Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το πιο διεφθαρμενο κομματι της ελληνικης κοινωνιας.

πριν παρουσιαστω,ρωτησα και καλα την στρατολογια αν πρεπει να καταθεσω τις γραμματικες μου γνωσεις,τα πτυχια κτλ και μου ειπαν βεβαιως,παιζει μεγαλο ρολο κτλ...

αφου λοιπον μου βγηκε η παναγια σαν τον ηλιθιο να τα συγκεντρωσω ολα και να τα επικυρωσω σε κεπ τους κατεθεσα...

πτυχιο νομικης,αδεια δικηγορου αθηνων εν ενεργεια,μεταπτυχιακο στο αστικο,πτυχιο παντειου εμπ,3 ξενες γλωσσες με ανωτατα(πιο ανωτατα σικ δεν παει) πτυχια και ecdl και λοιπες βλακειες...

αποτελεσμα ολων αυτων,ηταν να με στειλουν πρωτα πεζικο και μετα...ολμιστη στην ακρη του πουθενα διοτι οπως μου ειπαν...δεν ειχες βυσμα αγορι μου....

εβλεπα κατι χοντρους μπουχεσες,σχεδον αναλφαβητους και κατι αθιγγανους με πολιτικα κονε διοτι απο πισω τραβανε το τσιγγανοσοι των 500 ατομων και να ειναι γραφειαδες(!!!),στρατολογοι,γιωτομπαλα χωρις χαρτι κτλ....

αηδια και εμετος για ο,τι αντιπροσωπευει αυτο το τερατουργημα.

χιλιες φορες να εχω τον τουρκο πανω απο το κεφαλι μου παρα τον καθε διεφθαρμενο καραβανα κηφηνα που καθεται προσοχη σε 18 χρονα επειδη εχουν χοντρο βυσμα(εχω δει σκηνικο εναστρος,να βαραει σχεδον προσοχη σε 18 χρονο)...ντροπη....

λες και αμα παιρναμε ξερω γω,μικρα ασια,τα νεα εδαφη δεν θα τα επαιρναν οι μπομπολες,οι παχτες,οι μαντεληδες και ολα τα αλλα καλοπαιδα για να τα κανουν ξενοδοχεια,καζινο,μοναστηρια κτλ...θα τα εδιναν στον λαο...

το μονο καλο ηταν οτι εκανα πολλους γνωστους και μερικους πολυ καλους φιλους και εριξα γελιο με τις μαλακιες που καναμε.

κατα τα αλλα αναγουλα.ουτε καλημερα δεν λεω πλεον σε καραβαναδες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρέπει να είσαι ο πρώτος δικηγόρος που βλέπω που να μην καταλήγει σε γραφείο!!! Μήπως δε σου τα είχαν καταχωρήσει τα χαρτιά σου; Σε ένα φίλο μου είχαν κάνει λάθος πχ και ενώ ήταν στα τελειώματα τα διδακτορικού του, τον είχαν από λάθος δηλώσει ότι είναι φοιτητής σε μεταπτυχιακό!!!

να ρωτησω οταν θα ερθει αυτη η στιγμη αργει 8 χρονια ακομα διαλεγω εγω που θα μπω πχ πεζικο ναυτικο κλπ?

όχι.

Αν γινόταν αυτό ο στρατός ξηράς θα ήταν άδειος.:-)

Όλα παίζουν...στην δικια μου περίπτωση στο δεύτερο γραφείο είμαστε όλοι με χαρτιά. Αλλα ο λοχαγός-υπολοχαγός είναι και αυτοί με χαρτιά. Όλο το προσωπικό τον γραφείον είναι άτομα που μπορείς να μιλήσεις και να κανεις συζήτηση, με πολλούς πάμε και για καφέ έξω. Όλα παίζουν στον προηγούμενο στρατόπεδο το 90% δεν μιλιόταν. Είναι και που θα πέσεις man.

Πρέπει να είσαι ο πρώτος δικηγόρος που βλέπω που να μην καταλήγει σε γραφείο!!! Μήπως δε σου τα είχαν καταχωρήσει τα χαρτιά σου; Σε ένα φίλο μου είχαν κάνει λάθος πχ και ενώ ήταν στα τελειώματα τα διδακτορικού του, τον είχαν από λάθος δηλώσει ότι είναι φοιτητής σε μεταπτυχιακό!!!

δεν ισχυει αυτο,γιατι το εψαξα ετσι για το γαμωτο και τα ειχαν καταχωρησει τα...χαρτια...απλως με φαγανε τα κυκλωματα---βυσματα:lol::lol:

οπως και αλλα παιδια,ετσι...δεν ημουν ο μοναδικος.

τι να λεμε τωρα ρε παιδες...εδω ειχαμε ατομα που ηταν ι4,δεν ειχαν πιασει οπλο και εμφανιζονταν οτι ειχαν κανει 2-3 φορες....10/50 και παιρνανε τιμητικες αδειες με αποτελεσμα να μενουμε εμεις να χωνομαστε και να κανουμε τους σκατοφυλακες.

και μην πει κανενας,γιατι δεν μιλαγατε....

στρατος ειναι...ψυχωτικα τυπακια,με τεραστια ματια,πεταγμενοι βολβοι λες και εχουν παρει κοκα και επιπεδο,ισα με το θαλασσιο επιπεδο της ολλανδιας.

το πιο διεφθαρμενο κομματι της ελληνικης κοινωνιας.

οποιος μπορει να μην παει,ας το αποφυγει.εμας το 38% της καταταξης πηρε απαλλαγη(!!!) με αποτελεσμα να κλεισουν λοχοι(2-3).

ειναι τιμη να παρεις τρελοχαρτο απο ψυχωτικους.

σημαινε ιοτι εισαι μια χαρα.

το μονο καλο του στρατου...οι παρεες και ο χαβαλες.

Γεια σας παίδες..!! Ξερει κανεις πόσο καιρο πριν πρέπει να διακόψω την αναβολή για να μπω ας πούμε Νοέμβρη..? Στην στρατολογία μου είπαν ότι πρέπει να διακόψω 4-5 μήνες πρίν από όταν θέλω να μπώ.. προλαβαίνω τώρα αν διακώψω για το Νοέμβρη?

Ευχαριστώ..!

νομιζω δεν προλαβαινεις τωρα φιλε,ειναι μεχρι τελη ιουλιου για νοεμβριο,αλλα καλυτερα να κανεις ενα τηλ στη στρατολογια της περιοχης σου παρα να ρωτας στο φορουμ...

Φιλε αυτο που λες ειναι αδυνατον να συμβει.πως την εβγαλες δηλαδη με 40 ευρω?Μονο για τσιγαρα θες μια κατοσταρα βαλε και τις εξοδους δυο μεσα μια εξω που οταν βγαινεις,βγαινεις απο το μεσημερι ΑΡΑ πληρωνεις και γευματα

γιατί το παίρνεις ως δεδομένο ότι καπνίζω? και είπα, είχα βαρεθεί τόσο τον Εβρο που σπανια έβγαινα εξοδούχος ακόμα κι όταν ήμουν, προτιμούσα να κάτσω μέσα να την αράξω με τα παιδιά στο ΚΨΜ, αλλα δυστυχώς είναι στον άνθρωπο, άλλοι μπαίναν και στις 2 βδομάδες παίρναν αναβολή (απαλεψια), εμενα μου φάνηκε ένα 12μηνο camping (έκανα και 4 ασκήσεις)

καλά θα μου πεις εδώ πέτυχα 3μηνίτη που μου έλεγε ότι δεν την παλεύει, τι να πούμε για τους άλλους.

κι αν νομίζεις ότι είχα βύσμα κλπ, ενημερωτικά σου λέω ότι έκανα περίπου 900 ώρες σκοπια.

900 ώρες σκοπια στον Έβρο?!? Πάνε τα σκοπέτα, φίλος τώρα πια, εδώ εμείς έχουμε μια σκοπια σε όλο το στρατόπεδο και μαλώνουμε ποιος θα πάει γιατί πάντα κανεις με μια εποποινα :P

Μιας κ το ειδα αυτο θεμα ,ποσοι απο μας υπηρετησαμε αεροπορια να σηκωσουμε χερι?Βρηκα μολις τωρα το κλασικο σμηνιτικο hitaki Atenos power mix θυμηθηκα Τριπολη κ ελιωσα στο γελιο!

Αφιεωρομενο σε ολους τους πρωην σμηνιτες

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=JSWdJFU1DkU[/ame]

γιατί το παίρνεις ως δεδομένο ότι καπνίζω? και είπα, είχα βαρεθεί τόσο τον Εβρο που σπανια έβγαινα εξοδούχος ακόμα κι όταν ήμουν, προτιμούσα να κάτσω μέσα να την αράξω με τα παιδιά στο ΚΨΜ, αλλα δυστυχώς είναι στον άνθρωπο, άλλοι μπαίναν και στις 2 βδομάδες παίρναν αναβολή (απαλεψια), εμενα μου φάνηκε ένα 12μηνο camping (έκανα και 4 ασκήσεις)

καλά θα μου πεις εδώ πέτυχα 3μηνίτη που μου έλεγε ότι δεν την παλεύει, τι να πούμε για τους άλλους.

κι αν νομίζεις ότι είχα βύσμα κλπ, ενημερωτικά σου λέω ότι έκανα περίπου 900 ώρες σκοπια.

Εγω πετυχα 3μηνιτη που μετραγε 32 και σημερα και ελεγε οτι θα παει να χτυπησει αναβολη γιατι δεν την παλευε. Μιλαμε για παληκαρια.

Απο σκοπιες εκανα περιπου 6-14 ωρες σκοπια την ημερα, καθε μερα για ενα 4μηνο (χοντρικα 800-900ωρες σκοπια σε 3μηνες), συν τις υπολοιπες που ηταν σε νορμαλ επιπεδα δηλαδη 1 σκοπια ανα 3-4 μερες. Υπολογιζω πως ξεπερασα τις 1100-1200 ;p

Και ημουν και Διαβιβασεις με καλη ειδικοτητα. Και βασικα λογω ειδικοτητας βαραγα τοσες σκοπιες, διοτι ημουν ΚΕΠΙΚ. Το ΚΕΠΙΚ δεν ηταν στο λοχο διαβιβασεων, αλλα στην ταξιαρχια, οποτε καθε πρωι που πηγαιναμε στην ταξιαρχια οι ΚΕΠΙΚαριοι, βαραγαμε παραλληλα και σκοπετο ενα 6ωρακι σερι στην πυλη.

Και το μεσημερι που γυρναγαμε στο λοχο, λογικα επαιζε και νουμερακι ή θαλαμοφυλικι και εκει, λογω εμπλοκης. Ομορφα πραγματα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...