Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με επελεξαν τυχαια για ΕΛΔΥΚ και μου ρθε εντελως ξαφνικο,πρεπει να θεωρω τον εαυτο μου γκαντεμη ή τυχερο;

Δεν ειναι ακριβως "τυχαιο": αν για παραδειγμα εισαι ΠΖ και διχως κανενα βυσμα = σιγουρος υποψηφιος...!!  :(

Υπο την προυποθεση οτι εισαι ενοπλος -κι αυτος ειναι ο σιγουρος τροπος να γλυτωσεις την Κυπρο, δηλαδη

-εκτος & εχει αλλαξει κατι- χτυπας/βγαινεις Ι4Ι3 αοπλο) και ετσι αλλαζει(ς) το Κυπροχωσιμο σε κατι αλλο.

[Συνηθως Εβρο-νησια, αν δεν παιζει παρεμβαση, παντως σε φιλο που και το εκανε ετσι, του κληρωσε Κως]

Προφανως, Κυπρο γλυτωνεις και με 6μηνη αναβολη, αλλα στο κεντρο πρεπει να την παρεις,

αφου συμπληρωσεις τη βασικη εκπαιδευση, ωστε να μη επαναλαβεις ξανα αυτες τις ημερες.

[Extreme επιλογη μεν, μα παντως υπαρχει κι αυτη, αν καποιος θελει να παραμεινει Ελλαδα]

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

**Το μεταφέρω απο άλλο thread που άνοιξα**

Τι παίζει με το κινητό στον στρατό ρε παιδιά? Μου είπαν οτι την πρώτη βδομάδα πρέπει να έχω μια μπακατέλα χωρίς κάμερα γιατί στο κέντρο τα ψάχνουν και στο πρώτο επισκεπτήριο μου φέρνουν το καλό. 

Επειδή σκέφτομαι να πάρω καινούργιο τώρα, θα βολεύει να έχω κανα S3 ή κανα ONE X ή ακόμα πιο μεγάλο ΝΟΤΕ ΙΙ? Θέλω να έχω ένα καλό να μπαίνω κανα ίντερνετ, να βλέπω καμια ταινιούλα/σειρά να περνάει η ώρα. Παίζει τέτοιο πράγμα ή θα πρέπει να την βγάλω με καμια μπακατέλα που θα μου σπάει τα νεύρα? Να πάρω κανα φτηνιάρικο τάμπλετ ή δεν αφηνουν τέτοια? Άσχετα με το αν παίζουν κλεψίματα εγώ ρωτάω απο άποψη στρατού αν τα επιτρέπουν. Όχι να το έχω μπροστά σε ανωτέρους να μινάρω, στην ζούλα να έχω φιδιάσει πουθενά κτλ....

Δημοσ.

Στο στρατό ισχύει το: ό,τι δε βλέπεται, προβλέπεται.

Από εκεί και πέρα, εσύ ξέρεις αν θα σε πάρουν χαμπάρι.

Να σε ψάξουν δεν έχουν δικαίωμα, εκτός ίσως αν έχει παίξει κλοπή και ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο ελαφροχέρης.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι στο κεντρο, ΟΧΙ :shock:

Δεν γινεται να το φυλας διαρκως = 24ωρο, και υπαρχουν ορισμενοι
%#%#  που κλεβουν ακομη και...βρωμικες καλτσες, η σωβρακα.. :blink:
(αν δεν ειναι κλεπτομανια, σχεδον αγγιζει τα ορια φετιχισμου λεμε!)

~ ~ ~ ~

Υποψιν και οτι, κατα την καταταξη, δεν εχουν δικαιωμα για ελεγχο σε εσενα,
ομως στα πραγματα σου (σακ-βουαγιαζ κλπ) μια χαρα μπορουν να ψαξουν
:shifty:
Επομενως ο,τι θελεις να περασεις μεσα (π.χ. φαρμακα κι ας μην επιτρεπονται)
η μονη σιγουρη επιλογη: ειναι να το εχεις (κρυμμενο) επανω σου, οχι σε σακο.

Δημοσ.

Αυτό που λες οτι δεν θα μπορώ να το έχω συνέχεια πάνω μου γιατί θα συμβαίνει? Λες για ασκήσεις και τρεξίματα?

Δημοσ.

Αυτό που λες οτι δεν θα μπορώ να το έχω συνέχεια πάνω μου γιατί θα συμβαίνει? Λες για ασκήσεις και τρεξίματα?

Όχι μόνο,μπάνιο,τουαλέτα,ιατρικές εξετάσεις και άλλα απρόβλεπτα που αφήνεις τα πράγματα σου απροστάτευτα.

Ακόμη και στον ύπνο σου μπορούν να το ζουλήξουν εάν είναι επαγγελματίες.

Με τον κακό χαμό,το απόλυτο χάος λόγω ατόμων και την δεδομένη δική σου κούραση θα είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για τυχών κλοπές.

Δημοσ.

ότι είναι πολύτιμο το βάζεις μέσα στον υπνόσακο όταν δεν είσαι βέβαιος για τους γύρω σου (χαμηλά στα πόδια) και δε στο κλέβει κανείς 

Δημοσ.

Δυστυχως, δεν ειναι ανθρωπινως δυνατο, να παρακολουθεις τα πραγματα σου συνεχεια....

Κι οπου υπαρχουν ξιφολογχες, οι σακοι σχιζονται & τα λουκετα ανοιγουν-σπανε, ευκολα....

Δεν μπορεις δηλαδη να εισαι σιγουρος, πως θα τα κλειδαμπαρωσεις καπου με ασφαλεια.

Μονο αν εμπιστευεσαι καποιον φιλο, αλλα δυσκολο να κανεις φιλους στις λιγες μερες του κεντρου,

οπου 300-400 ατομα ειναι περαστικοι & μονο -κι οποιος (σου) αρπαξει οτιδηποτε το χαιρεται μετα.

Ξερεις, υπο (πολυ) κακες προυποθεσεις, αυτη μπορει να ειναι η πιο κοντινη εμπειρια...σε φυλακη

:-(

Δημοσ.

<p>**Το μεταφέρω απο άλλο thread που άνοιξα**</p>

<p> </p>

<p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Τι παίζει με το κινητό στον στρατό ρε παιδιά? Μου είπαν οτι την πρώτη βδομάδα πρέπει να έχω μια μπακατέλα χωρίς κάμερα γιατί στο κέντρο τα ψάχνουν και στο πρώτο επισκεπτήριο μου φέρνουν το καλό. </p>

<p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;"> </p>

<p style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Επειδή σκέφτομαι να πάρω καινούργιο τώρα, θα βολεύει να έχω κανα S3 ή κανα ONE X ή ακόμα πιο μεγάλο ΝΟΤΕ ΙΙ? Θέλω να έχω ένα καλό να μπαίνω κανα ίντερνετ, να βλέπω καμια ταινιούλα/σειρά να περνάει η ώρα. Παίζει τέτοιο πράγμα ή θα πρέπει να την βγάλω με καμια μπακατέλα που θα μου σπάει τα νεύρα? Να πάρω κανα φτηνιάρικο τάμπλετ ή δεν αφηνουν τέτοια? Άσχετα με το αν παίζουν κλεψίματα εγώ ρωτάω απο άποψη στρατού αν τα επιτρέπουν. Όχι να το έχω μπροστά σε ανωτέρους να μινάρω, στην ζούλα να έχω φιδιάσει πουθενά κτλ....</p>

Για μένα πάρε δύο κινητά ένα χωρίς κάμερα αλλά να κρατάει η μπαταρία πολύ και ένα ίντερνετ για να περνάς τις ελεύθερες σου ώρες.Για τους ελαφροχέρηδες να προσέχεις να το χεις στην τσέπη στο στήθος και το βράδυ στο μαξιλάρο ή στον υπνόσακο.Τώρα να ξέρεις πως στην φόρτιση θα αγανακτήσεις και ελπίζω να μην είσαι γκαντέμης και δεν έχεις μπρίζα στον θάλαμο γιατί τότε θα χεις θέμα.Τώρα για θέμα καμπάνας μην σκας απλά να το βγάζεις όταν είσαι σίγουρος πα δεν πέφτει το μάτι των μονιμάδων!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά έχω συνηθίσει να έχω το κινητό πάνω μου συνέχεια οπότε δεν θα έχω θέμα με αυτό. Αυτό με τις πρίζες αν πάρω κανα Τ μαζί δεν θα βοηθήσει την κατάσταση?

Δημοσ.

ότι είναι πολύτιμο το βάζεις μέσα στον υπνόσακο όταν δεν είσαι βέβαιος για τους γύρω σου (χαμηλά στα πόδια) και δε στο κλέβει κανείς 

ακριβώς 

εγώ ειχα πιάσει στη Λήμνο κρεβάτι δίπλα στον τοίχο και το βράδυ έβαζα να φορτίσει το κινητό και το καλώδιο περνούσε απο το φερμουάρ του υπνόσακου 

πλάκωνα και το φερμουάρ όπως κοιμόμουν και για να μου το πάρουν θα έπρεπε να καβαλίσουν πάνω μου στο κρεβάτι και να με γυρίσουν , να το τραβήξουν κ 1002

δεν υπάρχει περίπτωση να το τραβούσαν καν , ειχα ξυπνήσει με το πρώτο κούνημα 

στο κέντρο επειδή είχαμε βαλίτσες κλπ κάτω απο το κρεβάτι , το έβαζα μέσα με το καλώδιο να περνάει ανάμεσα στα 2 φερμουάρ που είχαν λουκέτο (κλειστό τσίτα , μονο το καλώδιο χώραγε )

η βαλίτσα ειχε επένδυση κλπ περίεργη και δεν κοβόταν με μαχαιράκια κ έτσι 

γενικά δεν μου κλέψανε ποτέ τίποτα ενώ τους γύρω μου τους γαμ....... στη βούτα 

Γενικά έχω συνηθίσει να έχω το κινητό πάνω μου συνέχεια οπότε δεν θα έχω θέμα με αυτό. Αυτό με τις πρίζες αν πάρω κανα Τ μαζί δεν θα βοηθήσει την κατάσταση?

κέντρο θέλει κρύψιμο και στη μονάδα το ίδιο αν πέσεις σε περίπτωση

εγώ είχα μονίμως ενα πολύπριζο μαζι αλλα δεν το χρησιμοποίησα ποτέ , γιατι όλοι είχαμε απο 1 

το T βοηθάει αλλα δεν σώζει την κατάσταση όσο ενα πολύπριζο 

Δημοσ.

Φοιτητική είναι 12 μέρες πάντως και αυτό επειδή κανονική και ειδική δεν μπορεί να υπερβαίνουν τις 27 μέρες. Οπότε η ειδική από 15 πάει 12. 6 μαθήματα δηλαδή αν σου κάτσει καλά.

Στο κέντρο δεν έχουν δικαίωμα να σου κάνουν σωματικό έλεγχο αλλά εμένα αφού έψαξαν τα πράγματα με πέρασαν από beeper και μου είπαν άδειασε τις τσέπες σου. Μετά έκαναν ένα pat down, αεροδρόμιο style, στο μπουφάν κτλ. Τι να πεις... Στη μονάδα μετά σε γενικές γραμμές βάζεις ότι θες. Έχω δει άπειρα Note και tablets.

Δημοσ.

Αυτό που λες με τις 12 μέρες μας το είπαν κι εμάς, δε θυμάμαι τι ίσχυσε πάντως, αφού εγώ ούτως ή άλλως δεν κατάφερα να πάρω πάνω από 4 μέρες.

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει 8 φοιτητική και δεν το βλέπω να παίρνω τις άλλες 4 μιας και το Uni μου είναι κλειστό λόγω απεργίας. Σκέφτομαι να πάω κανένα 401 και να βάλω το γιατρό να μου τις γράψει αναρρωτική και να τις κολλήσω με απολύσεως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...