FarCry Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 http://diktiospartakos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_2221.html πωπω τι ειναι αυτα ??? Είναι ενδεικτικό ότι ενώ οι μεγαλύτερης ηλικίας συνάδελφοι πλάκωσαν μαζικά στα γιούχα και στο δούλεμα τον απερίγραπτο εκδότη, οι νεώτεροι ψάρωσαν, με αποτέλεσμα 40-50 από τους νεοσύλλεκτους του Υγειονομικού να χάσουν 15 ευρώ από το λιγοστό χαρτζιλίκι τους. ολο μλκιες !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 για ποιον λόγο αισχος; σε πάρα πολλούς στρατούς η σιτιση εχει δωθει σε ιδιωτες (catering), απο που και ως που ειναι δουλειά του φαντάρου να πουλάει κρουασάν Στεργίου; Καλή προταση ειναι να τα δουλευουν πολιτικο προσωπικο, αλλά αν δεν γινεται τότε καλύτερα να τα έχουν ιδιώτες. Πλακα πλακα ναι τι δουλεια έχουν οι φανταροι να κανουν κυλικειο και σερβιτοροι και μαγειρια. Οτι να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Πλακα πλακα τι δουλεια εχω εγω να παω 9μηνες φανταρος και να κανω οκο μαλακιες εκει. Αντι να εκπαιδευοναι τουλαχιστον.. Παρε σκουπα, σφουγγαριστρα. Κοιμησου στο κρυο. Χεσε σε μια τρισαθλια τουακετα, γιατι το κακομαθημενα απο το σπιτι δεν εχουν μαθει να κανουν τιποτε.. Τι δουλεια εχει ενας απλος φανταρος να φυλαει την ΑΟΤ και να κινδυνευει με φυλακιση αν παιχτει μαλακια; Γιατι να χρεωνεται οπλο/οχημα/τανκς με το ετσι θελω. Απλα για να μπορουν καπου να τα ριξουν οταν γινει η μαλακια.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 αμερικανικο, τουρκικο, κτλ. Στον αμερικανικο οι φαντάροι δεν φυλάσσουν καν τις εγκαταστάσεις, το έχουν αναλάβει εταιρίες security, απλά εκπαιδεύονται/πολεμούν... Link..? Σκοπιές όπως κάνουμε εμείς σίγουρα δεν κάνουν και εμείς ουσιαστικά έχουμε παντού κάμερες και τις κάνουμε μόνο για σκληραγωγηση, τα υπόλοιπα μου φαίνονται απίστευτα, ειδικά οι σεκιουρηταδες Οι αμερικανοί έχουν σώμα που βγάζει μάγειρες από όσο ξέρω Παρε σκουπα, σφουγγαριστρα. Έλεος ρε παιδιά, ποιος θα τα κάνει αυτά δηλαδή;Χεσε σε μια τρισαθλια τουακετα,Πήγες ποτέ να την καθαρίσεις μόνος σου για να μην χεζεις στη βρώμα, χωρίς να έχεις αγγαρεία, ή απλά παραπονιοσουν; Ελάχιστοι το έκαναν αυτό, οι περισσότεροι δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από το να συμβάλλουν στη βρώμα και να κλαιγονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 μην γελάσετε αλλα απο άδεια / διανυκτερευση κτλπ τι ώρα γυρνάμε στο στρατόπεδο? πρέπει να μπω το πρωί και δεν εχω ιδέα... ήμουν κύπρο και δεν ειχα τέτοια εκει ειμαι σίγουρος οτι ειναι κατι ανάμεσα σε 6:00 και 7:00... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ανάλογα το στρατόπεδο, στο δικό μου παρτάλι έπαιρνες ένα τηλέφωνο και γύρναγες και 09:00 άμα λάχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ανάλογα το στρατόπεδο, στο δικό μου παρτάλι έπαιρνες ένα τηλέφωνο και γύρναγες και 09:00 άμα λάχει μου μενουν αλλες 14 μερες το πολυ (αν υπολογίσουμε τις εξόδους 6-7) και θελω να το παίξω καλός... αλλιώς γύρναγα και μεθαύριο δεν έχω πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Κανονικά με το εγερτήριο. Μπαίνεις, δίνεις χαρτί στον αυδμ, ντύνεσαι την ώρα που ντύνονται και αυτοί που ξύπνησαν εκείνη την ώρα. Δηλαδή απο τις 6:00 που αρχίζει το πρόγραμμα καθημερινές, εσύ πρέπει να είσαι εντός του προγράμματος. Το κανονικό, αλλά όντως πάει ανάλογα το στρατόπεδο/δοικητή ή και αυδμ αν είναι ΣΚ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 6 καθημερινές και 7.30 ΣΚ/Αργίες με μια ελαστικότητα (σύμφωνα με την προσωπική μου εμπειρία) βαριά ένα τέταρτο. Το τυπικό αυτό είναι. Τώρα τι παίζει ανά διάφορα στρατόπεδα, αυδμ, τι ώρα μπαίνει ο δίκας κτλ δεν το ξέρω. Σε ποιο στρατόπεδο είσαι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 καλα 6:00 δεν παίζει να ειμαι με την καμία... σου στελνω σε pm το που ειμαι γιατι... who knows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Αν καποιος εχει διακοψει την αναβολη τελη Σεπτεμβριου, η επομενη σειρα γνωριζουμε στο περιπου πότε ειναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toniloco3 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 μεσα ιανουαριου...330 σειρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 μεσα ιανουαριου...330 σειρα... Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 ανάλογα το στρατόπεδο, στο δικό μου παρτάλι έπαιρνες ένα τηλέφωνο και γύρναγες και 09:00 άμα λάχει ή και τηλέφωνο να μην έπαιρνες μέχρι τις 7:30 δε σε αναζητούσε κανείς, εγώ δηλαδή το είχα κάνει σύστημα να ξεκινώ 6:40 από γλυφάδα να μπω μέσα και συνήθως μέχρι και τις και είκοσι είχα μπει μέσα χωρίς να με έχει πάρει κανείς χαμπάρι (η πύλη δε μετράει ) σαββατοκύριακα έπαιζε πολύ το 9:30 πάντως μία φορά με τσάκωσε ο ασπροδόντης, αλλά του είπα ότι μένω πιο μακριά από όλους και μια φορά που άργησα δεν τρέχει και την πρώτη φόρα που έκανα το λάθος να πάρω να πω ότι θα αργήσω, τότε το πρόσεξαν και μου την είπαν, για αυτό από τότε δεν ειδοποιούσα κανένα και δε με καταλάβαινε κανείς βέβαια μερικές μέρες που ξεκινούσα παρά δέκα πήγαινα αεροπορία (σε παραθέτω στο avatar μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Αν κάποιος υπηρετεί Αυλώνα ας μας πει τι παίζει Site: Ταξίαρχος ΚΕΤΘ Αυλώνα: ''Απαγορεύεται το τάισμα των σκύλων - Αφήστε τα να ψοφήσουν'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις