3DJIN Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 το προβλεπόμενο είναι να ξοδεύεις τις κανονικές άδειες κατά την διάρκεια της θητείας και να μην τις παίρνεις μαζεμένες στο τέλος...υπάρχουν όμως διοικητές που δεν το τηρούν αυτό, για αυτό είπα ότι είναι ανάλογα το στρατόπεδο/μονάδα... Δεν υπαρχει πουθενα τετοιου ειδους προβλεψη για την κανονικη αδεια,απλο:οποτε σε βολευει την αιτησαι. Πήγαινε στη μονάδα που ήμουν και θα δεις. Πέφτουν καμπάνες κ.λπ.. Γενικότερα 3DJIN, μη μπεις με τέτοια σκεπτικά, θα φας ξενέρες. Ο στρατός δεν έχει λογική. Μην γενικευεις την περιπτωση σου.Οσο για το δευτερο ενα θα σου πω : ο στρατος ειναι ευκολος η ζωη ειναι δυσκολη. 1
phanispal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δε γενίκευσα κάτι. Ξέρω όμως ότι η μία απ' τις μονάδες στις οποίες έπεσα, δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, αλλά υπάρχουν κι άλλες που σε υποχρεώνουν να πάρεις άδεια από την κανονική σου για να μην έχουν όλοι μέρες στο τέλος και αδειάσει η μονάδα. Δεν το λες και παράλογο απ' τη μία πλευρά, έτσι δεν είναι; 1
3DJIN Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 παραλογο ? Αν εγινε κατι τετοιο ειναι παρανομο.Εγω αυτο που προτεινω σε τετοιες περιπτωσεις ειναι αμεση επικοινωνια με το στρατολογικο γραφειο στο οποιο υπαγονται.
aris1986 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 παραλογο ? Αν εγινε κατι τετοιο ειναι παρανομο.Εγω αυτο που προτεινω σε τετοιες περιπτωσεις ειναι αμεση επικοινωνια με το στρατολογικο γραφειο στο οποιο υπαγονται. Kαι μενα ετσι μου κανανε και σε πολλους στον Εβρο. Αν υπηρετησες σε κανενα ΥΕΣ ναι λογικα θα επαιρνες οποτε ηθελες. Σε μας αρχιζε η περιοδος των αδειων. Με εμπλοκη φευγαμε με εμπλοκή γυρναγαμε!
olympiakosgate7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια. Χρονια πολλα σε ολους. Δεν εχω ιδεα απο οδηγηση και σκεφτομαι να δηλωσω οδηγος στον στρατο για να μαθω να οδηγαω. Να μαθω και κατι 9 μηνες που θα ειμαι μεσα. Ποιες ειναι οι αποψεις σας ??
Luciddream Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια. Χρονια πολλα σε ολους. Δεν εχω ιδεα απο οδηγηση και σκεφτομαι να δηλωσω οδηγος στον στρατο για να μαθω να οδηγαω. Να μαθω και κατι 9 μηνες που θα ειμαι μεσα. Ποιες ειναι οι αποψεις σας ?? θα σου έλεγα να μην το κάνεις.. ειναι και ανάλογα που θα είσαι βέβαια. η οδήγηση δεν ειναι παιχνίδι και όταν θα εχεις μεσα κανα διοικητη κτλπ τι θα του πεις? δεν ξέρω να οδηγάω..?? ή αν είσαι σε καμια αθήνα και πρέπει να κάνεις δρομολόγια μέσα στο κέντρο κάθε μέρα ? δεν θα την παλέψεις πίστεψε με... εδώ δεν την παλεύουμε εμείς που οδηγάμε 10+ χρόνια... ο οδηγός ειναι απτους λίγους που ασχολείται με την ειδικότητα του, και πρέπει να ειναι καλός σε αυτο που κάνει... επίσης συνήθως για οδηγούς παίρνουν αυτους που εχουν δίπλωμα, δεν σε ρωτάνε τι ειδικότητα θέλεις... 1
Gtr34 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Πρεπει να εχεις διπλωμα για να γινεις οδηγος .
olympiakosgate7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μου ειχαν πει οτι σου μαθαινουν. Ευχαριστω μαγκες. Καλες γιορτες.
Luciddream Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Πρεπει να εχεις διπλωμα για να γινεις οδηγος . δεν ξερω αν ειναι απαραίτητο για Ελλάδα, στην Κύπρο πάντως υπήρχαν άτομα με ειδικότητα οδηγού που δεν είχαν δίπλωμα... αυτοί απλά κάναν μια βδομάδα παραπάνω εκπαίδευση (φυσικά δεν γινόταν εκπαίδευση, απλά έτσι το λέγαν) 1
Luciddream Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Πριν καμιά 30αρια χρόνια. ? δεν ειπε να βγαλει διπλωμα, να μάθει να οδηγάει έιπε... αν αναφέρεσαι σε εμένα πάντως, αυτο που λέω έγινε πριν κανα 6μηνο
olympiakosgate7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δεν θελω να βγαλω διπλωμα. Το ξερω οτι δεν μπορεις να βγαλεις διπλωμα. ΑΠλη οδηγηση θελω να μαθω.
LongTom Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια. Χρονια πολλα σε ολους. Δεν εχω ιδεα απο οδηγηση και σκεφτομαι να δηλωσω οδηγος στον στρατο για να μαθω να οδηγαω. Να μαθω και κατι 9 μηνες που θα ειμαι μεσα. Ποιες ειναι οι αποψεις σας ?? Δεν υπάρχει περίπτωση. Οδηγός γίνεσαι όταν ξέρεις ήδη να οδηγάς-έχεις δίπλωμα,μάλιστα το προαπαιτούν. Αυτό που γράφεις ίσχυε πριν 30-40 χρόνια που ο πολύς λαός δεν είχε ιδέα από οδήγηση.
qsis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μπορεί να περάσει κάποιος από εκπαίδευση για οδηγός και ας μην έχει δίπλωμα, κατά πάσα πιθανότητα όμως θα κοπεί Τι εννοεις υποχρεωνουν; Αν δε θες στις δινουν και σε διωχνουν δια της βιας απο το στρατοπεδο αυτες τις μερες;Φυσικά, όπως επίσης και αν δεν μπορούν (δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες) δεν παίρνεις καμία άδεια, ούτε καν υποχρεωτική (ακραίο αυτό βέβαια)
phanispal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 παραλογο ? Αν εγινε κατι τετοιο ειναι παρανομο.Εγω αυτο που προτεινω σε τετοιες περιπτωσεις ειναι αμεση επικοινωνια με το στρατολογικο γραφειο στο οποιο υπαγονται. Ρε εγώ μαζί σου, αλλά αν φεύγει όλη η σειρά τις τελευταίες εβδομάδες πριν απολυθεί, πώς θα βγαίνουν οι υπηρεσίες; Από αυτή την άποψη και μόνο το θεωρώ εν μέρει λογικό. Τώρα αυτά περί επικοινωνίας με στρατολογικό γραφείο φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως δεν έχουν βάση έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις