Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και βέβαια τους νοιάζει η ομοιομορφία, στο στρατό πρέπει να είναι όλοι ίδιοι όχι μόνο για αισθητικό αποτέλεσμα αλλά κυρίως για να νιώθεις ότι ανήκεις σε αυτή την ομάδα χωρίς να είσαι κάτι το ξεχωριστό.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν ειχαμε ολοι τα ιδια γενια σαν copy paste πειποιημενα δεν θα τους ενοιαζε μαλλον.

Ειναι και δειγμα πειθαρχίας και καθαριοτητας να ξυρίζεσαι. Δεν θελει μυαλο.

Τι ρωτατε και σεις; Τεζας δεν θα χεις παει στρατο εσυ silverage?

https://www.youtube.com/watch?v=qJTQ1g-VglY

Υπάρχει λόγος που φωνάζουν έτσι ?

Δεν ξέρω αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ κωμικό χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν.

• Like 1

αν κλείσεις σωστά το λουκάνικο δε μπαίνει χέρι, αυτό όμως που συμβαίνει είναι ότι στα λουκέτα ειδικά που σου δίνουν με αυτά οι συνδυασμοί των κλειδιών που τα ανοίγουν είναι συγκεκριμένοι

δηλαδή σε ένα λόχο είναι πολύ σύνηθες κάποιος με το κλειδί του να ανοίγει το λουκέτου άλλου ή άλλων 

ναι αυτο που με το ενα κλειδι ανοιγεις πολλα λουκανικα ειναι σπαστικο

Σε μοναδα ναι.

Σε κεντρο νεοσυλλέκτων μονο με τελαμωνα.

Επειδη ειναι αρχαριοι μην κανουν μαλακίες.

σε κεντρο μπορει και να σε χρεωσουν οπλα. μου ειπαν στην καλαματα τους ειχαν χρεωσει οπλα. στη θηβα παντως τιποτα, ζωαρα!

(αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας... :-D )

Για να ξυριστείς θες νερό.

Όταν είσαι πάνω σε πλοίο το νερό είναι περιορισμένο οπότε δεν μπορείς να το χαλάς για να ξυρίζεσαι. 

γιαυτο υπαρχουν οι ξυριστικες μηχανες. δε θελουν νερο :-D

φανταζομαι στην εποχη που βγηκε αυτο για το ναυτικο δεν θα υπηρχαν οι μηχανες :P

το παληκαράκι απο τη Δράμα εχει γίνει διάσημο.. το βίντεο με τους κλαρινοφαντάρους βροντόσαυρους εε βροντόφωνους ήθελα να πώ κάνει το γύρο του διαδικτύου..

Η φανταρίνα με φωνή νταλικιέρη θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για χρυσό βατόμουρο.

Τα παιδιά φυσικά είναι νορμάλ δεν φταίνε σε κάτι.. Οι βλακόστρατοι αξιωματικοί επιβάλουν τέτοιες στρατοκαβλοσυμπεριφορές.

• Like 1

το παληκαράκι απο τη Δράμα εχει γίνει διάσημο.. το βίντεο με τους κλαρινοφαντάρους βροντόσαυρους εε βροντόφωνους ήθελα να πώ κάνει το γύρο του διαδικτύου..

Η φανταρίνα με φωνή νταλικιέρη θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για χρυσό βατόμουρο.

Τα παιδιά φυσικά είναι νορμάλ δεν φταίνε σε κάτι.. Οι βλακόστρατοι αξιωματικοί επιβάλουν τέτοιες στρατοκαβλοσυμπεριφορές.

Τελικά ποιος ο λόγος που φωνάζουν ?

Με το θρήσκευμα τι παίζει? ΑΝ δηλώσει κανείς άθεος θα του πρήζουν το πουλί? καλύτερα να βάλω ΧΟ και να τελειώνω?

βαλε ΧΑ θα εχει πιο πολυ πλακα με το πρηξιμο  :devil:

Δε νομίζω οτι εχεις ζήτημα, απλα δε θα ορκιστεις και θα κατσεις μαζι με τους πομακους στην ορκομοσια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...