slygeo87 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 αποξύλωση Αποψίλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Πραγματικά απόρώ για ποια κοινωνία μιλάς, πάντος σίγουρα όχι την Ελληνική. Είμαστε το μεγαλύτερο μπαχαλο σαν χώρα στην ευρώπη, η πλειοψηφία του δημόσιου λαδώνεται-κλεβει, οι πολιτικοι πήραν εκατομύρια, δίνεις φακελάκι ακόμα και στους νεκροθάφτες για εναν καλό τάφο και σου φαίνεται ο στρατός τόσο πολύ διεφθαρμενο που δεν θές να δείς ''καραβανα'' ξανα? Δηλαδή για τους γιατρούς δεν έχεις πρόβλημα που χωρίς φακελάκι σε αφήνουν να περιμένεις μήνες κτλ? Σου φταίει που σε έφαγαν τα βύσματα, αφου ο Δικας και ο κάθε Δικας πρέπει να υπακουσει στους πολιτικούς που είναι ανώτεροι του. Τι περιμμένεις να κάνει οταν το τηλέφωνο του βαράει απο το πρωι μέχρι το βράδυ απο τον κάθε καραγκίοζη που για να μπεί σε γραφείο ο γιός του είναι ικανός να βάλει και τον παπα για βύσμα. Οι "χάρες" που κάνει ο δίκας είναι οι δημόσιες σχέσεις του, θα υπακούσει σε όποιους πιστεύει ότι μπορούν να τον βοηθήσουν όταν θα γίνουν οι κρίσεις για τους βαθμούς, όταν θα βγουν οι μεταθέσεις ή μπορεί να του κάνει θετική αναφορά για το φακελο του. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς όφελος, σε μια μονάδα που ήμουν είχε φαντάρους που του έβαψαν τζάμπα το σπίτι, ένας μαθηματικός έκανε τζάμπα μαθήματα στην κόρη του, μέχρι και μασάζ στα πόδια του έκανε ενα παλικάρι που είχε σπουδάσει φυσιοθεραπεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Οι "χάρες" που κάνει ο δίκας είναι οι δημόσιες σχέσεις του, θα υπακούσει σε όποιους πιστεύει ότι μπορούν να τον βοηθήσουν όταν θα γίνουν οι κρίσεις για τους βαθμούς, όταν θα βγουν οι μεταθέσεις ή μπορεί να του κάνει θετική αναφορά για το φακελο του. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς όφελος, σε μια μονάδα που ήμουν είχε φαντάρους που του έβαψαν τζάμπα το σπίτι, ένας μαθηματικός έκανε τζάμπα μαθήματα στην κόρη του, μέχρι και μασάζ στα πόδια του έκανε ενα παλικάρι που είχε σπουδάσει φυσιοθεραπεία. Nαι βεβαια, ενας βουλευτης σε εναν δικα στη Σαμο δε μπορει να κανει και πολλες εξυπηρετησεις, αλλα προφανως και ο ταπεινος-ανυπαρκτος λοχαγος-δικας ενος οποιουδηποτε λοχου στη Σαμο βαραει προσοχες σε καθε τηλεφωνο βουλευτη κλπ. Ο λογος ειναι οτι αν δε το κανει, ο βουλευτης δε θα ειχε προβλημα να μιλησει με καποιον ανωτερο του ταπεινου λοχαγου-δικα. Και ετσι το επομενο τηλεφωνο θα ηταν απο στρατηγο/ταξιαρχο και θα ηταν τηλεφωνο "παραπονων". Το ιδιο συμβαινει και με μαχιμα στρατιωτικα βυσματα. Σε παιρνει ενας συναδελφος, προφανως και δε θες να χαλασεις τις σχεσεις μαζι του, αν σου ζητησει κατι "νορμα¨, οποτε ο φανταρος την περναει και παλι ζαχαρη. Οποτε το καλυτερο που εχει να κανει ειναι προσαρμοστει αμεσα στο συστημα του στρατου γιατι αλλιως θα εχει προβληματα με την ιεραρχια που εξυπηρετει και ενθαρυννει τον αναξιοκρατικο στρατο. Και ως γνωστον στον στρατο δεν υπαρχει τροπος να κοντραρεις την ιεραρχια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 μέχρι και μασάζ στα πόδια του έκανε ενα παλικάρι που είχε σπουδάσει φυσιοθεραπεία. Πλακα κανεις έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 καθόλου, το αντάλλαγμα ήταν σχεδόν απαλλαγή απο υπηρεσίες, ΣΚ οff, και πολύ μεγάλη άδεια απολύσεως μόλις ήρθε απο νεα εσσο άλλος φυσιοθεραπευτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Και σαν ΔΕΑ τα έζησα τα πράγματα αρκετα απο ''μέσα''. α,δοκιμος εισαι? δεν εχει νοημα η συζητηση. και στον στρατο δεν ειπα οτι υπεφερα. ειπα τι εβλεπα...στα τετοια μου σας εγραφα ειδικα εσας τους δεα... ενα παιδι ειπε πιο πανω για τους κομπλεξικους που στηνλενε. πραγματικα επειδη ερχοντουσαν κατι 20 χρονα και εγω ημουν 29,δεν με ενοιαζε καθολου... ουρλιαζαν και τους εγραφα και γελαγα. εγινε μια-δυο,την τριτη...ουτε καν. ζητουσαν παιχνιδια για το psp. η βυσματικη αδικια με ενοχλει,οχι ο καθε καραβανας. και φυσικα ο στρατος ειναι το λικνο της διαφθορας αφου η εννοια της διαχειρισης ανθρωπινου δυναμικου,η εννοια της ισορροπιας μεσα σε ενα στρατωνα που σε δενει,οπου ολοι κανουν τα ιδια και ειναι ισοι σαν band of brothers δεν ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ο στρατος αντιπροσωπευει ολη την χαμουρα της ελληνικης κοινωνιας μαζεμενη σε 4 τοιχους οπου ολα φαινονται πιο εντονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μακάρι να ήταν ο στρατός το ποιο δειυθαρμένο τμήμα, καλύτερα να υπέφερες 9 μήνες και μετα να εβγαίνες σε ενα κράτος υποδειγματικο. Δυστηχώς σαν το λιγοτερο διευθαρμένο τμήμα του Ελληνικου Δημοσίου μου φάνηκε τώρα που απολύομαι. Και σαν ΔΕΑ τα έζησα τα πράγματα αρκετα απο ''μέσα''. Έτσι. Το δημόσιο είναι πολύ πιο διεφθαρμένο από το στρατό. Τουλάχιστο εκεί ισχύουν οι διαταγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 α,δοκιμος εισαι?δεν εχει νοημα η συζητηση. Γιατι εγώ έκανα λιγότερη θητεία ή ανήκω σε κάποιοα προνομιούχα ταξη. Ουτε 20χρονο είμαι και αν ήθελα να γίνω μονιμας το μόνο ευκολο ήταν με τους βαθμούς μου. στα τετοια μου σας εγραφα ειδικα εσας τους δεα... Και αυτοί να είσαι σίγουρος στα τέτοια τους σε εγραφαν, επίλογή του καθενός είναι. και στον στρατο δεν ειπα οτι υπεφερα.ειπα τι εβλεπα... η βυσματικη αδικια με ενοχλει,οχι ο καθε καραβανας. και φυσικα ο στρατος ειναι το λικνο της διαφθορας αφου η εννοια της διαχειρισης ανθρωπινου δυναμικου,η εννοια της ισορροπιας μεσα σε ενα στρατωνα που σε δενει,οπου ολοι κανουν τα ιδια και ειναι ισοι σαν band of brothers δεν ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. Καμια διάθεση δεν έχω να υπερασπίζωμαι τον στρατό, άλλωστε εχει χιλια κακα ο τρόπος που λειτουργεί. Αλλά βγάζεις ένα κομπλεξ λές και ζείς σε άλλη χώρα και η μόνη επαφή σου με ελλάδα ήταν ο στρατός. Αν ο στρατός ήταν το ΙΔΙΟ διευθαρμένος με την κοινωνία τοτε 1)Θα σου ζητούσαν φακελάκι για να γίνεις γραφιάς 2) Όταν ετρωγες καμπάνα θα έσκαγες ενα 50ευρώ και θα την εσβηνες. 3)Θα σου πήγαινε 10 μεσα αλλά με ενα 50ρι θα κανόνιζε το 1ο να βγαίνεις ποιο συχνα. 4)Μερικές μέρες θα έμενες νηστικός γιατι ο μαγειρας πήρε μιζα και αγόρασε το κοτόπουλο σε 5πλάσια τιμή και ξέμεινε απο ρευστό. 5)Οταν απολυοσουν για τις υπογραφές θα εσκαγες ενα 100ρι στο 1ο και αυτό θα το μοίραζε στους υπόλοιπους ωστα να σου υπογράψουν. κτλ κτλ κτλ Αυτά απο εμένα, τώρα που απολύομαι πάντος 1000 περισσότερο με προβληματίζει η διαφθορα που θα αντιμετωπίσω έξω ή μηπως πέσω στην ανάγκη ενος γιατρού παρά οι μικρότητες που συνάντησα στην θητεία μου. Αμα κρατήσεις χαρακτήρα ο στρατός είναι παιχνιδακι, αμα είσαι με την μοιρλα ολη την ώρα θα σου φανεί γολγοθάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 ο στρατος αντιπροσωπευει ολη την χαμουρα της ελληνικης κοινωνιας μαζεμενη σε 4 τοιχους οπου ολα φαινονται πιο εντονα. μαθε να διαβαζεις καλυτερα... οσο για ολα τα υπολοιπα...αν σου πω εγω περιπτωσεις διαφθορας με φακελακια απο επιτροπη απαλλαγων,απο γιωτομπαλα,απο λεφτα απο το σιτισμο,απο κψμ,απο,απο,απο... ατελειωτες περιπτωσεις. εισαι εκτος πραγματικοτητας και το ποστ σου ειναι διεστραβλωση της υπαρχουσας καταστασης. ασε που και μονο οτι σκεφτηκες να γινεις...μονιμας...μια ζωη και σημερα...μπρρρρ αυτα απο εμενα. ps οσο και να θες να το ριξεις πλαγιως,μονο απαλευτος δεν ημουν.για αυτο μπορεσα και περασα σχετικα καλα λογω παρεων. ααα,και οι δεα ηταν τα μεγαλυτερα ρουφιανακια. ενω ξεκινησαν και αυτοι φανταροι σαν και εμας,ειχαν απαισια συμπεριφορα και πολυ υφος. αμα θες να σου δωσω παραδειγματα,εχω πλουσιο ρεπερτοριο. κοιταγα να εχω τα ματια μου ανοιχτα βλεπεις και να παρατηρω.το εχει το επαγγελμα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Οταν απολυοσουν για τις υπογραφές θα εσκαγες ενα 100ρι στο 1ο και αυτό θα το μοίραζε στους υπόλοιπους ωστα να σου υπογράψουν.κτλ κτλ κτλ Εγώ πάντως για να τις μαζέψω, πήγαινα από γραφείο σε γραφείο ΠΕΤΩΝΤΑΣ. Σιγά που θα τους πλήρωνα κιόλας ρε Λάρυ...πόσο μάλλον για να γλυτώσω καμπάνα. Τραγικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αυτό με το βύσμα πάντως δεν το κατάλαβα σοβαρά. Ναι στην δουλειά άμα ο άλλος έχει 3 πτυχία και εγώ κανένα okay πουστιά όταν εγώ έχω βύσμα και την περνώ. Μαλακια. Τώρα στο θέμα του στρατού, άμα εγώ ξέρω τον διοικητή γιατί να είμαι μέσα στο στρατόπεδο?!? Γιατί να μην πάρο μετάθεση έξω από το σπίτι μου? Γιατί να μην πάρο 1 μηνα άγραφη? Κάνω κακό σε κάποιον? Εκμεταλλεύομαι τους άλλους? Όχι ρε φιλε αν έχεις βύσμα στο στρατό εννοείτε το χρησιμοποιείς και γλιτώνεις την σκατό παράνοια. Στο κάτω κάτω ας χώσουν τα εποπία..εγώ δεν έχω βύσμα και όσοι έχουν και δεν το βάζουν τους κράζω. Αυτοί που έχουν προβλήματα με τα βύσματα είναι αυτοί που δεν έχουν βύσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Προφανώς και κάνεις κακό όταν οι μονάδες δεν είναι επανδρωμένες και πηδάνε τους υπόλοιπους με 30 μέρες εμπλοκή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αυτό με το βύσμα πάντως δεν το κατάλαβα σοβαρά. Ναι στην δουλειά άμα ο άλλος έχει 3 πτυχία και εγώ κανένα okay πουστιά όταν εγώ έχω βύσμα και την περνώ. Μαλακια. Τώρα στο θέμα του στρατού, άμα εγώ ξέρω τον διοικητή γιατί να είμαι μέσα στο στρατόπεδο?!? Γιατί να μην πάρο μετάθεση έξω από το σπίτι μου? Γιατί να μην πάρο 1 μηνα άγραφη? Κάνω κακό σε κάποιον? Εκμεταλλεύομαι τους άλλους? Όχι ρε φιλε αν έχεις βύσμα στο στρατό εννοείτε το χρησιμοποιείς και γλιτώνεις την σκατό παράνοια. Στο κάτω κάτω ας χώσουν τα εποπία..εγώ δεν έχω βύσμα και όσοι έχουν και δεν το βάζουν τους κράζω. Αυτοί που έχουν προβλήματα με τα βύσματα είναι αυτοί που δεν έχουν βύσματα. ο,τι να ναι... σε λιγο θα εξηγουμε τα αυτονοητα... τελος απο εμενα η συζητηση για τον πιο χαμενο χρονο της ζωης σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 ο,τι να ναι... σε λιγο θα εξηγουμε τα αυτονοητα...τελος απο εμενα η συζητηση για τον πιο χαμενο χρονο της ζωης σου. Ακριβώς και για αυτό ποιος ο λόγος να κάτσει εκεί μέσα ενώ έχει την επιλογή. Ναι φτάνε τα βύσματα που οι άλλοι κάνουν παραπάνω ώρες όχι ότι κανένας δεν παρουσιάζεται στην μαλακια. Κουνηθείτε λίγο σας παρακαλώ μπας και ξεκολλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Αυτό με το βύσμα πάντως δεν το κατάλαβα σοβαρά. Ναι στην δουλειά άμα ο άλλος έχει 3 πτυχία και εγώ κανένα okay πουστιά όταν εγώ έχω βύσμα και την περνώ. Μαλακια. Τώρα στο θέμα του στρατού, άμα εγώ ξέρω τον διοικητή γιατί να είμαι μέσα στο στρατόπεδο?!? Γιατί να μην πάρο μετάθεση έξω από το σπίτι μου? Γιατί να μην πάρο 1 μηνα άγραφη? Κάνω κακό σε κάποιον? Εκμεταλλεύομαι τους άλλους? Όχι ρε φιλε αν έχεις βύσμα στο στρατό εννοείτε το χρησιμοποιείς και γλιτώνεις την σκατό παράνοια. Στο κάτω κάτω ας χώσουν τα εποπία..εγώ δεν έχω βύσμα και όσοι έχουν και δεν το βάζουν τους κράζω. Αυτοί που έχουν προβλήματα με τα βύσματα είναι αυτοί που δεν έχουν βύσματα. Δεν εχεις παει στρατο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις