγε οτι δεν γουσταρω αποκρυψεις. Με πηρε ενας βουλευτης Αιτωλοακαρνανίας και ζητησε αδεια για τον ταδε στρατιωτη. Ελα εδω μπροστα ελεγε. Γιατι τον εβαλες; Θες να δεις την γκομενα σου; Οι αλλοι δεν εχουν γκομενες; Θες να δεις τη μαμα σου; Οι αλλοι δεν εχουν; Υστερα τον στολιζε με επιθετα, τον εκραζε κτλπ. Πριν απολυθω μιλαγαμε πολυ επισημα και μου χε πει. Οτι θα παρει καποιος αδεια βαζοντας βυσμα πρωτα εμενα και μετα τον δικοιητη θα παρει. Απλα ηθελα να τον ξεφτυλίσω μπροστα σε ολους, να τον κανετε περα, να το κραξετε και απο φιλοτιμο/ξενερα να και πει τελικά οχι. Ουσιαστικα δεν μπορουσε να κανει και πολλα αλλα το απολαμβαναμε το θέαμα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 μουφες βυσματώματα ειναι αυτά, τα κάνουν όμως οι βουλευτές ακομα και σε αγνωστους, αν πας στο γραφειο του βουλευτή κατα πασα πιθανοτητα ειναι να πάρει η γραμματεας ένα τηλ, το έκανε ένας κάθε φορά που ζητούσε άδεια. Αλλά ειναι μουφα κατασταση, όταν γυρισεις θα σε χώσουν ανελεητα, αν έχεις σοβαρο βύσμα που ενδιαφέρεται για εσένα θα σε κανονισει μια και καλή...
NickTG Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Και όταν σου λέει κάποιος να μην πας, ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ! Είπα να το πάω νόμιμα το θέμα!
xpapias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Και όταν σου λέει κάποιος να μην πας, ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ! Το θέμα είναι τι συνέπειες έχει κανείς αν δεν πάει. Αυτές ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ;
FarCry Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Η 323 1-1 στα ΧΩΚ δεν είδε πάντως. Ούτε ζωάρα θα έλεγα. Το καλύτερο ήταν το 2-1 και όχι για μεγάλο διάστημα. Κάποιοι βέβαια έπαιξαν καλά με φοιτητικές αλλά και πάλι σε άλλη μονάδα και πιο συχνά θα έβγαιναν και τις φοιτητικές θα είχαν και δεν θα πήγαιναν σε 5-6 αγήματα μερικοί (ακόμα και την τελευταία βδομάδα) χωρίς ούτε μέρα τιμητική. Κανονικά σε διώχνουν αν είσαι άοπλος για διάφορους λόγους. Αλλά επειδή ποτέ δεν έχουν κόσμο αλλά και επειδή πολλοί κάνουν αυτή την κομπίνα προσπαθούν με κάθε τρόπο να σε κρατήσουν. Εγώ αν και Ι4 απολύθηκα κανονικά ως Ι1. το 2-1 με το 15-1 και μετα που εγινε 40-0 ζωαρα ειναι . μολις εφυγε η 323 διαλυθηκε το συμπαν ολο. το ειπα γιατι ειναι αθηνα και παραμεθοριο προσπαθούν με κάθε (παρανομο) τρόπο να σε κρατήσουν. του συγκεκριμενου του κρατουσαν παρανομα τα χαρτια της αλλαγης του γιωτα επι ενα μηνα και δεν τα ειχαν στειλει. ευτυχως με τον στρατιωτικο εισαγγελεα που ειχε βυσμα εφυγαν ΕΔΕ και στα καπακια επαιρνε ο διοικητης της πυροβολαρχιας τον φανταρο στο κινητο για να του πει οτι βρηκαν τα χαμενα χαρτια του και τα εστειλαν για να περασει απο το ΓΕΣ η αλλάγη και να του βγει η μεταθεση. μιλαμε και τι δεν εκλασαν. 3 ΕΔΕ μου ειπε, στον νυν διοικητη, στον πρωην και στο διοικητη ολου του ΧΩΚ μιλαμε για τρελες ιστοριες δεν υπαρχει. παιρνει τηλεφωνο αυτος στη μοναδα και μετα απο 5 λεπτα αρχιζουν και σκανε τηλεφωνα στον φανταρο μηνυματα απο την γιατρο, τον διοικητη whatever !! μουχαχαχαα
qsis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Είπα να το πάω νόμιμα το θέμα! Ναι αλλά επειδή όπως έχω πει καμία φορά θες βύσμα και για τα νόμιμα, βάλε τουλάχιστον καλό βύσμα Κι εμένα μου το είχαν προτείνει, αλλά είπα όχι καλύτερα εκτός Αθηνών, αν είχα πάει εκεί θα είχα παγιδευτεί κι πιθανώς αυτοκτονήσει
NickTG Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 FarCry αν μιλάς για 325 την ξέρω την περίπτωση. qsis δυστυχώς είμαι ηθικό στοιχείο.
Star_Light Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μην κανετε το λαθος να ζητησετε μεταθεση ενω δεν σας χρειαζεται... 318 σειρα, 1 μεσα 3 εξω στις Φέρες (εβρος) και ζητησα μεταθεση για πιο κοντα.. κ πηγα Γρεβενά 15 μεσα 1 εξω... με εσωσαν και τα ΤΑΠ που ειχα κρατησει οσο ημουν στον Εβρο... Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Τι κάνατε οταν μένατε μεσα?
N3k21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Τι κάνατε οταν μένατε μεσα? Σε περίοδο εμπλοκής το μόνο που θες να κάνεις όντας έτσι κι αλλιώς μονίμως μέσα, είναι να κοιμάσαι. Όσο περισσότερο και όπου μπορείς.
Star_Light Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Σε περίοδο εμπλοκής το μόνο που θες να κάνεις όντας έτσι κι αλλιώς μονίμως μέσα, είναι να κοιμάσαι. Όσο περισσότερο και όπου μπορείς. Να κοιμασαι? Το boldαρισμενο μου αρέσει πιο πολυ απο όλα. Χχαχαχαχ ε αρα δεν κανεις τιποτα απλα καθεσαι μεσα και κοιμασαι ε ενταξει... ε το μονο οτι χάνεις την δουλεια σου απεξω αν εχεις.
N3k21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Να κοιμασαι? Το boldαρισμενο μου αρέσει πιο πολυ απο όλα. Χχαχαχαχ Εντάξει, κοιμάσαι με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις κάποια άλλη εργασία φυσικά. Αλλά πραγματικά, άμα περνάς εμπλοκή δε σε κόφτει π.χ. το να βγεις έξω για κανά καφέ. Θες μόνο να αναπληρώσεις τον ύπνο που έχασες από τις σερί υπηρεσίες (δεν υπάρχει περίπτωση άμα κάνεις κάθε μέρα υπηρεσία να μη σου κάτσουν και κάποια συνεχόμενα ζόρικα νούμερα). Όσο για τα bold, μη σου φαίνεται περίεργο! Είχαμε τύπο που κοιμόταν σε καρέκλα και με το κεφάλι ακουμπισμένο σε ανοιχτό καλοριφέρ! Άλλος είχε κοιμηθεί καθιστός στο κρεβάτι φορώντας εξάρτηση και κράνος, λίγο αφού τον ξύπνησε ο θαλαμοφύλακας! :D
Star_Light Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εντάξει, κοιμάσαι με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις κάποια άλλη εργασία φυσικά. Αλλά πραγματικά, άμα περνάς εμπλοκή δε σε κόφτει π.χ. το να βγεις έξω για κανά καφέ. Θες μόνο να αναπληρώσεις τον ύπνο που έχασες από τις σερί υπηρεσίες (δεν υπάρχει περίπτωση άμα κάνεις κάθε μέρα υπηρεσία να μη σου κάτσουν και κάποια συνεχόμενα ζόρικα νούμερα). Όσο για τα bold, μη σου φαίνεται περίεργο! Είχαμε τύπο που κοιμόταν σε καρέκλα και με το κεφάλι ακουμπισμένο σε ανοιχτό καλοριφέρ! Άλλος είχε κοιμηθεί καθιστός στο κρεβάτι φορώντας εξάρτηση και κράνος, λίγο αφού τον ξύπνησε ο θαλαμοφύλακας! :D Πανω στο κρεβάτι με κράρος και εξάρτηση? καλάαα εντάξει. Με πόσο ποινολογιο τον ξύπνησε? τον έγραψε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 καθιστός κιόλας, ούτε καν ξαπλωμένος, EPIC! ποιος ο θαλαμοφύλακας? LOL 1
Star_Light Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ποιος ο θαλαμοφύλακας? LOL Καλα ρε που έχετε πάει σε κατασκήνωση? κοιμαται ο άλλος πανω ετσι και δεν υπάρχει αξιωματικος να κοβει βολτες? μαλλον αξιωματικοι οχι αξιωματικος. Α καλα νταξει. Γτπ συζητηση περι στρατου θα ανοιξουμε παλι ρε παιδια σε αληθινες συνθηκες στρατου αυτα δεν υπάρχουν. Αυτο ειναι 1 μήνα ποινολογιο.
N3k21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Πανω στο κρεβάτι με κράρος και εξάρτηση? καλάαα εντάξει. Με πόσο ποινολογιο τον ξύπνησε? τον έγραψε? Τη γλύτωσε μωρέ ο κακομοίρης, ξαναπήγε ο θαλαμοφύλακας και τον ξύπνησε. Ήταν καλό παιδί και φιλότιμος ο συγκεκριμένος, απλά είχε λιώσει από τις σερί υπηρεσίες. Φαντάσου ότι ήταν της 323, ούτε ένα μήνα στη μονάδα και τους έτρεχαν μπας και δώσουν κανένα ευνοϊκότερο νούμερο σε 'μας τους παλιότερους, που μετράγαμε τότε 60 μέσα. Αλλά και ο Δνεας αλλαγής να τον τσάκωνε, πάλι θα έκανε τα στραβά μάτια πιστεύω, ακριβώς επειδή ο τυπάκος ήταν πιτσιρικάς και καλό παιδί. καθιστός κιόλας, ούτε καν ξαπλωμένος, EPIC! Ναι ρε, τον είχε ήδη ξυπνήσει μια φορά γιατί φύλαγε το επόμενο νούμερο. Το παλικαράκι σηκώθηκε, έβαλε άρβυλα, εξάρτηση και κράνος...ε, έκατσε να πάρει μια ανάσα...και ξανακοιμήθηκε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις