Atallos1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Αυτοκτονησε σημερα κι αλλο παληκαρι ΕΠΟΠ 28 χρονων στο 265 στην Μυτιληνη Ειχα κανει 1 μηνα ΣΠΕΝ εκει , κριμα..
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι ρε... Καλυτερα παρατατα και δωστα ολα μια κλωτσια .... Αλλα οχι ετσι... Κριμα.... Περσυ θυμαμαι τετοια εποχη ειχε αυτοκτονησει ενας στον ΕΒΡΟ μαγειρας....Οταν ημουν φανταρος εκει... 1
qsis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Στρατιωτικος νομικος συμβουλος,ξερεις τι ειναι ? ο στρατολογος .Το υπολοιπο δε θελει πολυ σκεψη και τι θα του πεις του στρατιωτικού νομικού σύμβουλου; ότι ακολουθούν τη διαταγή του ΓΕΣ που λέει ότι πρέπει να σου φάνε όλη την άδεια πριν το τέλος; η άποψη μου ότι αν δε θες να σου φάνε την άδεια, πέρνα απαρατήρητος μπας και το ξεχάσουν, αν αρχίσεις να τους λες τα δικά σου, θα είσαι στη σκοπιά τη μέρα που θα πάρεις το απολυτήριο και δε θα σου αρέσει καθόλου.. πάντως εγώ μετάνιωσα που δεν την έφαγα ώστε να ζητήσω και άλλη, με 9 μέρες που είχα πήρα τα @ από τιμητικές στο τέλος αυτά τα συνδικαλιστικά που δε ξέρω πού πάτε και τα διαβάζετε είναι ιστορίες για αγρίους, καλό είναι να ξέρεις τα δικαιωματά σου και να τα διεκδικείς ή να τα παίρνεις με το τσαμπουκά σου και γιατί όχι με παραθυράκια (εδώ που φτάσαμε) , όμως το να λες ότι θα πας στη στρατολογία και θα τους δείξεις, μου ακούγεται τουλάχιστον αστείο κάποια στιγμή ίσως καταλάβεις ότι δε μπορείς να τα βάλεις με το δημόσιο (και όχι μόνο το στρατό, γενικά το ελληνικό δημόσιο) και δεν μπορείς να κάνεις σε κανένα τίποτα αντίθετα αυτοί έχουν τρόπους να σου κάνουν τη ζωή σου αρκετά δύσκολη
nicoc89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Γιατι ρε... Καλυτερα παρατατα και δωστα ολα μια κλωτσια .... Αλλα οχι ετσι... Κριμα.... Περσυ θυμαμαι τετοια εποχη ειχε αυτοκτονησει ενας στον ΕΒΡΟ μαγειρας....Οταν ημουν φανταρος εκει... αν και δε μπορούμε να ξέρουμε τι συμβαίνει στο κεφάλι κ τη ζωή του καθενός αυτό ειναι κ το σωστό κανείς κ τίποτα δεν αξίζει για να βάλουμε τέλος στη ζωή μας υπάρχουν τόσες πιθανότητες , τόσες προοπτικές κ αυτό το λέει κάποιος που θυμάται τη ζωή του κάδο πλυντηρίου απο μικρό παιδί.
Geos1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας. Οι αθεοι αποτι ξερω ορκιζονται/υποσχονται ξεχωριστα στο γραφειου του διοικητου. Μπαινουν ενας ενας στο γραφειο η ολοι μαζι; Μπορει να ξερει ο επομενος αθεος αν οντως ορκιστηκε/υποσχεθηκε ο προηγουμενος;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 σε μας δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο, απλά ήταν χωριστά από τους θρήσκους με διαφορετικό όρκο ofc... 2
TeZaS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Κανονικά παραταγμένος θα είσαι, δίπλα απο τους θρήσκους και απλά θα αλλάξουν οι 2 πρώτες σειρές, ο υπόλοιπος όρκος είναι ίδιος. Εγώ προσωπικά δεν πήγα με τους άθεους, έκατσα με τους άλλους και δεν είπα ούτε μια λέξη απο τον όρκο, ούτε τα ΖΗΤΩ ο στρατός και οι πίπες.....
FarCry Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 στα quotes η λεξη "εφαπαξ" ελπιζω να σε βοηθαει. και ομως εχει συμβει πολλες φορες,ειναι αρκετοι οι κληρωτοι που δεν αφηνουν τιποτα να "πεσει" κατω Η κανονική άδεια χορηγείται αναλογικά καθ’ όλη τη διάρκεια της στρατιωτικής υπηρεσίας και οπωσδήποτε τουλάχιστον το ήμισυ αυτής πριν το τελευταίο δίμηνο από την απόλυση. αυτο δε σημαινει οτι σε υποχρεωνουν να παρεις τουλαχιστον τη μιση 2 μηνες πριν απολυθεις ή το καταλαβα λαθος?? https://www.youtube.com/watch?v=mq0vImS2LCA 2
nicoc89 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 αυτο δε σημαινει οτι σε υποχρεωνουν να παρεις τουλαχιστον τη μιση 2 μηνες πριν απολυθεις ή το καταλαβα λαθος?? αναλόγως τη μονάδα αν δε βγαίνουν οι υπηρεσίες θα σε κρατήσουν όσο ποιο πολύ μπορούν μέχρι να σκάσει καμια μετάθεση ή νέα σειρά οπότε μπορεί να κάτσει να τις πάρεις μαζεμένες στο τέλος . δε καταδέχονται οι ΕΠΟΠ να κάνουν υπηρεσίες , όλα κ όλα δεν ειναι φαντάροι αυτοί , είπαμε αχχαχααχαχχαα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 αν δεν έχεις δει αρχιλοχία (ΕΜΘ) να κάνει σκοπέτο στην πύλη δεν αξίζει...
qsis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 αν δεν έχεις δει αρχιλοχία (ΕΜΘ) να κάνει σκοπέτο στην πύλη δεν αξίζει...Έχω κάνει σκοπιά με αλχια ΣΜΥ
TeZaS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 αναλόγως τη μονάδα αν δε βγαίνουν οι υπηρεσίες θα σε κρατήσουν όσο ποιο πολύ μπορούν μέχρι να σκάσει καμια μετάθεση ή νέα σειρά οπότε μπορεί να κάτσει να τις πάρεις μαζεμένες στο τέλος . δε καταδέχονται οι ΕΠΟΠ να κάνουν υπηρεσίες , όλα κ όλα δεν ειναι φαντάροι αυτοί , είπαμε αχχαχααχαχχαα Σε εμάς Χίο τους έχουν στάξει τους ΕΠΟΠ στην υπηρεσία, εμείς μόνο περίπολο κάνουμε όλα τα άλλα τα στελέχη!!! Μέχρι να μπούμε η 329 ο λοχίας που εκτελεί χρέη αρχιλοχία λόχου τον πήγαινε 1 μέσα 1 έξω. Σε περίπολα συνήθως πάνε 1 ΕΠΟΠ και 1 φαντάρος και επειδή βαριούντε αυτοί πέφτει πολύ άραγμα!!!!
qsis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Σε περίπολα συνήθως πάνε 1 ΕΠΟΠ και 1 φαντάρος και επειδή βαριούντε αυτοί πέφτει πολύ άραγμα!!!! υπηρεσία με στέλεχος μπορεί να είναι από το πιο βαρετό πράγμα έως το πιο επικό πράγμα, δεν παίζει ενδιάμεση φάση θυμάμαι έναν που είχαμε περίπολο να παρκάρει τη καναδέζα πίσω από το ΚΨΜ να μη φαίνεται, και όλη τη διάρκεια της υπηρεσίας να βλέπουμε μπάλα μία γύρα κάναμε μόνο όλο το 2ωρο κι εγώ φυσικά σαν κατώτερος να μην ενδιαφέρομαι καν για το αν θα μας τη πέσει κανείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις