Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Για να κόψω την αναβολή πρέπει να πάω στο Ρουφ η μπορώ και στο ΚΕΠ?
Silverage Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Για την αναβολή πάω με το χαρτί απο το ΤΕΙ και καμιά ταυτότητα ε;Θέλει και κάτι άλλο μαζί;
Giorgos09 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Για την αναβολή πάω με το χαρτί απο το ΤΕΙ και καμιά ταυτότητα ε;Θέλει και κάτι άλλο μαζί; Και φωτοτυπια ταυτοτητος.
FarCry Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Καντα θα γινεις υπερανθρωπος, σκυλι! Για να αντεξεις και την βρωμα και τα μικρόβια του στρατου. Αλλιως... R.I.P να αρνηθεις δε ξερω, εγω απλα δεν τα εκανα, δεν με καλεσαν. κανενα προβλημα ομως οταν υπηρετεις στο 401. πας στα επειγοντα για αντιτετανικο ορο και γινεσαι περδικι! (ειχα κοπει απο σκουριασμενο φοριαμο ) θηβα... ΖΩΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Διορθωση Θηβα ζωαρα μεχρι και την 328 σειρα τωρα τον πουλο και σκεφτειτε οτι με τιμες καψιμι ειχα χαλασει 50 ευρω σιγουρα... καποιοι και 100... τωρα με τιμες κυλικειου 401 και φαγητα Θηβας....θα βγαλουν στρατιωτικο δανειο !!! Ιδιωτικοποίηση και των ΚΨΜ. Το “πείραμα” ξεκίνησε από τον Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Θήβας ,όπου το ΚΨΜ δόθηκε σε ιδιωτική εταιρεία και αυτό είναι μόνο η αρχή! Δείτε τον τιμοκατάλογο για το καφεδάκι του στρατιώτη: Ø Φραπέ μικρός 1 ευρώ, μεγάλος 1.4 Ø Φρέντο 1,5 ευρώ, φρέντο καπουτσίνο 1,8! Ø Η τιμή του καφέ πριν την ιδιωτικοποίηση ήταν γύρω στα 30 λεπτά. Ø Επιπλέον το νερό έχει 35 λεπτά από 20 και το κρουασάν 1.20 από 30 λεπτά! Ø Χαρτί τουαλέτας 80 λεπτά, που πλέον πρέπει να αγοράσεις αφού δεν παρέχει ο στρατός. Επομένως, ένας στρατιώτης θα πρέπει να ξοδεύει 5-10 ευρώ καθημερινά στο ιδιωτικό ΚΨΜ. http://www.onalert.gr/stories/idiotikopoioyn-ta-kpsm-pikros-kafes-se-times-kolonakiou Είναι μια πρακτική που ξεκίνησε στο ΚΕΝ Πυροβολικού Θήβας και ο Ταξίαρχος διοικητής ενημερώνει ότι πρόκειται για διαγωνισμό που αφορά την ιδιωτικοποίηση των ΚΨΜ όλων των ΚΕΝ, που παραχωρούνται στους αφοί Κομπατσιάροι. http://diktiospartakos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_8496.html
fylatos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δεν ξέρω για τον Σαμαρά και το success story αλλά οι Κομπατσιάροι την πιάσανε τη χήνα με τα χρυσά αυγά και τώρα θα την ξεζουμίσουνε. 3
skipperas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Τι μου θυμήσατε.. Καφεδάκι με θέα την αφεντικίνα την Κομπατσιάρενα!! Οι του πενταγώνου θα ξέρουν
FreakBoy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 οταν λεει "Ονομαστική Κατανομή Κλάσης 2016"ειναι αυτοι που θα μπουν το 2016;; ειδα το ονομα μου μεσα και παραξενευτηκα (του 95 ειμαι)
panosno1com Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Είναι η χρονιά που κλείνεις ή γινεσαι 21, πχ εγω του 1989 ειμαι κλάση 2010. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ειναι κ καλα η χρονια που θα σε καλεσουν αμα δε παρεις αναβολη για καποιο λογο!
Sadamiraq Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 οταν λεει "Ονομαστική Κατανομή Κλάσης 2016"ειναι αυτοι που θα μπουν το 2016;; ειδα το ονομα μου μεσα και παραξενευτηκα (του 95 ειμαι) μπα το πολυ στα 19 σε φωναζουν,αν και τωρα τελευταια βλεπω οτι καλουνε αρκετους στα 18 τους
nickolas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ξέρουμε τίποτα για το πόσες μέρες θα είναι οι άδεια των Χριστουγέννων? Ισχύει ότι πέρισυ και Χριστούγεννα και Πάσχα έδωσαν 8 ημέρες? 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 νικολα περυσι ηταν 8 μερες ηταν! λογικα και φετος καπου εκει θα δωσουν
CleanthisD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Έχει τελειώσει η 6μηνη αναβολή μου για Ιατρικούς λόγους στις 20 Νοεμβρίου. Σε ποιά εσσο θα μπώ? Ιανουαρίου ή αυτή του Μαρτίου?
Silverage Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Παίζει και Μαρτίου.Εγώ έχω κλείσει τα 18 και δεν έλεγε τίποτα για τον Νοέμβριο.Άρα μάλλον και εμένα τότε θα με φώναζαν.Άσχετα αν θα πάρω αναβολή βέβαια.
FarCry Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ξέρουμε τίποτα για το πόσες μέρες θα είναι οι άδεια των Χριστουγέννων? Ισχύει ότι πέρισυ και Χριστούγεννα και Πάσχα έδωσαν 8 ημέρες? διαβασα οτι ηταν 8 μερες κανονικες, η πρωτη με προαναχωρηση δηλαδη φευγεις το πρωι της προηγουμενης. αρα ουσιαστικα 9 μερες. φανταζομαι το ιδιο θα ειναι και φετος Έχει τελειώσει η 6μηνη αναβολή μου για Ιατρικούς λόγους στις 20 Νοεμβρίου. Σε ποιά εσσο θα μπώ? Ιανουαρίου ή αυτή του Μαρτίου? μαλλον για γεναρη σε βλεπω. ρωτησε και στη στρατολογια Παίζει και Μαρτίου.Εγώ έχω κλείσει τα 18 και δεν έλεγε τίποτα για τον Νοέμβριο.Άρα μάλλον και εμένα τότε θα με φώναζαν.Άσχετα αν θα πάρω αναβολή βέβαια. μετραει ολη η χρονια. μπορει εσυ να γινεις 18 αλλα η αναβολη πηγαινει μεχρι το τελος του ετους. οποτε θα σε καλεσουν για τον μαρτιο. ο αλλος εχει αναβολη για λογους υγειας που τελειωσε στις 20 νοεμβρη. το γνωριζει αυτο εξαρχης η στρατολογια οποτε λογικα πρεπει να τον εχει ενταξει για παρουσιαση στους εξ αναβολης της σειρας του γεναρη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις