Luciddream Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 αυτο εδώ φυσικά οχι σοβαρά τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 λιγο προσοχη με λουκετα και λουκανικα και τετοια....επειδη εχεις το λουκετο δεν παει να πει οτι ειναι και κλειδωμενο Ειδικα στην περιπτωση του λουκανικου....υπηρξε φαση στην μοναδα που ο αλλος ειχε λουκετο στο λουκανικο , αλλα αν πιεζες λιγο τις καταστασεις εβαζες το χερι μεσα...ανετα... Στα στρατιωρικα σακιδια....που βαζουν τα λουκετα στα φερμουαρ..παλι υπηρξαν περιπτωσεις που το σακιδιο ηταν ψιλοαδειο και μπορουσες να το τσακαλωσεις και εκανες την δουλεια σου.... Αρα θελει προσοχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeZaS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δηλαδή το πρόβλημα είναι οι σάκοι και όχι τόσο τα λουκέτα? Έχω διαβάσει και καλά οτι παίζονται φάσεις που ανοίγουν με το ίδιο κλειδί και τέτοιαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 αν κλείσεις σωστά το λουκάνικο δε μπαίνει χέρι, αυτό όμως που συμβαίνει είναι ότι στα λουκέτα ειδικά που σου δίνουν με αυτά οι συνδυασμοί των κλειδιών που τα ανοίγουν είναι συγκεκριμένοι δηλαδή σε ένα λόχο είναι πολύ σύνηθες κάποιος με το κλειδί του να ανοίγει το λουκέτου άλλου ή άλλων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Το λουκανικο αν το κλεισεις σωστα δεν μπαινει χερι.. Και τα σημαντικα πραγματα τα βαζουμε ή στο φωριαμο αν εχουμε. Ή στο λουκανικο κατω κατω... Εκει και ανοιχτο να ειναι δυσκολευεσαι να τα βγαλεις, ποσο μαλλον αν εχει μια μικρη χαραμαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Το λουκάνικο όπως ειπώθηκε ήδη, αν το κλείνεις σαν "φάκελο" τότε δεν ανοίγει. Εκεί βάλε ένα δικό σου λουκέτο και οκ. Το λουκέτο που έδιναν αυτοί ή γενικά ό,τι βλακεία λουκέτο είχα, το έβαζα στον οπλοβαστό. Εγώ στο λουκάνικο έβαζα λίγα πρόχειρα πράγματα που ήθελα να τα έχω κοντά μου, γιατι φοριαμό ή δεν θα είχα, ή θα ήταν έξω απο τους θαλάμους λίγο μακριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 <p>Δηλαδή το πρόβλημα είναι οι σάκοι και όχι τόσο τα λουκέτα? Έχω διαβάσει και καλά οτι παίζονται φάσεις που ανοίγουν με το ίδιο κλειδί και τέτοιαα</p> Ναι ισχυει αυτο με το κλειδι, γι αυτο να παρεις καλα λουκετα ,επισης να τα τραβηξεις να δεις αν ανοιγουν γιατι υπαρχουν και ελαττωματικα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Και τι να σε κλέψουν δηλαδή , το κωλόχαρτο και τα μωρομάντιλα? Το πορτοφόλι και το κινητο να τα έχεις στην παραλλαγή σου και όλα τα άλλα it's ok! Από ερχόμενη εβομάδα πρέπει να παρουσιαστώ αλλά δεν έχω σκοπό να πάω άρα θα είμαι ανυπότακτος εσωτερικού.Τα ερωτήματα μου είναι τα εξής και θα παρακαλούσα να μην γεμίσει το θέμα troll και σχόλια τύπου "κάνε αναζήτηση και θα μάθεις".01] Αν δεν παρουσιαστώ θα σκάσουν οι μπάτσοι σπίτι μου ή θα πάρουν τηλέφωνο (όπως όταν ήρθε το σκ@τόχαρτο κατάταξης)?02] Υπάρχει περίπτωση να συλληφθώ και να με κρατήσουν μέσα μέχρι να γίνει στο στρατοδικείο ? (Αστείο ακούγεται αλλά το διάβασα και αυτό)03] Αν πάρουν τηλέφωνο οι μπάτσοι ή σκάσουν στο σπίτι και βάλω δικούς μου ανθρώπους να πουν ότι λείπω εκτός Νομού και δεν θα επιστρέψω σύντομα θα σταματήσουν να ενοχλούν ή υπάρχει περίπτωση να μην ενοχλήσουν καθόλου?04] Διάβασα εδώ στο φόρουμ, πως αν καταταχθείς δεν θα κάνεις επιπλέον μήνες θητείας (καταργήθηκε αυτός ο νόμος). Ισχυεί?5] Το στρατοδικείο γίνεται ΌΤΑΝ καταταχθώ ? Άν όχι, σε πόσους μήνες γίνεται?6] Πρόβλημα στην θεώρηση της κάρτας ανεργίας δεν θα έχω μιας και θα είμαι ανυπότακτος εσωτερικού ε?Αυτές ήταν οι ερωτήσεις μου και θα παρακαλούσα να απαντηθουν από κάποιον που γνωρίζει ή έχει ακούσει τι γίνεται επι του θέματος. Διαβάζω για συλλήψεις και έχω αγχωθεί αφάνταστα και δεν θέλω να κάνω καμια βλακεία για δαύτους... Αεροδρόμια κτλ δεν χρησιμοποιώ αφού δεν ταξιδεύω άρα μέχρι εδώ δεν θα έχω πρόβλημα... Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Λογικά θα σε καλέσουν να απολογηθείς και αν αρνηθείς να καταταγείς θα χάσεις κάποια πολιτικά σου δικαιώματα Να ξέρεις οτι θα έχεις μεγάλο θέμα να βρεις δουλειά μετά εκτος και αν είσαι καλλυμένος και δεν σε νοιάζει οπότε βγάλε ενα i5 και στο καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Και τι να σε κλέψουν δηλαδή , το κωλόχαρτο και τα μωρομάντιλα? Το πορτοφόλι και το κινητο να τα έχεις στην παραλλαγή σου και όλα τα άλλα it's ok! Τη παραλλαγή η το δεύτερο ζευγάρι άρβυλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δεν δινουν πλεον δευτερο ζευγαρι αρβυλες, ουτε σακο παραλλαγης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acid_raiN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Τη παραλλαγή η το δεύτερο ζευγάρι άρβυλα Όχι μόνο δεύτερο ζευγάρι άρβυλα δεν δίνουν.. Πολλοί στην σειρά μου και μετά δεν πήραν καν φόρμες ή μπερέ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Τωρα που το σκεφτομαστε λεμε τι καλα που ηταν και σχεδον ολοι ειδικα νε την τωρινη κατασταση, αν τους ρωτησεις ανετα ξαναπηγαιναν.. Οχι δεν ηταν καθολου καλα, και σαφως δεν θα ξαναπηγαινα. Αν καποιος στον στρατο περναγε καλυτερα απ'οτι περναει στην πολιτικη του ζωη, τοτε κατι δεν παει καλα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 αν καταφερει και σκισει την τελαμωνα...μετα συζηταμε για τουφεκιες ...πρεπει να το θελεις ΠΟΛΥ...για να βγαλεις την γεμιστηρα απο κει μεσα Στο δικό μας στρατόπεδο στην πύλη ήσουν με κουμπωμένη γεμιστήρα κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Στο δικό μας στρατόπεδο στην πύλη ήσουν με κουμπωμένη γεμιστήρα κανονικά. Σε μοναδα ναι. Σε κεντρο νεοσυλλέκτων μονο με τελαμωνα. Επειδη ειναι αρχαριοι μην κανουν μαλακίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Οχι δεν ηταν καθολου καλα, και σαφως δεν θα ξαναπηγαινα. Αν καποιος στον στρατο περναγε καλυτερα απ'οτι περναει στην πολιτικη του ζωη, τοτε κατι δεν παει καλα. Δεν ειπα οτι στο στρατο περνουσα πιο καλα απο τι περναω ή περνουσα στην πολιτικη μου ζωη. Απλα δεν μπορεις να πει οτι ο στρατος ειναι αχρηστος, δεν αξιζει, επειδη εσυ δεν περασες καλα ή δεν ηθελες να πας. Εγω το χα δηλωσει οτι με βοηθησε σε πολλους τομεις, οταν συναντας τον καθε στραβο, ψυχακια και ανωμαλο και πρεπει να κοιμηθεις διπλα του κλπ. Σε προετοιμασει για πολλα.. Ετσι και αλλιως ο στρατος ειναι μια μικρη κοινωνια.. Εξω υπαρχουν πιο πολλα εμποδια που μπορουν να σε καταπιεζουν, να σε σταματανε.. Απαραιτητη προυποθεση να μην πας στα 18 στρατο. Αν πηγαινα σε αυτη την ηλικια μπιρει να μην παιρνουσα και γω καλα. Τοτε εισαι μεσα στην αντιδραση, στην ευκολια που σου παρεχει το σπιτι, θελεις να ξεφυγεις απο την καταπιεση και το αγχος που εχεις απο το λυκειο. 22 χρονων πιστευω ειναι η καταλληλη ηληκια για να παει καποιον στρατο.. Ειδικα τωρα που δεν υπαρχουν δουλειες και απλα καθεται σπιτι και λιωνει στον καναπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις