TeZaS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Στον στρατό πως έβρισκες ρίγανη ρε boy το έχω απορία
FarCry Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Για να μαθαινουν οι παλιοι και οι νεοι καθε ποτε πρεπει να λενε διαταξτε... http://vimeo.com/75596532 :-D :-D :-D :-D
qsis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 χάλια φαίνεται η Τρίπολη, πολύ τέντωμα και ο στρατηγός ώς συνήθως το εθνόσημο στο αυτί
panosno1com Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 πότε παίρνεις το κανονικό απολυτήριο ? μετά απο 6 μήνες ? το στέλνουν ή πας κ το παίρνεις απο στρατολογία ? Κοιτα συνηθως μετα απο ενα χρόνο. Η δικη μου σειρα απολυθηκαμε μαιο 2010 με πρασινο απολυτηριο και Σεπτεμβρη 2011 μας ηρθε το ασπρο απολυτηριο,απλως καποιοι απ τη σειρα μου περάσανε ... επιστρατοι πως το λενε,που πας για μια βδομαδα και κανεις βλακειες. Απο σεπτεμβρη του 2011 εχω κ εγω ασπρο απολυτηριο. Στο στελνει το στρατολογικο γραφειο συστημενο [ υπογραφεις στο ταχυδρομο οτι παρελαβες], μεσα στο φακελο εχει ενα πιο μικρο φακελακι που βαζεις το πράσινο απολυτηριο αφου κοψεις νομιζω τα 2 στελέχη που είναι για εισητήριο μετάβασης σε περιπτωση επιστρατευσης. Μετα παιρνεις το φακελακι και πας σε ενα ταχυδρομειο και το παραδιδεις στο ταμειο και υπογραφεις εκει ενα χαρτι οτι το εστειλες το οποιο φυλας μαζι με το ασπρο απολυτηριο. Εχει κ οδηγιες μεσα απλα επειδη θυμαμαι -οχι ακριβώς- ομως-,στα λεω Το φακελακι εννοειται το στελνεις τζαμπέ , σιγά μη πληρώσεις κιολας 2
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Για να μαθαινουν οι παλιοι και οι νεοι καθε ποτε πρεπει να λενε διαταξτε... http://vimeo.com/75596532 :-D :-D :-D :-D ο Αβραμοπουλος ειναι ανθρωπος που ντυνεται μονο σε σοβαρά αντρικά καταστήματα...
flik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 απορώ πως δεν το ήξεραν οι υπόλοιποι Οι υπόλοιποι πήραν άσπρο μάλλον (κι εγώ δηλαδή). Πραγματικός εφιάλτης (κυριολεκτώ, γιατί όντως έχω δει ήδη 3-4 φορές) να ξαναγυρίσω στο στρατόπεδο έστω και για 3 μέρες. Ήδη και που το σκέφτομαι με πιάνει ψυχοπλάκωμα.
jpsih Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 αν πεσει η ορκομωσια του πανεπιστημιου τις πρωτες μερες στο κεν? <br> να ελπιζω ή οχι?<br><br>
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Οι υπόλοιποι πήραν άσπρο μάλλον (κι εγώ δηλαδή). Πραγματικός εφιάλτης (κυριολεκτώ, γιατί όντως έχω δει ήδη 3-4 φορές) να ξαναγυρίσω στο στρατόπεδο έστω και για 3 μέρες. Ήδη και που το σκέφτομαι με πιάνει ψυχοπλάκωμα. αναλόγως που θα πας, αν θυμάμαι καλά είναι να πάω κάπου εντός Αττικής, οπότε κλάιν...
qsis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 αν πεσει η ορκομωσια του πανεπιστημιου τις πρωτες μερες στο κεν? <br> να ελπιζω ή οχι?<br><br> Πολύ δύσκολα Έχει γίνει όμως
flik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 αναλόγως που θα πας, αν θυμάμαι καλά είναι να πάω κάπου εντός Αττικής, οπότε κλάιν... Σωστό κι αυτό, αλλά αν είναι να φορέσω παραλλαγή και αρβύλες, θα ήταν για εμένα πολύ δύσκολη εμπειρία. Είναι ακόμα νωπή η ανάμνηση της θητείας μου και δεν μπορώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 παρτάλια μωρέ, τα γράφεις όλα στα @@ σου...
panosno1com Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 μου χαν πει εμενα ,οτι ασπρο κατευθειαν παιρνουν τα καλα βυσματα , και οι αοπλοι... Κ εγω μικροβυσματακι ημουν [για κεντρο κ μεταθεση μοναχα βασικα] κ πηρα πρασινο..τεσπα η σειρουλα μου που πηγε μου πε οτι χαλαρα στη σκηνη με τον ταξιαρχο ηταν , παραλλαγη κτλ τυπικα ολα, και εξοδα μεταβασης πληρωμενα οπως κ το φαι αφου μαγειρευανε εκει
Thanos1972 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 καλα νομιζετε οτι οταν μας καλεσουν επιστρατους κτλπ θα ειναι το ιδιο με το οπως ηταν η θητεια.στα @@ μας ολα θα ειναι.παμε καλα?και για οσους τυχερους δουλευουν,σαν διακοπες θα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις