Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εθελοντικη δε νομιζω να ειναι

κι αν δεν πας θα εχεις μπλεξιματα

οσο για οτους μισθους και της συνταξεις οπος εχω ξανα πει σε αλλο θρεντ οσοι μενουν σε μεγαλες πολεις και ειναι ανεργοι η δε θελουν να δουλεψουν για 500 ευρω

καλα θα κανουν να γυρισουν στα χωρια τους και να ασχολιθουν με τη γεωργια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για την ΕΣΣΟ του Αυγουστου, για να δειτε που θα καταταγειτε, πατε εδω και συμπληρωνετε τα απαιτουμενα..

557 ΤΠ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ακουω!! :-)

Δημοσ.
Μια χαρά τον αποφεύγεις. Η θητεία στην Ελλάδα είναι κατα βάση πλέον εθελοντική. Αν στην επόμενη ΕΣΣΟ είχαμε 50% ανυποταξία σου λέω εγώ πως καταρρέι αμέσως το σύστημα.

Αλλά συνεχίστε να υπηρετείτε το δικαίωμα της Τζούλιας να κάνει όργια στο Μουσείο, το δικαίωμα του κάθε φραγκάτου να φέρνει πόρνες στο Αβέρωφ, το δικαίωμα του κάθε αφεντικού να μας κάνει τη χάρη προσλαμβάνει για 550 ευρώ και να λέμε και ευχαριστώ, το δικαίωμα να μας δίνουν συντάξεις πείνας..η στην περίπτωση μας ΚΑΘΟΛΟΥ συντάξεις.

Και ολα αυτα τι σχεση έχουν με το στρατό και θητεία;

Μπορεί να αραδιάσει κανεις αλλα τοσα για το,για ποιο λόγο να ζει Ελλαδα,για ποιο λογο να ζει,για ποιο λογο να πιστεύει σε κατι κλπ κλπ κλπ.

Παπαριτσες.

Δημοσ.
Και ολα αυτα τι σχεση έχουν με το στρατό και θητεία;

Μπορεί να αραδιάσει κανεις αλλα τοσα για το,για ποιο λόγο να ζει Ελλαδα,για ποιο λογο να ζει,για ποιο λογο να πιστεύει σε κατι κλπ κλπ κλπ.

Παπαριτσες.

Έχει τεράστια σχέση...για ποιό λόγο να ορκιστώ να χύσω και την τελευταία σταγόνα του αίματός μου (έτσι δε λέει ο όρκος) για μια "πατρίδα" η οποία κάνει ότι περνά απο το χέρι της για να δυσκολεύει τη ζωή όλων των Ελλήνων;

Δημοσ.
Έχει τεράστια σχέση...για ποιό λόγο να ορκιστώ να χύσω και την τελευταία σταγόνα του αίματός μου (έτσι δε λέει ο όρκος) για μια "πατρίδα" η οποία κάνει ότι περνά απο το χέρι της για να δυσκολεύει τη ζωή όλων των Ελλήνων;

σωστός +1;)

Δημοσ.

Εθνος δεν ειναι η κυβερνηση.

Δημοσ.

ας μην υπερβαλουμε...δεν λεει την τελευταια σταγονα αλλα την τελευταια ρανιδα :lol:

Δημοσ.

Το οτι άπαντες προδόθηκαν απο καποιον που έτυχε να διαχειρίζεται μια κατάσταση δεν σημαίνει οτι η αυτή δεν αξιζει και χρίζει υποστήριξης,πίστης κλπ.

Αν ηταν ετσι δεν θα έπρεπε να εχουμε φίλους,γκόμενα,να μην υπάρχουν αναρχικοί,κομουνιστές,πατριώτες,δεξιοί,αριστεροί,κεντρώοι και οτιδήποτε αλλο μπορει ο νους σου,να βάλει.

Δημοσ.
Εθνος δεν ειναι η κυβερνηση.

Ο όρκος που δίνεις στον Στρατό αφορά συγκεκριμένο γεωγραφικό και διοικητικό προσδιορισμό. Το ΚΡΑΤΟΣ και τους ΝΟΜΟΥΣ της Ελλάδας. Αυτά ακριβώς καλείσαι να δώσεις το αίμα σου και όχι για κάποιο έθνος. Μάλιστα το κάνεις για ΟΛΑ τα Έθνη που τυγχάνει να βρίσκονται στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή.

Δημοσ.
Ο όρκος που δίνεις στον Στρατό αφορά συγκεκριμένο γεωγραφικό και διοικητικό προσδιορισμό. Το ΚΡΑΤΟΣ και τους ΝΟΜΟΥΣ της Ελλάδας. Αυτά ακριβώς καλείσαι να δώσεις το αίμα σου και όχι για κάποιο έθνος.

Ποιος στα λεει αυτα? Ο κανονισμος του στρατου λεει οτι ο ορκος ειναι προς την σημαια (της Ελλαδας προφανως) και στο Ιερο Ευαγγελιο ή στα οποια Εθνικα και Θρησκευτικα Ιερα συμβολα πιστευει ο καθενας.

Δημοσ.
Το πλήρες κείμενο του στρατιωτικού όρκου:

Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη εις την πατρίδα.

Υπακοή εις το Σύνταγμα τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.

Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου.

Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των.

Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας.

Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’αυτών.

Να φυλάττω δε ακριβώς τους στρατιωτικούς νόμους.

Και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης.

.......................

Δημοσ.
Ανατρίχιασα. Good old days, στον ήλιο 5 ώρες, να λιποθυμάνε από τη ζέστη 2 άτομα μπροστά μου

μην μου τα θυμιζεις..λιωναμε ορθιοι μεσα στην ζεστη για να μαθουμε να λεμε αυτην την @@κια...:eek:

Δημοσ.
μην μου τα θυμιζεις..λιωναμε ορθιοι μεσα στην ζεστη για να μαθουμε να λεμε αυτην την @@κια...:eek:

Είδες τι συμπλέγματα δημιούργησε η μεταπολίτευση;

• Moderators
Δημοσ.
Το πλήρες κείμενο του στρατιωτικού όρκου:

Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη εις την πατρίδα.

Υπακοή εις το Σύνταγμα τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους.

Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου.

Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των.

Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας.

Να μη τας εγκαταλείπω μηδέ να αποχωρίζομαι ποτέ απ’αυτών.

Να φυλάττω δε ακριβώς τους στρατιωτικούς νόμους.

Και να διάγω εν γένει ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης.

Έπιασα περίπου 2 στα 8. Ούτε καν τη βάση lol.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...