FarCry Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Να τος ο farcry! Ήθελε γιώτα 5 πριν μπει και τωρα έγινε μαχητής! Edit: Τωρα θυμηθηκα το παιρνουν οι γραφιαδες το μαχητοσημο! οχι ρε τρελε. το μαχητοσημο ειναι απο εποπ δεκανεα που εχουμε στο γραφειο απλα το τσιμπησα φωτο αναμνηστικη! τι δουλεια εχω εγω με αυτα.... ουτε ΣΠΕΝ δεν πηγα λογω αοπλιας απαγορευεται το ιδιο προσταγμα συνεχομενα πανω απο τρεις φορες τρεις? 4 δεν ειναι? εκτος αν τα ξεχασα κιολας απο το κεντρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 dual wield όχι ε? αίσχος... dual wield μόνο στο πιο μάχιμο στρδο της ελλάδας, είναι πολύ προχωρημένα αυτά για τους άλλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 έτσι η επική πύλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 το μαχητοσημο ναι αλλά το καλύτερο είναι το φιδόσημο, έχει συμβολική αξία πιστεύω έτσι η επική πύλη! και μία δική μου από τη τελευταία μου υπηρεσία που ζήτησα να είναι πύλη (αν και δε προβλεπόταν για τη σειρά μου, αλλά ήθελα να θυμηθώ τα παλιά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 κι οι δικοί μας καβάτζωναν πύλη μαζικά για τελευταία υπηρεσία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Το ροζ στο γεμιστήρα τί είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 ήταν παράδοση, όπως και το σκίσιμο Το ροζ στο γεμιστήρα τί είναι; συνήθως οι γεμιστήρες που κουμπώνουν επάνω στα όπλα έχουν κόκκινη ταινία (και σε άλλα στρατόπεδα πάντα έτσι ήταν ) είναι η γεμιστήρα με τις 3 αβολίδωτες και τις 15 κανονικές μετά πάμε σε κανονικές γεμιστήρες που είναι σε τελαμώνες και δεν έχεις άμεσα πρόσβαση να σκαλίσεις αυτές είναι μέσα σε εξάρτυση, ή σε trendy τσαντάκι που το φοράς στο πλάι και έχει φερμουάρ και μολύβοσφραγίδα για να φανεί ότι δεν έχει ανοιχτεί επίσης σε νοσοκομείο μου έχει τύχει οι γεμιστήρες αυτές να έχουν παντού κόκκινη ταινία και σύρματα (!) έτσι ώστε να μη μπορεί με τίποτα να χρησιμοποιηθεί αν δεν έκανες κάνα 10λεπτο τουλάχιστον να τα βγάλεις όλα αυτά, επειδή κανείς δεν έκανε το κόπο να μετρήσει σφαίρες και είχαν βουτήξει κάμποσες βέβαια είχαμε και μια τσάντα με κανονικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Πολλα like στο φιδόσημο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Lol η φλώρικη εξάρτηση :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 τι περίμενες σε στρατόπεδο ΥΠ, τη ζώνη του Batman? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 δε λέει πάλι καλά που βρήκα εξάρτυση; τους 2 πρώτους μήνες εκεί δανειζόμουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ενταξει απο βολες εχω δει ολα τα ακυρα.. Εχω δει "πρηνηδον" βολη... λες και σε μια μαχη θα χουμε ξαπλαρει κατω και θα πυροβολαμε..τεσπα Εχω δει "γονυπετως" βολη ..μια φορα στο κεβοπ...μας ειχανε βαλει υπαξιωματικους απο πισω να κρατανε κοντρα την πλατη μας..γιατι οι μισοι βλαμμενοι σε καθε βολη τους εφευγε το οπλο... Εχω δει "γονυπετως πυρ και κινηση" βολη. Ειχε στησει ο δοικητης μας κατι ξυλινα παραπετασματα....τρεχαμε απο το ενα στο αλλο..αφου ριχναμε 1-2 βολες..πριν απο καθε τρεξιμο...και ηταν ετσι ρυθμισμενο..ωστε να αλλαζουμε και γεμιστηρα στην μεση της "ασκησης".... Εχω δει "καθιστη" βολη...οταν βαραγαμε με τα πολυβολα...που καθεσαι καθιστος και βαρας σαν τον ραμπο Να ξαπλωσουμε ανασκελα να βαρεσουμε..κατι...οχι δεν το καναμε Όλα αυτά που περιγράφεις είναι στάνταρτ πρακτικές για να μάθεις να σκοπεύεις από τις συνηθέστερες συνθήκες σε έναν πόλεμο. Πρηνηδόν βολή είναι όσο και εάν δεν το πιστεύεις η πιο συνηθισμένη σε ένα πεδίο μάχης δίχως εμπόδια γιατί μειώνει το προφίλ σου σε εχθρικά πυρά.Συνήθως συνοδεύεται από ένα ελαφρύ ατομικό σκάμα που σε προστατεύει από κοντινά σραπνελ-εκρήξεις. Γονυπετής επίσης είναι θέση για γρήγορες βολές σε επίθεση ή υποχώρηση.Σωστά σας τα έκαναν,όσο μαλακίες και να φαίνονται. Αυτό το πυρ και κίνηση είναι ο θεμέλιος λίθος μιας γρήγορης κίνησης υπό εχθρικό πυρ με την μέγιστη εκμετάλλευση των εμποδίων. Καθιστή βολή γίνεται όταν θέλεις μέγιστη ευστοχία και δεν έχεις κάπου να στηρίξεις το δίποδο του όπλου ή το χέρι σου.Είναι πιο πολύ βολές για ελεύθερους σκοπευτές,ψάξτο. Η βολή ανάσκελα στον αέρα είναι περισσότερο για παρενόχληση ελικοπτέρων,δεν υπάρχει περίπτωση να μπορείς να στοχεύσεις αεροσκάφος που πετάει at-the-deck με 800+χλμ/ώρα.Για αυτό υπάρχουν τα ραντάρ στα ΑΑΑ. Αλλά επίσης είναι για ψυχολογικούς λόγους ότι κάνεις κάτι έναντι στο αεροσκάφος. Γενικά υπάρχουν πολλές μαλακίες στον "ένδοξο" ΕΣ,αλλά τα παραπάνω είναι διεθνείς πρακτικές εκπαίδευσης που υπάρχουν-εφαρμόζονται τουλάχιστον 110+ χρόνια. btw:Το φιδόσιμο θα έπρεπε να υπάρχει σε έκδοση ΕΠΟΠ γιατί εκεί είναι οι περισσότεροι υποψήφιοι για την τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 btw:Το φιδόσιμο θα έπρεπε να υπάρχει σε έκδοση ΕΠΟΠ γιατί εκεί είναι οι περισσότεροι υποψήφιοι για την τιμή. οι εποπ του υγειονομικού αυτό έχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 δε λέει πάλι καλά που βρήκα εξάρτυση; τους 2 πρώτους μήνες εκεί δανειζόμουν χρεώθηκα 2 μήνες πριν απολυθώ, την χρησιμοποιήσα 2 φορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε τι λέν' αυτοί ρε... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις