Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν τρώς το σώμα σου επειδη δεν έχει τι να κάψει καιει τους μύς ...

Επίσης όταν εισαι νέος απαγορευεται να πάς στο ΚΨΜ οποτε θές. Άρα δεν έχει τυρόπιτες και τέτοια 

Τα όρια σου τα δοκιμάζεις σε καμια άσκηση οχι στο τρέξιμο, εκει ειναι καθαρά θέμα φυσικης κατάστασης

Eίχε εγέρσεις, πινγκ πονγκ, τοπ , μπεργκινάδα κ πολλα αλλα 

Eμεις δεν ειχαμε ΚΨΜ μας ταιζαν απο μονοι τους αρκετά. 

χαχαχα τι μου θυμιζεις τωρα... κατάαααααακληση ... πααααμε τελειώνετεεεεε ακομα έτσι ειστε? ........... τοοοοοοπ ευπειθως αναφερω ..... μπλα μπλα ειμαι ο ταδε με αριθμο γενικου μητρωου ΔΙΑΤΑΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ .... και μετα απο λιγο έεεεγερση και τρεχαμε σαν τους τρελους εξω πεφταμε για καμψεις χοροπηδουσαμε ολη νυχτα και φωναζαμε συνθηματα. Πλακα ειχε. :D

το πινγκ πονγκ τι ειναι? εμεις καναμε καγκουρο (εκει επρεπε να προσεξεις για τα γονατα , παπακια , καμψεις , καθισματα , επιτοπου τροχαδην , προτεινατε ανατεινατε με το οπλο και αλλα).

Τα ορια σου τα δοκιμαζεις και στις συνθηκες πχ με το κρυο αλλα και με την αλλαγη στις συνηθειες και την συμπεριφορα ξαφνικα πηγαινεις σε ενα μερος οπου ολα ειναι τέντα και δεν υπάρχουν αστεια και πλάκες και χαλαρότητες. Πρεπει να προσεχεις πως μιλας στον ανώτερο. Σε παρακολουθουν συνεχεια μηπως πηγαινεις βάδιν εισαι μονιμως σε υπερενταση μην αργησεις να προλαβεις να γυαλιστεις να φτιαξεις στολή να στρωσεις κρεβατι να κάνεις λουτρο (μετα την γυμναστικη την πρωινη) και να ξυριστεις μεσα σε 10 λεπτά ολα αυτα αν οχι υπάρχει προβλημα στην επιθεωρηση. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Tι μου θυμιζετε ρε παιδια που ημουν στο φυλακιο ανοιγα το ψυγειο πρωι γαλα με dolce κρουασαν και εβλεπα Παπαβασιλειου....

Το έχουμε ξαναπει. Οποιος δεν επιλέγει τον στρατο κακως τον παιδευουν ακομα και με τις αγγαρειες. Για μενα το καλυτερο θα ηταν να γινει επαγγελματικος και να γινεται σωστα και να πηγαινει οποιος θέλει. Βεβαια κατι που κανεις δεν λέει ειναι οτι ακομα και αυτο δηλαδη να καθεσαι στο φυλάκιο και να χαζευεις ενω οι αλλοι τρέχουν και απο μεσα σου να λες χαχαχ τι μαγκας ειμαι εγω που αραζω και τα κοροιδα τρέχουν :P ειναι συνταξιμο λαμβανεται υποψιν δηλαδη ετσι δεν ειναι?

Eιναι ο ένας στην μια άκρη κ ο άλλος στην άλλη , τρέχεις στον ένα λεει πινγκ , τρέχεις στον άλλον λέει πονγκ ...ε και παιζουν πινγκ πονγκ

xaxaxaxa ε σιγα δεν ειναι δυσκολο αυτο. Τα πιο ζορικα ειναι τα καγκουρο και τα καθισματα γιατι αν δεν εχεις γυμνασμενα ποδια ή δεν προσεξεις μπορει να παθεις ζημιά. Η μπεργκιναδα τι ειναι που ειπε? Ουτε οι εγερσεις ειναι δυσκολες απλα γινονται το βραδυ που τα εχεις φτυσει ολη την ημέρα και θες απλα να κανεις ενα λουτρο και να την πέσεις. Μας ειπαν οτι ειναι σε κατασταση πυρκαγιας να έχεις σηκωθει και να εχεις ντυθει μεσα σε ένα το πολυ δυο λεπτά για να μην αργησεις και καεις ζωντανος. 

Μπεργκιναδα ειναι οι καμψεις και γενικα ολες οι ασκησεις που θα μπορουσε να κανει κανεις + του οτι θα εχει και το μπεργιν στην πλατη.Τρελο ξεκωλωμα αλλα πολυ γελιο.

Στιβος θαλαμου ηταν παλι καλος...καθαριζαμε και κατω απο τα κρεβατια παιζοντας χαχαχαχα.

Και τι δεν θα εδινα να ξαναπηγαινα αποβαση Χιο και ανταρτη στον Εβρο!Μεχρι και βυσμα θα εβαζα να με παρουν για καμια ασκηση αλλα εχω λευκο χαρτι δυστυχως.

Χειμερινη οχι....απο μακρια!Πολυ κρυο ρε παιδακι μου,εγω ειμαι καλοκαιρινος τυπος.Αν και ηταν ωραιο τη νυχτα στο περιπολο να γινεσαι χιονανθρωπος χαχαχαχα και ο σακος του στρατου πολυ ζεστος ρε παιδες...εβγαζα σπυρια και εξω ειχε -3

• Like 1

Μπεργκιναδα ειναι οι καμψεις και γενικα ολες οι ασκησεις που θα μπορουσε να κανει κανεις + του οτι θα εχει και το μπεργιν στην πλατη.Τρελο ξεκωλωμα αλλα πολυ γελιο.

Στιβος θαλαμου ηταν παλι καλος...καθαριζαμε και κατω απο τα κρεβατια παιζοντας χαχαχαχα.

Και τι δεν θα εδινα να ξαναπηγαινα αποβαση Χιο και ανταρτη στον Εβρο!Μεχρι και βυσμα θα εβαζα να με παρουν για καμια ασκηση αλλα εχω λευκο χαρτι δυστυχως.

Χειμερινη οχι....απο μακρια!Πολυ κρυο ρε παιδακι μου,εγω ειμαι καλοκαιρινος τυπος.Αν και ηταν ωραιο τη νυχτα στο περιπολο να γινεσαι χιονανθρωπος χαχαχαχα και ο σακος του στρατου πολυ ζεστος ρε παιδες...εβγαζα σπυρια και εξω ειχε -3

Το κρυο ουτε εγω το άντεχα. Μας έβγαζαν να κάνουμε ασκησεις με την εργασιας ενα φανελακι και το πουκαμισακι και εξω ειχε 5-10 βαθμους. Σε κάποια φάση έρχεται ενας εκπαιδευτης και λεει τι εγινε εδω τι υφακια ειναι αυτα? κρυωνετε? και ενας λεει λιγο χαχαχαχα και μας πηρε ο διαολος. Ευτυχως καποιες φορες μας αφηναν να φοραμε μπουφαν. Αλλα φαγαμε πολυ κρυο ρε φιλε. 

Ποσες φορες καθομουν στον λοχο και ελεγα απο μεσα μου οταν μας ξυριζε ο κρυος αερας ΜΑΚΑΡΙ να ειχαμε 38 βαθμους και ας ιδρωναμε ... την ζεστη την αντεχω το κρυο οχι τοσο. 

Η Χειμερινή είναι η χειρότερη άσκηση, ξυπνουσα ανα μισή ώρα απο το κρύο, άσε που κάθε πρωι ήθελαν γυμναστική χωρίς ρουχα στο χιόνι και έπρεπε να βγάζω 10 μπλουζες και 3 παντελόνια που φορουσα

Κλασσικα δεν πρεπει να κρυωνουν τα κομαντα.μονο αυτο μου την εσπαγε.Αλλο δεν κρυωνουν και αλλο δεν το δειχνουν.Εμας μας βαζανε οταν ειχε κρυο κατι Εφεδροι να λεμε το "δεν κανει κρυο στην Ελλαδα" και απο την μια ηταν καλο γιατι γελουσαμε και ξεχνιομασταν

Που ησασταν εσεις παιδια και τι σειρουλες;

Κλασσικα δεν πρεπει να κρυωνουν τα κομαντα.μονο αυτο μου την εσπαγε.Αλλο δεν κρυωνουν και αλλο δεν το δειχνουν.Εμας μας βαζανε οταν ειχε κρυο κατι Εφεδροι να λεμε το "δεν κανει κρυο στην Ελλαδα" και απο την μια ηταν καλο γιατι γελουσαμε και ξεχνιομασταν

Που ησασταν εσεις παιδια και τι σειρουλες;

Ναι επειδη θελουν να εισαι ανέκφραστος. Απαγορευονται τα υφάκια και αμα στραβωνεις αρχιζουν τα "Αν δεν σ αρεσει παραιτησου ειναι ευκολο και σηκωνεσαι και φευγεις δεν σε φεραμε με το ζορι εδω μεσα ξερεις που ειναι η πυλη..." 

Η Χειμερινή είναι η χειρότερη άσκηση, ξυπνουσα ανα μισή ώρα απο το κρύο, άσε που κάθε πρωι ήθελαν γυμναστική χωρίς ρουχα στο χιόνι και έπρεπε να βγάζω 10 μπλουζες και 3 παντελόνια που φορουσα

Τελειως γυμνος στο χιονι? κανατε και τέτοια πράγματα εμας δεν το ζορισαν τοσο ευτυχώς. :P

Θα εβγαινα εξαιρουμενος για κανα θεραπευτηριο χαχαχα 

Παιδια εγω μιλάω για εκπαιδευση δοκιμων μονιμων αξιωματικων οχι για θητεια. 

Αξιωματικός ειμαι εγώ.

ΥΓ Δεν θα σας πω που για ευνοητους λογους. 

Παιδια εγω μιλάω για εκπαιδευση δοκιμων μονιμων αξιωματικων οχι για θητεια. 

Αξιωματικός ειμαι εγώ.

ΥΓ Δεν θα σας πω που για ευνοητους λογους. 

Ολα αυτα που περιγραφεις στη ΣΕΑΠ εγιναν???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...