karabouzouk... Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Πόσο εύκολο θα είναι να έχω laptop στο στρατό και internet..?! Έχω μια πτυχιακη να κάνω και αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να την προχωρίσω εκεί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htps Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Πόσο εύκολο θα είναι να έχω laptop στο στρατό και internet..?! Έχω μια πτυχιακη να κάνω και αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να την προχωρίσω εκεί.. Πολυ ευκολα.Εμεις μαλιστα ειχαμε κ τζακουζι κ υδρομασαζ,φυσικα εγω υπηρετησα στην Αεροπορια οποτε υποθετω στον στρατο ξηρας μεχρι προσωπικο μασερ πρεπει να φτανεται.Εμεις ειχαμε επισης κ πουτανες πολυτελειας πληρωμενες απο το Ελληνικο δημοσιο...ομως ειμασταν Αεροπορια οπως ειπα! Ελα να ξυπναμε λιγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krokodilos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Πόσο εύκολο θα είναι να έχω laptop στο στρατό και internet..?! Έχω μια πτυχιακη να κάνω και αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να την προχωρίσω εκεί.. Πολυ ευκολα.Εμεις μαλιστα ειχαμε κ τζακουζι κ υδρομασαζ,φυσικα εγω υπηρετησα στην Αεροπορια οποτε υποθετω στον στρατο ξηρας μεχρι προσωπικο μασερ πρεπει να φτανεται.Εμεις ειχαμε επισης κ πουτανες πολυτελειας πληρωμενες απο το Ελληνικο δημοσιο...ομως ειμασταν Αεροπορια οπως ειπα! Ελα να ξυπναμε λιγο! Γιατι εισαι παντα τοσο.........? Και στις 2 μοναδες που υπηρετησα ειχαμε κανονικοτατα λαπτοπ και στις παρακολουθησεις καμερων και στις σκοπιες και ολη την αλλη ελευθερη ωρα. Ενας μαλιστα εκανε την πτυχιακη τις μερες που ειχε υπηρεσια και την προχωρησε σε καποιο βαθμο. Η απαντηση στο ερωτημα του ΟΠ ειναι βεβαια οτι παει αναλογα με την μοναδα αν μπορεις να εχεις λαπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Παιδιά είμαι γεννημένος το '92, ξέρει κανείς πότε θα με καλέσουν; Aπο 1/1/2010 θεωρεισαι ενηλικος... Καταρχην αν σπουδασεις,αν ξαναδωσεις πανελληνιες κτλ εχεις αναβολη για μπολικα χρονακια...(μπολικα χρονάκια εννοω στην περιπτωση που σπουδασεις) Αν δεν παρεις αναβολή λογω σπουδων το αργοτερο μεχρι την επομενη σειρα του Μαιου 2011 θα σου εχουν στειλει να παρουσιαστεις.... Προσωπική μου άποψη ειναι μεχρι τα τελη του μηνα να πας σε ενα στρατολογικο γραφειο και να δηλωσεις πως θελεις να παρουσιαστεις τον Νοεμβριο που μας έρχεταιιι.... 9 μηνες η θητεία αρα τον ερχομενο Αυγουστο θα εχεις απολυθει...Με αδειουλες κτλ θα το βγαλεις το καλοκαιρακι σπιτι σου....Επισης αν εχεις περασει σε καποια σχολη και θες να ξεμπερδευεις με τον στρατο απο τωρα η σειρα του Νοεμβριου παλι βολευει καθως θα ξεκινησεις κανονικα τις σπουδες σου για το ακαδημαικο ετος 2011-2012.... Καλυτερα να ξερεις εκ των προτερω ποτε θα παρουσιαστεις παρα να περιμενεις το ποτε θα σου στειλουν το χαρτι για να σε καλεσουν....Προγραμματιζεις την καθημερινότητα σου και το αμεσο μελλον σου διαφορετικα.....Καθαρα προσωπική μου αποψη ειναι πως η καλυτερη σειρα για να παρουσιαστεις ειναι ο Νοεμβριος απο τη στιγμη που η θητεια διαρκει 9 μηνες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krokodilos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 το πιο διεφθαρμενο κομματι της ελληνικης κοινωνιας. Παιζει να ειναι.... πριν παρουσιαστω,ρωτησα και καλα την στρατολογια αν πρεπει να καταθεσω τις γραμματικες μου γνωσεις,τα πτυχια κτλ και μου ειπαν βεβαιως,παιζει μεγαλο ρολο κτλ... αφου λοιπον μου βγηκε η παναγια σαν τον ηλιθιο να τα συγκεντρωσω ολα και να τα επικυρωσω σε κεπ τους κατεθεσα... πτυχιο νομικης,αδεια δικηγορου αθηνων εν ενεργεια,μεταπτυχιακο στο αστικο,πτυχιο παντειου εμπ,3 ξενες γλωσσες με ανωτατα(πιο ανωτατα σικ δεν παει) πτυχια και ecdl και λοιπες βλακειες... αποτελεσμα ολων αυτων,ηταν να με στειλουν πρωτα πεζικο και μετα...ολμιστη στην ακρη του πουθενα διοτι οπως μου ειπαν...δεν ειχες βυσμα αγορι μου.... εβλεπα κατι χοντρους μπουχεσες,σχεδον αναλφαβητους και κατι αθιγγανους με πολιτικα κονε διοτι απο πισω τραβανε το τσιγγανοσοι των 500 ατομων και να ειναι γραφειαδες(!!!),στρατολογοι,γιωτομπαλα χωρις χαρτι κτλ.... Ολα καλα αλλά ειναι κακο το ποστ σου γιατι υποναθμιζεις τους χοντρους μπουχεσες, τους αναλφαβητους και τους αθιγγαννους. Δεν επρεπε να κάνεις διακρισεις. Επρεπε να πεις ΟΛΟΙ οσοι εχουν βυσμα και το χρησιμοποιουν ειναι τραγικοι. Δηλαδη σε εκνευριζουν μονο οι χοντροι μπουχεσες με βυσμα αλλά οχι οι αδυνατοι καλοκαγαθοι ανθρωποι με βυσμα? Τελοσπαντων συμφωνω 100% μαζι σου οτι ο στρατος με την σημερινη μορφη του και η πληρης μη-αξιοκρατια που κουβαλαει διπλα του ειναι απιστευτα γλοιωδης σαν υπαρξη. Ειναι η ναυαρχιδα της μη-αξιοκρατιας η οποια βεβαια μας κυβερναει και στους αλλους τομεις της χωρας μας(πχ εργασια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karabouzouk... Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Πολυ ευκολα.Εμεις μαλιστα ειχαμε κ τζακουζι κ υδρομασαζ,φυσικα εγω υπηρετησα στην Αεροπορια οποτε υποθετω στον στρατο ξηρας μεχρι προσωπικο μασερ πρεπει να φτανεται.Εμεις ειχαμε επισης κ πουτανες πολυτελειας πληρωμενες απο το Ελληνικο δημοσιο...ομως ειμασταν Αεροπορια οπως ειπα! Ελα να ξυπναμε λιγο! Σιγά εσκάχτηκα...!!! Γιατι εισαι παντα τοσο.........? Και στις 2 μοναδες που υπηρετησα ειχαμε κανονικοτατα λαπτοπ και στις παρακολουθησεις καμερων και στις σκοπιες και ολη την αλλη ελευθερη ωρα. Ενας μαλιστα εκανε την πτυχιακη τις μερες που ειχε υπηρεσια και την προχωρησε σε καποιο βαθμο. Η απαντηση στο ερωτημα του ΟΠ ειναι βεβαια οτι παει αναλογα με την μοναδα αν μπορεις να εχεις λαπτοπ. Το φαντάστηκα ότι έτσι πάει απλά ήθελα να σιγουρευτώ... ευχαριστώ για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Aπο 1/1/2010 θεωρεισαι ενηλικος...Καταρχην αν σπουδασεις,αν ξαναδωσεις πανελληνιες κτλ εχεις αναβολη για μπολικα χρονακια...(μπολικα χρονάκια εννοω στην περιπτωση που σπουδασεις) Αν δεν παρεις αναβολή λογω σπουδων το αργοτερο μεχρι την επομενη σειρα του Μαιου 2011 θα σου εχουν στειλει να παρουσιαστεις.... Προσωπική μου άποψη ειναι μεχρι τα τελη του μηνα να πας σε ενα στρατολογικο γραφειο και να δηλωσεις πως θελεις να παρουσιαστεις τον Νοεμβριο που μας έρχεταιιι.... 9 μηνες η θητεία αρα τον ερχομενο Αυγουστο θα εχεις απολυθει...Με αδειουλες κτλ θα το βγαλεις το καλοκαιρακι σπιτι σου....Επισης αν εχεις περασει σε καποια σχολη και θες να ξεμπερδευεις με τον στρατο απο τωρα η σειρα του Νοεμβριου παλι βολευει καθως θα ξεκινησεις κανονικα τις σπουδες σου για το ακαδημαικο ετος 2011-2012.... Καλυτερα να ξερεις εκ των προτερω ποτε θα παρουσιαστεις παρα να περιμενεις το ποτε θα σου στειλουν το χαρτι για να σε καλεσουν....Προγραμματιζεις την καθημερινότητα σου και το αμεσο μελλον σου διαφορετικα.....Καθαρα προσωπική μου αποψη ειναι πως η καλυτερη σειρα για να παρουσιαστεις ειναι ο Νοεμβριος απο τη στιγμη που η θητεια διαρκει 9 μηνες..... Ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι οτι θέλω να ξεμπερδεύω όσο το δυνατόν νωρίτερα με το στρατιωτικό. Δηλαδή αν μπω φέτος τον Νοέμβρη θα μπορέσω να ξεκινήσω τις σπουδές μου του χρόνου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinball1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 οποιος μπορει να μην παει,ας το αποφυγει.εμας το 38% της καταταξης πηρε απαλλαγη(!!!) με αποτελεσμα να κλεισουν λοχοι(2-3). Τι εννοείς πήρε απαλλαγή? Με τι αιτιολογία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι οτι θέλω να ξεμπερδεύω όσο το δυνατόν νωρίτερα με το στρατιωτικό. Δηλαδή αν μπω φέτος τον Νοέμβρη θα μπορέσω να ξεκινήσω τις σπουδές μου του χρόνου; Θα γραφτεις κανονικά στην σχολή σου μεσα Σεμπτεμβριου.....Απο εκει και περα μεχρι τελος Αυγουστου πρεπει να πας στην στρατολογία και να δηλωσεις οτι θελεις να παρουσιαστείς τον Νοεμβριο....Θα τελειωσεις με το καλο το φανταρικό σου τον ερχομενο Αυγουστο και τον Σεμπτεμβριο ξεκινάς κανονικά τις σπουδες σου.... Νομιζω πως ειναι η καλυτερη επιλογή που μπορεί να κανει ένας αρρεν πρωτα στρατο και μετα σπουδες.Eιναι μεγαλη λαλακια να εχεις παρει το πτυχιο σου να θες να ξεκινησεις δουλεια και να σε υποχρεωνουν να τα αφησεις στην ακρη για να υπηρετησεις την μαμα πατριδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Θα γραφτεις κανονικά στην σχολή σου μεσα Σεμπτεμβριου.....Απο εκει και περα μεχρι τελος Αυγουστου πρεπει να πας στην στρατολογία και να δηλωσεις οτι θελεις να παρουσιαστείς τον Νοεμβριο....Θα τελειωσεις με το καλο το φανταρικό σου τον ερχομενο Αυγουστο και τον Σεμπτεμβριο ξεκινάς κανονικά τις σπουδες σου.... Νομιζω πως ειναι η καλυτερη επιλογή που μπορεί να κανει ένας αρρεν πρωτα στρατο και μετα σπουδες.Eιναι μεγαλη λαλακια να εχεις παρει το πτυχιο σου να θες να ξεκινησεις δουλεια και να σε υποχρεωνουν να τα αφησεις στην ακρη για να υπηρετησεις την μαμα πατριδα Συμφωνώ απόλυτα, και μάλλον κάπως έτσι θα το κάνω. Ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Πόσο εύκολο θα είναι να έχω laptop στο στρατό και internet..?! Έχω μια πτυχιακη να κάνω και αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να την προχωρίσω εκεί.. Καλά μερικοί δεν την παλεύουν καστανό λέμε. Φίλος εξαρτάται. Εγώ έχω ένα netbook στο στρατόπεδο αλλα είμαι σε γραφείο. Ανάλογος την φάση μέσα στο στρατόπεδο. Εσύ πάρε laptop όταν πας μονάδα και στην χειρότερη στις εξόδους σου πας σε κάνα καφέ και γραφεις την πτυχιακή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ο στρατός είναι θέμα τύχης. Αν πέσεις σε σωστούς ανθρώπους (φαντάρους + αξιωματικούς) είναι μια χαρά. Αν όχι, είναι πίκρα. Συνολικά είχα κάνει 1200 ώρες σκοπιά και ραντάρ (σε 12μηνο παρακαλώ), χώρια οι αγγαρίες (καθαριότητα, βάψιμο, αποξύλωση), το μαγείρεμα και τα δρομολόγια για τροφοδοσία και μεταφορά προσωπικού. Και όμως δεν έχω κανένα παράπονο επειδή όλοι ήταν εντάξει, κάναμε καλή παρέα, ήταν φιλότιμοι και όταν κάποιος δεν την πάλευε κάποια στιγμή τότε ρυθμίζαμε τις βάρδιες μεταξύ μας ώστε να τον διευκολύνουμε. Αντιθέτως, έμαθα ότι μερικούς μήνες πριν πάω εκεί υπήρχαν άτομα (άντρες, όχι πιτσιρίκια) που βγαίναν στο βουνό και κλαίγανε μόνοι τους. Κάποιοι από την 2η μέρα ψάχνανε βύσμα για μετάθεση. Κάποιοι "παλιοί" κάνανε κατάχρηση της παλαιότητας και τους έπαιρνε όλους κάτω η ψυχολογία, και τους νέους και τους παλιούς. Είναι καθαρά θέμα ανθρώπων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Κάποιοι "παλιοί" κάνανε κατάχρηση της παλαιότητας και τους έπαιρνε όλους κάτω η ψυχολογία, και τους νέους και τους παλιούς.Είναι καθαρά θέμα ανθρώπων. στα περισσοτερα στρατοπεδα αυτο ισχυει. οι παλιοι κανουν μαλακιες απο χωσιμο μεχρι οτι να ναι στους νεους και μετα οι νεοι οταν παλιωσουν το συνεχιζουν... τα χειροτερα γινονται και οταν βρισκουν "αγαθα" ατομα ή οπως αλλιως θελετε πειτε το...εκει ειναι η καταντια η ιδια. αν δεν βρεθει καποιος να το σταματησει αυτο μια ζωη ετσι ειναι θα ναι ο στρατος.. Οι περισσοτεροι δυσκολα θα πουν για αυτα σε φιλους κτλ. γιατι θα ντρεπονται και μην ξεχναμε το ψεμα που θα πουν οτι ολοι παιρναγαν γαμω στο στρατο ακομη και αν επηζαν.. Εννοειτε οτι υπαρχουν καποια ατομα που θα περναγαν οκ αλλα δεν ειναι η πλειοψηφια στον στρατο ξηρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Τελοσπαντων συμφωνω 100% μαζι σου οτι ο στρατος με την σημερινη μορφη του και η πληρης μη-αξιοκρατια που κουβαλαει διπλα του ειναι απιστευτα γλοιωδης σαν υπαρξη. Ειναι η ναυαρχιδα της μη-αξιοκρατιας η οποια βεβαια μας κυβερναει και στους αλλους τομεις της χωρας μας(πχ εργασια). Bασικα δεν με πειραξε τοσο πολυ η αναξιοκρατια που επικρατουσε στο στρατο. Το πιο σιχαμερο πραγμα ηταν η ιεραρχια που επετρεπε στον καθε αστοιχειωτο κομπλεξικο ψυχακια πικραμενο, να επιβαλεται και να προσβαλει (χωρις προφανη λογο) με οιονδηποτε τροπο επιθυμουσε σε αξιοπρεπεστατα ατομα που πηγαν να κανουν την υποχρεωτικη θητεια τους χωρις να θελουν να ενοχλησουν και να προκαλεσουν κανεναν και χωρις γενικα να δημιουργουν προβληματα. Και η μη δυνατοτητα του κληρωτου (δηλαδη του αξιοπρεπους ατομου) να ανταπαντησει, διοτι υπαρχει περιφραξη. Εκτος της περιφραξης φανταζομαι οτι οι ρολοι θα ηταν αντιθετοι σε περιπτωση που ο αστοιχειωτος Ελληναρας καραβανας προσπαθουσε να την μπει σε καποιο συγκροτημενο ατομο. Τα παραπανω, συνδυαζω με το γεγονος του ποσο μαγκες και υπερηφανοι νιωθουν για τη δουλεια τους οσοι καραβαναδες εχω γνωρισει -οπως και οι γυναικες τους/γονεις τους κλπ- και με εκνευριζει ακομα παραπανω που η κοινωνια τους δινει το δικαιωμα αυτο δινοντας τους μια σεβαστη κοινωνικη θεση. Σου λεει "στρατιωτικος, μαλιστα". Ενα ακομη σπαστικο ειναι το ποσο ευκολα ρουφιανευοντουσαν ακομα και σειρες, για να κερδισουν μια καλυτερη θεση στα ματια του διοικητη που θα μεταφραζοταν αργοτερα σε 3 μερες αδεια παραπανω ΤΟ ΠΟΛΥ. Τα βυσματα μπροστα σε αυτα δεν με ενοχλησαν τοσο. Στη τελικη εβλεπες τον αλλο ναναι κωλοβυσμα, και το παιρνες αποφαση οτι θα σου καθεται στο σβερκο και θα σου φορτωνει τις υπηρεσιες του, μεχρι να απολυθειτε. Δεν μπορουσες να κανεις κατι αλλο. Ενω σε ολα τα παραπανω που προανεφερα συνεχως σε ετρωγε κατι μεσα σου, πχ να αντιδρασεις, να τσακωθεις, να φας καμπανα για να διατηρησεις την αξιοπρεπεια σου κλπ κλπ. Και εβραζες συνεχως. Βεβαια οχι σε υπερβολικο βαθμο ολες αυτες οι σκεψεις, γιατι οδηγουν σε απαλεψιες... Γενικα μιλαμε τωρα ως απολυμενοι ;p To xειροτερο ειναι οτι ολα αυτα τα συναντας κατα γραμμα και στην κοινωνια, ισως ομως οχι με τοσο εκνευριστικα μεγαλη συχνοτητα. Συν οτι στην κοινωνια εχεις παντα την επιλογη να ριξεις Χ ακομα και στην εργασια σου αν η κατασταση ειναι τοσο τραγικη πια. Στο στρατο δεν εχει Χ, εχει μουγκα και προσοχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 το πιο διεφθαρμενο κομματι της ελληνικης κοινωνιας.πριν παρουσιαστω,ρωτησα και καλα την στρατολογια αν πρεπει να καταθεσω τις γραμματικες μου γνωσεις,τα πτυχια κτλ και μου ειπαν βεβαιως,παιζει μεγαλο ρολο κτλ... αφου λοιπον μου βγηκε η παναγια σαν τον ηλιθιο να τα συγκεντρωσω ολα και να τα επικυρωσω σε κεπ τους κατεθεσα... πτυχιο νομικης,αδεια δικηγορου αθηνων εν ενεργεια,μεταπτυχιακο στο αστικο,πτυχιο παντειου εμπ,3 ξενες γλωσσες με ανωτατα(πιο ανωτατα σικ δεν παει) πτυχια και ecdl και λοιπες βλακειες... αποτελεσμα ολων αυτων,ηταν να με στειλουν πρωτα πεζικο και μετα...ολμιστη στην ακρη του πουθενα διοτι οπως μου ειπαν...δεν ειχες βυσμα αγορι μου.... εβλεπα κατι χοντρους μπουχεσες,σχεδον αναλφαβητους και κατι αθιγγανους με πολιτικα κονε διοτι απο πισω τραβανε το τσιγγανοσοι των 500 ατομων και να ειναι γραφειαδες(!!!),στρατολογοι,γιωτομπαλα χωρις χαρτι κτλ.... αηδια και εμετος για ο,τι αντιπροσωπευει αυτο το τερατουργημα. χιλιες φορες να εχω τον τουρκο πανω απο το κεφαλι μου παρα τον καθε διεφθαρμενο καραβανα κηφηνα που καθεται προσοχη σε 18 χρονα επειδη εχουν χοντρο βυσμα(εχω δει σκηνικο εναστρος,να βαραει σχεδον προσοχη σε 18 χρονο)...ντροπη.... λες και αμα παιρναμε ξερω γω,μικρα ασια,τα νεα εδαφη δεν θα τα επαιρναν οι μπομπολες,οι παχτες,οι μαντεληδες και ολα τα αλλα καλοπαιδα για να τα κανουν ξενοδοχεια,καζινο,μοναστηρια κτλ...θα τα εδιναν στον λαο... το μονο καλο ηταν οτι εκανα πολλους γνωστους και μερικους πολυ καλους φιλους και εριξα γελιο με τις μαλακιες που καναμε. κατα τα αλλα αναγουλα.ουτε καλημερα δεν λεω πλεον σε καραβαναδες. Πραγματικά απόρώ για ποια κοινωνία μιλάς, πάντος σίγουρα όχι την Ελληνική. Είμαστε το μεγαλύτερο μπαχαλο σαν χώρα στην ευρώπη, η πλειοψηφία του δημόσιου λαδώνεται-κλεβει, οι πολιτικοι πήραν εκατομύρια, δίνεις φακελάκι ακόμα και στους νεκροθάφτες για εναν καλό τάφο και σου φαίνεται ο στρατός τόσο πολύ διεφθαρμενο που δεν θές να δείς ''καραβανα'' ξανα? Δηλαδή για τους γιατρούς δεν έχεις πρόβλημα που χωρίς φακελάκι σε αφήνουν να περιμένεις μήνες κτλ? Σου φταίει που σε έφαγαν τα βύσματα, αφου ο Δικας και ο κάθε Δικας πρέπει να υπακουσει στους πολιτικούς που είναι ανώτεροι του. Τι περιμμένεις να κάνει οταν το τηλέφωνο του βαράει απο το πρωι μέχρι το βράδυ απο τον κάθε καραγκίοζη που για να μπεί σε γραφείο ο γιός του είναι ικανός να βάλει και τον παπα για βύσμα. Μακάρι να ήταν ο στρατός το ποιο δειυθαρμένο τμήμα, καλύτερα να υπέφερες 9 μήνες και μετα να εβγαίνες σε ενα κράτος υποδειγματικο. Δυστηχώς σαν το λιγοτερο διευθαρμένο τμήμα του Ελληνικου Δημοσίου μου φάνηκε τώρα που απολύομαι. Και σαν ΔΕΑ τα έζησα τα πράγματα αρκετα απο ''μέσα''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις