mphxths Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Στο δικό μας στρατόπεδο στην πύλη ήσουν με κουμπωμένη γεμιστήρα κανονικά. και μεις...αδεια ...και στις τσεπες 2 τελαμωνες...που οπως ειπα...πιο πολλη ωρα θα σου παρει να τις σκισεις απο το να φτιαξεις απο μονος σου νεα βληματα χειροποιητα απο κει και περα μονο σε ενα φυλακιο ειχαμε γεμιστηρα με σφαιρες κανονικες κουμπωμενες... Πιστευω οτι ειναι επιφοβο να δεις γεμιστηρες σε φανταρους ετσι αερα πατερα..δεν ξερεις ο αλλος τι θα σκεφτει και τι θα κανει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 στα πιο πολλά στρατόπεδα πύλη και νύχτα έχουν κουμπωμένη τη κόκκινη με 3 αβολίδωτα μπροστά. επίσης οι νεοσύλλεκτοι σε πιο κέντρο κάνουν σκοπιές ακριβώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 πριν την ορκομωσία δεν νομίζω να κάνουν σκοπιές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 στην αυλώνα κάνουν(χωρίς όπλο) μάλιστα δίναν και συνθηματικά και ένας λοχίας μια μέρα δεν τους έδωσε καθώς ήταν αόρκιστοι και "έτσι ειναι το σωστό" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeZaS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 και πως έκαναν σκοπιά χωρίς όπλο. αν ερχόταν ο ΤΟΥΡΚΟΣ να μας πάρει την πατρίδα ο ΕΧΘΡΟΟΟΟΟΟΟΣ πως θα τον έδιωχναν? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Στο δικό μας στρατόπεδο στην πύλη ήσουν με κουμπωμένη γεμιστήρα κανονικά. γατάκια, εμείς σε όλες τις ένοπλες ήμασταν με κουμπωμένες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 και μεις...αδεια ...και στις τσεπες 2 τελαμωνες...που οπως ειπα...πιο πολλη ωρα θα σου παρει να τις σκισεις απο το να φτιαξεις απο μονος σου νεα βληματα χειροποιητα απο κει και περα μονο σε ενα φυλακιο ειχαμε γεμιστηρα με σφαιρες κανονικες κουμπωμενες... Πιστευω οτι ειναι επιφοβο να δεις γεμιστηρες σε φανταρους ετσι αερα πατερα..δεν ξερεις ο αλλος τι θα σκεφτει και τι θα κανει.... Φυσικά μιλάω για γεμάτες. Αν ήταν άδεια δεν θα το ανέφερα καν. Αλλά ακόμα και οι κλειστές άνοιγαν πανεύκολα. 2 σιδεράκια χρειαζόταν να σπάσεις απλά γυρνώντας τα. 10 δευτερόλεπτα υπόθεση μαξ. Απλα δεν μπορεις να πει οτι ο στρατος ειναι αχρηστος, δεν αξιζει, επειδη εσυ δεν περασες καλα ή δεν ηθελες να πας. Τέρμα άχρηστος. Και βγάζοντας εκτός τις εξόδους που δεν είχα μπορώ να πω πως πέρασα αρκετά καλά. Όμως αναγκάστηκα να αφήσω δουλειά, σπουδές, οικογένεια σε δύσκολη περίοδο και να χαλάσω λεφτά που δεν είχα. Φυσικά και δεν έμαθα τίποτα ενώ πήρα και για το σπίτι μόνιμο πρόβλημα στη μέση. γατάκια, εμείς σε όλες τις ένοπλες ήμασταν με κουμπωμένες Δεν είχαμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο ακόμα! Αλλά όπως γράφω η πρόσβαση ήταν πολύ εύκολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeZaS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 υπάρχει εξήγηση γιατί ναυτικό δεν έχουν θέμα με τα μούσια και στο πεζικό έχουν??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Στο ναυτικο παντως αμα δεν είσαι με τα μούσια [περιποιημενα οχι αξυρισια] της φωτο στην ταυτοτητα την μερα που απολυεσαι, -φημες λενε- δεν...απολυεσαι απ οτι διαβαζα στο thiteia.org τοτε που ημουν για παρουσιαση (δεν πηγα ναυτικο απλα διαβαζα ο,τι τοπικς μου κινουσαν περιεργεια) πρεπει να ξυριζεις το λαιμο (την περιοχη του λαιμου δλδ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Αλήθεια τί πειράζουν τα μούσια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 υπάρχει εξήγηση γιατί ναυτικό δεν έχουν θέμα με τα μούσια και στο πεζικό έχουν??? Για να ξυριστείς θες νερό. Όταν είσαι πάνω σε πλοίο το νερό είναι περιορισμένο οπότε δεν μπορείς να το χαλάς για να ξυρίζεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Αλήθεια τί πειράζουν τα μούσια; το ξύρισμα εξυπηρετεί την ομοιομορφία και το να μπορεί να εφαρμόζει η αντιασφυξιογόνα μάσκα στη μούρη σου (κατάλοιπο από τον πρώτο παγκόσμιο) το μουστάκι που δεν εμποδίζει τη μάσκα επιτρέπεται κανονικά στα πλοία που όπως λέει ο νίκος δεν παίζουν νερά και δεν είναι εύκολο να σε ψεκάσουν με αέρια ισχύουν άλλα Δεν είχαμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο ακόμα! Αλλά όπως γράφω η πρόσβαση ήταν πολύ εύκολη. εγώ είχα παραπονεθεί για το κούμπωμα παντού (το θεωρώ επικίνδυνο, ειδικά με τα "αστέρια" που είχαμε στη μονάδα μου) , αλλά μου έλεγαν ότι οι διαταγές που υπήρχαν σχετικά με τις ένοπλες έλεγαν κουμπωμένη οπότε δεν υπήρχε επιλογή μόνο στα τζιπάκια δε τις κουμπώναμε (ενώ και εκεί είχαμε έτοιμες για κούμπωμα) μη ταρακουνηθεί τίποτα και γελάσει το κατσίκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeZaS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Η αντίδρασή μου αφού ξυρίστηκα μετά απο 6 χρόνια με τέλειο κλαρινογαμπρικό μούσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 κι εγώ κάπως έτσι ήμουν όταν πήρα τα μαλλιά μου που τα είχα μακριά 9 χρόνια, σαν πρόβατο ήμουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 το ξύρισμα εξυπηρετεί την ομοιομορφία και το να μπορεί να εφαρμόζει η αντιασφυξιογόνα μάσκα στη μούρη σου (κατάλοιπο από τον πρώτο παγκόσμιο) το μουστάκι που δεν εμποδίζει τη μάσκα επιτρέπεται κανονικά Ποιά ομιομορφία.Δηλαδή αυτό τους πειράζει;Ίσα ίσα που φαίνεται και λίγο ποιό μάχιμος ο στρατός με τα μούσια γιατί δεν μοιάζουν όλοι με μωρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις