Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλεον πολυ i four καταστασεις.ορκιζοταν ξαδερφος μου και ξενερωσα ασχημα με οσα μου ειπε.αν και απο την τελευταια σειρα που εβαλα εγω ελαφρυναν λιγο.βλεπεις εγινε θεμα στο πανελληνιο επειδη κουρεψαν εναν νεο στην ψιλη με την θεληση του αλλα επειδη δεν του αρεσε μετα πηρε λητους και δεμενους σε υπουργεια και τα γαμησε ολα...και επισης εμαθα πως η οικογενεια των ε.δ. δεν υπαρχει πια.κλεβουν πολυ λεει εκει μεσα...σε εμας δεν γινοταν τετοια...αν φας σκατο μαζι με καποιον οσο κωλοπαιδο και να εισαι δεν τον κλεβεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρεπει να τα φτιαξει τα γονατα του ομως , νεο παιδι ειναι. Αν τωρα εχει προβληματα οταν θα μεγαλωσει τι θα κανει?

Με το που τελειώσω θα το ψάξω πιο πολύ το θέμα γιατί αυτό ακριβώς μου έχουν πει πολλά άτομα και πρόσφατα και ο διοικητής μου που έχει το ίδιο θέμα και ένας γνωστός μας που τώρα είναι απόστρατος.

Δημοσ.

Το στρατοπεδο δεν μπορω να πω,εκτος απο 2-3 καινουργια αδεσποτα εχει μεινει ιδιο...εδειχνα στους δικους μου τα μερη που ειχα τσιμπησει πενηνταρες...και ναι τσιμπισα και πανω απο καλλιοπη και δεν κλαφτηκα.

• Like 1
Δημοσ.

Με το που τελειώσω θα το ψάξω πιο πολύ το θέμα γιατί αυτό ακριβώς μου έχουν πει πολλά άτομα και πρόσφατα και ο διοικητής μου που έχει το ίδιο θέμα και ένας γνωστός μας που τώρα είναι απόστρατος.

Οι διοικητες και οι μονιμοι ολοι έχουν θεματα απο τις σούστες που βαράνε. Αυτο στο ειπα γιατι ειναι πολυ καλο να αθλησαι. Να ξερεις χωρις αθληση εισαι ενας λαπάς και μισος και μην παρεξηγηθεις αυτη ειναι η αληθεια. Λαπας σε ολα τα επιπεδα , υγεια - εμφανιση - ψυχη κτλπ. πηγαινε να κοιταξεις τα γονατα σου τωρα σε κανα στρατιωτικο γιατρο (ειναι καλοι) και δες τι θα κανεις. Στην τελικη κανε κολυμβηση.

Το στρατοπεδο δεν μπορω να πω,εκτος απο 2-3 καινουργια αδεσποτα εχει μεινει ιδιο...εδειχνα στους δικους μου τα μερη που ειχα τσιμπησει πενηνταρες...και ναι τσιμπισα και πανω απο καλλιοπη και δεν κλαφτηκα.

Καλα έκανες... ΨΥΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! 

Κάμψεις με μπουνιές πανω σε ασφαλτο με χαλικάκι μέσα.... :P

γονατιζεις κυριολεκτικα 

Ολα αυτα που περιγραφεις στη ΣΕΑΠ εγιναν???

Οχι. Ειμαι μόνιμος οχι έφεδρος.

Δημοσ.

Κανεις ομως ενδυναμωση ;) απλα πολλοι δεν τον βλεπουν σαν παιχνιδι τρελιτσας και παραπονιουνται...<br>

Το καλυτερο,ερπηση σε λασπονερα χειμωνιατικα στα πεν.Και καμπανα επειδη ειχαμε λερωθει μετα.<br>

Γελασα...<br>

Γελασανε και αλλοι 2-3.<br><br>

Κερδισαμε πενηντα και 5 κρατηση χχαχαχα<br>

Πολυ ιστορια ο στρατος.μου αρεσε και εχω τον κολλητο μου απο τοτε.βραχος διπλα μου

Πρεπει να τα φτιαξει τα γονατα του ομως , νεο παιδι ειναι. Αν τωρα εχει προβληματα οταν θα μεγαλωσει τι θα κανει?

Δεε αν γινεται κατι οσο υπηρετεις...

Δες αν γινεται κατι οσο υπηρετεις...
Δημοσ.

Κανεις ομως ενδυναμωση ;) απλα πολλοι δεν τον βλεπουν σαν παιχνιδι τρελιτσας και παραπονιουνται...<br>

Το καλυτερο,ερπηση σε λασπονερα χειμωνιατικα στα πεν.Και καμπανα επειδη ειχαμε λερωθει μετα.<br>

Γελασα...<br>

Γελασανε και αλλοι 2-3.<br><br>

Κερδισαμε πενηντα και 5 κρατηση χχαχαχα<br>

Πολυ ιστορια ο στρατος.μου αρεσε και εχω τον κολλητο μου απο τοτε.βραχος διπλα μου

Δεε αν γινεται κατι οσο υπηρετεις...

Δες αν γινεται κατι οσο υπηρετεις...

Έτσι. Δεν επιτρέπεται το γέλιο μονο την ελευθερη ώρα :P το γέλιο μακραίνει την ζωή φιλε αλλα μικραίνει την εξοδο σου χαχαχαχ 

σε εμας μια μερα ειχε γινει μλκια και ξερεις τι παθαμε? μας βαλανε και κοψαμε γυρα ολη την πλατεια με παπάκια και τα οπλα στα χερια τα ξερεις τα παπακια εχεις κανει ποτε? μετα αφου γυρισαμε μας ριξανε για κάμψεις και αλλα πολλα. 

Δημοσ.

Ωχ η μεση μου...ααχαχαχα τι τραβαμε και εμεις οι χορευτριες

Ωχ η μέση σου? χαχαχαχαχ σηκω ορθιος τοτε με τα χερια ψηλά και βιδωνε λάμπες!!!!

Δημοσ.

Τί βλέπω εδω μέσα!

Έρχεται ο άλλος ο stratokavlen και μας λέει πως του άρεσε που έμπαινε στα λασπόνερα και μετά έτρωγε και καμπάνα.

Δημοσ.

Οχι εξυπνε δεν ειμαι στρατοκαυλος.Απλα τις φασεις που περασα τις θυμαμαι και γελαω και αναπολω τις μερες ανελεητης μαλ@κινσης τοτε.Και το αρθρο λεγεται στρατος.Αν θες να δεις κατι διαφορετικο εχει και αλλα θεματα.

Μα γιατι παντα καποιος κραζει κατι;Ειναι στη φυση μας ε;Να γινομαστε αντιπαθητικοι....κριμα

Δημοσ.

Οχι εξυπνε δεν ειμαι στρατοκαυλος.

Μην το ξαναπεις αυτό, πιπέρι!

Αναπαραγω τα λεγομενα σου,σε απλα Ελληνικα.Ορεξη εχεις τωρα;
Δημοσ.

Οχι εξυπνε δεν ειμαι στρατοκαυλος.Απλα τις φασεις που περασα τις θυμαμαι και γελαω και αναπολω τις μερες ανελεητης μαλ@κινσης τοτε.Και το αρθρο λεγεται στρατος.Αν θες να δεις κατι διαφορετικο εχει και αλλα θεματα.

Μα γιατι παντα καποιος κραζει κατι;Ειναι στη φυση μας ε;Να γινομαστε αντιπαθητικοι....κριμα

Διασκεδαστικός γινεται οχι αντιπαθητικός. Βαζω στοιχημα στην δουλειά του αμα του πει ο διευθυντης να κάνει τουμπες στον διαδρομο θα τις εκανε και θα ελεγε και μαλιστα κιολας. Οποτε μη τσιμπάς. 

Αυτο με την καμπάνα που σου ριχνουν οι ανωτεροι παιζει παντου οχι μονο στο στρατο. 

• Like 1
Δημοσ.

Βλεπεις πισω απο μια οθονη ολοι ειναι κριτες μα κανεις δεν θελει να ειναι κρινομενος,ουτε απλος θεατης.θελουν ολοι να φανουν,οτι κατι ειπαν σε καποιον.Μικροτητες τα λεω εγω αυτα και ατομα και για παιχνιδια.<br>

Οσο για το τι θα εκανε στη δουλεια του μην το ψαχνεις.Μπορει να ειναι αντιρρησιας και να μενει αεργος σαν αντιδραση στο κατεστημενο.Μιας και μας το παιζει αντιθετος

Δημοσ.

Βλεπεις πισω απο μια οθονη ολοι ειναι κριτες μα κανεις δεν θελει να ειναι κρινομενος,ουτε απλος θεατης.θελουν ολοι να φανουν,οτι κατι ειπαν σε καποιον.Μικροτητες τα λεω εγω αυτα και ατομα και για παιχνιδια.<br>

Οσο για το τι θα εκανε στη δουλεια του μην το ψαχνεις.Μπορει να ειναι αντιρρησιας και να μενει αεργος σαν αντιδραση στο κατεστημενο.Μιας και μας το παιζει αντιθετος

Ειδικες δυναμεις μου ειπες οτι ησουν εσυ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...