Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπεις πισω απο μια οθονη ολοι ειναι κριτες μα κανεις δεν θελει να ειναι κρινομενος,ουτε απλος θεατης.θελουν ολοι να φανουν,οτι κατι ειπαν σε καποιον.Μικροτητες τα λεω εγω αυτα και ατομα και για παιχνιδια.<br>

Οσο για το τι θα εκανε στη δουλεια του μην το ψαχνεις.Μπορει να ειναι αντιρρησιας και να μενει αεργος σαν αντιδραση στο κατεστημενο.Μιας και μας το παιζει αντιθετος

Διασκεδαστικός γινεται οχι αντιπαθητικός. Βαζω στοιχημα στην δουλειά του αμα του πει ο διευθυντης να κάνει τουμπες στον διαδρομο θα τις εκανε και θα ελεγε και μαλιστα κιολας. Οποτε μη τσιμπάς. 

Αυτο με την καμπάνα που σου ριχνουν οι ανωτεροι παιζει παντου οχι μονο στο στρατο. 

Ναι, θα έκανα τούμπες αλλά ευτυχώς δεν έχω τέτοιο διευθυντή.

"Στρατός"

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, θα έκανα τούμπες αλλά ευτυχώς δεν έχω τέτοιο διευθυντή.

"Στρατός"

attachicon.gifgarota_molhada_wet_girl_meme.jpg

Καλα οι τούμπες στον ιδιωτικο τομέα έχουν άλλες μορφές πιο πιασοκολέ τα ξέρεις τα έχεις ζησει. Οχι πως θα το έκανα θέμα τωρα αυτο γιατι παιρνει και άλλους η μπάλα και δεν φταινε σε κάτι αλλα επειδη μπηκες με το υφάκι να κράξεις τον άλλον που εκανε τη θητεια του οπως επρεπε και γουσταρε.

Δημοσ.

Μιας και παρουσιαζομαι λογικα τον Ιανουαριο,γνωριζει κανεις αν υπαρχει θεμα με αδειες για να δωσω μαθημα στη σχολη την εξεταστικη?? Και ισχυει οτι οι μονες επιλογες αυτη την στιγμη ειναι Εβρο,Πευκο και Κυπρο??

Δημοσ.

Καλα οι τούμπες στον ιδιωτικο τομέα έχουν άλλες μορφές πιο πιασοκολέ τα ξέρεις τα έχεις ζησει. Οχι πως θα το έκανα θέμα τωρα αυτο γιατι παιρνει και άλλους η μπάλα και δεν φταινε σε κάτι αλλα επειδη μπηκες με το υφάκι να κράξεις τον άλλον που εκανε τη θητεια του οπως επρεπε και γουσταρε.

Την έκανε όπως έπρεπε αλλά μην μας λέει και τέτοια πράγματα.Πιο πολύ μαζοχιστικά μου ακούγονται.

Δημοσ.

Μιας και παρουσιαζομαι λογικα τον Ιανουαριο,γνωριζει κανεις αν υπαρχει θεμα με αδειες για να δωσω μαθημα στη σχολη την εξεταστικη?? Και ισχυει οτι οι μονες επιλογες αυτη την στιγμη ειναι Εβρο,Πευκο και Κυπρο??

Αν εισαι Αθηναιος δηλωσε επιτοπου ειδικες δυναμεις για να σε στειλουν Πευκο. Απο εκει αν θες πεζικο, δηλωνεις οταν σου πουν.

Κριμα ειναι να σε στειλουν καμια Τριπολη, Καλαματα και να μην πηγαινεις σπιτι σου στις εξοδους :P

Φεβρουαριο θες να δωσεις μαθημα; Αναλογως τον λοχαγο ειναι. Σε εμας στο Πευκο εδωσαν σε ενα παιδι 1 αδεια για μαθημα που εδινε.

Για παραπανω μαθηματα δε νομιζω να του εδιναν.

Δημοσ.

Το κακο με τον στρατο απο οσα διαβαζω εδω/ακουω απο γνωστους που εχουν παει ειναι οτι δυστηχως δεν υπαρχει μετρον αριστον. Δηλαδη ή θα σου πουν οτι περασαν χαλια γιατι τους τρεχανε ολη την ωρα ή οτι περασανε ζωη και κοτα. Σπανια να σου πει καποιος οτι ’’και τις ασκησεις μας κανανε σε λογικα πλαίσια,και μαθαμε νεα πραγματα.  

Αν εισαι Αθηναιος δηλωσε επιτοπου ειδικες δυναμεις για να σε στειλουν Πευκο. Απο εκει αν θες πεζικο, δηλωνεις οταν σου πουν.

Κριμα ειναι να σε στειλουν καμια Τριπολη, Καλαματα και να μην πηγαινεις σπιτι σου στις εξοδους :P

Φεβρουαριο θες να δωσεις μαθημα; Αναλογως τον λοχαγο ειναι. Σε εμας στο Πευκο εδωσαν σε ενα παιδι 1 αδεια για μαθημα που εδινε.

Για παραπανω μαθηματα δε νομιζω να του εδιναν.

Βασικα λογω των αποστασεων και αλλοι μου προτειναν ειδικες δυναμεις ή Κυπρο(λογω αποστασης αεροπλανου).Βεβαια για ειδικες δυναμεις δεν γνωριζω με εκπαίδευση τι παιζει.

Δημοσ.

Το κακο με τον στρατο απο οσα διαβαζω εδω/ακουω απο γνωστους που εχουν παει ειναι οτι δυστηχως δεν υπαρχει μετρον αριστον. Δηλαδη ή θα σου πουν οτι περασαν χαλια γιατι τους τρεχανε ολη την ωρα ή οτι περασανε ζωη και κοτα. Σπανια να σου πει καποιος οτι ’’και τις ασκησεις μας κανανε σε λογικα πλαίσια,και μαθαμε νεα πραγματα.  

Που ειναι το παραλογο? να εισαι 25 χρονων και να πάρεις 50 καμψεις την ημέρα ή να τρεξεις 4-5 χιλιομετρα? νταξ αν εχεις θέματα υγειας δεν το επιλεγεις που και παλι και θεματα να εχεις μπορεις να αθληθεις ετσι. Εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις. 

Δημοσ.

Που ειναι το παραλογο? να εισαι 25 χρονων και να πάρεις 50 καμψεις την ημέρα ή να τρεξεις 4-5 χιλιομετρα? νταξ αν εχεις θέματα υγειας δεν το επιλεγεις που και παλι και θεματα να εχεις μπορεις να αθληθεις ετσι. Εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις. 

Δεν ειμαι κατα της αθλησης,παρολο που δεν ειμαι τοσο γυμνασμενος λόγω σχολης εκτως Αθηνων. Όπως ανεφερα ειναι απλα το τι ακουω/διαβαζω απο αλλους που εχουν παει με ισως μεγαλη καποιες φορες υπερβολη σε αυτα που λενε :P

Δημοσ.

Σου ειπα να δηλωσεις ειδικες δυναμεις (επιτοπου στα χαρτια οταν κοψεις την μεταθεση) ακομα και αν θες να πας πεζικο.

Θα πας στο Πευκο -για εμας τους Αθηναιους βολευει μιας και ειναι διπλα  στα σπιτια μας- και απο εκει θα δηλωσεις μετα οτι θες να πας πεζικο. Με το που ορκιστεις, σου ερχεται η μεταθεση και σε στελνουν πεζικο.

Απλα οι περισσοτεροι νομιζουν οτι επειδη επελεξαν στην αρχη ειδικες δυναμεις, θα μεινουν και μονιμα εκει περα.

Μεχρι και πριν να ορκιστεις, ανετα αλλαζεις τα χαρτια για πεζικο (στο λενε καθημερινα στην αναφορα του Πευκου βασικα).

Το καλο ειναι οτι θα κανεις 1 μηνα θητειας κοντα στο σπιτι σου και δεν θα αναγκαστουν και οι δικοι σου να τρεχουν ποσα χλμ (πχ Γιαννενα ορκιστηκε ο αδερφος μου), απλα για μια μερα ορκομωσιας.

Δημοσ.

Ναι επειδη θελουν να εισαι ανέκφραστος. Απαγορευονται τα υφάκια και αμα στραβωνεις αρχιζουν τα "Αν δεν σ αρεσει παραιτησου ειναι ευκολο και σηκωνεσαι και φευγεις δεν σε φεραμε με το ζορι εδω μεσα ξερεις που ειναι η πυλη..." 

Τελειως γυμνος στο χιονι? κανατε και τέτοια πράγματα εμας δεν το ζορισαν τοσο ευτυχώς. :P

Θα εβγαινα εξαιρουμενος για κανα θεραπευτηριο χαχαχα 

χαχαχα οχι τελείως , μονο τα κάτω

Δημοσ.

Βασικα λογω των αποστασεων και αλλοι μου προτειναν ειδικες δυναμεις ή Κυπρο(λογω αποστασης αεροπλανου).Βεβαια για ειδικες δυναμεις δεν γνωριζω με εκπαίδευση τι παιζει.

απο κυπρο σε 2 ωρες εισαι σπιτι σου παντως... και πολύ σου λέω. οι ειδικές δυνάμεις που κολάνε?  αν θέλεις να περάσεις ζωή και κότα να πάς διαβιβάσεις.. η κανα ερευνας και πληροφορικης αν εχεις κανα πτυχιο βύσμα..  επισης αν πας εβρο σε 5 μήνες γυρνας αθήνα... κύπρο θα κάτσεις μεχρι το 8μηνο...

edit: αν βεβαια εχεις βύσμα θα πρότεινα να σε κρατήσει κατευθείαν χαιδάρι, να μην πας καθόλου παραμεθώριο :P

θα κανεις και παρεα με τα αλλα βυσματα εκει μέσα και θα σε πηγαινει συνήθως 2+ εξω, 1 μέσα

edit2: εγώ στην κύπρο πήρα 12 μέρες φοιτητική όπως και πολλοί άλλοι. αλλα την δεύτερη εξεταστική την έχασα γιατι δεν υπήρχαν άτομα για να πάρω άδεια. αλλιώς θα μου δίναν

Δημοσ.

Καλημερα κ απο μενα.Τι ασχολεισαι τωρα με τον ακυρο;Αν δεν του αρεσε ο στρατος και το βγαζει πανω μου αυτος ρεζιλευεται.Ακους εκει μαζοχιστικα χαχαχαχαχαχαχα!!Αν δεν σου αρεσει κατι κραζεις αυτο το κατι και οχι καποιον που του αρεσε,γιδοβοσκοι απολιτιστοι και το κλασσικο,κακομαθημενοι.

Χαχαχαχα!!!

Ωραιοι οι spetznaz αλλα ολιγον τι καφροι...

Δημοσ.

Το παράλογο είναι να δουλεύεις από της 6 το πρωί μέχρι την δύση του ήλιου στους 37 βαθμούς, ενώ τα στελέχη φεύγουν  νωρίτερα για να γλιτώσουν την ζεστή , να πρέπει να πληρώσεις για να πιεις παγωμένο καθαρό νερό , να σου απαγορεύουν να ξαπλώσεις το μεσημέρι και το βράδυ να έχεις μόνο 4 ώρες σπαστές  για να κοιμηθείς  και μετά από αυτά να έχεις τον κάθε επαγγελματία κομάντο να σε στέλνει για κάμψεις και τρέξιμο .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...