Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν τον αναγκάζεις αλλά συμβουλές/προτροπές για το τι θα γράφει/λέει ο καθένας, όταν στα ζητάνε μόνο...

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν τον αναγκάζεις αλλά συμβουλές/προτροπές για το τι θα γράφει/λέει ο καθένας, όταν στα ζητάνε μόνο...

Σε δημοσια συζητηση ειμαστε αν δεν το έχεις καταλαβει. Συμβουλες δεν δίνω απλα υπενθυμιζω οτι και καλα του φέρθηκαν που τον ανέχθηκαν να κοιμαται μεσα εκει. Μην ειμαστε αχάριστοι. Αλλος μπορει να μην ειχε απολυθει καν και να έβαζε το βυσμα να καθαρισει για να φυγει απο εκει. Υπάρχουν πολλα τέτοια σκηνικα απο ανθρώπους που δεν ήξεραν σε ποιο περιβαλλον βρισκονταν. Ειναι βασικο αυτο να ξέρεις που βρισκεσαι και αν περνάνε οι μαγκιές. 

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μπορείς να ξέρεις πως συμπεριφέρθηκαν στην υπόλοιπη θητεία στον συγκεκριμένο φαντάρο ώστε να τον λες αχάριστο...

Δημοσ.

@Star_Light 

είμαι υπερήφανος για ότι πρόβλημα δημιούργησα σε στρατιωτικούς που δεν έκανα ούτε τη δουλειά τους σωστά ούτε μου συμπεριφέρονταν με σεβασμό , όχι δεν τους σεβάστηκα αυτούς, ίσα ίσα τους έκανα τη ζωή δύσκολη. Κατα περίεργη σύμπτωση όλοι τους ηταν κατώτεροι καραβανάδες (λοχίες μέχρι αρχιλοχίες, με τους δεκανείς παίζαμε φάπες οταν είμαστε μεταξύ μας λόγο οτι είχαμε κοντινή ηλικία , οι υπόλοιποι ηταν μεγάλοι) .

Απ την άλλη ένιωσα υπερήφανος για κάποιους ανώτερους πχ λοχαγός/ταγματάρχης/συνταγματάρχης / ταξίαρχος (όχι στο ίδιο στρατόπεδο) που με σεβόντουσαν , με εμπιστευοντουσαν και με φώναζαν όλοι με το μικρό μου , μιλώντας μου χαλαρά , όπως μιλάω με συγγενείς μου (χωρίς βύσματα ) κάνοντας την θητεία μου να περάσει νεράκι , χωρίς μαλακίες απο τον κάθε κομπλεξικό .

στο στρατό έγινα ο χειρότερος μπάσταρδος σε οποιονδήποτε δε με σεβάστηκε και δε φέρθηκε σωστά και ο καλύτερος φίλος/στρατιώτης για όποιον ηταν σωστός απέναντι μου και με αντιμετώπιζε σαν ΑΝΘΡΩΠΟ.

ξέρεις τι ειναι να έχεις καλύτερη αντιμετώπιση απ το μεγαλύτερο βύσμα επειδή είχες φιλότιμο χωρίς να είσαι γλείφτης ?(έπεσα σε ανθρώπους που εκτιμούσαν το φιλότιμο ).  αυτό κάνω και στην πολιτική μου ζωή.

πήγα στρατό. δεν άλλαξα χαρακτήρα και μου βγήκε σε καλό. 

• Like 3
Δημοσ.

Μιλούν για υπνο και τα στελεχη, που σκανε εφοδο ολοι μαζι και συμπληρωνουν το βιβλιο του θαλαμοφυλακα για να μην σηκωθουν το βραδυ για ελεγχο .

Δημοσ.

@Star_Light 

είμαι υπερήφανος για ότι πρόβλημα δημιούργησα σε στρατιωτικούς που δεν έκανα ούτε τη δουλειά τους σωστά ούτε μου συμπεριφέρονταν με σεβασμό , όχι δεν τους σεβάστηκα αυτούς, ίσα ίσα τους έκανα τη ζωή δύσκολη. Κατα περίεργη σύμπτωση όλοι τους ηταν κατώτεροι καραβανάδες (λοχίες μέχρι αρχιλοχίες, με τους δεκανείς παίζαμε φάπες οταν είμαστε μεταξύ μας λόγο οτι είχαμε κοντινή ηλικία , οι υπόλοιποι ηταν μεγάλοι) .

Απ την άλλη ένιωσα υπερήφανος για κάποιους ανώτερους πχ λοχαγός/ταγματάρχης/συνταγματάρχης / ταξίαρχος (όχι στο ίδιο στρατόπεδο) που με σεβόντουσαν , με εμπιστευοντουσαν και με φώναζαν όλοι με το μικρό μου , μιλώντας μου χαλαρά , όπως μιλάω με συγγενείς μου (χωρίς βύσματα ) κάνοντας την θητεία μου να περάσει νεράκι , χωρίς μαλακίες απο τον κάθε κομπλεξικό .

στο στρατό έγινα ο χειρότερος μπάσταρδος σε οποιονδήποτε δε με σεβάστηκε και δε φέρθηκε σωστά και ο καλύτερος φίλος/στρατιώτης για όποιον ηταν σωστός απέναντι μου και με αντιμετώπιζε σαν ΑΝΘΡΩΠΟ.

ξέρεις τι ειναι να έχεις καλύτερη αντιμετώπιση απ το μεγαλύτερο βύσμα επειδή είχες φιλότιμο και δεν ήσουν γλείφτης ?(έπεσα σε ανθρώπους που εκτιμούσαν το φιλότιμο ).  αυτό κάνω και στην πολιτική μου ζωή.

πήγα στρατό. δεν άλλαξα χαρακτήρα και μου βγήκε σε καλό. 

Οι εποπ δεν έχουν κάνει σχολη. Οποτε λογικο να μην ξέρουν πως να φερθουν το να βρισεις κάποιον ή να τον προσβάλλεις απαγορεύεται για κάποιον που ειναι σωστος αξιωματικός το να του κανεις την εκπαιδευση που προβλεπεται ομως οχι. Κανονικα αμα δεις καποιον ΕΠΟΠ να βριζει χωρις λογο πρεπει να του την πεις αν εισαι ανώτερος. 

Γενικα απαγορευεται να θγεις την ανθρωπινη αξιοπρεπεια και απο την πλευρα ομως ο φανταρος θα πρεπει να σέβεται το στρατοπεδο εγω στο τελευταιο εμεινα με αυτα που διάβασα κάποιοι δεν το σεβόντουσαν. Δεν ειναι απο επιλογη εκει μέσα συμφωνοι αλλα πρεπει να σεβαστουν τον χωρο μια και εχουν ερθει ετσι τα πραγματα και ειναι εκει μεσα. 

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά δεν χρειάζεται κι η σχολή/κανονισμός για αυτό, ένας γονέας φτάνει και περισσεύει...

• Like 6
Δημοσ.

Εχει βγει η κατανομή μου για τη θητεία μου και ειμαι στο στρατό ξηράς. Υπαρχει τρόπος να την αλλάξω για αεροπορια ή ναυτικο?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Ακουσα οτι στις στρατιωτικες φυλακες στην Αυλωνα εργαζεσαι σε ξυλουργειο επιπλοποιειο αρτοποιειο κλπ και οταν βγεις απο τη φυλακη σου αποδιδουν τα δεδουλευμενα. Ισχυει; Ποση ειναι η αμοιβη;

Δημοσ.

:lol: :lol: :lol:

Την μερα που απολυοταν? Δεν προβλεπονται ουτε ελατηρια ουτε καμψεις και λοιπες στρατοκ@υλιστικες μπουρδες.

Τσίπα λέγετε, σωστά.

Δημοσ.

Επειδη ακριβως δεν ειναι επιλογη σου προσπαθουν να το περάσεις οσο πιο χαλαρα γινεται αλλα μην ξεπερνάς καποια ορια. Αλλοι σέβονται αυτο που χλευάζεις εσυ. Για την υποχρεωτικη θητεια δεν ευθυνεται η στρατιωτικη ηγεσια. Να ξέρεις ποιοι σου φταίνε. 

όλοι οι αρχηγοι που περασαν έχουν σκυλιασει να αυξηθει η θητεία, απο τον Φραγκο, τον Ζιαζια και όλους έχουν περάσει. Αμα ήταν στο χερι των μεγαλοκαραβανάδων ακομα 42 μήνες θητεια θα είχαμε και φαντάρους να κουβαλάνε τα ψώνια των κυριών των αξκων...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...