TeZaS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Οι έμπειροι για προτείνετε κανα πάτο καλό και δοκιμασμένο!!! *Ερώτηση: Έχω θέμα με χονδροπάθεια στα γόνατα, σε δημόσιο νοσοκομείο δεν έχω πάει. Ακολουθούσα μια αγωγή για 6 μήνες με ένα ειδικό συμπλήρωμα και με ειδικές ισομετρικές ασκήσεις ενδυνάμωσης τετρακέφαλου στο γυμναστήριο. Εγώ αν τους το πω οταν παρουσιαστώ θα με εξετάσουν ή θέλουν χαρτί απο δημόσιο νοσοκομείο?
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Κανονικα, για οτιδηποτε αναφερεις στους γιατρους στην καταταξη, που θα μπορουσε να αλλαξει το "Ι" σου,πρεπει να σου ετοιμασουν παραπεμπτικο για περαιτερω εξεταση. (Οχι πως παντοτε 100% θα συμβει αυτο)Δε χρειαζεται απαραιτητα να το αποδειξεις με χαρτια δημοσιου νοσοκομειου οταν τους το πρωτοαναφερεις. 1
flik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αν το αναφέρεις στην κατάταξη, την επομένη λογικά θα είσαι σε λίστα για το στρατιωτικό νοσοκομείο της περιοχής. Εκεί θα σε εξετάσουν και θα βγάλουν πόρισμα και για το Ι σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 η "εύκολη" λύση είναι να μην κάνεις τπτ και να παρουσιαστείς όταν τελειώσει η αναβολή το 2020... ζητάνε χαρτί ώστε να δείξεις ότι είσαι ακόμα γραμμένος στο ΤΕΙ ή ότι πήρες πτυχίο, αν δεν πας τπτ πέφτει 1 μήνας extra θητεία ο οποίος εξαγοράζετα με 90 euro...
FarCry Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Οι έμπειροι για προτείνετε κανα πάτο καλό και δοκιμασμένο!!! *Ερώτηση: Έχω θέμα με χονδροπάθεια στα γόνατα, σε δημόσιο νοσοκομείο δεν έχω πάει. Ακολουθούσα μια αγωγή για 6 μήνες με ένα ειδικό συμπλήρωμα και με ειδικές ισομετρικές ασκήσεις ενδυνάμωσης τετρακέφαλου στο γυμναστήριο. Εγώ αν τους το πω οταν παρουσιαστώ θα με εξετάσουν ή θέλουν χαρτί απο δημόσιο νοσοκομείο? για χονδροπαθεια γνωστος βγηκε I3 αοπλο. απλα να ξερεις τι να περιμενεις γενικα καλος πατος εγω εχω σιλικονης και απο πανω εναν κανονικο πατο και ειμαι κομπλε. αμα βγεις αοπλος νομιζω θα σου κανουν μια χαρα
pantelis21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Οι έμπειροι για προτείνετε κανα πάτο καλό και δοκιμασμένο!!! *Ερώτηση: Έχω θέμα με χονδροπάθεια στα γόνατα, σε δημόσιο νοσοκομείο δεν έχω πάει. Ακολουθούσα μια αγωγή για 6 μήνες με ένα ειδικό συμπλήρωμα και με ειδικές ισομετρικές ασκήσεις ενδυνάμωσης τετρακέφαλου στο γυμναστήριο. Εγώ αν τους το πω οταν παρουσιαστώ θα με εξετάσουν ή θέλουν χαρτί απο δημόσιο νοσοκομείο? Και εγώ έχω χονδροπάθεια και άρχισε να με ενοχλεί πρόσφατα. Χονδροπάθεια και τενοντίτιδα και ούτε κατάλαβα πως μου εμφανίστηκε και μάλιστα 2 μήνες πριν παρουσιαστώ (μπαίνω 13/11) και η πλάκα είναι ότι ξεκίνησα και εγώ 6μηνη αγωγή ασκήσεις-χαπια και δεν ξέρω τώρα τι θα γίνει. Γιατί ΟΚ τα χάπια τα παίρνω έστω και στη ζούλα αλλά τις ασκήσεις θα μπορώ να τις κάνω;
Aspidas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά τα 6.000ε πρόστιμο που σου βάζουν αν είσαι ανυπότακτος παύουν να ισχυούν μετά την διακοπή της ανυποταξίας ή ισχυουν ακόμα και αν κάποιος διακόψει την ανυποταξία και κάνει την θητεία του κανονικά;
pantelis21 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ξέρει κανείς που να βρω καλούς ανατομικούς πάτους 48 νούμερο; Και αν είναι δυνατόν Θεσσαλονίκη... Σε κανα δυο μαγαζιά που πήγα είχαν μέχρι 46 νούμερο. Τώρα αν βάλω 46 πάτο σε 48 αρβύλα θα έχω θέμα; 1
panos2171 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Ξέρει κανείς που να βρω καλούς ανατομικούς πάτους 48 νούμερο; Και αν είναι δυνατόν Θεσσαλονίκη... Σε κανα δυο μαγαζιά που πήγα είχαν μέχρι 46 νούμερο. Τώρα αν βάλω 46 πάτο σε 48 αρβύλα θα έχω θέμα; E ένα θεματάκι θα το χεις, δε θα πατάει όλο το πόδι. Σε φαρμακείο έψαξες? Είδα ενός συμφάνταρου, σιλικόνης περίπου 1.5 εκατοστό πάχος και μου λέει πως είναι σαν αθλητικά. Εγώ πάντως ξεκίνησα με τελείως απλούς πάτους οι οποίοι λιώσαν γρήγορα αλλά συνήθησα πλέον χωρίς αυτούς.
pantelis21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 E ένα θεματάκι θα το χεις, δε θα πατάει όλο το πόδι. Σε φαρμακείο έψαξες? Είδα ενός συμφάνταρου, σιλικόνης περίπου 1.5 εκατοστό πάχος και μου λέει πως είναι σαν αθλητικά. Εγώ πάντως ξεκίνησα με τελείως απλούς πάτους οι οποίοι λιώσαν γρήγορα αλλά συνήθησα πλέον χωρίς αυτούς. Ήθελα καλούς ανατομικούς αλλά γενικά μου είπε πως η εταιρία έβγαζε μέχρι 46... Απλούς αντικραδασμικούς σιλικόνης χοντρούς νομίζω θα μπορούσα να βρω και μεγαλύτερο νούμερο. Νομίζω πάντως για 2 νούμερα μικρό το κακό...
TeZaS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 αχαχαχαχαχαχαχα κλαίω!!!!!!! μλκες αν μου τύχει τέτοιος θα φάω 80 μέρες φυλακή απο τα γέλοια. Πως μπορεί να κρατηθεί κάποιος? 2
nicoc89 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 θα σου τύχει και μάλλον δε θα έχεις όρεξη ούτε να γελάσεις ούτε τίποτα(και μη το κάνεις γιατι θα τα πρήζει κ στους υπόλοιπους και δε θα το εκτιμήσουν . Ξέρεις τι ειναι να θέλει ο άλλος να πάρει άδεια και να βγαίνει στην αναφορά και να του ρίχνει άκυρο και κράξιμο γιατι τον νευρίασε ποιο πριν κάποιος ?θυμάμαι ενα παλικάρι ήταν λίγο χαζός αλλα καλό παιδάκι και όλοι τον προσέχαμε και βγαίνει αναφορά να ζητήσει άδεια για 3η φορά και τον αρχίζει στο κράξιμο και του λέει έφυγες! απελπίστηκε και άρχισε και φώναζε "ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΡΑ ! ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ " στην αναφορά και έτρεξε και έφυγε . Εγινε ενας χαμός , τον ψάχνανε και δεν κατέβαινε κάτω , είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι και δε σηκωνόταν . Τελικά πήρε την άδεια του την ίδια μέρα το μεσημέρι και ήρθε για το χαρτί . χαχαχαχααχαχαχ , όσο θυμάμαι τη φράση "έπρεπε να γίνω ηθοποιός " πριν φύγει και τα μούτρα του αρχιλοχία που του το είπε όταν έπαιρνε το αδειόχαρτο είχε άδεια για να απολυθεί και να μη ξαναπατήσει και του σπάγανε τα τέτοια . απλά ζώντας τόσους μήνες τους καραβανάδες απο κοντά θα σκέφτεσαι οτι καμια φορά τα ζώα ειναι εξυπνότερα απ τους ανθρώπους , ακόμα και αυτά που τρώνε κόπρανα (βλέπε σκύλους) 2
aGka8l Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ξέρει κανείς που να βρω καλούς ανατομικούς πάτους 48 νούμερο; Και αν είναι δυνατόν Θεσσαλονίκη... Σε κανα δυο μαγαζιά που πήγα είχαν μέχρι 46 νούμερο. Τώρα αν βάλω 46 πάτο σε 48 αρβύλα θα έχω θέμα; Εγώ φοράω αρβύλα 48 και ο πάτος είναι 47 άλλα οκ δεν έχω θέμα. Θα βρεις σίγουρα σιλικόνης σε μαγαζί με ορθοπεδικά κάπου 30-35ε επίσης είχα βρει σε ένα μαγαζί 48 Πάτο Αλλά όχι σιλικόνης έλεγε και καλά ότι είναι ειδικός για αρβύλα και παίρνει το σχήμα του ποδιού
mathsrule Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=p-MNkl1RxU4&feature=player_detailpage
Pablo_Hasan Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=p-MNkl1RxU4&feature=player_detailpage ωραια μουσικούλα ακούνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις