Giorgos09 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Οπως λεει το επανω ποστ η τελευταια εσσο μπηκε στις 11. Και η επομενη στις 11 θα μπει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 20 Γεναρη νομιζω πως μπαινει η επομενη εσσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδες. Παρουσιαστηκα Μεγαλο Πευκο 11/11. Ειχα επιλεξει ειδικες δυναμεις μιας και εχω τρελα με γυμναστικη κλπ. Τελικα μετα απο εναν μηνα εκει μεσα, με ξενερωσαν τοσο πολυ (δεν καναμε τιποτα απολυτως) που επελεξα πεζικο για να παω να βγαλω απλα την θητεια μου χωρις ζορια κλπ. 2 Ιανουαριου λοιπον παρουσιαζομαι Αυλωνα, μετα την αδεια που πηραμε σημερα, και μετα φευγω για Κυπρο. Με στελνουν 5η ΕΜΑ -τεθωρακισμενα μου ειπαν οτι εχει μονο εκει- και εχω ως ειδικοτητα 'οδηγος μεσου αρμ'. Βασει ειδικοτητας, τι θα κανω εγω δηλαδη; Επισης εχει καποιος εμπειρια απο 5η ΕΜΑ; Χριστοφορε δεν μας ρωταγες, πριν επιλεξεις ΕΔ? Οχι πως ΠΖ δεν θα σιχαθεις την ζωη σου... (Πολυ φοβαμαι οτι σε λιγο) μπορει να τραγουδας, το γνωστο μας σουξε "ποσο μισω...το πεζικο!" Επισης Κυπρος κ.λπ., δεν σημαινει διχως ζορια...εκτος και βρεθεις ξερωγω ταχυδρομικο σωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Με στελνουν 5η ΕΜΑ -τεθωρακισμενα μου ειπαν οτι εχει μονο εκει- και εχω ως ειδικοτητα 'οδηγος μεσου αρμ'. Βασει ειδικοτητας, τι θα κανω εγω δηλαδη; Μετά το ΣΠΕΝ θα περάσεις εκπαίδευση ειδικότητας. Ως οδηγός είναι αυτονόητο το τι θα κάνεις! Αν δεν κάνω λάθος σε άρμα τύπου M-48 θα σε βάλουν. Εντάξει, μη φανταστείς ότι θα λιώσεις μέσα στο άρμα, κυρίως θα κάνετε θεωρητικά μαθήματα και θα το πάτε καμία μικρή βόλτα σε συγκεκριμένους χώρους. Από εκεί και πέρα θα έχεις τα κλασσικά καθήκοντα: Υπηρεσίες (σκοπιές και περίπολα), συντήρηση των οχημάτων, καθαριότητες. Οπως λεει το επανω ποστ η τελευταια εσσο μπηκε στις 11. Και η επομενη στις 11 θα μπει; Γύρω στις 11 να περιμένεις. Κάποιοι ίσως κληθούν π.χ. στις 10, κάποιοι άλλοι στις 12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) που επελεξα πεζικο για να παω να βγαλω απλα την θητεια μου χωρις ζορια κλπ. 2 Ιανουαριου λοιπον παρουσιαζομαι Αυλωνα, μετα την αδεια που πηραμε σημερα, και μετα φευγω για Κυπρο.Με στελνουν 5η ΕΜΑ -τεθωρακισμενα μου ειπαν οτι εχει μονο εκει- και εχω ως ειδικοτητα 'οδηγος μεσου αρμ'. Βασει ειδικοτητας, τι θα κανω εγω δηλαδη; Επισης εχει καποιος εμπειρια απο 5η ΕΜΑ; Για Κυπρο και Πεζικο, δεν ξερω να σου πω κατι πιο συγκεκριμενο/πληροφορια, οχι ως προς το σημερα, οσο παντως βρισκομουν @ ΚΕΝ ΠΖ, οσοι γυριζανε απο Κυπρο, ηταν μαλλον (αρκετα) ταλαιπωρημενοι, η τουλαχιστον ετσι φαινοντουσαν.... Οποτε τη Κυπρο, θεωρουσαμε χειροτερη τοποθετηση κι απο Εβρο! Εισαι Μηχανοκινητο Πεζικο ή Τεθωρακισμενα? Το Μηχανοκινητο ΠΖ τρεχει πολυ & ειναι διαρκες χωσιμο [Τουλαχιστον το πολυ επανω = βορειο Εβρο μηχανοκινητο που ηξερα και στη χρον περιοδο 2004-2006] Οχι πως τα ΤΘ/μαυροι ειναι καλυτερα... (Η τελευταια μου, κουφη ειδικοτητα, ητανε λεει οδηγος αρματος) Edit: νό μάνι, χάνει! τελος το καποτε οικονομικο κινητρο (?!) για Κυπρο, φαινεται να 'χει αντιστραφει/αλλαξει εντελως σημερα http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2012/12/200.html http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2013/09/blog-post_2671.html Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2013 από TheDevilMayCare Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδες. Παρουσιαστηκα Μεγαλο Πευκο 11/11. Ειχα επιλεξει ειδικες δυναμεις μιας και εχω τρελα με γυμναστικη κλπ. Τελικα μετα απο εναν μηνα εκει μεσα, με ξενερωσαν τοσο πολυ (δεν καναμε τιποτα απολυτως) που επελεξα πεζικο για να παω να βγαλω απλα την θητεια μου χωρις ζορια κλπ. 2 Ιανουαριου λοιπον παρουσιαζομαι Αυλωνα, μετα την αδεια που πηραμε σημερα, και μετα φευγω για Κυπρο. Με στελνουν 5η ΕΜΑ -τεθωρακισμενα μου ειπαν οτι εχει μονο εκει- και εχω ως ειδικοτητα 'οδηγος μεσου αρμ'. Βασει ειδικοτητας, τι θα κανω εγω δηλαδη; Επισης εχει καποιος εμπειρια απο 5η ΕΜΑ; Δηλαδη ποιο ειναι το καθημερινο προγραμμα στις ΕΔ ? Πριν να ορκιστείς. Τι σε ξενερωσε ακριβως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Στο Πευκο γενικά δεν κάνουν και πολλά, Γυμναστική θα είχε ο φίλος στα ΠΕΝ μετά δηλαδή την βασική Το κανονικό πρόγραμμα ξεκινάει πρωι κατα 6 κατι αν θυμάμαι καλά Γυμναστική Πρωινό Εκπαιδευση Μεσημεριανό Πρωινή Ανάπαυση Γυμναστική Έξοδος- Σκοπιά Ανάπαυση Τώρα αυτά πριν 4 χρόνια που πήγα εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχως δεν εχω το στρατιωτικο αριθμο μου για να μαθω απο το αναλογο λινκ ποτε παρουσιαζομαι. Βρηκα ομως αυτη την ανακοινωση. http://www.stratologia.gr/pdf/edyetha_sj_2014_1.pdf Ειμαι γεννηθης το ετος 1989 και διεκοψα την αναβολη μου 31 Οκτωμβριου 2013. Αρα πρεπει να παρουσιαστω μεταξυ 20-23 Ιανουαριου; Πηγα στο αρμοδιο Τ.Α. αλλα δεν εχει ελθει σημειωμα καταταξης. Συγγνωμη που ρωταω για να μαθω πιο γρηγορα και ακριβως αλλα εχω σε εκκρεμοτητα καποια δικαιλογητικα που πρεπει να παρουσιασω και θελω να ξερω αν θα προλαβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Στο Πευκο γενικά δεν κάνουν και πολλά, Γυμναστική θα είχε ο φίλος στα ΠΕΝ μετά δηλαδή την βασική Το κανονικό πρόγραμμα ξεκινάει πρωι κατα 6 κατι αν θυμάμαι καλά Γυμναστική Πρωινό Εκπαιδευση Μεσημεριανό Πρωινή Ανάπαυση Γυμναστική Έξοδος- Σκοπιά Ανάπαυση Τώρα αυτά πριν 4 χρόνια που πήγα εγώ To γυμναστικη ειναι πολυ γενικό σε τέτοιες θητειες πάς τρεχοντας απο το πρωι ως το βραδυ ακομη και μετα το φαγητο τρέχεις απαγορεύεται το βάδισμα. Εκτος του οτι ψάχνουν αφορμες να σε ριχνουν για κάμψεις πχ μιλησες λιγο με τον διπλανό σου ή εκανες υφάκι. Στρατός κανονικός δηλαδη οχι αστεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupo2109 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ναι στρατος κανονικος.Κλαψτε εσεις γιατι εγω δεν μπορω τωρα,τσιμπαω...Το 2010 ημουν κεντρο Πευκο και μετα Αυλωνα 575 και μετα Βολο 505.Μαυρη μαυριλα...Αλλα δεν παραπονεθηκα!2 στους 100 παραπονιοντουσαν και κατα κυριο λογο οι καλομαθημενοι μπουληδες.Και μην πει κανεις μετεπειτα οτι ηταν χειροτερα απο τοτε.Οπως και εγω δεν μπορω να πω σε εναν 300αρη οτι περασα χειροτερα απο αυτον...Και κονσερβα τρωγαμε καθε μερα τους τελευταιους 3 μηνες και καψωνια μας κανανε και ασκησεις και αρρωστησαμε και πονεσαμε.Αλλα ολα ειναι ψυχολογικος πολεμος.Αυτο σε κανει αντρα το να καταλαβεις τι γινεται γυρω σου και να μαθεις να απαντας σε προκλησεις.Μακαρι να με ξαναπαιρνανε στα ιδια στρατοπεδα,θα εριχνα τοσο γελιο που θα απορουσανε πολλοι κακομαθημενοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ναι στρατος κανονικος.Κλαψτε εσεις γιατι εγω δεν μπορω τωρα,τσιμπαω...Το 2010 ημουν κεντρο Πευκο και μετα Αυλωνα 575 και μετα Βολο 505.Μαυρη μαυριλα...Αλλα δεν παραπονεθηκα!2 στους 100 παραπονιοντουσαν και κατα κυριο λογο οι καλομαθημενοι μπουλιδες.Και μην πει κανεις μετεπειτα οτι ηταν χειροτερα απο τοτε.Οπως και εγω δεν μπορω να πω σε εναν 300αρη οτι περασα χειροτερα απο αυτον...Και κονσερβα τρωγαμε καθε μερα τους τελευταιους 3 μηνες και καψωνια μας κανανε και ασκησεις και αρρωστησαμε και πονεσαμε.Αλλα ολα ειναι ψυχολογικος πολεμος.Αυτο σε κανει αντρα το να καταλαβεις τι γινεται γυρω σου και να μαθεις να απαντας σε προκλησεις.Μακαρι να με ξαναπαιρνανε στα ιδια στρατοπεδα,θα εριχνα τοαο γελιο που θα απορουσανε πολλοι κακομαθημενοι.... Μλκία να μην σε ταίζουν καλα παντως οταν σε τρέχουν. Σε αυτο εγω δεν συμφωνώ. Και δεν έχω συνηθισει έτσι στην εκπαιδευση. Αν σου πώ τι τρώγαμε εμεις. Με την ιδια ποσοτητα φαγητου εκτος στρατοπέδου ειχα δυσπεψίες και φουσκώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupo2109 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Στην αρχη προλαβα καλο φαγητο.Τρελες μεριδες που πριν δεν τις ετρωγα και με τοσο τρεξιμο δεν τις εβλεπα μετα απο κανα μηνα.χαχαχαχαχα Γαβαθες μακαρονια νε σουτζουκακια εξαφανιζοταν σε 4-5 λεπτα.Τωρα αν ηταν απο κρεας προιστορικοι χοιρου δεν με ενδιεφερε,ουτε τωρα...να ναι καλα τα εμβολια ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Στην αρχη προλαβα καλο φαγητο.Τρελες μεριδες που πριν δεν τις ετρωγα και με τοσο τρεξιμο δεν τις εβλεπα μετα απο κανα μηνα.χαχαχαχαχα Γαβαθες μακαρονια νε σουτζουκακια εξαφανιζοταν σε 4-5 λεπτα.Τωρα αν ηταν απο κρεας προιστορικοι χοιρου δεν με ενδιεφερε,ουτε τωρα...να ναι καλα τα εμβολια ;-) Εμεις στην προπέδευση ειχαμε πρωινο - δεκατιανο καλο μεσημεριανο προδειπνο και δειπνο. Και το δειπνο ηταν καλο. Μιλαω τωρα για προπεδευση σε αξιωματικούς. Γενικα ολα ηταν καλά και μπορούσες να φάς και απο δευτερη μεριδα αν ειχε περίσευμα φυσικα αφου ειχες ζητησει την αδεια του εκπαιδευτη σου. Εγω σκέψου το πρωι συνηθως ετρωγα μια φετα βουτυρο με μελι ή μαρμελαδα και ενα κρουασαν ή τυροπιτα ή σπανακοπιτα (οτι ειχε) και γαλα ειχε και καφε ειχε για οσους ηθελαν. Μετα στο προαριστον απο στεργιου κανα σαντουιτσακι κλασσικα μεσημεριανο κοτοπουλο με ρυζι πχ και σαλατα και φρουτο μετα το απογευμα παλι στεργιου και το βραδυ οτι ειχε και εβαζες και σαλατα αν ηθελες και μετα φρουτο. Δοξα το θεο τρωγαμε πολυ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeZaS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά έχω ερωτήσεις, πήγα στην μονάδα στην Χίο (228) και με έβαλαν λόχο διοικήσεως επειδή είμαι γιωτάς (Ι3 ένοπλο λόγο χονδροπάθειας στα γόνατα) στην συνέντευξη ο λοχαγός μου είπε οτι θα με βάλει στο γραφείο του. Η ερώτησή μου είναι τί περίπου κάνει κάποιος σε τέτοιες θέσεις? Εκτός του οτι θα πρέπει να είμαι προβλεπόμενος συνέχεια έχει κάποιο ζόρι? Προσωπικά θέλω να έχω να κάνω πάντα κάτι για να περνάει η ώρα μου γιατί δεν την παλεύω να κάθομαι συνέχεια χωρίς νόημα. Άλλη απορία μου είναι για τα ΔΝ, εγώ σπούδαζα Χίο και έχω την παρέα ακόμα κάτω και 3-4 διαφορετικά σπίτια να μείνω. Τις πρώτες 2 εξόδους που πήρα μου έδωσαν και ΔΝ αλλα ανεπίσημο, δεν είχα κάποιο χαρτί στο χέρι μου, απλά ο Λοχίας ή Επιλοχίας δεν θυμάμαι δήλωσε οτι έχω και το είπα και στον ΑΥΔΜ κτλ. Εγώ σκεφτόμουν να τους πω οτι το και το έχω τους φίλους και θα συγκατοικήσω με τον κολλητό μου όπως έκανα και πρίν λίγους μήνες, ή να φτιάξουμε ένα χαρτί οτι είναι ξάδερφος μου? Ξέρω οτι είναι στην ευχέρεια του διοικητή αν θα μου δώσει αλλα τι να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ι3 ενοπλο αρα δεν εχεις σοβαρο προβλημα. Γιατρος σε έβγαλε ετσι ή του ειπες βγαλε μου παραπεμπτικο? οχι τιποτα αλλο γιατι αν το εκανες αυτο ενω δεν ειχες τρομερο θεμα τωρα βλεπεις οτι εκανες βλακεια γιατι θα καθεσαι και θα βαριεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις