Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πότε παίρνεις το κανονικό απολυτήριο ? μετά απο 6 μήνες ? 

το στέλνουν ή πας κ το παίρνεις απο στρατολογία ?

Κοιτα συνηθως μετα απο ενα χρόνο. Η δικη μου σειρα απολυθηκαμε μαιο 2010 με πρασινο απολυτηριο και Σεπτεμβρη 2011 μας ηρθε το ασπρο απολυτηριο,απλως καποιοι απ τη σειρα μου περάσανε ... επιστρατοι πως το λενε,που πας για μια βδομαδα και κανεις βλακειες. Απο σεπτεμβρη του 2011 εχω κ εγω ασπρο απολυτηριο. Στο στελνει το στρατολογικο γραφειο συστημενο [ υπογραφεις στο ταχυδρομο οτι παρελαβες], μεσα στο φακελο εχει ενα πιο μικρο φακελακι που βαζεις το πράσινο απολυτηριο αφου κοψεις νομιζω τα 2 στελέχη που είναι για εισητήριο μετάβασης σε περιπτωση επιστρατευσης. Μετα παιρνεις το φακελακι και πας σε ενα ταχυδρομειο και το παραδιδεις στο ταμειο και υπογραφεις εκει ενα χαρτι οτι το εστειλες το οποιο φυλας μαζι με το ασπρο απολυτηριο. Εχει κ οδηγιες μεσα απλα επειδη θυμαμαι -οχι ακριβώς- ομως-,στα λεω :) Το φακελακι εννοειται το στελνεις τζαμπέ , σιγά μη πληρώσεις κιολας :P

• Like 2
Δημοσ.

απορώ πως δεν το ήξεραν οι υπόλοιποι :mellow:  

Οι υπόλοιποι πήραν άσπρο μάλλον (κι εγώ δηλαδή).

Πραγματικός εφιάλτης (κυριολεκτώ, γιατί όντως έχω δει ήδη 3-4 φορές) να ξαναγυρίσω στο στρατόπεδο έστω και για 3 μέρες.

Ήδη και που το σκέφτομαι με πιάνει ψυχοπλάκωμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι υπόλοιποι πήραν άσπρο μάλλον (κι εγώ δηλαδή).

Πραγματικός εφιάλτης (κυριολεκτώ, γιατί όντως έχω δει ήδη 3-4 φορές) να ξαναγυρίσω στο στρατόπεδο έστω και για 3 μέρες.

Ήδη και που το σκέφτομαι με πιάνει ψυχοπλάκωμα.

αναλόγως που θα πας, αν θυμάμαι καλά είναι να πάω κάπου εντός Αττικής, οπότε κλάιν...

Δημοσ.

αν πεσει η ορκομωσια του πανεπιστημιου τις πρωτες μερες στο κεν? <br>

να ελπιζω ή οχι?<br><br>

Πολύ δύσκολα

Έχει γίνει όμως

Δημοσ.

αναλόγως που θα πας, αν θυμάμαι καλά είναι να πάω κάπου εντός Αττικής, οπότε κλάιν...

Σωστό κι αυτό, αλλά αν είναι να φορέσω παραλλαγή και αρβύλες, θα ήταν για εμένα πολύ δύσκολη εμπειρία. Είναι ακόμα νωπή η ανάμνηση της θητείας μου και δεν μπορώ.

Δημοσ.

μου χαν πει εμενα ,οτι ασπρο κατευθειαν παιρνουν τα καλα βυσματα , και οι αοπλοι... Κ εγω μικροβυσματακι ημουν [για κεντρο κ μεταθεση μοναχα βασικα] κ πηρα πρασινο..τεσπα η σειρουλα μου που πηγε μου πε οτι χαλαρα στη σκηνη με τον ταξιαρχο ηταν , παραλλαγη κτλ τυπικα ολα, και εξοδα μεταβασης πληρωμενα οπως κ το φαι αφου μαγειρευανε εκει :P

Δημοσ.

καλα νομιζετε οτι οταν μας καλεσουν επιστρατους κτλπ θα ειναι το ιδιο με το οπως ηταν η θητεια.στα @@ μας ολα θα ειναι.παμε καλα?και για οσους τυχερους δουλευουν,σαν διακοπες θα ειναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...