qsis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μπηχτη τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά προς το χειρότερο επειδή δεν παίζει χρήμα. Άμα δεν πιστεύεις εμένα βρες ένα μόνιμο να στα πει καλύτερα Ούτε πετρέλαιο δεν έχουν να βάλουν και από κει που πετούσαν φαΐ με το σωρό πλέον μπορεί να σε βάλουν να δηλώσεις αν θα φας το βράδυ για να μην φτιάξουν παραπάνω Όσο για τα ιατρικά δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο, η Δ1 Αυλώνα ήταν μόνο με αντιτετανικο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Ολα με το φθηνοτερο ηταν.. Εγω προλαβα τι τρεις καταστασεις... Στην μεση της θητειας μου αλλαξε... Πχ ταξιδευες με τραινο πηγαινες με καρβουνιαρι αλλιως πληρωνες την διαφορα και πηγαινες με το γρηγορο ταχα... 319 2 αεροπορικά ένα τρένο σαμοθράκη αθηνα. επίσης το intercity/κτελ ισχύει κανονικά απλά στα φάγανε μιας και ήμουν πρώτο γραφείο και εγώ τα έγγραφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 παιδια για αυτο ειπα πριν 10-11 χρονια που πηγα...γιατι ψιλιαζομαι οτι εχουν αλλαξει τα πραματα.... το θεμα ειναι οτι ΚΑΠΟΤΕ πληρωνε και αεροπλανο για να παρεις την αδεια....αλλα τωρα οχι...οκ ας τον κραξουμε για το ΤΩΡΑ τεσπα...μια υποχρεωση ειναι ο στρατος...αν δεν μπορουμε να τον αποφυγουμε ας την βγαλουμε οσο πιο ανωδυνα γινεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeZaS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 μπαίνω αύριο 12 νοέμβρη, απολύομαι 12 αυγούστου ή άλλη ημερομηνία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 12 αυγουστου απολυεσαι! ακριβως 9 μηνες μετα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 εχω 4 χρονια που απολυθηκα.Το μονο καλο απο το στρατο ειναι οτι περα απο σκοπιες γενικα εισαι ξεγνοιαστος.Δεν δινεις σημασια στους καραγκιοζιδες τους λοχιες/αρχιλοχιες που καποιοι δεν παλευονται και κανεις τη θυτια σου ομορφα και ωραια.Τις πρωτες 3 μερες φαγαμε 3 η 4 εμβολια.Ειναι και αυτα στα θετικα μιας και αρρωσταινουμε πολυ πιο σπανια μετα το στρατο.Εγω μια φορα το χρονο και αν.Γνωριζεις ατομα κανεις φιλιες μαθαινεις να οδηγας και καναδεζες η stayer(αν εχεις ειδικοτητα οδηγος) και εισαι κομπλε.Καλη θητεια σε οσους μπαινουν τωρα.Και μην μασατε με τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_90 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εννοείται πως δεν δίνεις σε στελέχη σημασία,είναι οι μεγαλύτεροι κωλοτούμπες σε όσα θα σου πουν!!Είναι για λύπηση γιατί στον στρατό μέσα έχουν δύναμη απέξω είναι κατεστραμένοι άλωστε μέσα εκεί νιώθουν πως έχουν αξία μόνο σαν προσωπικότητες γι αυτό και βγάζουν όλα τα κόμπλεξ!!Εννοείται πως υπάρχουν και στελέχη που απλά θα απορρήσεις γιατί βρίσκονται μέσα σε αυτό το σάπιο σύστημα!!Οπότε ας κρατάμε ένα πράγμα πως κανείς εκεί μέσα δεν πρόκειται να αλλάξει τις αξίες μας διαφορετικά βγαίνεις χειρότερος παρά καλύτερος!! Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Εννοείται πως δεν δίνεις σε στελέχη σημασία,είναι οι μεγαλύτεροι κωλοτούμπες σε όσα θα σου πουν!!Είναι για λύπηση γιατί στον στρατό μέσα έχουν δύναμη απέξω είναι κατεστραμένοι άλωστε μέσα εκεί νιώθουν πως έχουν αξία μόνο σαν προσωπικότητες γι αυτό και βγάζουν όλα τα κόμπλεξ!!Εννοείται πως υπάρχουν και στελέχη που απλά θα απορρήσεις γιατί βρίσκονται μέσα σε αυτό το σάπιο σύστημα!!Οπότε ας κρατάμε ένα πράγμα πως κανείς εκεί μέσα δεν πρόκειται να αλλάξει τις αξίες μας διαφορετικά βγαίνεις χειρότερος παρά καλύτερος!! αυτη είναι κυρίως η αντιρρηση μου για την στράτευση στα 18 που λένε ορισμένοι στο φορουμ, αν μπεις μικρός και ανυποψιαστος κινδυνευεις πολύ να πάρεις στα σοβαρά τους διαφορους καραγκιοζηδες εκει μέσα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Πολυ ψαριλα απο αυριο στα κεντρα...θα βρωμοκοπαει χιλιομετρα μακρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabotaz1986 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Οσοι μπαινεται αυριο κρατηστε το νερο απο τα μπανια για να κανουμε ψαροσουπα.Δεν υπαρχουν λευτα παιδια 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geos1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Μπορεις να αρνηθεις τα εμβολια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 αν τα έχεις ξανακάνει, ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geos1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 αν τα έχεις ξανακάνει, ναι Διαφορετικα οχι υποθετω. Ενα δυσκολο κουιζ τωρα. Αν αρνηθεις διαταγες πριν η κατα την ορκομωσια δηλαδη πριν γινεις στρατιωτης και υπαχθεις στους στρατιωτικους νομους ποια ειναι η ποινη; Ανυποταγη; Απειθεια; Ανυπακοη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μπορεις να αρνηθεις τα εμβολια? Καντα θα γινεις υπερανθρωπος, σκυλι! Για να αντεξεις και την βρωμα και τα μικρόβια του στρατου. Αλλιως... R.I.P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bgeorgalas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα, το αδέρφι μου έχει μπει στο ΚΕΕΜ Σπαρτης και έχει αύριο επισκεπτήριο στο οποίο είχε δηλώσει ότι δεν θα πάει κανένας: εγώ τελικά κατάφερα να ξεμπλέξω από μια σειρά υποχρεώσεις και θέλω να κατέβω να τον δω, θα με αφήσουν ή τσάμπα θα κάνω το ταξίδι? for the record: στον ίδιο είπαν ότι δεν γίνεται τίποτα και ότι έπρεπε να με είχε δηλώσει πριν οι φαντάροι από το κέντρο που μίλησα μαζί τους μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ο επόπτης μου είπε ότι "προσωπική" του εκτίμηση είναι ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα και θα με δηλώσουν σαν "επιπρόσθετο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις