Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μωρε πιο πολυ μην μου κοψει την εξοδο αμα εχει καυλες αυτο σκεφτομαι για φυλακες δεν με νοιαζει αμα θελουν ας με κρατησουν κι αλλο!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπερα μαγκες!!με επιασε ο λοχαγος να εχω καθισει στο πατωμα και να φορτιζω το αι φον με ξεκουμπωτο το χιτωνιο και μου ειπε μα βγω στην πρωινη αναφορα λετε να παιξει κανα χοντρο προβλημα;; αν και ειχα καλυμενη καμερα και να πω πως ειμαι ακομα αορκιστος!!

Πες μια πιπα του στυλ "με πηρε τηλ η μανα μου για κατι σημαντικο και εσβησε απο μπαταρια, δεν θα επαναληφθει" και θα καθαρισεις. Πριν την ορκομωσια δεν μετρανε οι ποινες αλλα αμα θελησει μπορει την εξοδο να σου την κοψει. Να σας ψαρωσουν προσπαθουν και ετυχε σε εσενα ο κληρος....

εμένα με χάλασε πολύ άσχημα που δε πήρα και το 8μηνο, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναστείλω τον πατέρα μου στο 401 και τη μία φορά που πήγε κακώς του είπα.

θα σου κλάσει τα αρχίδια 

μην το παίρνεις και πολύ σοβαρά, λέγε ναι ναι, έχετε δίκιο είστε ο καλύτερος και τίποτα δε θα γίνει

θα σου έλεγα να του πεις να σου κλάσει τα 3 μιας και είσαι αόρκιστος, αλλά ας μην το παρατραβάμε 

σε ορμονολογο εχεις παει ?τοση τεστοστερονη βρε αδελφε ? :)

Πες μια πιπα του στυλ "με πηρε τηλ η μανα μου για κατι σημαντικο και εσβησε απο μπαταρια, δεν θα επαναληφθει" και θα καθαρισεις. Πριν την ορκομωσια δεν μετρανε οι ποινες αλλα αμα θελησει μπορει την εξοδο να σου την κοψει. Να σας ψαρωσουν προσπαθουν και ετυχε σε εσενα ο κληρος....

ναι , ο,τι καλυτερο ειναι αυτο.

Βασικα μην το παιξεις ιστορια , γιατι τους γυριζει το ματι.

δυστυχως η ουσια ειναι οτι μπορει να του γαμησει την θητεια...αν στραβωσει ....

οπως ειπα εβλεπα ατομα 3-4 σειρες πριν απο μενα...που υπηρετουσαν απειρες μερες φυλακων...απολυθηκαν χαριστικα στο τελος.

Το ποιος θα κλασει @@ ποιανου..ειναι πολυ σχετικο στον στρατο :)

Εκτος και αν σκασουν βυσματοτηλεφωνα..τοτε ναι..εκει παει ποιος την εχει μεγαλυτερη :)

οπως ειπα εβλεπα ατομα 3-4 σειρες πριν απο μενα...που υπηρετουσαν απειρες μερες φυλακων...απολυθηκαν χαριστικα στο τελος.

Εκτος και αν σκασουν βυσματοτηλεφωνα..τοτε ναι..εκει παει ποιος την εχει μεγαλυτερη :)

Ισχύει. Συγγενικό μου πρόσωπο, στρατιωτικός, με το που σκάγανε τα τηλέφωνα από τα βύσματα τους έχωνε 3-4 μήνες φυλακή easy. Μανία με όσους τηλεφωνούσανε και ερχόντουσαν στο γραφείο και λέγανε "με έστειλε ο ταδε"

Για αυτό είχε και στερήσεις βαθμών βέβαια αλλά στα @@ του τους είχε γραμμένους.  ΠΝ 80ς αυτά

Μιας και λεμε για βυσματα...

Οταν ημουν κεβοπ..για να κανω την ειδικοτητα μου(πολυβολα) και τα λυβ..καποιους απο τους φανταρους τους ειχανε παει στα γραφεια.

Οταν εφτανε η ωρα της ορκωμωσιας..που θα βλεπαμε ποιοι πανε για λοχιες και ποιοι για δεκανεις...αρχισε να γινεται της πουτανας απο τηλεφωνα.

Μας λεγανε τα παλικαρια που ηταν στα γραφεια..οτι π.χ. ειναι να βγουν 50 λοχιες και 40 δεκανεις...Παιρνει τηλεφωνο το βυσμα του χ δεκανεα και λεει καντε τον λοχια.

Επειδη η αναλογια και τα νουμερα πρεπει να μεινουν τα ιδια...ενας απο τους λοχιες πεφτει και γινεται δεκανεας και ο δεκανεας με το βυσμα ανεβαινει και γινεται λοχιας.

Το ποσα τηλεφωνα και ποσες αλλαγες ειχανε γινει μας λεγανε...δεν ειχανε προηγουμενο....

Επισης στην τριπολη στην 2η μεταθεση..οταν ηρθανε οι μεταθεσεις των νεων που ειχανε παρουσιαστει οσο ημουν εκει...αρχισανε τα τηλεφωνα σε συγγενεις..μου ρθε να παω εκει..εμενα εκει..ψαξε να βρεις που ειναι και τετοια.

Σε εναν σκαει μεταθεσει διδυμοτειχο...στο νοσοκομειο !!!και ειναι στο προαυλιο και μιλαει στην μανα του..

ΡΕ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΔΕ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ...ΜΟΥ ΡΘΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΤΕΡΥΓΑ...ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !!!

Εεεε στραβωσα τελειως με το μαλακιστιρι..τον μεταβολαρα 5-6 φορες πριν φυγω για να παω για υπνο :)

Η ουσία είναι πως θα χειριστεί κανείς τη κατάσταση, αν έχεις μυαλό είναι πολύ πιθανό να τη γλιτώσεις και μαλακια να χεις κάνει

Αυτο που του λέω είναι ότι επειδή είναι κέντρο αορκιστος αν δε προκαλέσει παραπάνω δε θα γίνει τίποτα, γιατί δεν έχει κανείς όρεξη να ασχοληθεί να σου ρίξει Φ στο φύλλο πορείας

ΥΓ δεν είχα καμία ποινή στη θητεία μου

Ισχύει. Συγγενικό μου πρόσωπο, στρατιωτικός, με το που σκάγανε τα τηλέφωνα από τα βύσματα τους έχωνε 3-4 μήνες φυλακή easy. Μανία με όσους τηλεφωνούσανε και ερχόντουσαν στο γραφείο και λέγανε "με έστειλε ο ταδε"

Για αυτό είχε και στερήσεις βαθμών βέβαια αλλά στα @@ του τους είχε γραμμένους.  ΠΝ 80ς αυτά

κάτι μου θυμίζει αυτός

αχααχχααχχαχα

Θυμαμαι σε μας στο σουφλι, ειμασταν εξω απο τον λοχο σαν το καλο του θεου, και ξαφνικα βγαινει ο δικας μεσα στα νευρα και φωναζει: Oποιος ξαναβαλει να με παρουν τηλεφωνο για αδεια ή οτιδηποτε αλλο, θα φτυσει αιμα.

Τι καλα που θα ηταν να μπορεις να του πεις εκεινη την ωρα: ρε σαλτα και γ@μησου... θα γινοταν hulk :lol:

Tα καλυτερα βυσματα που ειχα δει στην μοναδα ηταν 2

ο 1ος ειχε καρτελακι που το εδειχνε οταν πηγαινανε να τον χωσουνε σε δουλεια...ηταν  "ελευθερος" των παντων....εντελει πηγε εστιατοριο..και αυτο για να εχει κατι να ασχολειται.Καναμε παρεα και ειχε και θεματα ψυχολογικα...μεσα σε dt φορτωνε με απροβλεπτα αποτελεσματα :)

Επιπεδο βυσματος : Μητροπολιτης

ο 2ος ηταν κανονικα Ι1 , αλλα μολις παιζοταν καμμια μαλακια..εσκαγε τηλεφωνο απο την μανα του !!χαχαχα...ΑΜΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ...καπως ετσι ξεκιναγε στο τηλεφωνο :)

Επιπεδο βυσματος : Τεινει στο απειρο :)

• Like 1

Στο κεντρο στην καλαματα, ειχαμε εναν ο οποιος δεν ακουγε τιποτα. Οτι ωρα ηθελε ξυπναγε, οτι ηθελε εκανε δεν του μιλαγε κανεις.

Εμεις καναμε αναφορα και αυτος κατεβαινε και πεταγε πανω κατω ενα μπουκαλακι νερο.

Κοιμοταν σε ξεχωριστο θαλαμο μονος, και μαλιστα ειχε κατουρησει και μεσα (στον θαλαμο, ναι)

Τωρα τι και πως...

ξερει κανείς πόσες μέρες κανονικής άδειας μπορώ να κρατήσω για Ελλάδα όταν γυρίσω απο Κύπρο? μου είπανε μόνο δύο αλλα κάποιοι μου λένε οτι μπορείς και όλες... τι να ισχύει άραγε?  :blink:

Θυμαμαι σε μας στο σουφλι, ειμασταν εξω απο τον λοχο σαν το καλο του θεου, και ξαφνικα βγαινει ο δικας μεσα στα νευρα και φωναζει: Oποιος ξαναβαλει να με παρουν τηλεφωνο για αδεια ή οτιδηποτε αλλο, θα φτυσει αιμα.

Τι καλα που θα ηταν να μπορεις να του πεις εκεινη την ωρα: ρε σαλτα και γ@μησου... θα γινοταν hulk :lol:

μου θυμησες σκηνικό με ενα ταγματάρχη που μου έβαλε τσι φωνές στο άκυρο γιατι κοίταγα τον κώλο μιας εποπίνας, επειδή είχε νευρα

αλλα είχα μπει ήδη σε φάση αφασία παρότι μονο 2 μηνες στη μονάδα τον άρχισα στα παλαβά και έκανα τον ηλίθιο

βασικά οχι τον ηλίθιο , το ζωό! αφου μου είχε ρίξει δεν ξέρω πόσες μέρες φυλακή πάνω στα νευρα βγαίνει ο Δίκας απο τις φωνές και λέει τι συμβαίνει ? αρχίζει να του λέει και του λέω δε κοιταζα τον κώλο της , κοίταζα τα ζουζούνια πως κυλάνε την κοπριά .

θυμάμαι τις φάτσες τους κ γελάω ακόμα

ειχα ξυπνήσει 3ης τη νυχτα ενα ΑΥΔΜ και του ειπα οτι με δάγκωσε κάποιος εκει που κοιμόμουν και οτι πήγα στην τουαλέτα και κάποιος μου μιλούσε μέσα απο τη χέστρα. "ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ!!" χααχχα

είχα πάει για κατούρημα και μου φάνηκε καλή φάση να ξυπνήσω τον ΑΥΔΜ

ο θαλαμοdog κόντευε να σκάσει ,ειχε κοκκινίσει κ κρατιόταν να μην γελάσει γιατι ο συγκεκριμένος ΑΥΔΜ ηταν ο διάολος μεταμορφωμένος

ξερει κανείς πόσες μέρες κανονικής άδειας μπορώ να κρατήσω για Ελλάδα όταν γυρίσω απο Κύπρο? μου είπανε μόνο δύο αλλα κάποιοι μου λένε οτι μπορείς και όλες... τι να ισχύει άραγε?  :blink:

εμενα σειρές που γνώρισα απο Κύπρο μου ειχαν πει οτι τους έδιναν τις δικές τους υποχρεωτικά , ήθελαν δεν ήθελαν .

Είχε τύχει άτομα να κάθονται εκει γιατι δεν είχαν λεφτά για μεταφορικά και είχαν κοπεί και τα δωρεάν ...

• Like 1

μου θυμησες σκηνικό με ενα ταγματάρχη που μου έβαλε τσι φωνές στο άκυρο γιατι κοίταγα τον κώλο μιας εποπίνας, επειδή είχε νευρα

αλλα είχα μπει ήδη σε φάση αφασία παρότι μονο 2 μηνες στη μονάδα τον άρχισα στα παλαβά και έκανα τον ηλίθιο

βασικά οχι τον ηλίθιο , το ζωό! αφου μου είχε ρίξει δεν ξέρω πόσες μέρες φυλακή πάνω στα νευρα βγαίνει ο Δίκας απο τις φωνές και λέει τι συμβαίνει ? αρχίζει να του λέει και του λέω δε κοιταζα τον κώλο της , κοίταζα τα ζουζούνια πως κυλάνε την κοπριά .

θυμάμαι τις φάτσες τους κ γελάω ακόμα

ειχα ξυπνήσει 3ης τη νυχτα ενα ΑΥΔΜ και του ειπα οτι με δάγκωσε κάποιος εκει που κοιμόμουν και οτι πήγα στην τουαλέτα και κάποιος μου μιλούσε μέσα απο τη χέστρα. "ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ!!" χααχχα

είχα πάει για κατούρημα και μου φάνηκε καλή φάση να ξυπνήσω τον ΑΥΔΜ

ο θαλαμοdog κόντευε να σκάσει ,ειχε κοκκινίσει κ κρατιόταν να μην γελάσει γιατι ο συγκεκριμένος ΑΥΔΜ ηταν ο διάολος μεταμορφωμένος

το καταλαβαινεις οτι εχεις θεματα ε? :)

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...