NickTG Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Διασκεδαστικός γινεται οχι αντιπαθητικός. Βαζω στοιχημα στην δουλειά του αμα του πει ο διευθυντης να κάνει τουμπες στον διαδρομο θα τις εκανε και θα ελεγε και μαλιστα κιολας. Οποτε μη τσιμπάς. Ατυχέστατος παραλληλισμός και πραγματικά απορώ με ποια λογική τον χρησιμοποιεί κάποιος. Ο Star_Light σε άλλα θέματα κάνει χαρτιά για τον ΟΑΕΔ και στέλνει βιογραφικά σε εταιρίες. Σε αυτό είναι στο στρατό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) σε φαση stomp http://www.youtube.com/watch?v=Zu15Ou-jKM0 “προωθημένα” μουσικά πειράματα που περιελάμβαναν όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ακόμη και μπάλες μπάσκετ. http://www.onalert.gr/stories/goiteysan-oi-bandes-ton-enoplon-dynameon-pou-den-paizoun-mono-emvatiria Να ρωτήσω. 31.12 τελειώνει η αναβολή μου / στρατό ξηράς. Ξέρει κανείς πότε θα μπω; μπαινεις απο 10 μαρτη Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2013 από FarCry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μεσα στις μερες παω να κοψω την αναβολη.Με λιγη ψαχτικη στο ιντερνετ βλεπω οτι χρειαζεται να εχω το χαρτι της αναβολης,την ταυτοτητα και μια βεβαιωση σπουδων.Γνωριζετε εαν χρειαζεται κατι παραπανω; Καλημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δεν χρειάζεται κάτι άλλο απλά βγάλε μια φωτοτυπία την ταυτότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Η βεβαίωση να μην είναι έγχρωμη φωτοτυπία, να πας στην γραμματεία να την πάρεις και να σου βάλουν σφραγίδα και υπογραφή εκείνη την ώρα , εμένα δεν την δέχτηκαν την φωτοτυπία . Η φωτοτυπία της ταυτότητας νομίζω πρέπει να έχει σφραγίδα από την αστυνομία , πάρε ένα τηλέφωνο στην στρατολογία να ρωτήσεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδια δεν βρισκω πουθενα το χαρτι της αναβολης.Στο ιντερνετ διαβασα οτι δεν υπαρχει προβλημα εαν εχει βεβαιωση σπουδων απο την σχολη.Τηλεφωνα στην στρατολογια δεν σηκωνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 .Τηλεφωνα στην στρατολογια δεν σηκωνουν. δυστυχως πρεπει να πας απο εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδια δεν βρισκω πουθενα το χαρτι της αναβολης.Στο ιντερνετ διαβασα οτι δεν υπαρχει προβλημα εαν εχει βεβαιωση σπουδων απο την σχολη.Τηλεφωνα στην στρατολογια δεν σηκωνουν. Εγώ είχα πάει σε ΚΕΠ κρατώντας απλά μια φωτοτυπία της ταυτότητάς μου (μπορούν να σου βγάλουν εκεί ακριβές αντίγραφο, δε χρειάζεται να πας στην Αστυνομία) και βεβαίωση αποφοίτησης επειδή δεν είχε εκδοθεί ακόμα το πτυχίο μου. Υποθέτω πως και με βεβαίωση σπουδών θα είσαι κομπλέ. Το χαρτί της αναβολής δεν το είχα και ευτυχώς δε χρειάστηκε. Τα βρήκαν όλα από το PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ είχα πάει σε ΚΕΠ κρατώντας απλά μια φωτοτυπία της ταυτότητάς μου (μπορούν να σου βγάλουν εκεί ακριβές αντίγραφο, δε χρειάζεται να πας στην Αστυνομία) και βεβαίωση αποφοίτησης επειδή δεν είχε εκδοθεί ακόμα το πτυχίο μου. Υποθέτω πως και με βεβαίωση σπουδών θα είσαι κομπλέ. Το χαρτί της αναβολής δεν το είχα και ευτυχώς δε χρειάστηκε. Τα βρήκαν όλα από το PC. Βεβαιωση σπουδων χρησιμοποιησα και εγω προσφατα για την αναβολη,αρα επιβεβαιωνω το παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 τη βεβαίωση σπουδών τη θες για να μην περάσεις στρατοδικείο βασικά (τι έκανες τόσα χρόνια και δεν παρουσιαζόσουν) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 δεν πας στρατοδικείο, απλά σου χώνουν κατευθείαν +1 μήνα ο οποίος εξαγοράζεται με 90 euro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 καλά δε σου κάνουν και φάλαγγα, τυπική διαδικασία.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 καλά δε σου κάνουν και φάλαγγα, τυπική διαδικασία.. Πες τους τα ρε κομάντο να μην ανησυχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Τους λέω , αν και δεν έχω δει όλη τη διαδικασία πώς εξελίσσεται μέχρι τέλους είχα όμως παιδί στο κέντρο που για αυτό το λόγο του είχαν πει πώς θα περνούσε στρατοδικείο όταν θα πήγαινε στη μονάδα του στον Έβρο Αλλά λογικά αυτό που λέει ο thresh είναι Πάντως η βεβαίωση σπουδών αυτό το πράγμα εξυπηρετεί, τη βεβαίωση καλής χρήσης της αναβολής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 δεν πας στρατοδικείο, απλά σου χώνουν κατευθείαν +1 μήνα ο οποίος εξαγοράζεται με 90 euro... Kαλυτερα εναν Ssd φτηνό παρα 90 ευρουλακια στον στρατο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις