Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουσα οτι στις στρατιωτικες φυλακες στην Αυλωνα εργαζεσαι σε ξυλουργειο επιπλοποιειο αρτοποιειο κλπ και οταν βγεις απο τη φυλακη σου αποδιδουν τα δεδουλευμενα. Ισχυει; Ποση ειναι η αμοιβη;

δεν γινεται για τα λεφτα ρε συ.μειωνετε κατα χ μηνες η φυλακιση...
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε 2 μέρες επιστρέφω στη ΣΠΒ από άδεια αλλά επειδή δεν γνωρίζω, πως από τα ΚΤΕΛ Κηφισού θα πάω στην Ν.Πέραμο?

Λογικά πρέπει να πάρεις ΚΤΕΛ από Θησείο, υποθέτω αυτό που κάνει το δρομολόγιο Αθήνα - Μέγαρα. Κάνε τους ένα τηλέφωνο, ή ρώτα στον Κηφισό.

Για να πας από ΚΤΕΛ Κηφισού στο Θησείο, θα πάρεις Μετρό από τη στάση Άγιος Αντώνιος και θα κατέβεις Σύνταγμα. Τα ΚΤΕΛ είναι αρκετά κοντά στον Αγ. Αντώνιο, περίπου 10' περπάτημα, ανάλογα τα μπαγκάζια σου και το ποια διαδρομή θα επιλέξεις. Για να μη χαθείς στα στενά, προτείνω να ακολουθήσεις την Λ. Κηφισού και μετά να πάρεις την Εθνάρχου Μακαρίου. Μπες στο Google Maps και ψάξε για "ΚΤΕΛ Κηφισού" ώστε να δεις ακριβώς τη διαδρομή.

Ίσως αν πάρεις το μετρό από Σεπόλια να γλυτώσεις κανά 2λεπτο, καλύτερα όμως από Αγ. Αντώνιο γιατί είναι ευκολότερη και σαφέστερη η διαδρομή.

Στο Σύνταγμα θα αλλάξεις στη γραμμή 3 και θα κατέβεις Θησείο. Τα ΚΤΕΛ βρίσκονται στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων, ούτε 5' περπάτημα δεν είναι.

Δημοσ.

Αχά κατάλαβα. Των Μεγάρων δεν περνάει στην επιστροφή από τα χρηματιστήρια? Πηγαίνοντας προς Αθήνα κάνει μια στάση κάπου εκεί (γέφυρα κηφησού λέγεται ή κάπως έτσι) και είναι ένα 10λεπτο περπάτημα μέχρι τα ΚΤΕΛ, το αντίθετο δεν βολεύει? Δηλαδή να πάρω το υπεραστικό των Μεγάρων από κάποιο σημείο κοντά στον Κηφισό?

Δημοσ.

Εχει βγει η κατανομή μου για τη θητεία μου και ειμαι στο στρατό ξηράς. Υπαρχει τρόπος να την αλλάξω για αεροπορια ή ναυτικο?

Sent from my iPad using Insomnia

Στην πρωτη πρωινη αναφορα, αιτησου το και αν ο διοικητης ειναι σωστος θα σε μετατάξει αεροπορια. Ναυτικο πιο δυσκολα... 

• Like 3
Δημοσ.

Στην πρωτη πρωινη αναφορα, αιτησου το και αν ο διοικητης ειναι σωστος θα σε μετατάξει αεροπορια. Ναυτικο πιο δυσκολα... 

αμα το κανει αυτο το βιντεο στο youtube θα σπασει το εκατομμυριο...

Εχει βγει η κατανομή μου για τη θητεία μου και ειμαι στο στρατό ξηράς. Υπαρχει τρόπος να την αλλάξω για αεροπορια ή ναυτικο?

Sent from my iPad using Insomnia

για μενα δεν χρειαζεται. ακου τι εκανε ενας φανταρος της σειρας μου. αυτος βεβαια ειχε βυσμα στρατιωτικο εισαγγελεα τον ανωτατο που μιλαει με υπουργους και υφυπουργους αμα θελει. αλλα νομιζω και πιο κατω θα σε φτιαξει δε χρειαζεται τοσο δυνατο μεσο.

το βυσμα σου σε παει στα χωκ, μετα αλλαζεις το γιωτα σε αοπλο, αμα εχεις ιατρικο προβλημα δεν χρειαζεσαι βυσμα για το αοπλο και σε διωχνουν απο τα χωκ γιατι δεν κρατανε τους αοπλους, φευγεις πανευκολα και με το βυσμα πας καπου στην αθηνα σε αλλη μοναδα. εμας ηρθε στο 401. βεβαια ολο αυτο θα παρει κανα μηνα και αφου πας στα χωκ

Δημοσ.

Αν έχει τόσο καλό βύσμα γιατί να μην πάει με τη μια σε άλλη μονάδα στην Αθήνα; Τυπογραφείο ή γεωγραφικό ή μουσείο πχ. Και ας βγει άοπλος εκεί άμα γουστάρει. Το στάδιο των Χωκ δεν καταλαβαίνω.

Δημοσ.

το βυσμα σου σε παει στα χωκ, μετα αλλαζεις το γιωτα σε αοπλο, αμα εχεις ιατρικο προβλημα δεν χρειαζεσαι βυσμα για το αοπλο και σε διωχνουν απο τα χωκ γιατι δεν κρατανε τους αοπλους, φευγεις πανευκολα και με το βυσμα πας καπου στην αθηνα σε αλλη μοναδα. εμας ηρθε στο 401. βεβαια ολο αυτο θα παρει κανα μηνα και αφου πας στα χωκ

6 μήνες άοπλος στα ΧΩΚ.

Με κανονικό ιατρικό πρόβλημα και άλλα 3 προβλήματα υγείας στην οικογένεια. 

@ minash

Αν σου πει κάποιος να σε πάει ΧΩΚ μην του ξαναμιλήσεις ποτέ. 

• Like 2
Δημοσ.

Αχά κατάλαβα. Των Μεγάρων δεν περνάει στην επιστροφή από τα χρηματιστήρια? Πηγαίνοντας προς Αθήνα κάνει μια στάση κάπου εκεί (γέφυρα κηφησού λέγεται ή κάπως έτσι) και είναι ένα 10λεπτο περπάτημα μέχρι τα ΚΤΕΛ, το αντίθετο δεν βολεύει? Δηλαδή να πάρω το υπεραστικό των Μεγάρων από κάποιο σημείο κοντά στον Κηφισό?

Το μεγαρίτικο κάνει στάση στη Θηβών στην στάση των μπλε λεωφορείων έξω από mediamarkt.

Από τον σταθμό των ΚΤΕΛ είναι κανά 15λέπτο ποδαράτο μέχρι εκεί, το θέμα είναι πως θα περάσεις απέναντι (δεν θυμάμαι αν έχει πεζογέφυρα σε αυτό το ύψος).

Αφότου μπεις, εξήγησε στον ελεγκτή που θες να αποβιβαστείς και αυτός θα σε καθοδηγήσει.

p.s. Να δοκιμάσεις όπως και δήποτε τα κοτομπέικον στο ανεμολόγιο :P

Δημοσ.

Όχι, αυτά τα MM που επέλεξες είναι αυτά δίπλα στο Allou, πας προς Καραϊσκάκη από εκεί

Τα media markt που είναι επί της λεωφόρου Αθηνών και Θηβών εννοώ, Περιστέρι είναι εκεί σύνορα με Αιγάλεω. Μια ευθεία ουσιαστικά από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. 2-3 km απόσταση max.

Δημοσ.

γεια παιδες!εμενα δεν ειναι η ωρα μου ακομα αλλα μια ερωτηση ετσι για τν περιεργια.ως προστατης οικογενειας κανω 9μηνο και με φερνουν καπου εδω κοντα?η ουτε καν?

Δημοσ.

Αν έχει τόσο καλό βύσμα γιατί να μην πάει με τη μια σε άλλη μονάδα στην Αθήνα; Τυπογραφείο ή γεωγραφικό ή μουσείο πχ. Και ας βγει άοπλος εκεί άμα γουστάρει. Το στάδιο των Χωκ δεν καταλαβαίνω.

τοτε γνωριζε απο αλλον οτι τους πηγαινε 1-1 και δεν ειχε θεμα. δεν περιμενε να γινει εμπλοκαρα. η 323 σειρα ηταν η μεγαλτερη που ειχε κατσει δε θυμαμαι ποσο 180 ατομα?? κατι τετοιο. και εκαναν ζωαρα. εγινε βλακεια και με το βυσμα μωρε εξαιτιας αυτου και εφαγε πουλακι στην εμπλοκη γιατι εφυγαν οι παλιοι και κατεληξε να κανει 40-0 μεχρι να γινει γατουλης :D. ηθελε βεβαια και αυτος να το παλεψει ετσι?

οπως και ενας αλλος που καθησε εφαγε εμπλοκη στην κω για να καλεσει το βυσμα του μετα να παει ΜΥ/ΥΠΕΘΑ απλα γιατι δε γουσταρε να βαζει βυσματα

για μενα βεβαια αυτα ειναι μλκιες. αμα εχεις βυσμα κατευθειαν το βαζεις. δε το παιζεις παλικαριά

6 μήνες άοπλος στα ΧΩΚ.

Με κανονικό ιατρικό πρόβλημα και άλλα 3 προβλήματα υγείας στην οικογένεια. 

@ minash

Αν σου πει κάποιος να σε πάει ΧΩΚ μην του ξαναμιλήσεις ποτέ. 

δεν ειπα οτι σε διωχνουν αμα εισαι αοπλος. απλα με βυσμα μπορεις να φυγεις πολυ ευκολα γιατι κανονικα ειναι αμεταθετο. ενοπλος δεν φευγεις με την καμια και με βυσμα. ετσι μου ειπε.

το μπορντελο !! γαμωτο μου ειχε περασει και εμενα απο το μυαλο αυτη η πατεντα αλλα με καταληξη υιοθεσια! :D

http://www.onalert.gr/stories/neo-skandalo-me-apallages-sto-strato

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...