Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

313 σειρα 505 βολος!Τι γυφτιες ειναι αυτες...ελεος πια με τους ανικανους που κυβερνουν αυτο το κρατος!Ντροπη απλα....Τους εχω ικανους να ζητησουν και μπερεδες αναδρομικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποτε περιπου θα ελθει το χαρτι καταταξεως;

Δες τα post #9502 - #9504...

Γενικά μην περιμένετε το χαρτί, ενημερωθείτε από το site της Στρατολογίας για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να κάνετε τον προγραμματισμό σας.

1-2 βδομάδες πριν παρουσιαστεις Sent from my iPhone using Insomnia

Ποτε περιπου θα ελθει το χαρτι καταταξεως;

Δες τα post #9502 - #9504...

Γενικά μην περιμένετε το χαρτί' date=' ενημερωθείτε από το site της Στρατολογίας για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να κάνετε τον προγραμματισμό σας.[/quote']1-2 βδομάδες πριν παρουσιαστεις Μη φοβάσαι θα σε πάρουν τηλέφωνο απο το στρουμφοχωριο της περιοχής σου!!! Sent from my iPhone using Insomnia

319

Δεν αφησα ουτε το γυαλισιτκο , τα πηρα ολα 

Οχι οτι τα κανω κατι , αλλα ετσι για το γαμωτο

Δεν την χαλανε την μανα μου πετσετουλες ΕΣ . Ουτε εμενα το τζακετ με την επενδυση :D

παντου ετσι ειναι δυστυχώς δεν ειναι μονο στην Αυλώνα... παλι καλα που μερικοί φαντάροι τους δίνουν κάτι στα κρυφά

same goes to Thiva :P

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι πλεον το ΚΨΜ εχει τον καφε 1.5 ευρω ισχυει ?

• Like 1

καλα το λουκανικο ουτως η αλλιως το επεστρεφες εκτος κ αν καβατζωνες κανενα δευτερο απο την αποθηκη λιγο πριν απολυθεις κ παρεδιδες αυτο,οποτε το κρατουσες το αλλο :P

Οι πετσετες πραγματι για back-up ειναι οτι πρεπει ^_^ [ή για βασικές σε κάποιες περιπτώσεις :P :P ] 
Επισης το φουτερ με την επενδυση ειναι must για το κρυο αλλα εχεις τον κινδυνο πλεον να βρεις το μπελα σου επειδη μπορει να σε νομισουν για « πατριοτι » και να χεις μπλεξιματα ! :/

317 ζήτησαν λουκάνικο, το τζάκετ το έχω για ελιές

Σε πιο παλιές σειρές κρατούσες τα πάντα και λουκάνικο, τα πουλόβερ με το V ήταν χάρτινα πάντως δεν κρατούσαν τίποτα

Καλα μην ανοιγεις θεμα προκαταληψης.Να σε παιρνουν για δουλεια (υδραυλικος) και επειδη σκας με το μπλουζακι το μπλε του Ε.Σ. σε σπιτι ανωμαλου κολλημενου ανεγκεφαλου να σε βριζει και να σε διωχνει....και με ειπε και φασιστα!οποιος υπηρετησε Ε.Δ. ειναι φασιστας διαδωστε το.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτρεπεται να φορας σταυρο;

Σαν υδραυλικός;

Επεξ/σία από ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...