Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@longtom

συμφωνω σε αυτα που λες..απλα το να τα κανουμε καθε βδομαδα..σε ταγμα 100 ατομων...στον εβρο...με πολικες θερμοκρασιες..και απανωτες υπηρεσιες ανα 3 ωρες...παραηταν μαχιμο χωρις ουσια.

Καποια στιγμη το καταλαβε...και απλα..κοιμομασταν και τραβαγαμε την σκοπια μας....και τιποτα αλλο.

Ακομα και κατι ασκησεις που καναμε...εκτος στρατοπεδου ..που οκ τις γουσταραμε...τις καναμε για να παιρνουν τα στελεχη φραγκα...το ξερω διοτι εγω εφτιαχνα τα εγγραφα για να πανε στην μεραρχια , να εγκρινουν τα φραγκα...

Αντι δηλ. να κανουμε την ασκηση και να γυρισουμε στρατοπεδο..μεναμε εξω απλα για να εγκριθει το κονδυλι...ολο μαλακιες...

Τρωγαμε εμεις την πουτσα για να πληρωνονται τα ζωα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτα γινοταν στην εποχη του πατερα μου μη πω παππου μου :o [οπως κι ξυρισμα του καραισκακη πανω στη κορνιζα]. Παιζει να γινονται αυτα ακομη?!

Αφού πρώτα επι ένα τέταρτο ρωτούσε αν μπορεί να φάει... το τέταρτο με τον Καραϊσκάκη ήταν μετά για το αν μπορεί να καθίσει. Όπως και να χει εθελοντικά πήγε και καλά να πάθει, τώρα τον βλέπω σε κανα Έβρο για ΄΄δυσμενή΄΄ μετάθεση. Ωστόσο για Χριστοπαναγίες, γαμωσταυρίδια κτλ θα μπορούσε να βγει παραπονούμενος αλλά καλύτερα που δεν ασχολήθηκε με τους γιδοβοσκούς. Θα έπρεπε από την αρχή να καταλάβει οτι πρέπει να περάσει ανώδυνα την όλη φάση και όχι να κυνηγάει μόρια και μαλακίες από την στιγμή που δεν ήταν ούτε στρατόκαυλος, ούτε κάνενας αθληταράς.

Αφού πρώτα επι ένα τέταρτο ρωτούσε αν μπορεί να φάει... το τέταρτο με τον Καραϊσκάκη ήταν μετά για το αν μπορεί να καθίσει. Όπως και να χει εθελοντικά πήγε και καλά να πάθει, τώρα τον βλέπω σε κανα Έβρο για ΄΄δυσμενή΄΄ μετάθεση. Ωστόσο για Χριστοπαναγίες, γαμωσταυρίδια κτλ θα μπορούσε να βγει παραπονούμενος αλλά καλύτερα που δεν ασχολήθηκε με τους γιδοβοσκούς. Θα έπρεπε από την αρχή να καταλάβει οτι πρέπει να περάσει ανώδυνα την όλη φάση και όχι να κυνηγάει μόρια και μαλακίες από την στιγμή που δεν ήταν ούτε στρατόκαυλος, ούτε κάνενας αθληταράς.

Τα ΥΕΑ ειναι ενα θεατρο και οποιος θελει να περασει απο εκει πρεπει απλα να το παιξει το ρολο του οσο ποιο καλυτερα μπορει. Αυτα τα καψονακια τα κανουν σε ολους τους Α, σε ολες τις σχολες και το 95% συνηθιζει, παιζει το ρολο του και σε 2 μηνες γινονται ολα μια "γλυκια" αναμνηση.

Τα ιδια γινονταν και σε εμας για να παμε στο θαλαμο για υπνο, αναφεροσουν και αμα δεν φωναζες δεν εμπαινες μεσα, πηγαινες παλι πισω στην σειρα. Μπορουσε να κρατησει 30 λεπτα αυτο η και παραπανω, ενα βραδυ που ημουν πολυ κομματια και ηθελα επειγοντος να μπω εβγαλα τοση φωνη που κοντεψαν να πεσουν τα ντουβαρια,απο τοτε οι Βδες με αφηναν να μπω χωρις πολλα πολλα.

ακούω απο γνωστούς που μπήκαν χθες ΚΕΠΒ Θήβας και θυμάμαι διάφορα
μετά τις πρώτες 2-3-4 μέρες άρχισα τα παλαβά μου
στην αναφορά έκανα beatbox και κοίταζα τον διοικητή στα μάτια
είχα ενα τρόπο να τους κοιτάζω που δεν άντεχαν και τράβαγαν το βλέμμα τους αλλού

πόσες μαλακίες είχα κάνει , γενικότερα στη θητεία μου και μερικά σηκώναν γερά ντράβαλα
αλλα ήμουν τόσο καλός στο θέατρο που μπορούσα να ρίξω φάπα σε καραβανά και στο καπάκι να του πω οτι του την έδωσε κάποιος άλλος και έφυγε τρέχοντας
χαχ jk , τραβηγμένο απ τα μαλλιά αλλα στο στρατό δεν είναι μόνο οι φαντάροι στον κόσμο τους , όλοι φευγάτοι ..

θυμάμαι ενα παπάρα ΑΥΔΜ στη Λήμνο που έμπαινε στο θάλαμο με το φακό και ούρλιαζε 6 παρά για να βγουν για φρουρά (χιόνιζε , έβρεχε) επειδή ο θαλαμοφύλακας ήταν πολυ σον-σον για να ξυπνήσει τον κόσμο

εκτός απο αλκοολικός έχω την εντύπωση οτι τράβαγε κοκό , είδα αρκετά σημάδια και ξέρω να αναγνωρίζω καλά τη φάση

μεταξύ μας ομως ξέραμε οτι πρέπει να ξυπνήσουμε και δεν μπορούμε μόνοι μας με 2-3 ώρες ύπνο (διπλουπηρεσίες) και έτσ δν είχαμε θέμα , κάναμε τα πάντα για να ξυπνήσουμε τον κόσμο αν τυχαινε να είμαστε θαλαμοdogs, ο τύπος όμως όπως είπα δεν
πέρναγε απο τους θαλάμους και ψιθίριζε "ξυπνίιιστε , παιδιά , ξυπνίιστεεε " με φωνή νανούρισμα

πως δε του κάρφωσα καμια ξυφολόγχη σε κανα λαιμό του Αυδμ αυτού ένας θεός ξέρει

καλή αρχή και υπομονή σε όσους μπήκαν :-D

τι λεει ο Μαρινάκης δεν πήγε στρατό; (όχι ότι μου κάνει εντύπωση βέβαια)

και πόσοι θα έπαιρναν λεφτά χωρίς να έχουν πατήσει καν σε άσκηση.. 

όλα τα στελέχη που ειναι στο ταγμα παιρνουν αποζημιωση αν γίνει ασκηση, ασχετο αν συμμετεχουν, τους δηλώνουν όλους, ακομα και όσους είχαν αδεια την ημερα εκεινη...

τι λεει ο Μαρινάκης δεν πήγε στρατό; (όχι ότι μου κάνει εντύπωση βέβαια)

Tι ειναι ο Μαρινακης;

Εγω και συ ειναι;

Ειναι αξιωματουχος του Καπιταλισμου.

Φυσικα και δεν παει στρατο.

Οι προλεταριοι πανε για να πολεμανε για μαλακιες...

Καθε 40 χρονια που χει κριση ο καπιταλισμος και δεν παράγει!

δεν ξέρω τι ειναι ο Μαρινάκης, στην τελική μαγκιά του που δεν πήγε, το μπουρδέλο, το κωλοχανείο το κράτος μου φταιει που ορισμένους τους γαμάει ασαλιωτα και άλλους τους φιλάει τα πόδια

Βρηκα σημερα απο κωλοφαρδια τελειως το ΤΑΠ μου (tag αγγλιστι)...Λετε να το φοραω και να πλασαρω μιλιταρε στυλακι? :)

ναι αμέ, αλλά όχι μόνο το tag, βάλε και την παραλλαγή και αρβυλα ;)

εφυγα τοσο γρηγορα την μερα της απολυσης ,που κωλοφαρδο ηταν το tag που ηρθε μαζι μου... :)

νομιζω και κατι πετσετες καθως και κατι καλτσες ειχανε την τιμη να με ακολουθησουν...και τις χαιρεται η μανα μου τωρα.

Πλενει τα ποδια της με πετσετα Ε.Σ. :)

απο παραλλαγες/τζακετ/σκελεες/τζοκευ δεν νομιζω να διασωθηκε τιποτα :)

μπηχτη μαν καλα ειναι να εχεις αναμνήσεις.

Πήγες το 2002 αν δεν κανω λάθος όποτε ησουν και πιο νεος και τα εχεις εξιδανικεύσει, όπως όλοι τις αναμνήσεις που χουμε!

Αλλα ξεπέρασε το, για μένα οχι tab τπτ. του στρατου!

Αντε καμιά βερμούδα απο τα pull n bear milite φαση!

δεν ξέρω τι ειναι ο Μαρινάκης, στην τελική μαγκιά του που δεν πήγε, το μπουρδέλο, το κωλοχανείο το κράτος μου φταιει που ορισμένους τους γαμάει ασαλιωτα και άλλους τους φιλάει τα πόδια

Ο Μαρινακης ειναι υποδικας style του Ελληνικου κρατους.

Γιατι να πηγαινε υποδικας για ν κοιμαται στους θαλαμους με τα φάνταρα!

Δεν πηγε γιατι δεν ηταν ο σκοπος του να παει.

Το μπουρδελο το κρατος ειναι επεκταση του κεφαλαίου και των ισχυρών ανθρωπων και αυτους που γαμαει ασαλιωτα ειναι εμας τους προλεταριους.

Οποτε πιο στανταρ ειναι να γινουν πολεμοι για τα συμφεροντα καποιου κεφαλαιοκρατουχου παρα για το κατεβασμα της ελληνικης σημαιας σε μια βραχονησιδα ή για την καλη μας Ελλαδα και τον αγνωστο στρατιωτη.

Αρα εν κατακλειδι εσυ, εγω, ο μπηχτης (οι προλεταριοι) και οποιοσδηποτε αλλος που δεν εχει μεσα παραγωγης, κεφαλαιο, εργοστασια πολεμαμε γι αυτους.

B)

αρη

σκεψου και το πρακτικο του tag..αμα με βρουν σε κανα αυτοκινητιστικο ατυχημα θα ξερουν τι ομαδα αιματος εχω και πως να με φωναζουν αν βλεπουν οτι ξεψυχαω :)

στα σοβαρα τωρα δεν εχω εξιδανικευσει τιποτα..δεν ειμαι στρατοκαβλος ουτε γουσταρα ιδιαιτερα το πηξιμο στην θητεια μου.

ισως γουσταρα μια καριερα σε στρατο αλλης χωρας....που ειναι ολα πιο εκλογικευμενα και πειθαρχημενα και ΟΥΣΙΩΔΗ....

στον ξεφτιλα τον δικο μας ουτε ζωγραφιστο :)

ΥΓ: απο οτι βλεπω ειμαι κλασης '98...ασχετως που παρουστηκα 2002 λογω αναβολης...πωωω βαρυνα αξαφνα νομιζω :)

Ο Μαρινακης ειναι υποδικας style του Ελληνικου κρατους.

Γιατι να πηγαινε υποδικας για ν κοιμαται στους θαλαμους με τα φάνταρα!

Δεν πηγε γιατι δεν ηταν ο σκοπος του να παει.

Το μπουρδελο το κρατος ειναι επεκταση του κεφαλαίου και των ισχυρών ανθρωπων και αυτους που γαμαει ασαλιωτα ειναι εμας τους προλεταριους.

Οποτε πιο στανταρ ειναι να γινουν πολεμοι για τα συμφεροντα καποιου κεφαλαιοκρατουχου παρα για το κατεβασμα της ελληνικης σημαιας σε μια βραχονησιδα ή για την καλη μας Ελλαδα και τον αγνωστο στρατιωτη.

Αρα εν κατακλειδι εσυ, εγω, ο μπηχτης (οι προλεταριοι) και οποιοσδηποτε αλλος που δεν εχει μεσα παραγωγης, κεφαλαιο, εργοστασια πολεμαμε γι αυτους.

B)

δεν συμφωνώ, δεν είναι απαραίτητο να λειτουργεί έτσι αλλα είναι κυρίως θέμα αξιοπρέπειας. Αν είχαμε λίγη αξιοπρέπεια σαν πολίτες/στρατιώτες δε θα μας φέρονταν σα ζώα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...