Liverpool89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Και γω το εδωσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δεν εχω δωσει τιποτα ουτε μου ζητησαν , 315 σειρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupo2109 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 313 σειρα 505 βολος!Τι γυφτιες ειναι αυτες...ελεος πια με τους ανικανους που κυβερνουν αυτο το κρατος!Ντροπη απλα....Τους εχω ικανους να ζητησουν και μπερεδες αναδρομικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ουτε εμενα σειρα 312. Αλλα πχ στου ξαδερφου μου 320+ δεν θυμαμαι του το πήραν το jacket. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 322 Λήμνος, μου ζήτησαν το τζάκετ και τις πετσέτες. Το τζάκετ το επέστρεψα, τις πετσέτες δεν τις είχα καν μαζί μου αλλά δε μου έκαναν μανούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikelamar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Ποτε περιπου θα ελθει το χαρτι καταταξεως; Δες τα post #9502 - #9504... Γενικά μην περιμένετε το χαρτί, ενημερωθείτε από το site της Στρατολογίας για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να κάνετε τον προγραμματισμό σας. 1-2 βδομάδες πριν παρουσιαστεις Sent from my iPhone using Insomnia Ποτε περιπου θα ελθει το χαρτι καταταξεως; Δες τα post #9502 - #9504... Γενικά μην περιμένετε το χαρτί' date=' ενημερωθείτε από το site της Στρατολογίας για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να κάνετε τον προγραμματισμό σας.[/quote']1-2 βδομάδες πριν παρουσιαστεις Μη φοβάσαι θα σε πάρουν τηλέφωνο απο το στρουμφοχωριο της περιοχής σου!!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 319 Δεν αφησα ουτε το γυαλισιτκο , τα πηρα ολα Οχι οτι τα κανω κατι , αλλα ετσι για το γαμωτο Δεν την χαλανε την μανα μου πετσετουλες ΕΣ . Ουτε εμενα το τζακετ με την επενδυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 παντου ετσι ειναι δυστυχώς δεν ειναι μονο στην Αυλώνα... παλι καλα που μερικοί φαντάροι τους δίνουν κάτι στα κρυφά same goes to Thiva Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι πλεον το ΚΨΜ εχει τον καφε 1.5 ευρω ισχυει ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 same goes to Thiva Τι να πεις σε λιγο θα βαζουν τους φανταρουν να πληρωνουν και για την διαμονη τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2013 323 B'MK..Ζητησαν πετσετες τζακετ λουκανικο και τους τα εδωσα ολα εκτος απο τις πετσετες,τις γουσταρω πολυ..χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 καλα το λουκανικο ουτως η αλλιως το επεστρεφες εκτος κ αν καβατζωνες κανενα δευτερο απο την αποθηκη λιγο πριν απολυθεις κ παρεδιδες αυτο,οποτε το κρατουσες το αλλο Οι πετσετες πραγματι για back-up ειναι οτι πρεπει [ή για βασικές σε κάποιες περιπτώσεις :P ] Επισης το φουτερ με την επενδυση ειναι must για το κρυο αλλα εχεις τον κινδυνο πλεον να βρεις το μπελα σου επειδη μπορει να σε νομισουν για « πατριοτι » και να χεις μπλεξιματα ! :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 317 ζήτησαν λουκάνικο, το τζάκετ το έχω για ελιές Σε πιο παλιές σειρές κρατούσες τα πάντα και λουκάνικο, τα πουλόβερ με το V ήταν χάρτινα πάντως δεν κρατούσαν τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupo2109 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Καλα μην ανοιγεις θεμα προκαταληψης.Να σε παιρνουν για δουλεια (υδραυλικος) και επειδη σκας με το μπλουζακι το μπλε του Ε.Σ. σε σπιτι ανωμαλου κολλημενου ανεγκεφαλου να σε βριζει και να σε διωχνει....και με ειπε και φασιστα!οποιος υπηρετησε Ε.Δ. ειναι φασιστας διαδωστε το. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Επιτρεπεται να φορας σταυρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Επιτρεπεται να φορας σταυρο; Σαν υδραυλικός; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2013 από ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις