qsis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Αν κάποιος υπηρετεί Αυλώνα ας μας πει τι παίζει Site: Ταξίαρχος ΚΕΤΘ Αυλώνα: ''Απαγορεύεται το τάισμα των σκύλων - Αφήστε τα να ψοφήσουν'' στον Αυλώνα όταν ήμουν εγώ είχε κοπάδια με αδέσποτα, όχι 3-4 που συνήθως έχει ένα στρδο ας φωνάξουν μια φιλοζωική να γίνει κάτι ουσιαστικό 2
Liverpool89 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Έλεος ρε παιδιά, ποιος θα τα κάνει αυτά δηλαδή; Πήγες ποτέ να την καθαρίσεις μόνος σου για να μην χεζεις στη βρώμα, χωρίς να έχεις αγγαρεία, ή απλά παραπονιοσουν; Ελάχιστοι το έκαναν αυτό, οι περισσότεροι δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από το να συμβάλλουν στη βρώμα και να κλαιγονται Εβγαζα εγω τις υπηρεσιες και εχωνα τον εαυτο μου τουαλετες για να τις καθαριζω και να ξερω που αδειαζω... Πολλες φορες επειδη οι αλλοι ειδικα Σ/Κ δεν εκαναν αυτα που επρεπε πηγαινα και τις καθαριζα εγω.. Τωρα ο στρατος δεν ειναι σκουπα και σφουγγαριστρα.. Και ο αλλος επειδη ειδε λιγη σκονη στην γωνια να σου την μπει. Το ξερει οτι σηκωθηκες 6:20 με την τσιμπλα στο ματι, χτες ειχες υπηρεσιας στο ψωλοκρυο, σημερα παλι θα εχεις και σου την λεει/τιμωρει... Προτιμουσα να τα 1μηνας για να ορκιστεις 3 μηνες εκπαιδευση με σκηνακια/βολες/σχολειο.. Και 1 ή 2 μηνες υπηρετεις κοντας στο τοπο καταγωγης σου... Οχι ετσι οπως ειναι, απλα μετρας μερες ....
mphxths Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 1) Εβγαζα εγω τις υπηρεσιες και εχωνα τον εαυτο μου τουαλετες για να τις καθαριζω και να ξερω που αδειαζω... 2) Πολλες φορες επειδη οι αλλοι ειδικα Σ/Κ δεν εκαναν αυτα που επρεπε πηγαινα και τις καθαριζα εγω.. Τωρα ο στρατος δεν ειναι σκουπα και σφουγγαριστρα.. 3) Και ο αλλος επειδη ειδε λιγη σκονη στην γωνια να σου την μπει. Το ξερει οτι σηκωθηκες 6:20 με την τσιμπλα στο ματι, χτες ειχες υπηρεσιας στο ψωλοκρυο, σημερα παλι θα εχεις και σου την λεει/τιμωρει... Προτιμουσα να τα 1μηνας για να ορκιστεις 3 μηνες εκπαιδευση με σκηνακια/βολες/σχολειο.. Και 1 ή 2 μηνες υπηρετεις κοντας στο τοπο καταγωγης σου... Οχι ετσι οπως ειναι, απλα μετρας μερες .... 1) Moναδα : Γραφιας στο 2ο-3ο γραφειο (με ο,τι αυτο συνεπαγεται), εβγαζα υπηρεσιες για τον λοχο , εκανα 2πλη υπηρεσια γιατι δεν βγαιναμε και το πρωι αναφερομενος γιατι δεν υπεγραψα καποια αποθηκη στην εφοδο μου ξερωγω... Κεντρο τριπολης (2η μεταθεση) : Γραφιας σε καποιο γραφειο που δεν θυμαμαι , εβγαζα υπηρεσιες για τον λοχο , εκανα μονη υπηρεσια (επιτελους) και καθε Σ/Κ με πρηζανε για να τους βγαζω εξοδουχους... ΖΑΧΑΡΗ περασες 2)Δες την τελευταια προταση το (1) ..δεν φανταζεσαι τι γινοταν για να τους βγαζω εξοδουχους...κλαμμα οτι δεν ειναι δικαιες οι υπηρεσιες...αν και αναρτουσα πινακα και βλεπανε οτι ειναι δικαιες...και κλαμμααααα.Αλλοι δινανε αιμα , αλλοι κανανε δουλειες για να παρουν τιμητικες..και εμενα εγω να βγαζω υπηρεσιες με τον ΚΑΝΕΝΑΝ... 3) Καναμε επιθεωρηση και μας την ελεγε επειδη ειχε εναν ιστο αραχνης πανω στην γωνια ταβανιου και τοιχων...τι λεμε τωρα...ετσι απλα επειδη ο ανθρωπος ηταν μαλακας....και εξω ειχε -10 και ημασταν λοχος 10 ατομων....το φανταζεσαι το σκηνικο? Αν γινεις κανας πολεμος να ζητησεις το χαρακωμα εξω απο το σπιτι σου...ωστε να σου πλενει η μανα τα ρουχα και να εχεις και καμμια εξοδο που και που και να κοιμασαι σπιτι... Τι ειναι αυτα που ακουω..... ειπαμε ειναι μαλακας ο στρατος..αλλα οκ....καποιου βαθμου "σκληραγωγηση" , "ξεβολεματος" δεν θα μας βλαψει την επιδερμιδα... Απο ολα θα κανεις στον στρατο και φασινα και λατζα...και γοπινγκ και ασκησεις και βολες και σχοινακια και διαφορα....ολα εχουν τον λογο υπαρξης τους (μεχρι ενος σημειου)...να μαθεις να συνεργαζεσαι...γιου νοου..τιμγουορκ...να αποκτησεις αντοχες...ψυχικες...u know...να κανεις πετυχημενα τον μαλακα....να μαθεις και 2 πραματα για τον στρατο...θεωρητικα και πρακτικα.Να ξεβολευτεις λιγο...να βρωμισεις λιγο παραπανω και να μεινεις χωρις να κανεις 2 μπανακια την μερα..καθε μερα...να φας λιγο παραπανω κρυο...ζεστη...σκατο...λασπη....κουραση.... Αλλιως αν ηταν να καθομασταν σπιτι μας και να πηγαιναμε σε σχολειο στρατου και να γυρναγαμε σπιτι μας το μεσημερι..... Ειπαμε μαλακια ο στρατος..αλλα νταξ....μην το γαμαμε.... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 δεν πέρασε, προτιμούσε να ήταν έτσι...
FreakBoy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 ειχα κανει στο ιεκ αιτηση για αναβολη αυτοι μετα απο λιγες ημερες μου εδωσαν μια βεβαιωση, τωρα αυτο το χαρτι τι το κανω;; το παω στο κεπ τις περιοχης μου το κανω επικυρωση και τους λεω να το στειλουν στην στρατολογια;;;
Silverage Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Πας εσυ στην στρατολογία και του λες θέλω να πάρω αναβολή.Μετά θα κουνήσουν λίγο τον κώλο τους και θα στην φτιάξουν.
Giorgos09 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 μεσα ιανουαριου...330 σειρα... Ποτε περιπου θα ελθει το χαρτι καταταξεως;
N3k21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Ποτε περιπου θα ελθει το χαρτι καταταξεως; Δες τα post #9502 - #9504... Γενικά μην περιμένετε το χαρτί, ενημερωθείτε από το site της Στρατολογίας για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να κάνετε τον προγραμματισμό σας.
Luciddream Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αν κάποιος υπηρετεί Αυλώνα ας μας πει τι παίζει Site: Ταξίαρχος ΚΕΤΘ Αυλώνα: ''Απαγορεύεται το τάισμα των σκύλων - Αφήστε τα να ψοφήσουν'' παντου ετσι ειναι δυστυχώς δεν ειναι μονο στην Αυλώνα... παλι καλα που μερικοί φαντάροι τους δίνουν κάτι στα κρυφά 1
Anorymous Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Site: Όσοι φαντάροι δεν επιστρέφουν Τζάκετ και πουλόβερ θα το πληρώνουν
Liverpool89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 δεν πέρασε, προτιμούσε να ήταν έτσι... Αυτο ξαναπεστο... Εγω μια αποψη εγραψα, δεν ειπα οτι ετσι περασα. Ολα τα κανα, οπως ο καθενας μας...
Fulgore1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Site: Όσοι φαντάροι δεν επιστρέφουν Τζάκετ και πουλόβερ θα το πληρώνουν Λεφτα υπαρχουν ...Δεν 2
Anorymous Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Λεφτα υπαρχουν ...Δεν Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι πλεον το ΚΨΜ εχει τον καφε 1.5 ευρω ισχυει ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 από την 315 τα ζητάνε πίσω... 2
NickTG Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Κανένα επίσημο link έχουμε?Γιατί και εμένα μου τα ζήτησαν αλλά είναι ακόμα στην ντουλάπα μου και λεφτά δεν έδωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις